Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Blokje om - 9194 keer gelezen
Afgelopen zomer, een van de schaarse mooie weekenden, Mijn vrouw is met kinderen naar haar moeder in het noorden van het land. Ik heb het rijk voor mij alleen en heb nog een hoop te doen. Voegje hier verfje daar enz. Rond 15 uur belt een vriend of ik bij hem kom bbq-en. Hij wist dat ik alleen thuis was en een druk programma had.
Ik de douche in, schone broek aan en op de fiets naar Fred.

Zijn vriendin had goed gezorgd en 3 flessen wijn later ben ik terug naar huis gefietst. Ik moest nog met de hond lopen en ik had geen zin om veel te laat in bed te liggen.
thuis heb eerst een flinke joint gedraaid en ben toen al rokend met de hond gaan wandelen.

Wij wonen buitenaf en normaal kom ik niemand tegen, vandaar dat ik daar ook best met een dikke joint rond durk te lopen. Ik denk door de alcohol en die jaap niet hoorde dat er achter mij een fiets aankwam.

"Heb je ook nog iets voor ons" Was het eerste wat ik hoorde. Ik schrok me rot. Ja hoor! genoeg. herstelde ik mij. Twee grietjes van een jaar of 20. Zij hadden behoorlijk wat op en lagen al snel met zijn tweeŽn in de berm. Ik ben erbij gaat zitten en trokken ieder nog een paar keer aan de joint. Ester, de ietwat mollige van de twee nam de laatste trek en vroeg brutaal of ik nog meer had. Vrouw weg, kinderen weg morgen ook nog een dag voor mij zelf, ik dacht, kijken hoever ik kom!!

Kom maar mee, zei ik en met zijn drieŽn liepen we terug. In de garage nam ik mijn voorraad wiet en ging ermee naar het terras. Eerst de poort nog dicht maken tegen onverwacht bezoek die alles zou kunnen verpesten.

Ik was nog niet op het terras en die twee hadden al een joint gedraaid en waren flink aan het stomen. Eva, de mooie blonde zat in bikini en kort rokje en Ester had een heel dun bloesje met ook een rokje. Ik had ondertussen ook al twee flessen rosť op tafel gezet met het plan de dames flink zat te krijgen en dat lukte. Hoe zatter ze werden hoe meer ze aan elkaar zaten. mij lieten ze links liggen.
Shit wat nu.

Ik zei dat ik mij even ging douche omdat ik de hele dag hard gewerkt had in de hoop dat een van die dames mij zou volgen. na vijf minuten nog steeds niks ik droog mij af en hoor toch iets op de overloop. daar staan ze, allebei, naakt naar mij te staren. Ik ben 35 jaar en ik mag niet klagen over mijn lijf. Over mijn jonge heer trouwens ook niet. Dat zien die vrouwen nu ook. Mogen wij ook in de douche? vraagt Ester. natuurlijk zeg ik ik zeep jullie ook nog in als het moet probeerde ik brutaal. dat dacht ik wel zei Eva kijkend naar mijn pik die al langzaam kloppend naar boven kwam. Kom zij ze, terug in de douche.
Daar stond ik tussen twee stoned en zaten 20 jarige meiden. langzaam maar zeker begon Ester mijn pik te masseren. Eva was ondertussen met mijn mesje haar kutje aan het scheren. Wat een geil gezicht. Toen ze klaar was zei ze tegen mij dat ook bij mij alles eraf moest. Anders kom ik het vergeten met haar. Ester vond dit niet zo'n probleem want die had mijn pik al die in haar keel zitten. Als ik mij scheer dat ziet mijn vrouw dat onmiddellijk en dan weet ik ook niet wat ik moet verzinnen. Die ester kom ik wel hebben maar eenmaal zover wilde ik ze allebei. ik zei doe maar!!
Flink zeep erop, Nieuw mesje en krabben maar. Na 5 minuten had ze alles eraf. Ze was zelfs door mijn bilspleet gegaan. dat was raar. Eva nam de touwtje in handen en vond dat eers Ester maar voorover moest gaan staan en dat ik haar dikke kut flink moest uitwonen. ik begon te pompen en na ongeveer 3 minuten voelde ik her al opkomen. Stoppen dacht ik, ik ben geen 20 meer! Maar ik was te laat Eva pakt mijn pik en duwt die zo bij Ester in haar kont waar ik net in zat en mijn lading in haar darmen spoot. Ik was kapot. Eva gaat achter haar vriendin staan en begint haar kont te likken. Ondertussen staan zij ook met haar kont naar mij toe. Normaal zou ik hier nooit aan beginnen maar deze situatie vraagt erom. Ik ga door de knieŽn en begin Eva haar kont te beffen. Binnen de kortste kerenstaat mijn pik weer op volle oorlogssterkte. Wat was ik geil.Eva laat Ester nu even met rust en gaat wijdbeens helemaal voorover staan zodat ik de volle lengte van haar kruis kan likken. Ik begin bij haar kale kutje en lik mijn weg helemaal tot in haar kontje. Gillend kwam ze klaar. allemaal goed afspoelen en dan weer lekker naar buiten. Ik heb nog leuke avonturen beleeft die avond op de trampoline van de kinderen maar dat vertel ik wel een andere keer.

Groet,

WardCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners