Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De chocoladeverleiding - 4827 keer gelezen
In het nieuwe jaar had ik me voorgenomen wat aan mijn figuur te doen dat, na de bevalling van mijn twee kinderen, toch was veranderd. Ik werkte er hard voor. Ik deed aan fitness, jazzballet en werkte me wekelijks een aantal avonden in het zweet om mijn figuurtje terug te krijgen. Langzaam begon mijn taille en de kussens op mijn heupen weg te smelten en kon ik weer heupwiegend in de spijkerbroek lopen die ik aanhad voor de geboorte van mijn eerste. Ik had het geluk dat mijn borsten groot bleven. Ik had een goed gevulde d-cup gehouden.

Mijn man Stefan vond het prachtig. Alleen besteedde hij meer tijd aan zijn ICT projecten dan aan zijn gezin, laat staan aan mij. We verdienden prima, hoor. Ik hoefde niet te werken en kon me aan mijn hobby wijden, zingen in het achtergrondkoortje van een band. Maar minder kon ook wel en ik voelde me vooral op seksueel gebied een beetje achtergesteld.

Ik sprak aan de bar op de fitnessclub over mijn hobby en raakte in gesprek met de barman, Nick, een lange, gespierde man van mid twintig met een prachtige lach en een brede kaak met een mannelijk kortgeschoren baardje. Hij had een professionele geluidsstudio waar hij jingles en reclamedeuntjes opnam. Alle instrumenten deed hij zelf via de computer. Alleen stemmen en zang kon hij niet zelf genereren.

Nick nodigde me de volgende dag uit bij hem thuis nadat ik de kinderen naar school had gebracht met hun rug voor het schoolreisje. Hij had een deuntje nodig voor een nieuw type chocolade. Er moest een sensueel tintje aan het product worden gegeven, legde hij uit. Het was een verleiding. Ik moest de tekst van het fluisterende duiveltje op de schouder inspreken en de jingle inzingen. Hij zou me ophalen met de motor.

We reden op de motor naar zijn huis, ik hield mijn armen stijf om zijn gespierde middel om er niet af te vallen. Ik liep door het huis van Nick naar de achtertuin waarin een grote schuur was gebouwd. Nick liet me zijn studio zien. In de mengruimte stond een enorme tafel met schuifjes en een stoel. Achter de glasplaat in de studioruimte stonden twee barkrukken met een microfoon, een leren bank en een drumstel met een gitaar in een standaard. De wanden waren bekleed met schuimrubber, zodat geen geluid naar buiten kon. Nick hielp me uit mijn leren jack en gaf me een mok met koffie.

We gingen naar de studio en ik kreeg mijn tekst. Hij pakte zijn gitaar en speelde de jingle voor. Vervolgens repeteerden we de tekst. Na een paar uurtjes werk zat de eerste opname erop. Het was zo gezellig. We grapten en kletsten en ik voelde een heerlijke spanning als ik in zijn mooie bruine ogen keek. Het ging heel natuurlijk, die eerste kus. We zaten naast elkaar op de barkrukken, met onze monden vlakbij elkaar en de microfoon. We keken elkaar aan en we zoenden. Daarna ging het snel.

We tongden en frutselden elkaars kleren los. Zijn handen kneedden mijn borsten en mijn billen. Mijn hand voelde aan zijn heerlijke stang in zijn jeans. Nick tilde me naar de leren bank en trok mijn cowboylaarzen uit. Vervolgens trok hij mijn jeans bij de pijpen van mijn kont naar beneden. Ik lag in mijn paarse string en hij moet hebben gezien dat het kruisje nat was. Ik deed zelf mijn shirt en bh uit en Nick kleedde zich voor me uit. Man, wat een lekker lijf had hij. Gespierde armen, met mooie tribal tattoo's, een wasbord en een lul die me deed smachten en me ongetwijfeld zou laten huilen als een welp.

Nick kwam knielend bij me zitten en trok het natte kruisje van mijn string opzij. Hij bracht zijn mond bij mijn kutje en ik voelde zijn tong krullend door mijn gleufje likken. Hij likte me zalig met versnellingen en vertragingen en zijn handen verkenden alle plooitjes van mijn billen tot mijn borsten. Mijn lichaam kronkelde en ik genoot als ik in geen jaren had genoten. Mijn kut bloeide open en alles voelde gezwollen en klaar voor seks. Nick stond op en ik kwam overeind zitten en stortte me op zijn heerlijke pik.

Ik pijpte hem diep mijn keel in en uit en verkende met mijn vingertoppen alle dikke aderen op dit machtige apparaat. Ik was zo geil aan het worden dat er een natte plek was op de leren bank. Ik keek omhoog naar Nick en hij zei zacht: "Wil je me?" En ik antwoordde: "Jaaah!"
Hij herhaalde het:"wil je me?" en ik zei "Oh, ik wil je, nu!" Nick spreidde mijn benen en duwde zijn welgevormde eikel tegen mijn van kutslijm glanzende lipjes. Hij schoof in me. Met mijn handen om zijn prachtige strakke kont trok ik hem dieper en voelde ik hem diep in me tegen mijn baarmoedermond stoten. Het was heerlijk.

Ik kon vrijuit kermen en kreunen. Alles was geÔsoleerd. En al was dat niet zo geweest dan nog had ik geen controle meer gehad over mijn oergeluiden door het zalige dreunen van zijn pik in mijn smakkende kut. Mijn kutje was nog nooit zo nat geweest en het smakkende geluid deed me steeds kijken naar het schouwspel achter mijn schaamhaar. Ik zag zijn paal in en uit mijn kutje stampen en mijn lipjes zogen zich aan hem vast. Ik voelde mijn onderbuik beginnen te gloeien en een zalige kramp kwam over me die steeds heviger werd. Ik gooide mijn hoofd achterover. Nick versnelde en ik voelde mijn orgasme naderen. Ik keek wanhopig naar Nick en draaide mijn ogen omhoog achter mijn oogleden toen de eerste golven kwamen.

Ik kronkelde op de bank alsof ik onder stroom stond en voelde dat er maar geen einde aan kwam. Keer op keer zwol het gevoel weer aan tot het punt van volgende orgasme en mijn buikspieren golfden op en neer van alle spiersamentrekkingen. Nick kneep pijnlijk hard in mijn dijen en ik voelde zijn machtige paal diep in me ontploffen en zijn pulserende warme lading in me spuiten. Nick zakte over me heen. Met een trillende stem zuchtte ik in zijn oor: "Oh heerlijk. Hier was ik echt aan toe."

Ik fatsoeneerde mijn kleren en na een kop muntthee reed Nick me op zijn motor naar huis. Omdat de auto van Stefan voor de deur stond zette hij me op de hoek af en gaf ik hem zijn helm. Ik haalde mijn handen door mijn haar, Nick kuste me op beide wangen die nog nagloeiden van de goede seks. Nu moest ik mijn brave gezicht opzetten.

Stefan zat achter zijn laptop. "Hoe ging het?" vroeg hij.
Wel goed,"antwoordde ik en haastte erachteraan."En hoe loopt het project?"
"Bijna afgerond," zei hij. "Dan hebben we eindelijk weer tijd voor elkaar."
"Ik ga even naar de wc en dan de kinderen halen," zei ik met een schaamrode kop.
Op de WC moest ik mijn hand voor mijn kutje houden om niet mijn broek van binnen helemaal onder te lekken. Mijn paarse string was klef van het zaad. Ik legde er een inlegkruisje in en veegde de klodders sperma van Nick weg. Het rook sterk naar seks ineens op de wc.
"Schiet op, want ik moet ook," zei Stefan.
Ik trok het papier door, hing tien seconden aan de luchtverfrisser en kwam vrolijk naar buiten.
"Adem inhouden hoor!"
Die week zag ik Nick weer op fitness. We lachten naar elkaar. De aanblik alleen al maakte me botergeil. Hij was heerlijk. Zijn armen, de spiermassa op zijn borstkas. Ik wilde hem nog een keer. Die woensdag kon het eindelijk. De kinderen waren naar school en na de hele ochtend stoute sms-jes te hebben gestuurd, parkeerde Nick de motor om de hoek. Ik wilde het eigenlijk niet thuis doen, maar ik was zo geil dat ik hem meesleurde naar de slaapkamer snuivend zoenend en rukkend aan zijn leren jack. We kleedden ons snel uit, ik ging liggen en Nick kwam op me. Hijgend keek ik hem aan. "Ik wil je!" Nick stootte zijn lul in me en ik voelde mijn lichaam reageren met elke spiervezel. Ik tilde mijn benen wijd en mijn knieŽn omhoog en liet hem me in een snel tempo neuken. Mijn tieten schokten heen en weer als puddingen op schoteltjes. Ik sabbelde aan Nick vingers die hij in mijn mond stak.

Toen draaiden we om en ging ik op hem zitten. Ik reed achteruit op zijn pik in en draaide achtjes met mijn bekken. Nick kneedde mijn borsten en draaide lekker aan mijn stijve tepels. Mijn kruis wreef heerlijk over de huid boven zijn pik en zijn eikel schoof diep binnenin me steeds langs mijn baarmoedermond. Ik versnelde alsof ik de tram moest halen en na een luide kreun bereikte ik een orgasme waarbij een lading vocht uit me sijpelde. Ik hing amechtig hijgend over Nick heen, bezweet en mijn lippen zoekend naar de zijne. Nick klom onder me uit. Hij nam achter me plaats en leidde zijn pik mijn kut weer in. Hij neukte me ruw en snel. Zijn hand klemde in mijn nek en duwde me dieper op het kussen.

Ik voelde dat hij zijn vingers in mijn kont wurmde en mijn kontgat openwerkte. Ik was zo geil nu. Nick trok zich terug en drukte zijn eikel voorzichtig, maar resoluut mijn aars in. Auw, zei ik, maar hij duwde me harder in het kussen en ik ontspande me om hem beter te ontvangen. Elke ribbel van zijn aderen voelde ik heen en weer glijden in mijn nog stroeve kont.

Na een tijdje was het geil van zijn pik genoeg verspreid in mijn anus om soepel te kunnen kontneuken. Ik beet in de kussensloop en vingerde me snel. Nick kreunde en trok zich terug. Trekkend aan zijn pik spoot hij in warme golfjes zijn sperma tegen mijn opengeneukte kontgat, waardoor het omlaag lekte naar mijn kut. Met zijn nastuipende pik duwde hij de klodders zaad tot diep in mijn kutje alsof het het buskruit was voor een kanon.
We zoenden en toen kleedde Nick zich snel aan. Ik kuste hem vol passie bij de deur. Ik keek op de klok. Ik had nog een twintig minuten om het bed te verschonen, de matrassen om te draaien, te douchen, de sporen te wissen en de en de kinderen te halen. Op het nippertje en met knikkende knieŽn kwam ik op het schoolplein waar ik nog een geil sms-je van hem binnenkreeg. Vnd het ook hrlk! XXX sms-te ik terug.

Na die tijd zagen we elkaar niet meer vanwege mijn vakantie. Ik hoorde wel nog het chocolade spotje op de radio onderweg.Ik hoorde me zeggen "Oh, ik wil je, nu!" Nick had kennelijk de microfoon open laten staan. Ik herkende verschillende van mijn kreunen door de tekst heen. "Oh heerlijk. Hier was ik echt aan toe." Stefan keek opzij en grijnsde: "Zo, dat moet lekkere chocolade zijn!" Ik lachte "Ja," draaide het raampje open en bladerde weer druk in de campinggids met een blos op mijn wangen en een kletsnat kruis.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners