Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Blokje om 3 - 12162 keer gelezen
Vandaag werd een mooie dag. De voorspellingen waren goed en mijn vrouw en kinderen waren een heel weekend bij haar ouders.
Ik zat in de tuin te genieten van een flesje bier en was wat aan het googelen. Ik kreeg de stoute gedachte om Eva eens te sms-en voor een gezellig avondje blowen en drinken. Ik draai een joint steek die op en schrijf mijn tekst. Binnen 2 minuten had ik reactie terug en vroeg of ze Esther ook weer mee mocht nemen. Tuurlijk text ik terug en zet 19u erbij.
Ik drink mijn fles leeg hijs mijn joint weg en stap lekker onder de douche om mijn zaakje lekker kaal te zetten. (mijn vrouw vond het een heerlijk idee;-). ) Bij de gedachte over vanavond staat mijn pik al meteen rechtop. Ik speel wat met mijn pik maar de volle lading wil ik bewaren voor die geile Eva.

19.15u kwamen die 2 door de poort. Poort op slot, je weet anders maar nooit wie plots achterom komt. In hun luchtige zomerjurkjes kwamen ze naast mij op de bank zitten. Ik schonk ze zonder te vragen een groot glas rosť in en draaide een grote joint. En zo kwamen we lekker in de sfeer. Rond een uur of acht had Esther er genoeg van zij trok haar jurkje uit en Eva volgde hierop. Beide dames hingen over mij heen en gingen elkaar vol op de bek. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om beide kutjes van achter uit te bewerken. En al snel waren die zo nat als het maar kan. toen ging ik door met hun sterretjes. de dames schrokken hier van maar vonden het geen probleem. Ondertussen had Eva mijn broek los geknoopt en mijn leuter eruit gevist en begon mij heerlijk te pijpen. Die eerste lading ging ik zonder waarschuwing in haar bekje lozen. Na amper 3 minuten voelden ik het al komen. Ik pak haar hoofd en duw die hard op mijn pik. Tegelijkertijd spuit ik de volle laag in dat geile bekje. Proestend slikt ze alles weg. Ester die alles ziet gebeuren schiet in de lag en Eva weet niet hoe ze moet reageren. In eerste instantie boos maar ze schiet al gauw in de lach. Die zag ik niet aankomen gilt ze met een harde lach en ze vliegt Ester om de nek en begint haar uitbundig te kussen. Wij lopen alle drie naakt naar de terrastafel en schenken nog een grote bol rosť in en roken nog een mooie joint. Hierna gaan we naar binnen voor een verfrissende douche. Na elkaar ingezeept te hebben gaan Ester op handen en knieŽn zitten en Eva pakt de douchekop van de slang en steekt die bij Ester in haar ster. Het buikje van Ester loopt langzaam vol en na een paar tellen spuit het water met de stront naar buiten. Als ze helemaal leeg is gelopen pakt Eva wat scheerschuim en begint Ester haar holletje flink in te zepen. Ondertussen gaat ze regelmatig met vingers haar kringspier in. Langzamerhand worden dat 2, dan 3 en daarna 4 vingers.Ester weet wat gaat gebeuren Eva is ondertussen mijn pik aan het verharden met haar geile bekje. Of dat nog nodig was na dit schouwspel. Ik plof mijn zwaard in een keer bij Ester's holletje. Meteen begin ik te pompen. Eva heeft ondertussen de doucheslang bij haarzelf naar binnen geschoven en ook haar darmen gespoeld. hierna duwt ze onder mijn geneuk de slang in mijn hol. Ik dacht dat ik uit elkaar klapte. Ik stopte met het neuken van Ester en keek Eva kwaad aan. Ik liep ondertussen ook leeg en Eva bood haar sterretje aan mij aan door voorover gebukt naar mij toe te staan. Zonder te twijfelen begin ik haar hele snee te likken en ik vergeet haar kontje ook niet. Ester ziet dit en omdat ik ook voorover sta begin zij mijn kont te befen en mij van achter te trekken. Wat was dat geil. Ik stop met Eva ga recht staan en duw mij pik in haar lekkere votje terwijl ik haar klitje bewerk met mijn hand. na een aantal minuten spuit ik haar darmen vol en trek mijn pik uit haar. Ester grijpt haar kans en begint Eva in haar kontje te likken.
Ik had het even gehad en ben zonder af te drogen naar buiten gegaan en heb daar nog een lekker glas wij gedronken en weer een joint gerookt. Voor de dames heb er er ook ieder een gedraaid. Zij kwamen ook nat naar buiten en hebben nog gezellig bij mij buiten gezeten. Rond 1 uur zijn ze met mij naar boven gegaan en hebben nog veel plezier beleeft in onze slaapkamer. Maar dat komt wel een andere keer
WardCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners