Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Daar was de buurvrouw weer - 48916 keer gelezen
Daar was ze weer ! De achterbuurvrouw stapte net uit haar Fiatje en liep naar de voordeur waarachter haar hondjes al stonden te springen totdat ze naar buiten mochten. Zoals altijd was ze weer gekleed in iets langs. Deze keer een lange rok met daaronder een paar laarzen. Ik had al vaak lopen fantaseren wat er onder zou zitten. In ieder geval een goed figuur zoals ik deze zomer had kunnen zien toen ze nogal wat luchtiger over straat liep. Een schoonheid is ze niet maar... ze heeft iets waardoor ik toch regelmatig reacties bespeurde in bepaalde lichaamsdelen. Inmiddels kan ik bevestigen dat het figuur goed is want een paar weken geleden kreeg ik contact met haar toen ze de hondjes uit liet – Jack Russel terriërs. Ik liep ook een rondje (stiekem hopend dat ik haar van dichtbij kon bekijken) toen één van die hondjes op mij af kwam rennen en begon te blaffen. Ik haalde het beestje aan, waarop zij er ook aankwam in een poging de hond tot de orde te roepen. We kwamen aan de praat, waarop ik haar vertelde dat ik vlakbij haar woonde en haar al vaak een keer had zien lopen met haar hondjes.
Ze was erg vriendelijk en daarom durfde ik haar te vragen waarom ze altijd alleen liep. Het bleek dat ze nog steeds vrijgezel was, hoewel ze wel een aantal relaties had gehad, maar die waren allemaal stukgelopen en inmiddels hoefde ze niet meer zo nodig. Ze kon het nu wel zonder en als ze eens hulp nodig had was er altijd wel een collega die haar wilde helpen. Al pratend waren we bij haar voordeur aanbeland en omdat we nog zo gezellig aan de praat waren vroeg ze of ik zin had in een kop koffie of thee. Uiteraard nam ik de uitnodiging aan want ik voelde me intussen steeds meer op mijn gemak bij haar en hoopte nu eindelijk eens wat meer van haar te zien te krijgen. Binnen gekomen ging ik op de bank zitten en keek toe hoe ze haar jas uittrok en koffie ging zetten. Ze had een ruimvallende blouse aan waaronder ik een paar volle borsten zag zitten. Terwijl ze bezig was met koffie zetten bukte ze een aantal keren en toonde mij daarbij toch een redelijke blik in haar decolleté.

Het zag er goed uit. We dronken onze koffie en kletsten nog door over koetjes en kalfjes. Intussen had ik kans haar eens goed te bekijken en kwam tot de conclusie dat er een gezonde vrouw tegenover me zat. Toen ik op een bepaald moment naar het toilet moest was ik, vanwege plaatsing van de meubels, genoodzaakt voor haar langs te stappen, waarbij ik haar even aanraakte, zogenaamd omdat ik bijna mijn evenwicht verloor. Ze steunde mij toen ik langs haar liep waarbij ze mij langer vasthield dan nodig.

Ik voelde al een tinteling door mij heen gaan omdat ik mezelf intussen behoorlijk had opgewonden met mijn pogingen haar in gedachten uit te kleden. Toen ik terugkwam, was ze de koffieboel aan het opruimen en vroeg of ik iets anders wilde drinken, waarop ik haar om een pilsje vroeg. Nadat ze het drinken had geregeld kwam ze naast me zitten op de bank en begon te vertellen dat ze zich toch wel eens eenzaam voelde zo als vrouw alleen. Ik antwoordde haar dat dat eigenlijk geen probleem hoefde te zijn omdat ik toch in de buurt woonde en mijn vriendin in het weekend vaak aan het werk was. Ze vroeg of ik dat verder kon toelichten en ik bedacht me niet maar zag dit min of meer als een uitnodiging en begon haar te kussen. Ze aarzelde geen moment en kuste mij vol overgave terug, waarbij haar tong gelijk bij mij naar binnen kwam en begon te vechten met de mijne. Ondertussen liet ik mijn rechterhand langzaam van haar rug naar voren glijden en begon door haar blouse heen aan haar borsten te voelen. Het voelde heerlijk stevig aan en ik meende dat ik haar tepel al voelde verstijven terwijl ik zacht één van haar borsten kneedde. Intussen begon ze mijn lichaam ook te verkennen met haar handen en ik liet mijn andere hand langzaam richting haar billen gaan.
Zoals ik al verwachtte waren ze lekker rond en stevig. Inmiddels was ik ook begonnen haar blouse los te knopen en kreeg zo een goede blik op haar borsten die gehuld waren in een mooie zwarte bh. Ze trok mij omhoog van de bank en nam mij mee naar haar slaapkamer. Ze drukte mij op het bed waarna ze zich langzaam begon uit te kleden. Eerst trok ze haar blouse uit, waarna haar lange rok volgde. Het bleek dat ze hieronder een bijpassende slip droeg en zwarte kousen met een jarretelgordel.

Ik wilde haar aanraken, maar ze hield mij tegen en begon op haar beurt mijn broek los te maken. Ik tilde mijn achterste op zodat ze mijn jeans uit kon trekken en ik alleen nog in mijn onderbroek op haar bed lag. Hierop knielde ze voor het bed neer en begon mij te zoenen op mijn buik en ze ging langzaam omhoog naar mijn tepels die ze met haar tong bewerkte. Inmiddels was ik behoorlijk opgewonden en mijn jongeheer begon al aardig hard te worden. Zij had dit inmiddels ook door en verlegde haar aandacht nu naar mijn kruis. Ze begon mij eerst licht te strelen over mijn slip heen, waardoor ik nog harder werd en bijna uit mijn slip knapte.

Uiteindelijk verloste ze mijn lul door mijn slip ook uit te trekken en ze begon mij heerlijk te strelen en af te trekken. Alsof dit nog niet genoeg was begon ze mij ook op mijn eikel te zoenen en zachtjes likte ze rond mijn gaatje….. Ik probeerde mijn lul in haar mond te stoten, maar ze bleef hem handig ontwijken en ondertussen bleef ze mij aftrekken en plagen met haar tong. Toen ze aan mijn gekreun kon merken dat ik het niet lang meer kon uithouden nam ze mij toch nog in haar mond en begon hevig te zuigen, alsof ze hem helemaal in wilde slikken. Ik was intussen zo geil geworden dat ik vrijwel gelijk begon te spuiten in haar mond. Omdat ze mij zo hevig had opgewonden leek het alsof er geen eind kwam aan mijn orgasme. Dit kwam ook omdat ze tijdens het spuiten bleef zuigen en slikken. Toen ik uiteindelijk toch klaar was met spuiten likte ze mij heerlijk schoon, waardoor mijn erectie bleef staan! Intussen wilde ik toch ook iets terugdoen en trok haar naast mij op het bed, waarna ik op onderzoek uitging om te zien wat ze nog steeds verborgen hield in haar lingerie. Ik maakte haar bh los, waarna ik een paar prachtige borsten tevoorschijn haalde die ik gelijk aan een nader onderzoek ging onderwerpen. Ik knabbelde een poosje aan haar tepels die zo hard waren geworden dat ze haar wel pijn moesten doen, maar ze kreunde heerlijk toen ik haar zo verwende.

Intussen had ik mijn hand in haar slipje laten zakken en merkte ik dat die al behoorlijk nat was geworden. Uiteraard was ook haar kutje al drijfnat en ik kon haar heerlijke pruimpje al glijdend met mijn vingers ongehinderd verkennen. Ik haakte mijn vingers om de boord van haar slipje en ze tilde haar kontje op zodat ik hem makkelijk uit kon trekken.
Ik onthulde een mooi getrimd poesje dat al glinsterend openstond en mij onweerstaanbaar aantrok. Ik wilde gelijk proeven toen ik al dat lekkers zag en begon dan ook gelijk vol overgave te snuffelen en te likken. Ik begon eerst voorzichtig op haar buik, maar zakte al snel af naar haar spleetje. Haar kutje geurde heerlijk en ik begon voorzichtig haar lippen te strelen met mijn tong. Af en toe schoot ik even verder naar binnen wat ze heel lekker bleek te vinden want iedere keer dat ik dat deed kreunde ze weer hevig en begon steeds meer met haar onderlichaam te bewegen om zodoende mijn aandacht richting haar spleet en kittelaar te richten. Ze duwde intussen ook al met haar handen tegen mijn hoofd, maar ik wilde haar eerst nog even terugbetalen voor de plagerijtjes die ze mij had aangedaan. Ik kon dit nog even volhouden, waarbij ik ook haar sterretje nog aan een nader onderzoek onderwierp, maar ze maakte wel duidelijk dat ze toch liever had dat ik bij haar kutje bleef. Ondertussen was mijn lul weer volledig op krachten gekomen en ik wilde haar kutje nu toch wel om mijn lul heen voelen. Ik knielde dan ook tussen haar benen en stootte mijn leuter direct diep in haar soppende kut. Ik begon haar in hoog tempo te neuken en ze kwam vrijwel direct met veel gekreun en kleine gilletjes klaar.

Ze had mij intussen zo vast gepakt met haar benen dat ik niet anders kon dan doorstoten, wat ik dan ook met liefde deed ! Ze was intussen gewend aan mijn tempo en begon nu zelf mee te doen en ondertussen melkte ze mijn leuter ook nog eens met haar kutspieren ! Hieraan kon ik geen weerstand bieden en ik spoot haar weer vol, waarop zij ook weer klaarkwam. Vermoeid lagen we daarna nog enige tijd naast elkaar, waarbij ik haar nog streelde en aanstalten maakte weer opnieuw te beginnen. Dit kon helaas niet doorgaan, want ze moest zich klaarmaken voor een verjaardagspartijtje bij haar zuster. Wel spraken we af dat ik het volgende weekend langs kon komen om nog wat nader kennis te maken.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners