Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Beste Vriendin - 9386 keer gelezen
Shanna en ik waren vroeger al goede vrienden. Na enkele jaren elkaar niet gezien te hebben, kwamen we elkaar onverwachts weer tegen. Sinds dat moment hebben we geregeld contact. Zo heeft ze mij geholpen toen het slecht ging met mijn relatie. Die relatie is uiteindelijk ook afgelopen. Sinds ons weerzien zijn Shanna en ik ook af en toe samen naar de sauna geweest. Heerlijk even helemaal genieten en aan niks denken. Via haar heb ik ook mijn huidige vriendin leren kennen. Het is Shanna’s beste vriendin en geregeld doen we nu wat leuks met z’n vieren.

De dag waar ik nu over ga schrijven is een dag om nooit meer te vergeten.

Woensdag was Shanna lekker vrij en ik ook. Het zou een heel warme en mooie dag worden en daarom hadden we afgesproken om bij mij wat te gaan drinken en wellicht even in de zon te gaan liggen. Mijn tuin is bijna geheel omringd door struiken en heeft daarom ook geen inkijk. Voor het gemak heb ik een badje in mijn tuin staan waarin je lekker kunt afkoelen om vervolgens weer heerlijk in de hangmat te gaan genieten van de zon en de rust. Shanna was er al vroeg en met een kop thee gingen we lekker buiten zitten. De hangmat was al snel door haar bezet en ik ging lekker in een stoel zitten genieten van mijn boek. Omdat het windstil was en de zon al hoog aan de hemel stond was het wel erg warm in de tuin. Ik bedacht me dan ook niet lang en ging me binnen uitkleden. Even later kwam ik naakt naar buiten. Shanna keek me aan en vond het eigenlijk wel een goed idee. Ook zij deed langzaam haar kleren uit. Terwijl ik naar haar keek dacht ik: wat een lekkere meid is het toch. Ik merkte dat mijn lul iets begon te groeien. Omdat ik niet met een erectie voor haar wilde staan, ging ik maar snel het water in. Vanuit het water kon ik haar niet zien dus kon ik mooi een beetje afkoelen. We hadden elkaar al vaker naakt gezien maar nu voelde het anders bij mij. Na een tijdje had het water mij goed afgekoeld en kreeg ik het zelfs een beetje koud. Net op het moment dat ik uit het water stapte kwam Shanna er aan.
“Jammer dat je er al uit gaat” zei ze, “Ik wilde net bij je komen zitten.”
“Heb je het warm dan?” vroeg ik kijkend naar haar lekkere lichaam.
“Nee, maar ik heb last van mijn rug, dus ik dacht dat is wel lekker in het water voor ontspanning.”
Ik moest gelijk aan vroeger denken. Toen masseerden we elkaar heel vaak, zonder dat er ooit iets is gebeurd trouwens.
“Ik kan je ook masseren als je wilt?”
“Lekker”.
“Ga maar liggen daar, dan kan ik even opdrogen. Ik zal de massageolie erbij pakken”.
Terwijl Shanna lekker in de zon op haar buik ging liggen, pakte ik de olie en ging bij haar zitten. Ik nam wat olie en goot die op haar rug. Ik ging naast haar op mijn knieën zitten en begon haar langzaam in te smeren. Ik kon goed voelen dat haar schouders vast zaten en ging daar dan ook uitgebreider aan het werk. Langzaam maar zeker ontspande ze meer en meer. De spieren werden losser en kneedbaarder. Ik kon merken dat ze het lekker vond. Ze had haar ogen al gesloten maar ik merkte ook dat haar ademhaling ontspannender was.

Mijn knieën begonnen pijn te doen en daarom ging ik anders zitten.
“Waarom ga je niet op mijn kont zitten, dan hebben je knieën ook rust”, vroeg Shanna.
Ik bedacht me geen moment en ging op haar heerlijke kontje zitten. Zonder er echt over na te denken zat ik nu naakt op haar naakte kont. Er ging een siddering door me heen toen ik er aan dacht. Langzaam ging ik verder met haar masseren. Ik maakte mijn werkgebied ook wat groter dan alleen haar schouders en nek. Mijn handen gingen nu over haar hele rug heen. De warmte en de olie zorgden er voor dat ik Shanna heerlijk kon masseren. Toen ik met mijn handen steeds iets verder aan de zijkant van haar rug kwam, merkte ik dat haar ademhaling dieper werd. Ik ging dan ook steeds vaker over haar zijkant met mijn handen en voelde nu ook de zijkanten van haar borsten. Toen ik die aanraakte voelde ik gelijk dat mijn lul dat niet onberoerd liet. Langzaam kreeg die meer en meer bloed en werd hij harder en harder. Ik schaamde me hier wel een beetje voor en besloot om iets lager te gaan zitten, zodat Shanna het niet direct kon voelen.

Ik bleef haar nog steeds masseren en verplaatste mijn handen steeds meer naar haar onderrug en de bovenkant van haar kont. Ik kon het niet laten en ging nog lager zitten. Ik zat nu op haar onderbenen. Shanna liet haar benen iets verder uit elkaar gaan zodat ik op de grond kwam te zitten tussen haar benen. Dat was voor mij een teken om door te gaan en ik begon nu ook haar kont en haar bovenbenen te masseren. Toen ik met mijn handen naar boven ging en met mijn gezicht dichter bij haar kwam rook ik haar heerlijke nectar. Op dat moment voelde ik mijn lul nog harder worden. Oh wat werd ik geil van haar. Nog steeds was ik haar kont en benen aan het masseren en nu nam ik ook de binnenkant van haar benen mee. Hierdoor gingen haar benen nog verder uit elkaar en kon ik haar nog beter ruiken. Heerlijk die geur. Ik wist me in te houden en ging door met masseren en nam nu ook haar onderbenen mee.

Toen ik vond dat ze genoeg gemasseerd was keek ik naar haar naakte lichaam en moest een paar keer slikken. Wat een heerlijke vrouw is dit zeg. Als ik nu stop is er niks gebeurd. Shanna draaide zich om en keek me aan. Ik zag in haar ogen dat ze geil was en ook niet goed wist wat we nu moesten doen. Ze legde haar benen aan weerszijde van mij en lag zo met haar benen wijd voor me. Ik zag haar gladde venusheuvel voor me. Haar lipjes glinsterden me tegemoet. Ik bleef haar aankijken terwijl ik met mijn handen haar benen al weer aan het masseren en strelen was. Langzaam gingen mijn handen hoger en hoger. Shanna keek me aan en sloot haar ogen. Ze ging zo liggen dat ik alleen nog maar door kon gaan. Langzaam kwamen mijn vingers hoger en hoger, dichter en dichter bij die warme driehoek. Via haar liezen liet ik mijn vingers richting haar buik gaan. Shanna deed haar benen nog verder uit elkaar en liet een diepe zucht los. Ik moest me inhouden om niet direct bovenop haar te springen en haar diep te nemen. Ik ging nu anders zitten, zodat ik met mijn handen ook bij haar heerlijke borsten kon. Eerst ging ik met mijn vingers langs haar rondingen en merkte dat ze niks liever wilde dan dat ik ze vastpakte. Ik kwam ook met mijn hoofd naar boven en rook haar heerlijke geur nu nog sterker. Ohhh wat werd ik toch geil van die geur.
Langzaam pakte ik Shanna’s borsten vast en begon ze te kneden. Op dat moment keek ze me even aan met een heel geile blik. Ik masseerde haar borsten en gaf haar kusjes in haar nek. Ze draaide haar hoofd zodat ik er nog beter bij kon. Met mijn tong liet ik een spoor achter op haar huid, terwijl ik richting haar borsten ging. Ik bleef deze kneden en nam ondertussen een harde tepel in mijn mond en zoog er op. Op dat moment kromde Shanna haar rug en liet weer een diepe zucht uit haar mond komen. Langzaam ging ik van de ene tepel richting de andere. Ook die nam ik tussen mijn lippen en ik beet er heel zachtjes op. Haar ademhaling was zwaar en haar hand raakte mijn buik aan. Ik ging weer naar achteren dus zij moest me loslaten. Mijn handen gingen via haar navel richting haar liezen over haar buikje. Mijn vingers bleven op haar venusheuvel liggen en mijn duimen gingen richting haar kont. Op die manier had ik haar lippen tussen mijn vingers. Zacht begon ik ze te masseren. Shanna drukte haar lichaam in mijn handen, met andere woorden ze wilde dat ik verder ging. Ik kon het ook niet laten en ging met mijn duimen over haar lipjes heen die gelijk weken. Ik voelde nu ook hoe nat ze al was. Mijn vingers masseerden de bovenkant van haar lippen door ze uit elkaar te trekken en weer dicht te drukken. Hierdoor masseerde ik ook een beetje haar kittelaar, die bij het wijken van haar lippen hard naar voren stond. Ik bleef naar haar kijken en voelde me zo gelukkig dat ik dit mocht meemaken. Ik wist ook dat het elk moment afgelopen kon zijn, want eigenlijk mocht en kon dit niet.

Met mijn hoofd kwam ik dichter bij haar lipjes. Zachtjes blies ik tegen haar klit toen deze bloot lag. Er ging een rilling door Shanna heen en ze duwde haar kont richting mijn mond. Dit kon ik niet meer stoppen en met mijn tong ging ik nu over haar klit. Een diepe zucht en kreun kwamen uit haar mond en ze liet zich op de grond zakken. Met mijn tong bleef ik haar klit en lippen verwennen, terwijl mijn vingers haar opening zochten. Ze was echt nat en mijn vingers werden bijna naar binnen gezogen door haar. Toen mijn vingers diep in haar zaten zoog ik aan haar klit. Zo bleef ik haar beffen en vingeren totdat ik voelde dat ze ging komen. Op dat moment voerde ik het tempo nog iets op, tot ik haar spieren voelde samenspannen en ze met een diepe zucht klaarkwam. Langzaam haalde ik mijn vingers uit haar en wilde naast haar gaan liggen. Ze pakte me echter vast en zo kwam ik bovenop haar te liggen. Terwijl ik op mijn armen steunde hing ik boven haar en stond mijn harde lul voor haar opening.

Shanna opende haar ogen en keek me aan. Onze lippen waren dicht bij elkaar en Shanna trok me naar zich toe. We begonnen met een passionele zoen en ik liet me zachtjes bovenop haar zakken. Mijn lul gleed tussen haar benen door en ik voelde nog haar warmte. Terwijl we aan het zoenen waren maakte ik met mijn lul neukbewegingen. Shanna stopte met zoenen en keek me diep in mijn ogen aan. Op dat moment voelde ik dat mijn lul voor haar opening zat. Ze pakte mijn kont beet en duwde me zo dat ik langzaam diep in haar kwam. Haar ogen werden groter en haar mond ging open. Zo smolten we samen totdat ik helemaal diep in haar zat. Ook mijn mond stond open en er kwam een diepe kreun uit. Wat een fantastisch gevoel om in haar te komen en wat was ze nog strak en heet.

Onze lippen vonden elkaar weer en we sloten onze ogen. Terwijl we een passioneel spel met onze tongen speelden kwam ik langzaam uit haar om me vervolgens weer diep in haar te laten zakken. Uit onze monden kwam een diepe kreun en we stopten met zoenen. We keken elkaar aan en ik ging iets anders liggen. Zo kon ik nog dieper in haar komen en haar beter verwennen. Ik merkte dat Shanna het niet lang meer ging volhouden en terwijl ik sneller in en uit haar ging, gingen haar vingers richting haar klit. Ze keek me supergeil aan en ik moest moeite doen om haar niet direct vol te spuiten. Ik zag dat ze zichzelf ging vingeren terwijl ik diep in haar zat. Haar vingers gingen snel over haar klit heen en ik ging sneller en sneller in haar. Toen voelde ik haar haar spieren aanspannen en keek ze me aan. Op dat moment kon ik het ook niet meer houden. Ik keek diep in haar ogen terwijl ik diep in haar klaarkwam. Nooit geweten dat samen klaarkomen zo lekker kon zijn.

Helemaal uitgeput van onze vrijpartij ging ik half op Shanna liggen en kuste haar zacht. We keken elkaar aan. We wisten allebei dat dit eigenlijk niet had mogen gebeuren maar ook dat het wel een van onze beste sexpartijen ooit was geweest. We zeiden niks en bleven elkaar alleen maar aankijken. Terwijl ik voelde dat ik uit haar gleed ging ik naast haar liggen en begon met mijn vingers haar borsten te strelen. Zo bleven we liggen tot we weer op adem waren gekomen. “Nu moet ik echt douchen voor ik naar huis ga,” zei Shanna mij aankijkend.
Ze stond op en liep richting het huis en richting de badkamer. Ik bleef nog even liggen nagenieten en besloot dan ook om te gaan douchen. In de badkamer ging ik bij haar onder de douche en ging achter haar staan om haar zo vast te houden. We zeiden verder niks en genoten na. Het enige wat ik zachtjes tegen haar zei was: “Bedankt”.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners