Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De bruiloft - 26574 keer gelezen
“Ha die Marieke! Nog altijd even knap en aantrekkelijk!” Ik draaide me om en keek verrast de man aan die zojuist deze vlijende woorden gesproken had. ”Hoi Chris! Da’s lang geleden dat ik jou gezien heb.” Ik gaf hem een hand en hij boog naar me toe om me drie zoenen op m’n wangen te geven. Direct raakten we aan de praat en toen het gesprek heel even stil viel maakte ik van de gelegenheid gebruik om Chris aan mijn man Frank voor te stellen.
We stonden met mijn broer en schoonzus aan een hangtafeltje op de bruiloft van een nichtje van mij. De bruiloft werd gehouden in de buurt van waar ik vroeger was opgegroeid en het zat er dus dik in dat ik naast familie ook nog wat oude bekenden zou tegenkomen. Chris was dus de eerste daarvan. Toen ik nog geen relatie met Frank had liep hij altijd achter mij aan en hoewel ik hem wel leuk en aardig vond was ik nooit echt geïnteresseerd geweest in hem. Dit fluisterde ik Frank als introductie van Chris in z’n oor. Frank knikte, gaf Chris ook een hand en stelde zich voor. Terwijl Chris en ik verder praatten kwam er een vrouw bij ons staan die zich voorstelde als Chris’ eega en daarmee waren alle plaatsen aan de hangtafel bezet.
Het was een druk bezochte bruiloft en er speelde een goede band. Ik ben gek van dansen, dus toen Chris na een poosje vroeg of ik met hem wilde dansen zei ik dan ook geen nee en samen gingen we de dansvloer op. Na drie nummers voegden we ons weer bij de rest om even uit te blazen en wat te drinken. Nadat ook de band pauze had gehad trok Chris me weer mee de vloer op en dansten we tussen de andere bruiloftsgasten door. “Je danst geweldig”, zei hij in m’n oor en trok me nog wat steviger tegen zich aan. Ik lachte en complimenteerde hem ook. Tijdens de dans liet Chris zijn rechterarm langzaam zakken en rustte deze meer op mijn billen dan op m’n onderrug. Ik keek vluchtig richting Frank maar die stond te lachen met mijn broer en leek niets in de gaten te hebben. En weer trok Chris me vaster tegen zich aan en nu voelde ik zijn mannelijkheid tegen mijn kruis drukken! Een wee gevoel kwam opzetten in mijn buik en ik deed niets om wat afstand te nemen. Zo dansten we verschillende nummers tot ik zei dorst te hebben en we naar ons groepje liepen. “Volgens mij vindt hij je nog steeds heel erg leuk”, fluisterde Frank me toe terwijl hij veelbetekenend zijn hand op mijn billen legde en daarbij Chris imiteerde. Ik lachte. “Leuk toch? Ik vind het wel leuk die aandacht.” Frank knikte en lachte: “Gelijk heb je. Geniet er maar lekker van, maar denk eraan: wel een condoom gebruiken hè?” Ik porde hem lachend in zijn zij en zei dat ik even naar de toilet ging.
Op weg naar de toiletten kwam ik langs de tafel waar mijn ouders en ooms en tantes zaten. Mijn moeder stond op en liep met me mee naar de toilet. “Je vermaakt je goed met Chris hè?” Ik knikte. “Volgens mij is ’tie nog steeds gek op je. Pas maar op en dans af en toe ook eens met Frank, want anders krijg je straks roddels.” Ik haalde onverschillig mijn schouders op en zei dat de hele familie inmiddels wel wist dat Frank niet zo’n danser is en daarnaast interesseerde het mij niet wat de familie dacht of zei. Op het toilet merkte ik dat de aandacht van Chris me niet onberoerd had gelaten want mijn zwarte string vertoonde een nat plekje in het kruis! Ik lachte in mezelf en besloot lekker te genieten van deze avond, ongeacht wat anderen ervan zouden denken of zeggen. Uiteindelijk hoefde ik maar aan één man verantwoording af te leggen en dat was Frank.
Terug in de zaal zocht ik dan ook weer gauw Chris op en vertrokken we weer naar de dansvloer. Zo dansten we nagenoeg de hele avond met zijn tweeën terwijl de anderen zich vermaakten met moppen tappen, onzin vertellen en drinken aan de hangtafel. We gleden soepel over de dansvloer en even soepel gleden Chris z’n handen over mijn onderrug en billen! En ik liet het begaan en merkte dat mijn slipje er niet droger op werd!
Het was inmiddels ruim naar middernacht en de band had aangekondigd dat dit de laatste sessie zou zijn. “Jammer dat het al voorbij is, ik heb echt genoten vanavond en wat mij betreft had het nog wel wat langer mogen duren”, zei Chris in m’n oor. Ik knikte en antwoordde dat ik het ook erg leuk had gevonden. Toen werd de laatste dans aangekondigd en zoals gebruikelijk werd het bruidspaar ook op de vloer gevraagd en was dit laatste nummer een schuifeldans. Ik maakte me los van Chris en zei: “Sorry, maar ik kan het niet maken om dit met jou te doen. Nu wil ik even met Frank dansen.” Chris knikte. “Erg jammer. Het zou een perfecte afsluiting van een perfecte avond zijn geweest, maar ik begrijp het. Ik zal eens kijken of mijn vrouw deze laatste dans met me wil doen.” We liepen naar de hangtafel toe en ik trok Frank mee de vloer op en we begonnen te dansen. “Wilde Chris niet met je schuifelen?” vroeg Frank. “Oh jawel hoor, maar dat leek me niet gepast en daarnaast wilde Chris ook als afsluiting met z’n vrouw dansen.” Frank schoot in de lach. “Nou, dat zal wel niet zo’n vaart lopen. Chris’ vrouw heeft meer gedronken als menig volwassen kerel en is zo teut als een aap!” Ik keek naar ons groepje en inderdaad stonden Chris en zijn vrouw aan de hangtafel.
Na de dans liepen we naar de tafel en voegden ons bij de rest. Het bleek dat de vrouw van Chris inderdaad nogal aangeschoten was. Zo erg zelfs dat ze niet naar huis kon fietsen! Terwijl langzaamaan iedereen afscheid nam van het bruidspaar en naar huis ging, stonden wij nog met z’n vieren aan de tafel en probeerden we Chris’ vrouw weer op te peppen met een paar koppen zwarte koffie.
“Weet je wat Chris? Ik neem jouw vrouw wel mee in de auto en breng haar naar huis. Dan fietst Marieke wel op jouw vrouw’s fiets met jou mee, en dan is alles opgelost.” Chris gaf me een hand. “Da’s een goed plan Frank. Hier heb je de sleutel van ons huis want voor ons is het toch gauw zo’n 25 minuten fietsen. Dan kunnen jullie alvast naar binnen.” Nadat hij me ook nog het adres had gegeven vertrokken we.
Bij hun huis aan gekomen trok ik Monique, Chris’ vrouw, uit de auto en begeleide haar naar de voordeur. In de hal ging ze meteen op de trap zitten en zei dat ze zich niet zo heel lekker voelde. “Ja, dat kan ik me wel voorstellen”, zei ik. “Kom, dan help ik je even.” Ik trok haar schoenen uit en nam haar mee de trap op. Op de badkamer ging ik met een washandje met koud water door haar gezicht en ondertussen stond Monique onhandig aan haar kleding te friemelen. “Mag ik?” vroeg ik. “Je doet maar”, was het antwoord. Ik knoopte haar blouse los en hing ‘m over een stoel in hun slaapkamer. Daarna ritste ik haar rok los en het ding viel op de vloer. Onhandig en wankel stapte ze eruit en ik zorgde ervoor dat ze niet omviel. Nu stond Monique in haar ondergoed; een witte short en bijbehorende beha. Ik zei haar dat ze op bed kon gaan liggen. “Ik durf niet goed”, zei ze met overslaande stem. “Ik ben bang dat zodra ik ga liggen, alles gaat draaien en ik moet kotsen.” Ik knikte. Ik herkende dit wel. “Je moet met zo min mogelijk aan op de dekens gaan liggen, en op je zijkant. Als je koel blijft, dan heb je minder snel last dat je gaat overgeven.” Ze knikte en bracht haar hand achter haar rug om haar beha los te maken. “Lukt niet, wil jij het doen?” vroeg ze en draaide mij haar rug toe. Ik knipte de beha los en het ding viel op de grond. Monique draaide zich om en recht voor mijn neus trok ze haar slipje uit. Nu stond ze naakt voor me en keek ik tegen haar borsten en veel te behaarde poes aan. “Hm, straalt niet echt seks uit…geen wonder dat Chris zo rond Marieke hangt”, dacht ik bij mezelf. Ik hielp Monique het bed in en bleef nog even kijken of alles oké was. Al vlug had ze haar ogen dicht en zuchtte ze regelmatig. Ze sliep en ik liep naar beneden. De timing was perfect want op dat moment ging de achterdeur open en kwamen Marieke en Chris binnen.
“En is het gelukt?” vroeg Chris. “Ligt Monique op bed?” Ik knikte en zei dat ze onder zeil was. “Jullie drinken toch nog wel een kopje koffie of iets anders voordat jullie gaan? Het is nog een eind rijden voor jullie.” Ik keek vragend naar Marieke en die antwoordde meteen: “Ach, het is toch al te laat om vroeg te zijn. Laten we nog maar even gezellig wat drinken.” Chris ging ons voor naar de woonkamer en gebaarde naar de bank: “Neem plaats, dan ga ik even wat te drinken inschenken.” Nadat hij onze bestelling had opgenomen verdween hij naar de keuken. “Geef me even de autosleutels”, zei Marieke tegen mij. Ik keek haar vragend aan. “Ik moet even wat uit mijn tasje pakken.” Ik keek haar nog steeds vragend aan. “Ja, toe nu maar”, drong ze aan. “Condooms?” vroeg ik lachend. Ze lachte ook en zei: ”Die heb ik niet bij me. Ik heb een nat slipje van het fietsen en in de auto ligt een reserve.” Meteen gleed ik met mijn hand onder haar rok en voelde aan haar kruisje dat inderdaad nat was. Ik ging in haar broekje en haalde m’n vinger tussen d’r schaamlippen door die glibberig aanvoelden. Toen ik terugtrok stak ik een vinger in de mond en zei terwijl ik haar de autosleutels in de hand duwde: “Dat is geen zweet van het fietsen wat ik proef! Volgens mij is er hier iemand behoorlijk opgewonden geweest, of misschien nog wel!” Marieke’s hoofd werd rood en ze bekende dat ze best wel opgewonden was. “Hebben jullie onderweg soms iets gedaan?” Ze schudde haar hoofd, zei dat dat helaas niet was gebeurd en liep na die opmerking vlug naar buiten. Even later kwam Chris met het drinken binnen en keek rond. “Waar is Marieke?” Ik antwoordde dat ze even iets uit de auto moest pakken en naar de toilet moest en voordat ik goed en wel mijn zin af had, stond ze al weer in de woonkamer.

Ik nam naast Frank op de bank plaats en Chris zette een muziekje aan. Hij nam plaats tegenover ons en we begonnen wat te praten over vroeger en over de bruiloft. “Ik ben blij dat je er was”, zei ik, “ik heb nog nooit zo lekker veel kunnen dansen op een bruiloft. Frank houdt daar niet zo van.” Chris keek me aan: “Ik hoop dat je het niet vervelend vond dat ik de hele avond beslag heb gelegd op je vrouw”, zei hij tegen Frank. Die antwoordde dat hij daar geen moeite mee had. “Ik ben niet jaloers uitgevallen en daarnaast vind ik het leuk als mijn vrouw geniet.” Ik voelde me een beetje kleuren bij deze dubbelzinnige opmerking en ook Chris reageerde wat ongemakkelijk. “Zal ik nog wat inschenken?” vroeg hij ter afleiding. We knikten en hij liep met onze glazen naar de keuken. Ik stootte Frank giechelend aan en fluisterde: “Gek, je maakt hem verlegen!” Frank fluisterde terug: “Hoezo verlegen? Als hij verlegen was probeerde hij wel wat minder opvallend onder je rok te kijken!” Dat had ik helemaal niet opgemerkt en ik lachte gevleid. “Kom ‘ns hier”, zei Frank en voor ik het wist had hij de bovenste twee knoopjes van mijn blouse open gemaakt zodat een groot deel van m’n borsten, en een stukje van mijn kanten beha te zien was. Voordat ik dit kon herstellen kwam Chris weer binnen met het drinken. Hij zette het op het tafeltje voor ons en ik merkte aan zijn reactie dat mijn decolleté hem al was opgevallen. Toen hij tegenover ons plaats nam, nam ik de proef op de som en schoof ‘per ongeluk’ mijn rok wat omhoog toen ik mijn drinken van het tafeltje nam waarbij ik ook nog eens diep voorover boog zodat hij ruim zicht had op mijn forse D-cup. Eenmaal terug tegen de rugleuning naast Frank deed ik mijn benen een beetje van elkaar zodat ook daar wat kant te zien moest zijn en ik polste zijn reactie. Chris deed inderdaad geen moeite zijn blik af te wenden en bekeek me met grote belangstelling! “Dit is een leuke dansplaat”, zei hij plots. “Nou wat let jullie”, zei Frank en stootte me aan. “Zullen we dan maar?” lachte ik en stond op. Ook Chris stond op en we dansten door de kamer waarbij zijn blik nagenoeg continue op mijn decolleté gericht bleef. Toen ik me iets vaster tegen hem aan duwde voelde ik de opwinding in zijn broek en dat zorgde ervoor dat er een rilling van genot door me heen trok! Toen het nummer was afgelopen zei Chris dat hij wat kaasblokjes ging snijden. Ik bood hem mijn hulp aan en liep achter hem aan de keuken in. Chris gaf me het mes en de kaas en ik stond te snijden toen hij achter me kwam staan en in mijn oor fluisterde: “Marieke, dit is een kei leuke avond… en ik kan er niets aan doen maar ik ben erg opgewonden geraakt door alles wat er vanavond is gebeurd en wat ik net gezien heb.” Ik legde het mes neer, draaide me om en zei: “Ik ook!” En toen kuste ik hem vol op de mond en het volgende moment stonden we opgewonden te tongen met elkaar! Chris’ handen gleden over mijn hele lichaam en ook ik liet me niet onbetuigd en trok hem tegen me aan en kneedde zijn kont. “Ik ben zo geil Chris”, kreunde ik en drukte mijn venusheuvel tegen de dikke bult in zijn broek. Heel even zoenden we nog en toen duwde Chris me voorzichtig van zich af. “Frank”, zei hij en wees naar de kamer. Ik pakte de schaal met kaasblokjes en zei dat hij beter even hier kon blijven gezien zijn duidelijk zichtbare bolling in de broek en liep de woonkamer in. Ik zette de schaal op tafel en liet me naast Frank op de bank zakken. Ik keek hem aan en fluisterde: “Ik heb met Chris gekust..” Frank lachte en zei: “Ik weet het… Ik heb stiekem staan kijken, voel maar.” En hij legde mijn hand op zijn kruis waar ik een enorme erectie voelde. Ik boog naar hem toe en we begonnen geil te tongen. Al snel trok Frank zich terug en trok me overeind. Hij ging achter me staan en begon mijn rok los te maken! “Wat doe je nu?” zei ik in lichte paniek. “Stt, niet tegensputteren! Dit wordt leuk, let maar op.” Hij trok mijn rok uit en ik was zo opgewonden dat ik niet eens echt protesteerde. Daarna knoopte hij de laatste knoopjes van mijn blouse open. Daar stond ik dan op mijn hoge hakken en in slechts mijn zwarte kanten stringetje, bijpassende beha en openhangende blouse. “Ga nu maar vlug naar de keuken en verras Chris!” Ik giechelde als een jong schoolmeisje en liep samen met Frank naar de keukendeur. Ik twijfelde even maar Frank duwde me naar binnen!
“Bevalt het wat je ziet?” hoorde ik Marieke vragen. Even was het stil en toen: “Ja, jazeker, heel erg, maar..ehh… Frank dan?” Marieke vertelde Chris dat ik het was die haar had uitgekleed en aangespoord om de keuken in te gaan. “Je hebt het toch gehoord zonet? Als ik geniet, dan geniet Frank ook.” Even stilte, en dan: “En geniet je?” “Ja heel erg. Kom hier!” En dan alleen nog maar zacht gehijg en het geluid van natte kussen! Stiekem keek ik om de hoek van de deur. Het eerste dat ik zag was een blouse die op de vloer lag, en daarna zag ik Marieke en Chris die innig stonden te zoenen waarbij de handen van Chris haar billen kneedden terwijl Marieke’s handen bezig waren met de knopen van zijn broek! Ik liep snel door de woonkamer naar de hal en schoot de trap op om er zeker van te zijn dat Chris’ vrouw nog sliep en ons niet onaangenaam zou verrassen. Al op de overloop hoorde ik haar snurken en toen ik haar naakte lichaam zachtjes heen en weer schudde, gebeurde er niets. Totaal van de wereld en geen gevaar voor ons drieën!
Ik schoot de trap weer af naar beneden en trof Marieke en Chris in de woonkamer aan. “Even gecheckt of je vrouw nog slaapt”, zei ik. “En?” vroeg Chris. “De kust is veilig”, antwoordde ik. Chris had inmiddels alleen nog een short aan en had de afstandbediening van de cd speler in z’n hand. “Net had ik niet de gelegenheid om met je te schuifelen, dus dan nu maar” zei hij en uit de speakers klonk een romantisch nummer. Terwijl ik me in de bank liet zakken dansten Marieke en Chris dicht tegen elkaar aan op de muziek.

Ik voelde Chris z’n erectie hard tegen mijn onderbuik duwen terwijl we dansten. Dat wond me enorm op en ik kon bijna niet wachten tot ik zijn lul zou zien. Want dat was duidelijk: ik zou hem zien… en ook voelen! Chris z’n handen bewogen over mijn rug en kwamen aan bij mijn beha sluiting. Hij keek me vragend aan en ik knikte. In een handige beweging sprong de sluiting open en hing de beha nog los om me heen. Ik pakte het ding vast en gooide ‘m richting Frank die lachend en goedkeurend toekeek en tot mijn verbazing ook alleen nog zijn short aan had. Mijn ferme borsten met inmiddels keiharde tepels duwde ik tegen de borstkas van Chris aan en terwijl we verder schuifelden zocht ik zijn mond op en begonnen we weer te tongen. Eerst langzaam en erotisch, toen steeds wilder! Na een poosje bewoog Chris zijn hoofd naar mijn borsten en nam één voor één mijn tepels in de mond. Ik kon een kreun niet onderdrukken. Zijn handen hielden mijn heupen stevig vast en z’n vingers haakten achter mijn stringetje. ”Ja, toe.. schiet op en trek mijn slipje uit”, kreunde ik. Chris zakte op zijn knieën, kuste mijn buik en stroopte langzaam mijn slipje naar beneden. Zijn tong volgde de neergaande beweging van het slipje en liet een nat spoor achter op mijn buik richting mijn poesje. Op het moment dat ik uit m’n broekje stapte voelde ik zijn tong tussen mijn gezwollen en inmiddels wel erg natte schaamlippen glijden en kreunde ik opgewonden. “Oh ja, toe, lik me”, hijgde ik en volgde van bovenaf de verrichtingen van de tong van Chris tussen mijn benen. Ik stond te trillen op m’n benen van geiligheid en na een paar minuten trok ik Chris omhoog. “Mijn beurt”, zei ik en ging voor hem op de knieën zitten. In één vloeiende beweging trok ik zijn short naar beneden en zijn stijve lul, van respectabele afmetingen, sloeg tegen zijn buik aan. Ik nam hem in mijn handen en trok zachtjes het vel heen en weer. Chris kreunde goedkeurend en toen ik de dikke eikel in mijn mond liet glijden gromde hij opgewonden. “Oh Marieke, rustig aan… oh ik ben zo geil!” Ik liet mijn tong nog even over zijn eikel glijden en toen ik hem begon te pijpen begon hij vrijwel meteen te kreunen dat hij klaar kwam. Voordat ik ‘m goed en wel uit de mond had laten glijden kwam hij luid kreunend klaar en spoot zijn warme zaad over mijn borsten. “Oh shit”, kreunde hij, “veel te snel..” Ik kwam overeind en zei: “Is niet erg, we zijn nog lang niet klaar hoor!” Ik liep naar de eetkamertafel en ging er ruggelings op liggen. “Kom, bef me! Ik ben de hele avond al zo geil als maar wat en wil nu klaar komen!” Chris dook meteen tussen mijn benen en begon me heerlijk te likken. Ik keek genietend richting Frank die inmiddels ook naakt op de bank zat en met zijn lul aan het spelen was.
Ik zag dat Marieke bloedgeil was. Haar handen kneedden haar borsten waarbij het zaad van Chris uitgesmeerd werd. Aan de schokkende bewegingen van haar heupen te merken zat ze niet ver van een hoogtepunt af. Chris befte haar als een bezetene en zijn lul stond inmiddels al weer fier overeind. Plots begon Marieke zwaar te hijgen en kreunde ze: “Oh ja Chris..oh daar ja.. oh kom lik me harder, ik ga komen, oh ik kooomm!” Nadat ze uitgeraasd was hielp Chris haar van de tafel af en nam haar aan de hand mee naar de bank. Chris nam naast mij plaats. Marieke stond voor ons en vroeg met een geile stem aan mij: ”Vind je het goed schat dat ik op Chris zijn schoot ga zitten?” Ik knikte en zei: “Als je dat graag wilt?” Ze knikte en vervolgde: “Ja dat wil ik. En ondanks dat we geen condooms bij ons hebben wil ik toch ook zijn dikke lul bij me naar binnen en ik wil dat hij me lekker neukt! Vind je dat ook goed?” Ik knikte weer en voordat ik antwoord kon geven ging ze bovenop hem zitten en liet zijn harde paal in haar glijden. “Oh wat is ‘ie lekker groot en hard”, kreunde ze geil. Chris hijgde: “En wat ben jij lekker strak en nat. Kletsnat!” Marieke begon langzaam te wippen en ik zag Chris’ paal in en uit schuiven. Ik werd er nog geiler van dan dat ik al was en trok als een bezetene aan mijn harde staak! Naast mij kletste de ballen van Chris tegen de ronde billen van mijn hete vrouw! Ze waren inmiddels al weer verwikkeld in een geil tongenspel en kreunden en steunden als twee ouwe bejaarden die een vrachtwagen opzij proberen te schuiven. Na een poosje draaide Marieke zich om en ging met de rug tegen Chris’ borst aan liggen. Terwijl Chris haar dikke borsten kneedde, wipte Marieke op en neer en bewerkte haar klitje. Een diepe zucht en daarna een lange kreun verraadde haar orgasme! “Ik wil je graag van achter nemen”, fluisterde Chris. Marieke knikte en stapte van hem af. Op haar knieën ging ze op de bank zitten en Chris posteerde zich achter haar. Langzaam duwde hij zijn dikke staaf weer bij haar naar binnen en begon haar met ferme stoten te neuken. Ik keek nog steeds opgewonden toe en trok aan mijn ultra harde lul. Mijn vrouw zien neuken met een ander, wond me enorm op! Marieke nam mijn lul uit mijn handen en trok er aan. Daarna nam ze hem in de mond en begon me te pijpen terwijl Chris haar nog steeds in een gestaag tempo van achter nam. De kamer was nu gevuld met gehijg, gekreun en het kletsende geluid van Chris’ ballen op Marieke’s billen. Ik was zo geil dat ik me niet langer meer in bedwang kon houden en na een luide schreeuw spoot ik mijn zaad ook tussen Marieke’s tieten. Tegelijkertijd liet ook Chris een schreeuw horen en spoot Marieke’s glibberige kutje vol!

Uitgeput lagen we met z’n drieën op de bank. We dronken nog een laatste glas en toen gingen we, heel gewaagd, alle drie poedelnaakt naar boven om ons te douchen. Onder de douche vingerde Chris me nogmaals tot een orgasme, iets wat als een speer ging omdat ik weer erg geil was geworden bij de gedachte betrapt te kunnen worden door Chris’ vrouw. Monique sliep echter als een os en merkte de drie naakte figuren helemaal niet op.
Het was inmiddels half vier in de morgen toen we afscheid namen. Het was een geslaagde bruiloft, maar de after-party was zeker zo goed!!Marieke en Frank
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners