Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bekentenissen - 2 - 4839 keer gelezen
Lieve Lieverd,

Ja er zijn mensen die vinden dat ik beter hoer had kunnen worden. Maar ik denk dat die het niet begrepen hebben. Gelukkig vinden jij en ik hier wat anders over. Gelukkig, zoals jij zegt, zijn er ook lekkere meiden die wl hersenen hebben.

Affijn, je bent er nu niet. Dus kan ik dit rustig schrijven voordat je thuiskomt. En ik hoop maar dat je het weer een fijne brief vind. Je hebt er zelf een beetje aan meegewerkt, dus ik denk van wel.

Ik heb ben vananvond bij Jon gaan eten. Dat was erg gezellig zoals altijd. En het werd eigenlijk wat later dan bedoeld. Jon had gekookt, dus ik zat goed vol. Koffie en chocolade toe, en jon heeft toen de cognac opengetrokken.Ik kletste met Jon. Over ons werk, over muziek en van alles eigenlijk. Of ik luisterde eigenlijk meer. Jon zat inderdaad weer op z'n praatstoel. En ik raakte eigenlijk een beetje de draad kwijt. Ik keek naar hem terwijl die praatte en dacht aan wat jij en ik hadden bedacht laatst, toen we het over jon hadden. Dat jij er zeker van was dat ondanks zijn vriendschap met jou, hij me best wel naakt zou willen zien. Hij eigenlijk een beetje jaloers is op jou, vanwege mij. En dat als ik in de gelegenheid was ik dat maar eens moest uittesten. Je hebt me zelfs een opwindende fantasie in m'n oor gefluisterd een avond. En daar zat ik nu ineens aan te denken.

Dus ik zat onderhand een manier te bedenken om jon uit de tent te lokken. Ik luisterde naar z'n verhalen en zocht een aanknopingspunt. Maar vond die niet. Moeilijk, moeilijk. En m'n kleding was ook niet handig. Een broek en een shirt met lange mouwen. Ik had voorbereid moeten zijn.

Dus toen Jon naar het toilet ging en mij achterliet met de muziek en m'n glas, dacht ik snel na.

Toen die terug was wist ik het. Ik deed de stoute schoenen aan. Of eigenlijk ik deed ze uit. Ik deed m'n schoenen uit en pakte m'n glas weer. En toen ik m'n benen op de bank trok heb ik m'n glas laten vallen. Over m'n broek. O shit, zei ik, en ben opgestaan. Ik veegde de drank onhandig weg. Jon pakte een keukenrol en gaf me papier om het te deppen. Nee wacht, zei ik, en liep naar de keuken. Daar heb ik m'n broek uitgedaan. En toen jon me kwam helpen stond ik daar in m'n blauwe string in de keuken m'n broek schoon te maken met een sponsje. Ik deed net of het normaal was. Ook al zag ik dat jon ongemakkelijk niet probeerde te kijken.

Het is niets, zei ik, ik laat hem gewoon even drogen. Schenk maar een nieuwe voor me in, voegde ik er aan toe.

Jon liep naar binnen, en ik ook. Ik heb m'n broek op de cv gehangen en ben weer bij jon op de bank gaan zitten. Jon zei dat er niet vaak vrouwen in hun ondergoed op de bank zaten. Ik lachtte er om en zei dat ik hoopte de eerste te zijn. Jon zei dat dat helaas niet waar was, en ik pruilde terwijl ik hem vroeg of ik dan op z'n minst de eerste in string was. Ja dat was waar, zei die. Daar was ik de eerste in.
Toen ben ik over z'n vriendinnetje gaan praten, en over of die veel meisjes had gekend. Hij vertelde over meiden en avontuurtjes, en vertelde weer volop verder. Alsof ik niet in m'n string op de bank zat. Dit werd niks. Ik werd bijna wanhopig. Gn reactie leek het wel. Ok hij keek af en toe naar beneden, maar hij gaf geen krimp. Dus toen werd ik het zat. Zou je me helemaal naakt willen zien, vroeg ik hem botweg. Jon stamelde even en lachte toen. Ja natuurlijk wil ik dat wel, zei die, maar ed ? Die is hier niet, zei ik, en ik zei zelfs dat jij dat niet zou hoeven te weten. En terwijl ik dat zei heb ik m'n glas op tafel gezet. Ik ben gaan staan en heb m'n shirt en bh uitgedaan. Daarna m'n string en zo stond ik naakt voor hem. En, vroeg ik, wat denk je er van. Dat je een lekker lijf hebt, zei die. En hij bekeek m'n lichaam schaamteloos. Ik vind het altijd zo geil om naakt bekeken te worden. Ik ben snel weer op de bank gaan zitten. Draaide m'n gezicht naar hem toe en trok m'n benen op. En voet in de rugleuning en de ander op z'n schoot spreidde ik m'n benen. Hij had een vol zicht op m'n, gisteravond door jou, kaalgeschoren poesje. En ik voelde me zowaar een beetje nat worden. Ik liet m'n hand naar beneden glijden en vroeg, en zo, hebben er al veel meiden op deze manier bij je op de bank gezeten. Ik spreidde met twee vingers m'n lipjes en liet hem m'n voorzichtig glinsterende grotje zien. Ik draaide met m'n middelvinger rondjes over m'n klitje. Hij keek alleen maar toe. Glimlachte, en legde een hand op m'n been. Ik stak een vinger in m'n kutje en voelde hoe ik natter werd. Ik wilde eigenlijk niet te veel. Ik wilde gewoon even geneukt worden eigenlijk op dat moment. Ik ging recht op zitten en kuste hem zachtjes op z'n mond. Likte over z'n lippen en zei dat die me moest neuken. Hij stond op en maakte zonder nog wat te zeggen z'n broek los. Die gleed op de grond en hij trok ook z'n short uit. Z'n pik was halfhard. Ik ging voor hem zitten en pakte z'n ballen beet. Zacht knedend trok ik hem naar me toe. Ik legde m'n vingers rond de stam van z'n pik en zag hem stuipend oevreind komen. Ik trok z'n vel ver naar achter en maakte z'n eikel bloot. Zachtjes likte ik z'n pik en voelde dat die harder werd. Goed hard. Niet groot, maar wel hard en een beetje dik. Ik wilde die pik in me. M'n nieuwe verzameling is begonnen.

Ik liet hem los en draaide me om. Op knieen en ellebogen lag ik op de bank. M'n kont in de lucht en benen gespreid voor zover de bank dat toe liet.

Jon kwam achter me zitten en trok m'n billen van elkaar. Neuk me, zei ik hem. Maar hij zei, wacht... En hij begon m'n gladde kale kutje te likken. Met een volle natte tong als een jong hond likte die m'n kutje. Z'n warme natte tong over m'n kale schaamlippen. Hij maakte me goed nat.

En toen ging z'n hoofd weg en voelde ik z'n lul tegen m'n kutje geduwd worden. Hij wreef z'n eikel over m'n klitje en kutje. Heel erg frusterend. Ik duwde m'n billen naar achter, en kreunend zei ik hem me te neuken. Nu legde hij z'n handen op m'n heupen en stootte diep bij me naar binnen. Eerst met langzame halen, bijna helemaal erin en eruit. Ik voelde hoe hij gemakkelijk naar binnen gleed en m'n kutje gloeide van genot. van genot, maar ook van frustratie. Ik moest harder geneukt worden. Maar jon ging door met z'n lange diepe halen. Ik kreunde dat die harder moest. Hij deed niets anders. Ik smeekte hem daarna me hard te neuken. En dat hielp. Hij gaf twee harde stoten. En ruste weer. Wat ?, zei die. Alsjeblieft, neuk me hard, smeekte ik nu kreunend. En toen is die me hard gaan neuken. Achterlangs, heerlijk diep, ramde die z'n inmiddels harde pik bij me naar binnen. Ik boog zover ik kon voorover en stak m'n kont zover ik kon naar achter en naar boven. Z'n handen op m'n billen, stevig vastgegrepen om hard te stoten. Hij trok m'n billen goed uit elkaar en ramde door. Dit was echt heerlijk. Ik liet me door m'n knieen zakken en draaide onder hem weg. Zei hem te gaan zitten. Ik ben schrijlings over hem heen gaan zitten en bracht z'n pik naar m'n kutje. Ik zakte over hem heen en begon hm nu te bereiden. Op m'n knieen over z'n harde pik. En ik keek hem aan. Hij kneede m'n tieten lekker en ik bleef hem in z'n ogen kijken toen die klaar kwam. Zo ben ik op hem blijven zitten en zoende hem zachtjes. Hij aaide over m'n rug en billen. En we kwamen allebei tot rust.

Toen zag ik hoe laat het was en ben ik snel opgestaan om me aan te kleden. Ik wilde snel naar huis om dit verhaal te typen voor je thuis zou komen. Jon liet me uit en we zoenden nog even. Daarna ben ik weggegaan.

Nu ga ik douchen en op bed liggen wachten tot je thuiskomt. De laptop op tafel met dit verhaal op het scherm. Ik hoop dat je snel thuiskomt.

En o ja, zaterdag ga ik met duncan naar de kroeg. Hij belde net nog op. Hij nodigt me uit. Dus daar moeten we het ook over hebben.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners