Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De buurvrouw 1 - 26149 keer gelezen
Augustus 2014

Na lang wikken en wegen, heb ik met goedkeuring van de andere persoon besloten mijn belevenis aan het papier en daarna op deze site toe te vertrouwen..
We wonen in een dorpje in het Brabantse, "we" zijn mijn vrouw Miranda en ik, Henk, na ons trouwen ruim zes jaar geleden hebben we dit huis gekocht, en wonen hier erg naar onze zin.
Miranda is dertig jaar en ik tweeŽndertig, we hebben een zoontje van vier, Miranda werkt als onderwijzeres op de plaatselijke lagere school, ik werk bij een conservenfabriek en draai ploegendiensten.
Enkele jaren geleden is er naast ons een alleenstaande vrouw, genaamd Wil, komen te wonen.
Leuke vrouw, we gaan leuk en gezellig met elkaar om, geen gedoe en geen gerotzooi, zij past wel eens op en dat soort dingen, ik help haar wel eens in de tuin, zo gaan we met elkaar om, via de brandgang lopen we naar elkaar.
Met mijn vrouw heb ik een uitstekend sexleven.
Het enige wat ik van Wil bijzonder vind zijn haar geweldig prachtige en grote tieten.
De dag dat dit zich afspeelde had ik twee vrije dagen, onze kleine was naar zijn schooltje, het was mooi weer, rond elf uur denk ik : kom ik loop even naar Wil of ze tijd heeft voor een bakje koffie.Gekleed in een boxer short loop ik via de brandgang haar tuin in en zo haar keuken binnen.
Ze staat gekleed in een bikini aan de aanrecht iets te doen, ik zeg : "hoi Wil, heb je tijd voor en bakje" ga achter haar staan en leg zonder enige bedoeling mijn handen op haar heup, met mijn hoofd naast haar hoofd zeg ik : "en wat zie je er weer lekker uit".
Ze gaat rustig verder met waar ze mee bezig is en zegt : "ja hoor ik heb wel tijd en dank voor je compliment" ze weert me niet af of wat dan ook, ga iets hoger en kietel een beetje in haar zij.
"Daar kan ik niet tegen, niet doen, je mag me beethouden maar niet kietelen" dus ik stop daarmee, wrijf langs haar zij en ga wat hoger met mijn handen en vraag : "waar mag ik je dan beet pakken ?" en wrijf over haar buik en ga wat hoger tot net onder haar prachtige tieten.
"Als je te ver gaat merk je het wel" zegt ze uitdagend, langzaam en voorzichtig wrijf ik over het bovenstukje van haar bikini over haar tieten.
Ze protesteert niet, dus voorzichtig kneed ik in haar heerlijk dikke tieten..................
In middels voel ik haar kont tegen mijn buik drukken en haar hoofd laat ze op mijn schouder rusten.
Kneed wat steviger haar tieten, door de dunne stof voel ik haar harde tepels en knijp daar ook in.
Op hijgende toon zegt ze : "maak het bovenstukje maar los, dat is makkelijker"en draait haar hoofd zo dat ze mijn mond zoekt om te zoenen............
Als het bovenstukje op de vloer valt en ik haar blote tieten in mijn handen heb, zijn we ook in een tongzoen verwikkeld.
Mijn ene hand gaat via haar buik omlaag en wrijf over haar bikini broekje over haar kut, omdat ze niet protesteer, ga ik aan de bovenkant in haar broekje en voel een heerlijk kale en drijfnatte kut.
We onderbreken onze tongzoen en ze zegt : "je maakt me geil, sta al paar weken droog wil je me neuken ?"

Haar tieten knedend en haar kut vingerend zeg ik : "Wil dit kunnen we niet maken" maar ondertussen ben ik ook bloedgeil, en nemen mijn hormonen de regie over..........
"We zijn al te ver gegaan, maak het af" zegt ze geil en hijgerig, haar hand kneed mijn inmiddels staal harde paal.
Twee vingers duw ik diep in haar drijfnatte spleet, zo vinger ik haar lekker stevig dan al vrij snel komt ze schokkend klaar en hangt in mijn armen, het geil druipt tussen mijn vingers door.
In haar oor fluister ik : "wat vreselijk geil ben jij al" hijgend hangt ze tegen mij aan en zegt : "ik was er zo aan toe, en wil nu nog veel meer" ze draait van mij weg en gaat de keukendeur dicht en op slot doen, loop achter haar aan nar boven, haar broekje gooit ze weg en gaat naakt op bed liggen "broek uit jij ik wil je paal zien en ga je pijpen" zegt ze op geile toon.
Terwijl ze mij goddelijk pijpt speel ik met haar heerlijke tieten, tering wat kan zij pijpen, al vlot roep ik : "Wil, stoppen ik kom bijna" nog harder zuigt en bijt ze op mijn eikel en straal na straal spuit ik in haar mond..........................
Echt waar sterren zie ik, hevig schokkend zuigt ze me leeg, als ze mijn paal uit haar mond laat gaan kijkt ze me lachend aan en zegt : "jij was er ook aan toe, wat een lading zaad was dat" als ik weer bij de les ben ga ik tussen haar benen en ga haar kut likken.
Heerlijk kaal en nat is ze, en wat smaakt die kut fantastisch, lik haar, vinger haar, bijt zacht op haar klit, wild beweegt ze onder mij, ze kreunt, ze hijgt, maakt onverstaanbare geluiden, totdat ze met langgerekte kreten roept dat ik door moet gaan en dat ze komt............
Geweldig komt ze klaar, en perst een grote hoeveelheid kut geil naar buiten, alles lik ik op, wat is dit een heerlijk geil wijf, geweldig helemaal.
We liggen even bij te komen en uit te hijgen, als ze even met mijn paal speelt staat die weer op "oorlog sterkte" voor verder aktie.
"Nu moet je me vreselijk hard en diep neuken" zegt ze en gaat met haar benen wijd klaar liggen...................Als ik tussen haar benen zit moet ik even van dit geweldige mooie plaatje genieten.
Een heerlijk geil wijf, een paar prachtige dikke tieten, een slank lijf, een openstaande geile kale kut.......................dit heerlijke wijf ga ik een geweldige beurt geven..................
Mijn grote dikke eikel zet ik tegen haar kut en duw hem langzaam naar binnen, OMG wat is ze heet en strak, wat een geweldig gevoel om hier naar binnen te schuiven.
"Jaaaaaaaa, doe het, kom maar in mij" roept ze en ik laat me op haar zakken, langzaam en diep stoot ik in haar, heerlijk intens zoenen we elkaar, dit is pure passie, pure geilheid, pure lust.............
Als ik zo een poosje haar neuk duw ik mijzelf wat omhoog, kan nu zien hoe haar geweldige tieten heen en weer slingeren op het ritme van mijn stoten, met grote geile ogen kijkt Wil mij aan en zegt : "oooohhhhh Henk wat voel ik je diep, wat kom je diep in mij, wat heerlijk" dan ga ik achter haar zitten en leg haar benen op mijn schouders, zo stoot ik zo hard en diep mogelijk in haar geile kut................
Al snel roept ze : "jaaaaaa, doorgaan zo, ik kom weer, doorgaan" en trekt aan haar tepels, dan schokkend een krijsend komt ze klaar, omdat ik al een keer klaargekomen ben duurt het bij mij langer, en beuk ik onverminderd door op en in haar lichaam............
Helemaal gek van geilheid wordt ze, sodeju, dit is neuken, dit is geweldige sex, wat een vreselijk heerlijk geil wijf.
Haar kut maakt heftige soppende geluiden op mijn stoten, zo geil en nat is ze, mijn verstand laat het ook afweten, ben nu aan het neuken om klaar te komen, deze kut ga ik vreselijk volspuiten.........
Alle besef van alles is weg, "Wil ik ga je klaar neuken en volspuiten" roep ik, stoppen is niet meer mogelijk.................

Mijn paal zie ik in en uit haar prachtige kut gaan, haar benen druk ik zo ver mogelijk uit elkaar, voel dat mijn ballen gaan krampen en tintelen, voer het tempo nog verder op, wat Wil doet of zegt weet ik niet en hoor ik niet meer.
Het enige war ik mee bezig ben is om mijzelf klaar te laten komen, als ik voel dat ik er ben kijk ik haar aan en roep : "ik ga komen, ga je kut volspuiten, alles krijg je", en met een ontladende kreet pomp ik de eerste stralen zaad in haar gewillige kut, als wilde gaan we te keer, mijn paal blijft straal na straal in haar kut pompen...........
Het zou zomaar kunnen dat we burengerucht veroorzaken, zo gingen we tekeer.
Schokkend, trillend en zwetend, hangen we over elkaar heen en razen de orgasmes door onze lijven................
Helemaal kapot en leeg laat ik me naast haar vallen, met mijn ogen dicht lig ik na te genieten en bij te komen..........
Na even draai ik op mijn zij naar Wil, kijk haar aan en geef haar een kus, zacht zeg ik tegen haar : "dit was wel erg heftig" streel over haar buik en tieten.
Lachend antwoord ze : "deze geweldige beurt had ik nodig, mag ik nog een keer op herhaling ?"

Kijk haar aan, en bedenk dan dat ik vreselijk fout bezig ben, en gewoon "vreemd" gegaan ben, en antwoord : "dit mag Miranda en niemand ooit te weten komen natuurlijk, dit wil ik wel herhalen af en toe" trek haar tegen mij aan en kus haar.
We hebben hier beide vreselijk van genoten, we gaan samen onder de douche, wassen elkaar, heerlijk om met elkaar bezig te zijn, nadat we weer gekleed zijn drinken we in de tuin wat samen.

In stilte zijn we met ieder onze eigen gedachten bezig, tot Wil zegt : "het is lang geleden dat ik zo'n super beurt heb gehad, bedankt daarvoor en wil graag vaker".
Geniet van de aanblik op deze mooie vrouw, trek haar op mijn schoot en zeg : "het was fantastisch met jou, ons geheim, en ja dit wil ik vaker meemaken" met mijn hand ga ik onder haar shirt en kneed haar heerlijke tieten weer.
Even zitten we zo, dan geef ik aan dat ik nar huis ga, als we staan omhelzen we elkaar en kussen even.............
Ben nu al verslaafd aan dit heerlijke geile wezen, kijk haar even recht in haar ogen en zeg : "morgen ben ik ook nog vrij....................."
Ze knijpt in mijn half stijve paal weer en zegt : "tien uur staat de koffie klaar......................" dan loop ik de tuin uit naar huis....

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners