Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bedrogen waar ik bij ben 3 (slot) - 5637 keer gelezen
Na het nogmaals bekijken van de pijnlijke video, na het nuttigen van zeker 5 glazen water (jawel), na het nemen van een lange en koude douche was mijn kater min of meer weggewerkt en liet ik mij een taxi bellen, aangezien Hilde zich de auto toegeëigend had. Ik liet me achtereenvolgens naar enkele winkels en het postkantoor voeren om me dan tenslotte te laten droppen aan “ons strandje” waar onze wagen, zoals te verwachten was, geparkeerd stond.
De taxi verdween en ik liep, gekleed in jeans en t-shirt, schoenen en kousen in de hand, het gloeiende strand op. In de verte zag ik onmiddellijk Hilde en haar Spaanse vrienden zitten, in een kring met nog enkele meisjes en jongens. Ik zette me neer op een voldoende grote afstand, een beetje in de schaduw zodat ik geen last meer had van de hitte van het zand, en vooral opdat de zon mijn toch al bonzende hoofd wat minder zou verhitten.
Ik hoorde Hilde en haar companen plezier maken. Het luidste lachen kwam veelal van haar. Ze heeft altijd een zeer aanstekelijke lach gehad. Haar bovenstukje had ze uitgelaten maar ik was al blij dat ze haar broekje had aangehouden. Het duurde een tijdje voor ze me opgemerkt hadden. Hilde wenkte me door met haar arm een wijd en wuivend gebaar te maken. Als een koppig kind bleef ik echter zitten. De voorbije uren had ik voor mezelf een en ander uitgemaakt. Inderdaad, ik was met al die spelletjes begonnen en inderdaad ik had me de avond ervoor niet aan mijn woord gehouden. Ik had teveel gedronken en ik was als een dronkenlap in het slaap gevallen. Maar haar reactie vond ik volledig buiten proportie tegenover mijn vergrijp. Ik had voor mezelf enkele belangrijke beslissingen genomen inclusief een stevige portie wraak.
Nadat ik een tweede maal niet op het uitnodigende zwaaien van Hilde had gereageerd zag ik haar rechtstaan en naar mij toekomen. Ik haalde diep adem voor de ultieme confrontatie. Ze kwam wijdbeens voor me staan en vroeg me, haar mooiste lach om haar mond, waarom ik toch niet bij hen kwam zitten. Ik vertelde haar dat ik de video gezien had en dat ik vond dat ze zich ongelooflijk sletterig gedragen had. Scampi’s uit haar pruim laten eten, zich door iedereen laten neuken en besproeien, mij tot meer dan tweemaal toe vernederen, het stond allemaal niet in verhouding tot mijn gedrag. Ze deed het af alsof het slechts een klein voorvalletje was. Ze gaf toe dat ze een beetje te ver was gegaan maar het was toch ook vakantie en dan mochten we ons toch al een amuseren, zei ze. Amuseren ja, maar zij was toch wel heel ver gegaan, en die vernederingen die kon ik haar gewoon niet vergeven. Ondertussen was Abelardo ook bij ons komen staan. Hij legde ongegeneerd zijn arm om haar middel alsof ze zijn vriendin was en niet mijn vrouw.
- Meneer is toch niet boos, zei hij, alsof die hele avond voordien inderdaad niets had voorgesteld.
Hij vervolgde in zijn gebrekking Nederlands: Meneer zal toch wel begrijpen dat dit alles maar een beetje plezier maken is geweest en als u niet dronken was geweest had u er evenveel plezier aan gehad.
Hoe moest ik dat opnemen? Zij hadden wel geen vrouw voor mij meegebracht. Moest ik me dan misschien in mijn kont laten neuken door de cameraman? Terwijl Abelardo bezig was over het feit dat ik mijn vrouw niet als een bezit mocht beschouwen, dat liefde en seks niet hetzelfde zijn en dat vakantie toch vooral ook plezier maken is, schoof hij heel ongegeneerd zijn hand in haar broekje om haar billen te betasten. Hilde liet maar begaan alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Haar tepels kwamen fluks overeind te staan en ik begreep dat ze erg opgewonden geraakte.
Abelardo ging verder: Ik wil niet dat meneer boos is op ons, en zeker niet op Hilde. Ze is een prachtige vrouw die van het leven houdt. Van het leven houden betekent ook plezier maken. Ondertussen liet hij zijn hand terug naar boven glijden tot onder haar oksel en begon hij warempel haar linkertiet te kneden. Hij predikte maar door en nam ondertussen haar tepel tussen duim en wijsvinger. Hilde kon niet anders dan even, van genot, haar ogen te sluiten. Terwijl hij haar stond te verheerlijken als de vrouw die mijn bezit niet mocht zijn, maar die van het leven moest profiteren behandelde hij haar als niet meer dan een ding, een stuk speelgoed in zijn handen.
- Het is normaal meneer, dat zij dit prettig vind. Zo is de natuur nu eenmaal. Kijk maar hoe stijf haar tepels zijn als ik ze tussen mijn vingers rol. Je vrouwtje is opgewonden. Dat mag toch? Daar moeten we niet jaloers over zijn. Ik zal je bewijzen dat ik niet jaloers ben, kijk!
Terwijl hij dat zij trok hij plots haar broekje naar beneden tot op haar knieën. Hilde stond daar opnieuw in haar blote, haarloze spleet. Het was een zeer sletterig gezicht, benen half geopend, en haar broekje op kniehoogte. Hilde leek me heel eventjes geschrokken te zijn, maar toch sloot ze van opwinding opnieuw haar ogen. Ze trok zich niets aan van de andere mensen die in de buurt waren en het hele gebeuren nauwlettend gade sloegen. Abelardo stak zijn hand tussen haar benen en wreef even over haar kut.
- Kijk, zei hij. Uw vrouw vind dit erg prettig. Ze is zéer nat tussen de beentjes. Ik zou zelf kunnen verder doen, maar dat doe ik niet, het is haar plezier, niet het mijne.
Vervolgens riep hij Agustin erbij, die al snel kwam aanlopen. In zijn kielzog de rest van de bende die daar samenzat. Dit keer waren er ook enkele meisjes bij.
- Agustin, ging Abelardo verder, Hilde is erg opgewonden, hou jij je even bezig met haar.
Hij zei het op een haast militaire, dominante toon.
Agustin glunderde. Hilde zei niets, maar hield haar ogen gesloten. Agustin ging met zijn hand over haar billen, haalde een vinger door haar bilspleet en begon zachtjes heen en weer te strelen tussen haar benen, met zijn andere hand kneedde hij ondertussen haar tieten en tepels. Hilde begon zachtjes te kreunen en begon haar blote kont al vooruit en achteruit te bewegen. Wij stonden er gewoon op te kijken. Ik vol van woede en ongeloof. De twee meisjes, bekeken het met een zeker misprijzen. Je zag onbegrip op hun gezichten over wat die Belgische vrouw toch wel niet liet doen op het strand. Je zag anderzijds ook een vleugje opwinding op hun gezicht. De tepeltjes kwamen recht te staan en het blonde meisje krabte eventjes achteloos in haar kruis. Abelardo keek met een grijns afwisselend naar mij en naar Hilde. Agustin ging onverstoord verder. Hij werkte tot twee, drie vingers in en uit haar muis. Toen draaide hij haar om, haar broekje viel nu tot op haar enkels en ze tilde er een been uit. Hij boog haar voorover zodat ze haar kont en haar kut duidelijk aan ons allen aanbood. Agustin trok haar billen een beetje open, maakte zijn wijsvinger nat en begon even haar kontgaatje te beroeren. Daarna hield hij zich opnieuw met haar natte kutspleet bezig. Rondom ons verzamelden zich – soms aarzelend - nog meer mensen.
- Ze houdt hiervan, zei hij.
Hilde antwoordde niet, maar kreunde instemmend. Eén van de twee meisjes had nu zelf al een hand in haar broekje gestoken en stond zich duidelijk te vingeren. Ook de mannelijke gasten stonden met hun hand in hun zwembroek hun lul te kneden. Abelardo grijnsde naar mij en vroeg me of ik het geen prachtig tafereel vond. Naast woede voelde ik ook opwinding. Waarom zou ik toch niet een beetje meeprofiteren? Ik legde mijn hand voorzichtig in de zij van het zich vingerende meisje, maar ik werd bruusk afgewimpeld.
Het hele tafereel speelde zich voor mij af , maar ik was een buitenstaander, ik kon enkel maar zien hoe mijn vrouw werd behandeld als een ding en daar nog genot in vond ook.
Agustin wendde zich tot mij en zei:
- Ze houdt er echt van hoor, wil je dat ik stop Hilde?
Daarop trok hij zijn hand terug. Hilde bleef gehurkt staan en smeekte om door te gaan.
- Ga alstublief door, hijgde ze, oh, bijt er eens in...
Agustin schaterde:
- en waar moet ik dan in bijten, in uw hete billen of in uw sappige tieten? Vertel het mij Hilde.
Hilde stamelde:
- In mijn kut, bijt me aub eens in mijn kut.
- Kut, kut? Dat ken ik niet hoor, bedoel je misschien je natte mossel?
- Ja, bijt me in m’n natte hete mossel.
De conversatie wond Hilde duidelijk nog meer op. Abelardo willigde haar verzoek niet onmiddellijk in. Hij liet zijn middenvinger en ringvinger verder in haar kut heen en weer glijden maar nam- goed zichtbaar voor ons, alsof hij wilde demonstreren hoe zijn speelgoedje werkt – een van haar schaamlippen stevig beet tussen duim en wijsvinger van zijn andere hand. Hij neep in haar schaamlip, hij trok eraan en tenslotte beet hij erin. Net hard genoeg om Hilde een kreet van pijn, maar vooral van genot te ontlokken. Haar lichaam begon te schokken en we hoorden haar een orgasme opbouwen. Abelardo trok z’n zwembroek een beetje naar beneden, duwde Agustin van haar weg en ramde bruut zijn lul in Hildes kutje. Hij ging tekeer als een wildeman en terwijl hij haar neukte gaf hij haar regelmatig een fikse tik op haar billen. Hij genoot niet alleen van het neuken maar had duidelijk ook plezier in de hele situatie. Gistermiddag, nog beleefd en aarzelend kennisgemaakt, nu stond hij mijn vrouw te neuken voor een tiental toeschouwers, waaronder ik, haar man. Ik deed niets, ik stond geparalyseerd en vol ongeloof toe te kijken. Abelardo bracht haar naar een tweede orgasme. Hij trok zich niet terug maar spoot met enkele diepe halen zijn hele lading bij haar binnen. Daarna liet hij haar zijn lul schoonlikken. Hij trok zijn zwembroek aan en liet haar uithijgen in het zand. Hilde bleef zo’n vijf minuten, naakt in het zand liggen. Iedereen keerde stilzwijgend naar zijn plaatsen terug. Ook Abelardo en Agustin. Ze keken nog even om en zegden: Tot seffens, Hilde. Mij gunden ze geen blik. Wie waren deze twee, wat hadden ze met Hilde gedaan? Ze hadden iets duivelachtigs over zich, maar toch kon je ze niet echt slecht noemen. Voor mij zijn ze niet van deze wereld. Volgen ze een andere ethiek, jenseits von gut und böse?

- Ik ga terug naar huis, zei ik tegen het blote lichaam dat daar voor mij in het zand lag.
Ze antwoordde niet.
- Ik vertrek vanavond nog, ging ik verder.
- We zouden nog een week blijven, zei ze tenslotte.
- Jij mag, dan ga ik alleen.

Ze keek me uitgeput aan. Ogen waarin ook bij haar ongeloof over de voorbije uren en dagen stond te lezen. Ogen die vroegen om haar te vergeven. Vergeten zou ik het allicht nooit kunnen. En het genot, dat zou zij wellicht ook wel nooit vergeten.
- Ik denk niet dat ik hier nog blijf.
- Je mag met me meegaan, zei ik, alleen ...
Ik kon mijn zin niet meteen afmaken. Ik had plots spijt over wat ik de voorbije uren, in mijn woede had gedaan. Ik had terugkeren voor haar haast onmogelijk gemaakt.
- Alleen wat? Vroeg ze me.
- Wel kijk, die video, ik was zo boos. Ik heb mij daarstraks met de taxi naar een videobedrijf laten voeren. Daar heb ik een tiental duplicaten laten maken van jullie video. De passages waarin ik voorkwam het ik eruit laten monteren.
Hilde keek mij ongeduldig en vol onrust aan. Ik ging verder:
- In plaats van prentkaarten te versturen naar onze vrienden en familie, heb ik die video’s verstuurd. Hilde, ik was zo woedend. Ik heb die video ook naar je werk, je collega’s gestuurd.
Hilde keek naar de grond en zei:
- Ik denk niet dat ik – in die omstandigheden – ooit nog kan teruggaan. Je laat me geen keuze.

Hilde stond op. Kuste me vaarwel en draaide zich om. Haar bikinibroekje bleef in het zand liggen. Helemaal naakt stapte ze met trage maar besliste pas naar Abelardo en Agustin toe. Ze keek niet eens meer naar me om. Ik keek naar nog na, haar slanke lijf, haar goddellijke sappige billen. Toen ben ik naar de wagen gegaan. Ik had nog een goede 1.800 km voor de boeg.


Nawoord van de Stiekemerd: Het heeft lang geduurd voordat ik dit derde deel op papier kreeg. Ik wist niet direct een einde te verzinnen en ik ben er ook nu nog onzeker over. Even heb ik gedacht om er een kort slot aan te breien (enkel de wraak met de videocassettes) maar dat zou dan betekenen dat er geen seksscčne zou zitten in dit derde deel. Ik heb er dan maar voor geopteerd om de fantasie te laten winnen van wat realistisch aanvaardbaar is. Het leek mij interessant om Abelardo en Agustin nog irreeler te maken, wat de mogelijkheid bood om er een toch wel erg onrealistisch einde aan te brouwen.
Ik hoop dat jullie ook van dit derde deel genoten hebben.
Oh ja, de enige waarheid in het hele verhaal zat in deel 1. Ik heb inderdaad mijn vrouw gevingerd op het strand. Haar broekje is toen inderdaad uitgegaan en zij heeft het ook de hele middag uitgelaten. Dit maar ten behoeve van de geschiedschrijving ;).

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners