Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Massage - 23583 keer gelezen
Mijn naam is Rene ben 35 jaar en zie er best goed uit, ondanks dat ik een paar kilo te zwaar ben. Mijn beste vriendin, Wendy, heeft al een paar jaar een relatie met mijn beste vriend. Zij ziet er leuk uit, half lang bruin haar, een kleine C-cup en een slank lichaam. Zij blijft in vorm door zeer regelmatig paard te rijden.

Ik heb af en toe intieme gesprekken met Wendy en zodoende weet zij ook dat ik best aardig kan masseren. Zij had al meerdere keren aangegeven dat zij graag door mij gemasseerd wilde worden, omdat zij graag wilde ervaren of de door mij vertelde verhalen waar waren. Ik had altijd de boot afgehouden, tot vorige week.

Het was vrijdagavond rond een uurtje of 9 toen er aan de deur gebeld werd. Ik verwachtte niemand, ik was lekker casual gekleed in een trainingsbroek en t-shirt, dus enigszins op mijn hoede liep ik naar de deur. Ik keek via het kijkgaatje en ik Wendy staan. Verwonderd deed ik de deur open, “wat doe jij hier op dit tijdstip”, vroeg ik haar. Met een pijnlijk gezicht zei ze dat ze van haar paard gevallen was en dat ze nu last van haar rug had. Ze wilde dat ik haar ging masseren om de ergste pijn te verlichten. Ik deed de deur verder open en ze dat ze binnen moest komen. Met een pijnlijk gezicht liep ze voorzichtig naar binnen.

Ze liep gelijk door naar mijn slaapkamer. Ze ging voorzichtig op het bed zitten en vroeg mij om haar schoenen uit te trekken. “Lukt het je om de rest zelf uit te trekken?” vroeg ik haar” Want dan ga ik ff wat olie pakken”. Ze knikte en ik liep weg. Na een paar minuten kwam ik terug, want ik kon de olie niet vinden en ik zag dat ze al op haar buik op het bed lag. Naast het bed lag een hoopje kleren en bovenop lag haar rood kanten BH.

Ik sloeg het laken terug tot op haar billen en ik wreef wat olie in mijn handen warm. “Ik begin bij je schouders en dan ik rustig naar beneden”, zei ik. “Helemaal naar beneden?” vroeg ze lachend. Ik reageerde niet en concentreerde me op haar schouders. “ Ontspan je toch eens, muts”, zei ik tegen haar “want zo schiet het niet op”. Ik voelde haar ontspannen en ging verder. Ik masseerde wat knopen weg en vroeg waar de pijn precies zat.

Met mijn hand als referentiepunt “wees” zij de pijn aan, die halverwege haar rug bleek te zitten. Nu een minuut of 5 gaf ze aan dat de pijn al een heel stuk minder was en dat mijn verhalen niet overdreven waren. Ik heb lager ook nog pijn gaf ze aan. “als ik er ben moet je het maar zeggen”, zei ik tegen haar toen ik met mijn handen naar beneden ging. Toen ik mijn handen op haar billen legde, zei ze “daar”. Enigszins verbaasd trok ik het laken weg.“Hoe komt het dan dat je daar last heb?” vroeg ik. “Simpel”, zei ze “Ik ben op mijn billen terecht gekomen”. Ik had inmiddels gezien dat ze een rode kanten hipster droeg. Brutaal zei ik tegen haar dat als ze wilde dat ik haar billen masseerde ze de hipster moest uittrekken, omdat deze ander helemaal onder de olie zou komen te zitten. Zij schoof haar benen wat uit elkaar en tilde haar bekken op, zodat ik de hipster makkelijk kon uittrekken.

Ik spoot wat olie zo op haar billen, wat een gilletje bij haar ontlokte. Ik pakte haar billen vast en begon deze stevig te masseren. Dit ontlokte een kreun bij haar. Ik deed of ik niets hoorde en ging gewoon verder. Inmiddels begon mijn pik stijver te worden en kwam ie klem te zitten in mijn boxer. Ik stopte even om hem goed te leggen, maar deze onderbreking werd niet geapprecieerd door mevrouw. Ze begon met haar billen te wiebelen ten teken dat ik moest doorgaan. Ik pakte haar billen weer vast en ging verder. Ik trok haar billen van elkaar en had zodoende zicht op haar spleetje en op haar grotje. Ik kon het niet laten om af en toe met een vinger er langs te gaan. Het liet haar niet onbetuigd, want haar lipjes ging iets uit elkaar staan.

“Schat”, begon ik “Vind je het heel erg als ik ga stoppen, want ik begin kramp te krijgen”. Ze draaide zich om en terwijl ze dat deed zei ze “Dan doe je de voorkant maar, dan kan je achter mijn hoofd gaan zitten”. Voordat ik iets kon zeggen lag ze al op haar rug. Ik zag haar borsten en zag dat ze een netjes getrimd driehoekje had staan. Ik spoot wat olie zo op haar borsten, blijkbaar was dit wat aan de koude kant, want haar tepels reageerden meteen. Dit uitzicht had er voor gezorgd dat mijn pik keihard was geworden.

Haar hoofd was een paar centimeter van mijn pik verwijderd toen ik haar borsten beet pakte en ze begon te masseren. Het voelde heerlijk om weer eens borsten om een dergelijk manier door mijn handen te voelen gaan en tepels keihard te masseren. Blijkbaar genoot zij ook, want ze begon te kreunen. Ik kwam wat omhoog en ik pakte haar buik ook mee. In mijn achterhoofd had ik inmiddels het idee opgevat om haar clitje te gaan masseren. Ik was inmiddels met mijn handen in het driehoekje aanbeland, toen zij zei “wat gaan we doen mannetje?” Ik stopte meteen en van schrik kon ik geen woord meer uitbrengen en ik voelde dat ik een rode kop kreeg. Met een mond vol tanden stond ik daar, met de seconde werd mijn wanhoop groter, want ik kon maar geen goed antwoord verzinnen.

Ineens begon zij te lachen en voelde ik een hand op mijn pik en een andere aan de rand van mijn trainingsbroek. “Zo zo, ik wist niet dat jij mij zo lekker vond”, zei ze. Ik zei niets en trok in 1 keer mijn broek en boxer naar beneden. Voordat ik wist wat er gebeurde voelde ik haar mond om mijn pik. Mijn god wat een hemels gevoel was dat en wat voelde ik mij speciaal. Ik voelde mij speciaal omdat ik wist, dat zij eigenlijk nooit iemand pijpte. Dit in verband met een vervelende gebeurtenis. Zo wist ik dat ze haar huidige vriendje, ondanks smeekbeden van zijn kant, nog nooit gepijpt had. Terwijl op mijn pik aan het zuigen was en dit afwisselde met likken van mijn pik, speelde haar handen met mijn ballen en mijn anus. Van geiligheid wist ik niet waar ik mijn handen laten moest, dus heb ik haar hoofd vastgepakt. Hierdoor was het net alsof ik haar mond aan het neuken was. Tot mijn spijt diende mijn orgasme zich veel te snel aan. Ik liet haar weten dat ik op he punt stond op klaar te komen, in de veronderstelling dat ze zou stoppen, maar ze ging gewoon door en door en door …. totdat ik met een wilde kreet alles in haar mondje spoot. Voor mijn gevoel bleef ik spuiten zo geil was ik. Toen ik leeg was, gaf ik haar een lekkere zoen en behalve haar proefde ik ook mijn eigen sappen.

Ik duwde haar benen uit elkaar en ging opzoek naar haar clitje. Met mijn ene hand legde ik haar knopje “bloot” en begon er tegen te blazen en met 1 vinger van de andere begon ik haar rustig te vingeren. “Lik me klaar”, smeekte ze me. Ik begon haar rustig te likken. In de tussentijd had zij aangegeven dat er best een vinger bij mocht. Ze begon wat harder te kreunen en ik stak er nog een vinger bij. Ik liet haar knopje even voor wat het was, wreef er alleen een beetje over en likte haar grotje wat. Toen ie nat genoeg was ging ik weer terug. Ik haalde mijn ring uit haar poesje en zette die tegen haar kringspier aan. Voordat zij kon protesteren zat ie er al in en begon ik haar in 2 gaten gelijk te vingeren. Dit was teveel voor en ze kwam klaar, terwijl ze klaar kwam spoot er wat geil tegen mijn kin aan.

Nadat ze bijgekomen was, zei ze dat ze nog geneukt wilde worden. Zij ging zo op handen en knieën dat zij in de spiegel an de kledingkast kon zien wat er gebeurde. Ik trok haar naar achteren en zette mijn pik tegen haar lipjes. Met een wilde diepe stoot, stootte ik mijn pik in 1 keer bij haar naar binnen. Zo diep dat mijn eikel haar baarmoeder raakte. Hierdoor gaf zij een verschrikte gil. “Neuk me hard en diep” gilde ze. Ik neukte haar hard en diep. Inmiddels had ik een redelijk tempo gevonden, waarbij ik bijna elke keer haar baarmoeder raakte. Ik voelde mijn orgasme komen en ook zij begon steeds harder te kreunen. Ik stak mijn duim in mijn mond en maakte hem nat. In de spiegel had zij gezien, wat ik deed en op he moment dat zij riep “Neeeeeeee, nieeeeeeeeeeee” stak ik mijn duim in haar kont waardoor ze luid gillend klaar kwam. Door het samentrekken van haar poesje melkte ze mijn pik en spoot ik mijn geil zo haar baarmoeder in.

We namen niet eens de moeite meer om op te ruimen of om iets aan te trekken. We kropen tegen elkaar aan en mijn haar kontje tegen mijn slappe pik en mijn hand op haar borst vielen we in slaap.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners