Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Betrapt door mijn dochter - 49440 keer gelezen
Hoi, ik ben Anja ik ben 38 jaar en 11 jaar getrouwd. Ik ben trotse moeder van twee dochters van 12 en 15 jaar. Mijn postuur is normaal, 80c borsten, grijze ogen en kort blond haar. Ondanks mijn goede relatie met mijn man was ik toch uitgekeken op de seks.

Doordat mijn man me niet echt verder hielp met mijn probleem en daardoor zocht ik een andere man die dat wel wou. Al snel kwam ik in contact met een 23 jarige jongen waarbij we allebei geen problemen hadden met het leeftijdsverschil. Jeroen was zijn naam en het was echt een schat van een jongen. We konden erg goed praten op msn maar verder zagen we elkaar nooit.

Uiteindelijk begonnen we ook te skypen en voor het eerst zag ik Jeroen. Wat was hij een ontzettend aantrekkelijke jongeman waar ik graag meer van wou zien. Kort bruin haar, bruine ogen, brede kaaklijn en een sportief postuur. Het liefst zou ik de kleren van zijn lijf afscheuren om het totaalplaatje te zien, daar zou iedere vrouw het volgens mij warm van krijgen.

Een paar weken later merkte ik aan mijzelf dat ik me steeds sexier begon te kleden en ook steeds vaker per ongeluk in mijn decolleté liet gluren. Ik was gewoon een andere man aan het verleiden met mijn lijf en ik vond het nog leuk ook zelfs! Ook de gesprekken werden steeds erotischer, Jeroen was erg nieuwsgierig waar ik van hield en wat ik mistte.

Op den duur gingen we verder met chatten en al snel zag Jeroen mij vaker naakt dan mijn eigen man. Maar we hadden elkaar nog nooit in het echt gezien dacht ik dus dat moest er dan nu toch eens van komen. Op zaterdag moesten mijn meiden altijd sporten en dan ging mijn man altijd mee, dus dat was de uitgelezen kans.

Ik had om 9 uur had ik met Jeroen afgesproken want dan waren ze net een halfuurtje weg. Stipt om negen uur ging de bel en gelukkig was ik net klaar met me mooi maken. Speciaal voor Jeroen had ik een mooie paarse kanten string en pushup-bh aangedaan. Verder had ik een strak shirtje en rokje aangedaan zodat hij mijn lichaam helemaal mooi uitkwam.

Hij kwam binnen en was nog mooier en aantrekkelijker dan ik dacht. Ik trok hem naar binnen, gooide deur dicht en zoende hem direct vol op zijn mond. Wat was het heerlijk om met zo’n heerlijke lekkere jongeman te zoenen. Al snel vonden onze tongen elkaar en gleden onze handen over elkaars lichamen. Zijn lichaam was echt superstrak!

Voor hem uit liep ik naar mijn slaapkamer waar ik al drank had klaar staan. Onder het genot van heerlijke wodka leerden we elkaar nog veel beter kennen. Ik nam volledig de leiding in de slaapkamer en Jeroen stond het ook volledig toe. Als eerste trok ik zijn shirt uit en trok zijn ontblote lijf tegen me aan.Na heerlijk verder getongd te hebben besloot ik zijn heerlijke jonge neuklat van dichtbij te gaan bekijken. Ik knoopte zijn broek los en trok hem samen met zijn boxer uit, voor mij lag nu een heerlijk naakt snoepje. Langzaam liet ik mijn tong langs zijn ballen en schacht naar zijn eikel gaan. Ik draaide er een rondje omheen en liet hem helemaal in mijn mond verdwijnen.

Heel langzaam bleef ik hem pijpen terwijl mijn handen over zijn buik en borst gleed. Ik voelde hoe zijn handen door mijn haar gleden en mij probeerde sneller en dieper te pijpen. Zijn pik gleed in een flink tempo heen en weer maar ik wou meer. Langzaam stapte ik van het bed en begon mij uit te kleden.

Jeroen pakte me vast en tongde stevig met mij en liet een hand over mijn borsten naar mijn vagina glijden. Zijn vingers gleden door mijn bos schaamhaar want ik scheerde me al flink wat jaren niet meer. Eén ding wist ik zeker, ik had meer schaamhaar dan al zijn vriendinnetjes, maar alle meiden zijn tegenwoordig poedelnaakt op hun doosje.

Er gleden vingers tussen mijn natte schaamlipjes door en langzaam gingen de vingertoppen mijn vagina in. Ik duwde zijn hand weg en klom bovenop het heerlijke strakke jonge lijf van Jeroen. Hij stuurde zijn jongeheer mijn bos in en vond al snel de opening naar mijn tempel. Langzaam liet ik hem helemaal binnen in me komen.

Ik begon te rijden op zijn jonge neuklat terwijl mijn borsten trots dansten op het neukritme. Wat voelde ik mij weer jong, voor het eerst sinds maanden had ik weer echt plezier in seks. We kreunden er flink op los en ik voelde dat ik steeds verder naar mijn orgasme ging. Het duurde daarna niet lang voordat ik met een gil klaarkwam.

Mijn vagina spande zich aan en ik voelde hoe mijn geil lang zijn pik naar buiten sijpelde. Ondanks dat ik klaar was gekomen was ik nog lang niet klaar met de seks en bleef heerlijk doorrijden. Jeroen begon steeds zwaarder te ademen. Kort daarna voelde ik zijn zaad diep mijn lichaam inspuiten. Hier door werd ik zo geil waardoor ik voor de tweede maal klaar kwam.

Zachtjes liet ik mijzelf neer vallen op zijn lijf, ik drukte mijn borsten hard op hem. Op dat moment hoorde ik Vera, mijn oudste dochter, opeens: ‘Mam! Wat doe je!’. Ik draaide me om en zag haar geschrokken mij aankijken. ‘Wat moet pap er wel niet van denken’ vervolgde ze. Het meest verstandige wat in mij op kwam was om te zeggen dat hij het niet zou horen.

Daar dacht Vera anders over, even was ze stil. Toen vervolgde ze ‘ik vertel niets als jullie mij alles leren met seks’ zei ze heel zelf verzekerd. Ik vroeg nog of ze dat zeker wist omdat we dan ook echt alles gingen doen, maar ze wist het echt zeker. Ze kwam bij ons staan en we rukten de kleren bijna allemaal van haar lijf.

In haar stringetje bleef Vera naast ons staat terwijl ik mijn vingers langs haar benen naar haar poesje liet glijden. Op haar gele stringetje ontstond al een natte plek welke aangaf hoe geil ze wel niet was. Ik trok haar string uit en stuurde haar vervolgens tilde ik haar het bed op. Jeroens pik gleed uit mijn poes zodat ik ruimte kon maken voor haar.

Vera gleed direct haar poesje over de neuklat van mijn seksvriendje. Met veel gekreun kwam ze op zijn boven benen te zitten. Ik zag Jeroen zijn handen over haar kontje glijden naar haar schouders en trok het bovenlichaam van mijn dochter tegen zich aan. Haar kontje stak trots achteruit en ik keek recht op de machte pik waar haar jonge schaamlipjes omheen klemden. Ook keek ik op haar strakke sterretje en kon het niet laten om die te likken.

Wat gaf dat een heerlijk gevoel om mijn dochter te baffen terwijl ze werd ontmaagd door mijn neukvriendje. Zachtjes duwde ik een vinger in haar sterretje waardoor Vera nog harder begon te kreunen. Toen ik een tweede vingers naar binnen werkte kwam ze klaar. Met een hoop gekreun en een gilletje kwam ze voor het eerst schokkend klaar op een pik.

We bleven nog een tijdje zo liggen en nagenieten van elkaar. Daarna beloofden we elkaar niets te vertellen aan de rest. Met Jeroen heb ik nog bijna 1,5 jaar een seksrelatie met hem gehad. Daarna is het gestopt doordat hij een relatie was begonnen met Vera. Hij had geregeld met haar seks gehad tijdens onze relatie, maar daar had ik geen moeite mee.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners