Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bert en Isabelle - 11002 keer gelezen
“Zie ik er goed uit?” vroeg Isabelle aan haar vriendje, Bert. Ze had een kort rokje aangedaan dat nauwelijks haar lekker kontje kon verbergen. Daarboven had ze een diep uitgesneden topje aan, waarin haar mooie kleine B-cup prachtig in uitkwam. Haar donkere haren had ze opgestoken in een wilde knot. Ze was zo mooi.

“Wauw” zei Bert “iedereen zal naar jou kijken vanavond!” En hij zou gelijk krijgen! Toen ze de discotheek binnengingen voelde ze de ogen van hongerige mannen op haar branden. Bert, langs zijn kant, mocht ook niet klagen, hij had een zwart pak aan met een classy hemd.

Hij bestelde 2 bacardi cola’s en ze fuifden. De temperatuur steeg en de sfeer werd zwoeler en zwoeler. Isabelle had het warm gekregen van die bacardi cola, ze werd er geil van, overal rondom haar voelde ze hete mannelichamen, voor haar stond Bert te dansen. Het was hem niet ontgaan dat hij succes had vanavond, ondanks zijn relatie met Isabelle had hij de nood om soms meisjes te versieren om zijn zelfvertrouwen te boosten. Meestal was dit het geval wanneer Isabelle niet in dezelfde discotheek was als hem, als hij alleen of met vrienden uitging, maar deze avond werd hij als het ware ‘gedwongen’ om deze lekkere vrouwen rondom hem te versieren.

Isabelle had dit ook gezien en om het spannend te maken, begon ook zij op haar beurt, minder aandacht aan haar partner te schenken en meer en meer aandacht te schenken aan de vreemde mannen rondom haar. Eén man sprong eruit, hij was mooi gebruind, 1m90, gespierd en korte donkere haren, een zuiders type en dit niet enkel qua uiterlijk, ooh neen, hij kwam dichter bij Isabelle dansen. Vooral toen hij merkte dat Isabelle hem meer aandacht schonk dan de anderen.
Ondertussen was Bert aan het dansen geslagen met een knappe blonde, lang krullend haar, mooie vooruitstekende borsten en enorm lange benen.

Zag ze het goed? Was hij aan haar kontje aan het wrijven? Dit zou Isabelle niet zomaar laten gebeuren. Ze zinde op wraak, maar net toen ze zich begon af te vragen op welke manier ze Bert zou laten merken dat ze hiermee niet gediend was, voelde ze een hand onder haar rokje gaan, de hand kneedde haar gespierde billen. Wauw, dit voelde lekker aan. Die gespierde kerel was haar aan het betasten in de discotheek, terwijl iedereen aan het feesten was. Niemand behalve Bert had door welk spelletje er gaande was. De hand ging nu over haar stringetje. Oh, god, wat was ze nat aan het worden. Haar kutje voelde warm aan, ze had zich speciaal voor deze avond lekker geschoren en op dit moment was ze hier heel blij mee, want ze had de laatste dagen haar kutje niet echt geschoren.
Maar nu was ze glad, ze voelde de hand in haar slipje kruipen, zoekend naar haar klitje. Die gast was duidelijk geen beginner.. in no time had hij haar klitje gevonden, hij streelde met z’n vinger tussen haar schaamlippen om ze te bevochtigen, daarna streek hij weer neer over haar klit. Ze voelde in haar rug zijn opkomende stijve.

Bert zag dat zijn vriendin zich schaamteloos liet vingeren waar iedereen bij stond. Gelukkig had niemand dit door. Het fuiven ging verder.
Bert had bot gevangen bij zijn blondine en kwam nu terug dichter bij Isabelle. Zij op haar beurt, keek hem verleidelijk aan. Bert was best geil geworden door het zicht, nl. Zijn vriendin werd voor zijn ogen gevingerd door een wildvreemde in een plek waar wel 300 mensen aan het feesten was.
De gespierde gast die Isabelle aan het vingeren was had Bert nu ook gezien, maar betaste Isabelle gewoon verder. Bert wilde Isabelle wegtrekken van bij die gast, maar hij hield haar stevig vast aan haar heupen.
Bert had door dat dit hier niet zou bij blijven, zijn vriendin zat in de tang bij een andere, veel meer gespierde kerel. Bert danste dan maar naast z’n vriendin terwijl hij zich vervulde van wraakgevoelens.
Opeens trok de gespierde kerel het slipje van Isabelle naar beneden, het zakte tot aan haar enkels. “Wat doe je nu?” vroeg ze hem. Hij reageerde niet, zijn handen spraken voor zich. Zijn bewegingen werden ruwer nu, via haar kontje duwde hij 2 vingers in haar warme kutje. De sappen gutsten uit haar kut, ze was zo verschrikkelijk geil en dus vochtig. Ze zag dat Bert naar haar aan het kijken was, dit gaf haar een extra kick. Ze schoptte haar slipje af naar hem en likte over haar lippen. “Nu zal je wat gaan beleven” dacht ze bij zichzelf, ze ging met haar handen achter haar rug en begon de penis van de gespierde gast achter haar te masseren. Deze stond al hard. Hij opende zijn gulp en haalde z’n penis uit, deze zat tussen haar rug en hem, zodat niemand anders dit kon zien. Bert kon wel vermoeden wat er aan de gang was. Hij raapte isabelle haar slipje op, het stringetje was doordrenkt van haar sap. Hij rook eraan en herkende direct de smaak van haar kutje alsook de geur van de handen van die vreemde achter zijn vriendin.
Isabelle wou hier wel stoppen, ze had de kerel achter haar nu wel genoeg uitgedaagd. Ze stopt met zijn penis te masseren en wilde wegstappen naar Bert, maar ze werd tegengehouden, door de 2 stevige handen om haar heupen kon ze niet weg. Opeens voelde ze haar rokje achteraan naar boven gaan en voelde de vingers terug in haar kutje. Alsook merkte ze dat de kerel achter zich een beetje door de knieën ging. Dan voelde ze opeens zijn eikel aan haar kutje. Hij bevochtigde zijn harde fluit tussen haar kutlipjes. Mmmm, wat voelde dit lekker. “Kom steek hem in me” dacht Isabelle en niet veel later voelde ze zich gevuld worden door zijn penis. Zachtjes ging de stijve dieper en dieper, op het ritme van het RnB liedje werd ze nu in haar kut geneukt door een wildvreemde in haar favoriete discotheek.

Bert zag wat er aan het gebeuren was, zijn gezicht was lijkbleek. Isabelle daarentegen was precies in trance, ze verzette zich niet tegen de indringer. Ze werd hier ter plekke geneukt op de dansvloer. De kerel begon nu ook schaamteloos haar borsten te masseren. Haar tepels waren harder dan steen. Ze voelde hoe haar klipje van haar BH werd opengedaan. Haar BH zat nu los, dan voelde ze zijn handen langs de voorkant onder haar topje schuiven. Onder haar open BH. Haar borsten waren heel gevoelig, ze kreeg rillingen van genot door de aanrakingen. Hij kneep in haar borsten ook op het ritme van de beat.
De gespierde kerel achter haar versnelde zijn gestoot. Isabelle voelde zijn lul pulseren in haar kut, ze voelde dat hij ging klaarkomen. Omdat ze niet wilde dat hij in haar klaarkwam, poogde ze nogmaals weg te komen, maar dit was tevergeefs. Opeens verstokte de kerel achter haar en hij spoot zijn hele zak leeg in haar kutje. Ze voelde de stralen tegen haar baarmoeder kletsen. Oooh god, wat was dat lekker, Isabelle kon het niet meer houden en alsook door deze rare, geile situatie begon haar kutje samen te trekken en kwam ze ook hevig klaar. De stralen vocht liepen langs haar benen naar haar voeten. Ze kreeg rillingen en zakte bijna in elkaar. De gespierde kerel achter haar, haar geheime minnaar ondersteunde haar, maar niet lang. Opeens voelde ze dat de lul uit haar kutje schoof en dat de warmte aan haar rug verdween. De gast was het afgetrapt. Daar stond Isabelle nu, terwijl haar kutje leegliep van het zaad, vermengd met haar sappen, ze keek naar Bert, die ziedend was.
Hij nam haar bij de arm en trok haar mee naar buiten...

Wat er verder gebeurt zal ik hier misschien nog wel eens schrijven, indien de reacties positief zijn.
Groetjes


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners