Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bizarre vakantie - 17197 keer gelezen
Ondanks dat dit verhaal zich een paar jaar geleden afspeelde wil ik het toch een keer van me afschrijven. Ik ben nu 41 en nog steeds met dezelfde vriendin als toen. Toen we 25 waren hadden we samen met een bevriend stel besloten naar Griekenland te gaan. Maanden daarvoor al het juiste hotel uitgezocht en een 4 persoons- kamer geboekt. Een leuk goedkoop hotel aan het strand en 14 dagen zon en plezier. Daar aangekomen na een vliegreis met 4 uur vertraging, 2 uur in een bus aangekomen bij ons hotel. Moe maar in een goede stemming trekken we onze kamer open. In tegenstelling tot wat we verwacht hadden stonden daar 2 tweepersoons bedden met een meter ruimte ertussen. Het was inmiddels 11 uur in de avond dus na nog snel een drankje genomen te hebben gingen we allemaal moe het bed in. De volgende dag zijn we met zijn allen naar een strand geweest waar ik best verbaasd was dat beide dames topless gingen. Van mijn vriendin wist ik het wel maar normaal doet ze dat alleen als we samen zijn. Haar vriendin is slank en heeft een c cup denk ik, mijn vriendin is ook slank en heeft een b.
Na een super gezellige dag komen we weer aan bij het hotel waar bas de andere man als eerst gaat douchen. Na een kwartiertje komt hij de douche uit met een handdoekje om en zegt volgende. Ik besluit dat het mijn beurt is en kom even later ook met een handdoekje om de douche uit. Als volgende gaat mijn vriendin en ik gooi doodleuk mijn handdoek op het bed en begin me aan te kleden. Als ik mijn boxer aan trek zie ik haar vriendin Kim met een half oog kijken maar ik doe net alsof ik niks zie. Ok mijn vriendin kleed zich nonchalant aan waar haar vriend Bas bij is. Nu zie ik dat Zijn blik over het lijfje van mijn vriendin Kirsten gaat.
Als vervolgens Kim naakt in de kamer rond loopt kijk ik natuurlijk ook even goed naar haar kale poesje. Na het eten en na de nodige drankjes is het Bas die terug op de kamer zegt: He vrienden hoe gaan we deze vakantie ons sex leven op peil houden?
Na een pijnlijke stilte zegt Kim of we geven elkaar af en toe een momentje of we doen net of de anderen er niet zijn.
Ik ben even stil maar al snel zegt Kirsten laten we elkaar niet in de weg zitten en doe gewoon waar je zin in hebt. Alle 4 kijken we elkaar aan met een beetje een onzekere blik. Als ik even later in bed lig voel ik de hand van Kirsten in mijn boxer glijden en begint ze me heerlijk af te trekken. Natuurlijk laat ik af en toe een klein kreuntje maar datzelfde geluid hoor ik ook vanaf het andere bed maar dan is het een vrouwelijk kreuntje. Na een kwartiertje zijn we onze schaamte voorbij en zijn we heerlijk aan het sexen. Als ik soms even opzij kijk zie ik in het bed naast ons ongeveer hetzelfde gebeuren. Na een half uurtje wanneer we alle 4 zijn klaar gekomen wordt het weer rustig in de kamer en is iedereen in diepe rust. De volgende ochtend ben ik als eerst wakker en loop met mijn stijve ochtend lul naakt naar de douche. Voor de spiegel poets ik mijn tanden en dan hoor ik de deur. Goedemorgen zegt Kim ook al wakker en begint naast mij ook haar tanden te poetsen. Met een big smile dat wel en kijkend naar mijn harde lul. Als we allebei klaar zijn met poetsen zegt ze zo heeft die nog niet genoeg gehad. We kijken elkaar lachend aan en ze streelt me even plagerig over mijn lul.
De dag verloopt ongeveer hetzelfde als de vorige dag op het strand en terug in het hotel ga ik samen met Kirsten douchen. Als Kim en bas samen onder de douche staan begint Kirsten me spontaan te zuigen. Als we een moment later vol in ons geilheid zijn opgegaan komen Kim en Bas uit de douche. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is beginnen zij ook te sexen. Nu het licht is heb ik nog een beter beeld en zit toch af en toe even naar het lekkere lijf van Kim te kijken. Die avond weer uit eten geweest waarbij ik en Kim allebei vis namen en Bas en Kirsten allebei kip. Wat er mis was met die kip weet ik niet maar halverwege de nacht zaten Kirsten en Bas samen voor het toilet om hun eten uit te kotsen. De volgende ochtend waren ze allebei nog te ziek om hun bed uit te komen. Maar ondanks onze goede bedoelingen was bij hun blijven volgens hun geen optie. Jullie gaan gewoon naar het strand was de opdracht.Dus na het ontbijt ging ik met Kim op pad richting het strand. Handdoekje neergelegd en wederom topless kwam Kim naast me liggen. Na een half uurtje met het meegenomen balletje in de zee gespeeld te hebben waarbij ik het balletje natuurlijk steeds iets te hoog gooide weer op de handdoek geploft. Smeer je mij rug in vroeg Kim al snel en daar maakte ik natuurlijk gretig gebruik van. Na haar rug ook de achterkant van haar benen en het vrije stukje van haar billen ingesmeerd. Daarna ben ik heerlijk gaan liggen om ook van mijn smeer beurt te genieten. Haar zachte handjes gingen zover mogelijk in mijn zwembroek om mijn billen goed in te smeren en een paar keer voelde ik haar heerlijke tepels over mijn rug bewegen. Weet je dat hier verderop een naaktstrand is? Ik wist het wel maar die vraag had ik niet verwacht. Wil je er heen vroeg ik? Ja lachte ze en pakte al onze spullen bij elkaar. Op het naaktstrand was het heel rustig en na een paar stelletjes gepasseerd te zijn waren we helemaal alleen. Hup daar gingen alle kleren van Kim en stond daar naakt in het zand. natuurlijk bleef ik ook niet achter en al snel stonden we daar naakt in het zand. Kom we gaan zwemmen wie er het eert is?
Snel rende ik achter haar aan al kijkend naar haar heerlijk schuddende billen. Net na haar dook ik de branding in en al snel lagen we een beetje te dollen. Een paar keer voelde ik haar borsten in mijn gezicht drukken maar allebei deden we of het heel normaal was. Weer op de handdoek zaten we naast elkaar achterover. Je pik is kleiner dan laatst? lachte Kim en ik zag haar duidelijk kijken en hierdoor werd mijn pik half stijf. Haar warme handje pakte mijn pik vast en begon hem zacht te trekken. Lekker he zo een rustig plekje? lachte ze. mijn handen begonnen ook over haar lichaam te gaan en al snel hadden we elke plekje van elkaars lichaam gevoeld. Die middag hadden we alleen maar oog voor elkaar en hebben we een paar keer heftige sex gehad. Op de terugweg naar het hotel voelden we ons een beetje schuldig maar hadden elkaar eeuwige stilte beloofd. IN het hotel aangekomen was het stil en hoorden we alleen maar het geluid van de douche met af en toe onderbroken door een zacht kreuntje. Toen we stil bleven luisteren werd het gekreun alleen maar harder en hoorden we dat er flink werd geneukt. Ondeugend keek ik naar Kim en had zeker geen zin om boos te worden over iets wat ik ook had gedaan.Dat was duidelijk ook haar gedachte en al snel waren we allebei uit de kleren. Op dat moment hoorden we de kraan stoppen. Kim bukte zich en begon mijn pik weer stijf te zuigen en verbaasd keken Kirsten en Bas wat er gebeurde. Kirsten die al eerder wel eens verteld had groepsseks zeker een optie te vinden bukte zich naast Kim en begon aan mijn ballen te zuigen.Al snel volgde Bas en begon Aan zijn kim te likken. Nog geen kwartier later was de orgie compleet en gleed iedereen over elkaar heen.
Na de sex hebben wij ook opgebiecht hoe onze dag was verlopen. Na wat ongemeende sorry's over en weer gingen we moe in bed liggen. Het grappige was dat ik lepeltje lepeltje met Kim ging liggen en Bas met Kirsten. De rest van de vakantie leek wel een lange orgie die zich in de kamer en op het strand afspeelde.
Het contact met Bas en Kim is inmiddels allang vervaagd en na de vakantie hadden we afgesproken wat er is gebeurd blijft daar en gebeurd niet weer.
Hier hebben we ons inderdaad ook aan gehouden maar ik denk er nog vaak geil aan terug.

Als je wil mag je natuurlijk reageren op dit verhaal.
chrisdevries2727@gmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners