Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Verboden Vrucht - 17524 keer gelezen

Het was een heerlijke zomeravond. Ik (28j) zat samen met mijn vriendin op een gezellig terras vlakbij een festival, met een bevriend koppel. Monique (22) was een collega van mijn vriendin en telkens als we elkaar zagen kreeg ik een bijzondere kriebel in mijn buik. Monique had een relatie van 4 jaar met haar vriend.

Op een bepaald moment gingen mijn vriendin en haar vriend eens naar de festivalgangers kijken en bleven Monique en ik gezellig op het terras met een glaasje wijn. Na wat gezellig te hebben gekeuveld ging het gesprek stelselmatig over op het onderwerp sex. Op een bepaald moment zei Monique dat ze haar vriend graag ziet, maar dat de wel nieuwsgierig is om te weten hoe het is om te sexen met iemand anders. Monique is een knappe brunette met haar haar in een strakke paardenstaart. Ze heeft een mooie glanzende bruine huid en ruikt altijd heerlijk.

Monique vertelde me dat haar vriend "saai" was in bed en altijd de "missionaris-houding doet" en dat hij na max 10 minuutjes steeds klaar was. Ze vond het niet zo spannend. Na wat witte wijn opgedronken te hebben zei ik tegen haar dat ik als "goede vriend" haar de beleving wel wou geven onder voorwaarde dat haar vriend en mijn vriendin er NIETS vanaf wisten. Ze moest erom lachen en even later zaten we terug met zijn vieren aan de wijn en ging iedereen omstreeks 1.30u naar huis.

2 dagen later kreeg ik plots een msn bericht van haar om te vragen of hetgeen ik haar bij ons laatste gesprek had gezegd waar was. Ze kon het net meer uit haar gedachten zetten en wou absoluut dat wij onder ons twee eens afspraken.

zo gezegd, zo gedaan en ik boekte een kamer in Motel-Eindhoven waar we samen afspraken na het werk. Daar aangekomen had ik een flesje champagne meegenomen om het ijs te breken. We dronken allebei aan ons glas en vroegen als het nu echt ging gebeuren. Ik ging achter haar staan en begon zachtjes aan het oorlelletje van Monique te sabbelen. Ze draaide haar hoofd en onze lippen vonden elkaar waarna we rustig begonnen te tongzoenen. Ondertussen had ze haar arm achterover geslagen en wreef ze door mijn blonde haren. Ik was haar borsten ( 75C) aan het masseren en ze kreunde lichtjes. Ik begon de knoopjes van haar witte hemdje één voor één los te knopen en ontdeed haar van haar blouse gelijktijdig ontdeed ik haar Bh en daar sprongen 2 geweldige stevige borsten naar voor met een gladde mooie ronde tepel. Ik begon haar tepeltjes zachtjes te knijpen terwijl we nog steeds stonden te tongzoenen. Mijn handen gelden over haar strakke platte buik en mijn vingers gleden onder haar broekrand en ik plaagde haar met enkele kietel bewegingen. Ik ontknoopte de broek en deed har rits naar beneden, draaide haar om en streek haar neer op het bed. In één ruk trok ik haar strakke jeans broek naar benden en gooide deze op de grond. Nu deed ook zij mijn hemd uit en begin mijn borst te kussen en te masseren. Ik daalde met mijn hoofd naar haar borsten en zoog er aan. Ooh wat had ze heerlijk volle borsten. Haar tepels waren helemaal stijf geworden en af en toe rolde ik ze even tussen mijn tanden. Ze lag in haar witte slip lekker te kronkelen van genot.Ondertussen had ze mijn riem los gedaan en mijn broek naar beneden getrokken. Ik ging een beetje naast haar liggen na het uitdoen van mijn broek en terwijl ik opnieuw haar heerlijke tepeltjes verslond ging mijn hand verder naar beneden. Ik merkte dat haar slipje klam klam was geworden en wreef lekker over haar venusheuveltje. Haar broekje werd steeds natter Al vlug glipte een vinger van me onder haar broekrandje en kon goed voelen dat ze lekker geschoren was. Ik trok mijn vingers weg en met mijn hoofd daalde ik naar beneden waar ik de binnenkant van heer dijen begon te likken en zoenen. Als ik van haar linkerdij naar de rechterbinnendij ging gleed il met mijn tong over haar witte broekje en duwde mijn tong over haar gleufje met het stof van haar broekje ertussen. Ik voelde dat ze ondertussen kletsnat was.

Weinig later ontdeed ik haar van haar broekje en ze spreidde spontaan haar prachtige lange benen. Boven haar venusheuvel was er een klein streepje en de rest was mooi geschoren. Mijn tong gleed tussen haar lipjes en deze openden spontaan. Man, man wat was ze geil. Ik gleed op en neer met mijn tong en draaide regelmatig om haar knopje. Het geil droop nu echt uit haar gleuf. Ik perste mijn tong volledig naar binnen en zoog haar letterlijk leeg. Uiteraard werd haar knopje regelmatig bijgedraaid. Ze kwam zo lekker klaar dat het geil gewoon over haar binnendijen dreef. Na de eerste keer klaargekomen te zijn draaide ze mij op mijn rug en deed mijn onderbroek uit Ze trok er even aan zodat mijn glanzende champignon te voorschijn kwam. Terwijl we aan het tongzoenen waren waarbij ze haar eigen lichaamsvocht aan het proeven was zat ze mijn pik met lange halen af te trekken.

Plots trok ze terug en bukte ze met haar hoofd. Ze begon eerst zachtjes met de punt van haar tong mijn eikel te verkennen en ging vervolgens met lange halen over mijn stijve pik. Ze daalde en likte mijn balzak en nam mijn bal in haar mond. OOOhh wat heerlijk. Terug naar boven likkend sloot ze haar lippen over mijn glanzende eikel en ze zoog fantastisch. Af en toe plaagde ze door te stoppen en kleine likjes te geven. Terwijl ze me heerlijk afzoog voelde ik mijn spermafabriek borrelen en mijn lul werd dikker. Ze merkte dit en ze stopte met pijpen en gaf enkele rukken aan mijn pik en kwam overheerlijk klaar tegen haar geweldige borsten.

Ze draaide zich op haar rug en ik begon mijn sperma over haar borsten uit te wrijven. Met al dat geglibber begin ik haar weer te vingeren en ze was weer lekker nat. Ze fluisterde in mijn oor om haar alsjeblieft te neuken. Mijn pik stond ondertussen weer paraat. In eerste instantie gleed ik in missionarishouding rustig bij haar binnen. Ze kreunde enorm en zei wat een heerlijk dikke lul heb jij. Dat heb ik nog niet eerder beleefd. Ik pompte zachtjes op en neer en het geil droop gewoon langs haar benen. Ik draaide (terwijl mijn pik in haar zat) op mijn rug en ze begon heerlijk op mijn pik te rijden. Hierdoor kon ze zelf het tempo bepalen. Ik keek recht naar haar supergeile borsten en op haar ritme kneed ik in deze meloenen. Af en toe kwam ik met mijn rug recht en knabbelde ik op deze heerlijkheden. Het duurde niet lang of we kwamen beide heerlijk klaar. We waren allebei verzadigd en hebben een douche genomen om niet te laat thuis te komen zodat onze eigen partners géén argwaan zouden krijgen. Wat als een éénmalige verleiding begon is ondertussen uitgelopen tot jarenlange stiekeme date's maar dat is voor een volgende keer...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners