Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bekentenissen - 4 - 4207 keer gelezen
Lieve Lieverd,

Vanmiddag ging de bel. Ik deed open en daar stond m'n chef van m'n werk. Een verassing, zei die, en stak een bosje bloemen naar me uit. Ik wist niet wat of hoe, en zei hem binnen te komen.

Binnen zette ik de bloemen in water en bood hem wat de drinken aan. Een rare situatie, dacht ik nog, geen idee van de reden van z'n bezoek.

Hij zat op de bank en ik ging in de stoel rechts van hem zitten. Ja, zei die, je zult wel denken, wat brengt mij hier zo ineens en onaangekondigd. Je was me opgevallen op het werk, zei die me, en niet alleen om je werklust. Okke vertelde aan Niko over jou en ik dacht de stoute schoenen aan te doen en eens bij je langs te wippen.

Nu snapte ik de reden van z'n bezoek. De goorlap had een oogje op me klaarblijkelijk. Maar ik zag dat minder zitten dacht ik in eerste instantie.Hij ging op het randje van de bank zitten en zei dat die hier langs kwam om hachelijke situaties op het werk te voorkomen. Temeer dat z'n vrouw er natuurlijk niets van zou moeten weten. En dat hij ook niet wist hoe ik zou reageren op zijn avances. Dat was het moment dat er een lichtje ging branden in m'n hoofd. Ik glimlachte naar hem en zei hem dat ik het snapte, dat die zich geen zorgen moest maken. En bood hem een nieuw drankje aan. Ik liep naar de keuken en daar stond ik even na te denken. Hoe kan ik dit gebruiken, dacht ik. Een "slettebak" op het werk loopt natuurlijk risico's, dus ik kon me nu indekken. Ik dacht snel na. Ik had geen zin in hem eigenlijk, maar ik kon wat nieuws proberen.

Ik ging weer naar binnen en ging ook op de bank zitten. Hij is niet veel ouder dan ik. Goed gebouwd, maar niet echt een lekker ding. In z'n pak is die wat suffig. Ik bedacht recht op de man af te gaan. Je vind me dus een lekker ding, vroeg ik hem. Ja nogal, zei die, een erg lekker ding zelfs. Hij boog naar me toe. Maar ik duwde hem terug. Luister, zei ik, je moet rustig aan doen. Ik wil dit liever zelf in de hand houden. Als ik niet wil dan wil ik niet, anders krijgen we problemen op het werk denk ik. Hij knikte en glimlachte. Ok, wat jij wil, zei die.

Ik wilde kijken hoever ik m'n chef kon manipuleren. Kijken hoe goed die zich kon gedragen.

Ik stond op en ging voor hem staan. Ik zei hem rustig achterover te gaan zitten en te kijken. Ik deed m'n shirt uit en knoopte m'n bh los. Z'n ogen glinsterden. Hij wilde bewegen, maar ik zei 'm stil te blijven zitten en helemaal niets te doen tot ik hem zou zeggen wat die moest en mocht doen. Ik liep naar het raam en deed de luxaflex dicht. Daarna weer terug naar de bank en ging weer voor hem staan. Niet bewegen zei ik hem weer en kneedde m'n borsten zelf wat. Ik draaide om, rug naar hem toe en stroopte m'n rokje af. Hij keek nu naar m'n billen en m'n string. Ik stroopte ook m'n string van m'n billen af en stond nu naakt voor m'n chef. Ik bukte voorover en spreidde m'n benen. Ik wist dat die nu m'n kale kutje goed kon zien. Dit was eigenlijk wel spannend. En hij deed inderdaad niets. Maak m'n kutje nat, zei ik hem. Spuug op je hand en wrijf zachtjes over m'n kale kutje...Hij ging op de rand van de bank zitten en maakte z'n hand nat. Heel zachtjes, zei ik nogmaals. En zachtjes raakte hij m'n kutje aan. Ik voelde m'n lipjes reageren op z'n natte vingers. Ik stak m'n kontje iets verder naar achteren. Leunend op de salontafel huiverde ik zachtjes onder de aanraking van m'n kutje. Hij duwde een vinger tegen m'n grotje, wilde hem erin steken, maar ik zei hem te stoppen.

Ik stond op en draaide de om. Ik ging op de salontafel zitten met m'n voeten naast z'n benen op de bank. Gespreid en achterover geleund liet ik hem m'n kutje zien. Ik begon mezelf te vingeren. Ik zei hem weer rustig achterover te leunen en rustig te kijken. Met m'n ogen dicht bwerkte ik nu m'n kutje. Ik werd natter van dit geile idee. Ik had hem onder de duim. Hij deed niets wat ik niet wilde of zei.

Ik stak twee vingers in m'n kutje en keek hem aan. Haal je pik uit je broek, zei ik hem. Hij deed z'n gulp open en haalde z'n harde pik tevoorschijn.

Nu haalde ik even diep adem. Zachtjes en ongemerkt, hoop ik. Wat een enorme pik kwam er uit dat suffe pak. Goed dik, en erg lang. Hij hield z'n pik vast en overeind. Ik wilde stiekum die enorme lul wel in me voelen, maar ik wilde niet te snel gaan. Anders zou hij wellicht de overhand krijgen. Ik moest mezelf onder controle houden. Maar wat een pik zeg...Ik voelde me natter worden bij het idee. M'n kutje spande om m'n vingers. Ik zei hem zichzelf af te trekken en naar m'n kutje te kijken. Hij begon zich langzaam zonder iets te zeggen af te trekken. Z'n enorme eikel glinsterde al van het vocht. Ik spreidde m'n benen wat meer en trok m'n schaamlippen wijd van elkaar. Hij zag nu m'n glinsterende kutje in vol ornaat. En ik keek vol bewondering naar die grote dikke pik van hem.

Hij kwam al vrij snel klaar. Spoot half op z'n broek en hemd. Een mooie lading. Ik gooide hem een zakdoekje toe en zie hem snel schoon te maken. Snel deed ik m'n kleren weer aan. Met veel moeite, moet ik zeggen. Wat had ik die pik graag in me gevoeld. Maar die kans krijg ik nog wel. Ik moest alleen de baas zien te blijven.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners