Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Blote poep - 8430 keer gelezen
Olga is een goede vriendin. Ze heeft een leidende functie in een beschutte werkplaats (zo noemen we in Vlaanderen een bedrijf waar personen met een handicap werk doen, dat aangepast is aan hun beperkingen). Het bedrijf in kwestie is gespecialiseerd in alles wat met papier te maken heeft. Daar laat ik mijn boeken samenstellen, drukken en de kaft ontwerpen. Goedkoop is het er niet, maar men geeft er werk af dat mag gezien zijn.
Bij het begin van deze story was de dame 52 jaar oud,slank gebouwd. Ze had het figuurtje van een jonge dame van 30. Ze had kastanjebruin en kort haar.
Deze dame had één groot gebrek: het nakomen van gemaakte afspraken. Steeds daagde ze veel te laat op. Soms presteerde ze het meer dan een uur te laat te komen.
Wanneer ik afspraken maak, zorg ik dat ik steeds op tijd ben. Ik eis dit ook van anderen die met mij een rendez-vous hebben. Het zal wel duidelijk zijn dat de handelwijze van deze dame danig op mijn systeem werkte. Op een dag werd ik boos en dreigde: "Olga, als ge nog eens te laat komt, trek ik uw broek uit en krijgt ge blote poep! Wees maar zeker dat ik het meen!"
Na enkele maanden gebeurde het onvermijdelijke. Op een zaterdagvoormiddag kwam ze zo maar eventjes 75 minuten te laat. Boos verwelkomde ik haar met de vraag: "Weet ge dat ge meer dan een uur te laat zijt?"
"Ja Sloefje," gaf ze toe.
"Draai u om," gebood ik, nadat ik de inkomdeur van mijn flat op slot gedraaid had. De vrouw deed wat haar opgedragen was. Prompt betastte ik haar lichaam. Wanneer ik de rits van haar zomerkleedje gevonden had, ontdeed ik Olga van dit licht stuk textiel Haar slanke lijf was nog veel schoner dan ik had durven dromen. Ik draaide haar om en ontdeed haar van de beha en het slipje. Terwijl ik haar naakte lichaam betastte, spelde ik haar de les: "Meiske, ge moet afleren met overal te laat op de afspraken te komen. Ik hoop niet dat ge dat ook op uw werk doet, want daardoor zou uw grote baas klanten kunnen verliezen. Vergeet niet dat ge als het ware het visitekaartje van uw bedrijf zijt."
In de slaapkamer voelde ik aan haar kleine borstjes, met niet al te grote roze tepeltjes. Na me uitgekleed te hebben, nam ik een tepel in mijn mond en tsjoesde dat de stukken er af vlogen. Al gauw werd Olga geil; Terwijl ze op het bed lag, nam ze mijn stijve en stak haar in de mond. Dat mens kon tsjoezen zeg! Wanneer ik bijna klaar kwam, verwittigde ik haar. Ze haalde mijn spel uit haar mond en liet het sperma over haar borsten spuiten. Ze wilde echter niet dat we poepten (Vlaams voor neuken). Om de vertoning te besluiten, stak ik enkele vingers in haar grotje, waar ze een op-en-neer-dans opvoerden, waardoor de vrouw goedkeurend kreunde. Luid kreunend kwam ze klaar.Samen gingen we onder de douche, droogden elkaar af, waarna we nog wat met elkaars speelgoed speelden. Tenslotte kleedden we ons aan en deed ze de boodschap waarvoor ze eigenlijk gekomen was: het laten zien van het ontwerp van een kaft van een boek. Het is bij die ene keer gebleven. Maar Olga had de les begrepen. Bij volgende afspraken was ze steeds op tijd of zelfs wat te vroeg. Ik dacht dat ze boos op me zou zijn, maar dat was niet zo. Ondanks die 'blote poep' bleef ze de goede vriendin.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners