Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Sauna - 6403 keer gelezen
Laatst was ik met een vriendin een weekeindje op stap in Lim-burg. Daarbij hebben we ook een middag doorgebracht in Thermea 2000. M'n vriendin zat daarbij in de heetste sauna's, maar ik houd daar niet zo van en zocht m'n heil in de eucalyptus sauna. Blijkbaar was ik de enige en ik zat daar heerlijk in m'n eentje. Ik sloeg een beetje aan het fantaseren en zat ongemerkt met m'n kutje te spelen.
Plotseling ging de deur open en kwam er een jongen binnen. We keken elkaar aan en hij ging min of meer tegenover me zitten. We zaten elkaar een beetje op te nemen. Ik schatte hem ca 25, zelf ben ik 31. Hij was goed gebouwd, ronde schouders met stevige onderar-men. Blond haar met een leuk koppie. Ook had hij een pracht exemplaar tussen z'n benen hangen. Niet echt lang, maar wel behoorlijk dik. In ieder geval groter dan ik thuis gewend ben, alhoewel ik geen klagen heb. Ik betrapte me erop dat ik langer dan normaal naar z'n kruis zat te kij-ken. En volgens mij had de jongen het ook in de gaten want ik zag z地 lul langzaam groter worden. Ik voelde m地 kutje nat worden en wist me eigenlijk geen houding te geven. Ik ben gauw naar buiten gegaan om in het dompelbad af te koelen. Even later zag ik de jongen naar buiten gaan en een warmere sauna in gaan. Ik kon het niet laten en ben hem ach-terna gegaan.
We wisselden een glimlach uit, maar al gauw werd het me te heet en besloot ik om weer terug te gaan naar de vorige sauna. Ik lag daar nog geen twee tellen of daar kwam de jongen ook weer binnen. Dit keer ging hij vlakbij me zitten.
We zaten beiden met opgetrokken benen tegenover elkaar en keken elkaar aan. Langzaam liet ik een been zakken en deed de ander wat naar buiten zodat hij vol in m地 poesje kon kijken. Ook hij liet een been zakken en onze benen raakten elkaar. Z地 pik kwam schokkerig overeind en toen ik dat zag kon ik mezelf niet meer bedwingen en liet ik m地 hand langzaam naar m地 kutje glijden en begon mezelf te vinge-ren. Op dat moment kwam er iemand binnen. Snel trokken we onze benen op en gingen verzitten. Hij ging een etage hoger zitten. Toen de ander na een paar minuten weer vertrok trok ik de stoute schoenen aan en ging onder hem zitten. Z地 pik was nog half stijf en langzaam liet ik m地 hand over z地 dij naar z地 kruis glijden. Nog voordat ik 僧 te pakken had, was hij al stijf. Ik pakte 僧 voorzichtig beet en begon hem langzaam af te trekken. Hij was zo dik dat m地 hand er nauwelijks omheen paste. De jongen kreunde een beetje en hing achterover. Ik ging op m地 knien zitten en begon 僧 te pijpen, mezelf onder-tussen vingerend. Het idee dat ik een wildvreemde zat te pijpen terwijl er zo iemand binnen kon komen was zo geil dat ik heel snel klaar kwam. Ik voelde dat het niet lang zou duren of de jongen zou ook klaar komen. Langzaam liet ik z地 pik uit m地 mond glijden. Het kon me niets meer schelen. Ik moest en ik zou die pik in m地 kutje hebben.
Nog steeds zonder iets te zeggen stond ik op en ging boven hem zitten. Ik pakte z地 pik en duwde z地 eikel tussen m地 schaam-lippen. Langzaam liet ik me zakken. Even had ik het idee dat hij niet zou passen, maar toen gleed hij langzaam naar binnen. Zo gevuld was ik nog nooit geweest. Voorzichtig begon ik hem te berijden. Hij lag daar nog steeds half achterover en liet mij al het werk doen. Het was een heerlijk gevoel die dikke pik in en uit te voelen glijden en al gauw kwam ik weer vrese-lijk klaar. Omdat ik voelde dat hij ook op het punt stond om klaar te komen, stapte ik gauw van hem af en stopte z地 pik weer gauw in m地 mond. Nog geen twee tellen later kwam hij klaar. Ik voelde een paar enorme sprietsen sperma in m地 mond komen en heb alles doorgeslikt.
Ondertussen hadden we nog geen woord gewisseld. Ik heb 僧 een kusje op z地 wang gegeven en ben weggegaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners