Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Avontuur op het strand 1 - 20894 keer gelezen
Anna en Wiebe zijn liefhebbers van sex en ze zonnen graag op een naaktstrand. Ofschoon ze ruim 50 plus zijn, kunnen ze van neuken en sex geen genoeg krijgen. Anna is een sletterig type met D cup tieten. En zo af en toe hebben ze ook hun eigen persoonlijke avontuurtjes, die ze elkaar van harte gunnen en waar ze elkaar onbekommerd over vertellen. Met als resultaat dat ze geil en opgewonden worden en elkaar ook nog verwennen.
Ze hadden zich op een camping vlak bij een naaktstrand geïnstalleerd. Om te gaan zonnen en zwemmen hoefden ze enkel een smal duingebied over te steken. De zon, het heerlijke warme zeewater en het lekker naakt rondlopen, maakten Wiebe en Anna ongelooflijk geil. In de caravan was het iedere avond raak. Het gekreun van de geile echtelieden was ook buiten de caravan te horen.
Dit tot groot genoegen van Hester en Rik die in een caravan stonden aan de andere kant van het bosje waar de caravan van Wiebe en Anna stond. Maar door dat bosje hadden ze elkaar nog niet ontmoet. Maar Rik en Hester merkten wel dat het echtpaar naast hen dol was op sex. Vooral Rik werd ontzettende geil van de neukgeluiden. Hester heeft C-cup tieten en Rick is zwaar geschapen. Hester vindt het heerlijk om die dikke pik in en uit haar kutje te voelen schuiven. Hester houdt van sex, maar gedraagt ze zich niet zo sletterig als de buurvrouw naast hen. Hester is meer een ingetogen genietster. Rick doet graag wat uitbundiger.

De volgende morgen gingen Anna en Wiebe naar het strand waar het nog niet druk was, want het seizoen liep al ten einde. Toen ze zich geïnstalleerd hadden kwamen Hester en Rick dicht bij hen liggen. Veel te dicht naar de zin van Wiebe en Anna. “Zo dicht bij ons terwijl er zoveel ruimte is,” mopperde Anna. Na verloop van tijd ging Rick op de rand van een oude boot zitten die vlak bij hen lag. Hester gaf de voorkeur aan lezen en zonnen. Ze droeg een alles bedekkend badpak. Maar rond de middag, na het zwemmen, verwisselde ze haar badpak voor een bikini.
Elke keer als Anna bewoog, trok dat de aandacht van Rick. Hij bleef op de rand van die boot zitten, omdat hij zo een goed uitzicht had op het lekkere lijf van Anna. Een prima uitzicht want het was maar enkele meters bij Wiebe en Anna vandaan. Anna had de pest in, omdat Rick haar begluurde door zijn zonnebril. “Zo weet je nooit waar ze naar kijken.” En Anna kreeg steeds meer het gevoel dat de buurman haar echt aan het begluren was. Anna was slechts gekleed in een panterprint bikini slipje, dat wat aan de krappe kant was. Maar volgens haar man zag ze er geil en opwindend en bijzonder lekker uit. Buurman Rick vond dat blijkbaar ook want hij kon zijn ogen niet van haar afhouden. Hij had inmiddels een stevige stijve die de rand van zijn zwembroek naderde. Ook Hester begon onrustig te worden. Dat andere vrouwen haar Rick zo konden opwinden dat had ze niet gedacht. “Neuken we soms te weinig?” vroeg ze zich af.Anna en Wiebe liepen naar het water om wat verkoeling te zoeken. Anna voelde zich door het gegluur baldadig en had er wel zin om de gluurman eens flink te shockeren. “En wat heb jij dan wel in gedachten?” Wiebe had zo zijn vermoedens. Hij kende zijn sletje door en door. “Ik wil hem mijn kale kut laten zien. Dan kijkt hij vast wel beschaamd de andere kant op. Of hij krijgt van zijn tuttige vrouwtje op zijn lazerij.” Anna genoot al bij de gedachte. Haar man had geen enkel bezwaar tegen haar aanpak. Het leek hem zelfs wel opwindend.
Na de verkoeling in zee drapeerden Anna en Wiebe zich weer op hun badlaken. En buurman Rick had nog steeds een overvloedige belangstelling voor het lekkere lijf van Anna. De borsten van Anna waren onbedekt en haar billen half ontbloot, omdat haar panterprint slipje eigenlijk iets te klein was.
Anna vroeg manlief nogmaals of nog steeds akkoord was met haar plan. “Lekker sletje van me, doe wat je niet laten kunt,” was zijn reactie. Anna lag op haar rug en richtte zich op en steunde op haar ellenbogen. Ze keek de buurman strak aan. Eerst keek hij quasi onverschillig de andere kant op. Maar hij kon zijn ogen niet van Anna afhouden. Zij voelde zijn hete blikken over haar lijf gaan. Ze schoof haar bekken iets omlaag over het stroeve badlaken, zodat haar slipje nog verder tussen haar bilspleet schoof. Het kruisje zat nu super strak rond haar kale snee getrokken. Wiebe die dit uit zijn ooghoeken zag gebeuren, deed of hij niets in de gaten had. Rick bleef maar naar Anna kijken. De stijve lul van Rick had nog steeds de neiging boven de rand van de zwembroek uit te komen. Hester vond het maar niks en geneerde zich een beetje voor het gedrag en gegluur van haar man. Om hem wat af te leiden vroeg ze of hij haar wilde masseren en insmeren met zonnecrême. Ze ging recht overeind zitten en Rick masseerde haar rug. “Ik doe zelf mijn tieten wel, anders word je nog geiler,” zegt Hester.

Door het kijken naar dat masseren werden Anna en Wiebe ook lekker geil. Anna’s kut werd al wat nat en de lul van Wiebe een beetje stijf. Hester zat inmiddels rechtop te lezen en had ook haar topje afgedaan. Haar borsten waren kleiner en veel witter dan die van Anna. Anna had haar knieën zover mogelijk uiteen en buurman Rick zat gebiologeerd te kijken. Hester wist ook niet wat ze er mee aan moest, maar als blikken konden doden was Rick het eerste slachtoffer geweest. “Wiebe, die vent schrikt helemaal niet, volgens mij wordt hij alleen maar geiler. Sterker nog, zijn geslacht begint zich te roeren!” Wiebe en Anna zagen hoe het zwembroekje van Rick omhoog kwam. Buurman Rick bleef onbeschaamd kijken naar de kut van Anna. Anna, zei nogmaals dat ze dit effect niet had verwacht “En wat heeft die vent een ongelooflijk grote lul.” Ook Wiebe was erg onder de indruk van zijn paal. Ze schatten hem toch wel zo’n twintig centimeter. Anna bekende, “in plaats van hem af te schrikken, vind ik hem eigenlijk wel erg aantrekkelijk, zo’n gigantische stijve pik. Wiebe ik heb eerlijk gezegd wel zin in die kanjer!” Wiebe kon zich dat voorstellen en aangezien zij elkaar af en toe best een pleziertje gunnen, spoorde hij haar aan, om er dan maar voor te gaan. “Meen je dat nou echt?” vroeg Anna voor de zekerheid en manlief bevestigde nogmaals en voegde eraan toe dat hij het wel geil vond om te kijken hoe ver ik zou durven gaan.

Even daarna, toen Hester op haar buik lag draaide Anna zich weer op haar rug. Ze lette er op dat de buurvrouw niets in de gaten had. Toen spreidde ze haar knieën zo ver mogelijk. Ze voelde de ogen van Rick branden. Toen schoof ze resoluut het kruisje van haar bikinibroekje opzij. Ze liet hem onbekommerd haar blote kut zien, die glinsterde van haar sappen die duidelijk maakten hoe geil Anna was geworden. Haar volle kale kutlippen waren duidelijk zichtbaar, haar kleine kutlippen hingen lekker naar buiten. Kortom een visioen waar Rick ontzettend geil van werd. Hij had het gevoel dat zijn lul nog wat harder en dikker werd dan gewoonlijk. Langzaam groeide zijn paal tot enorme omvang. Door zijn zwembroek heen kon Anna zijn lul schuin omhoog zien liggen. Af en toe wees Anna naar haar kut. En even later liet ze haar tong in en uit haar getuite lippen gaan of ze maakte met haar gebalde hand aftrek bewegingen. Maar ze deed het zo geraffineerd, dat het leek of het toevallig was. Kortom. Anna probeerde zonder woorden duidelijk te maken dat ze die paal wel in haar zeiknatte kut wilde voelen. Haar kutlippen zwollen en pasten niet meer achter het smalle strookje stof. Anna kon zich niet meer in houden. Ze stond op, gaf Wiebe een lekkere geile tongzoen. “Ik ga even over het duin, hopelijk volgt hij mij en wil hij me neuken.” fluisterde ze hem toe. Haar trillende stem verried hoe geil ze was. Ze draaide geil met haar kont en trok haar slipje nog eens extra strak tussen haar grote schaamlippen. Toen ze langs Rick liep keek ze met een verlangende blik naar die stijve paal. Met het puntje van haar tong ging ze langs haar lippen en gaf hem een uitnodigende knipoog. Vervolgens liep ze zich tergend langzaam voorbij. Haar forse tieten slingerden zacht heen en weer en ze had heerlijke brede heupen. Haar bikinibroekje zat strak in haar kutspleet getrokken, zodat haar vette gladgeschoren kutlippen duidelijk zichtbaar waren. En zo verdween ze over het lage duin. Haar kruis stond in brand en ze hoopte vurig dat hij haar zou volgen, want ze moest en zou die pik voelen. Hester was perplex toen ze dit zag gebeuren, een bloedgeile Rick met een stijve paal die als een stormram vooruit stond.

Rick sloeg een handdoek om, om zijn stijve lul wat aan het zicht te onttrekken en liep snel achter zijn sletterige buurvrouw aan. Hester mopperde tegen hem om hem tegen te houden, maar dat verstond Rick niet. In een duinpannetje tussen wat struikgewas zag Rick zijn buurvrouw gehurkt zitten. Hij liep op haar af en hoorde en zag dat ze zat te plassen, gehurkt en wijdbeens. De straal kwam met kracht naar buiten, wat had dat wijf een heerlijke kut en wat een fantastisch gezicht. Hij ging tegenover haar zitten om niets te missen van dit heerlijke schouwspel. Anna zuchtte een paarmaal diep en perste de laatste druppels uit haar zalige spleet. “Pissen is soms net zo lekker als klaar komen, of niet soms?” Ze ging staan en droogde haar kut en haar dijen met haar bikinibroekje. “Persoonlijk vind ik klaar komen lekkerder, maar plassen als voorspel is ook niet verkeerd.” “Doe je aan plassex?” vroeg Rick. “Ja, af en toe, maar dat doen we thuis in de badkamer, dat is wat hygiënischer. Houd je van plassende vrouwen? Waarom ben je mij gevolgd?” “Ik houd van plassende vrouwen, dus mijn dag kan al niet meer stuk. En ik ben je gevolgd omdat je zo’n lekker lijf hebt, ik ben gewoon geil en nieuwsgierig.” “En wat vindt jou vrouw daarvan?” “Dat weet ik niet precies, ik ben zonder wat te zeggen weggelopen, maar ze weet wel dat ik ontzettend geil kan worden van andere vrouwen.” “Ja, dat is te zien,” zei Anna wijzend op zijn stijve lul. “Jij mag dan vinden dat ik een lekker en geil makend lijf heb, mijn man vindt dat trouwens ook, maar volgens mij heb jij een geweldige pik!” Terwijl ze dit zegt wrijft ze met haar hand over de jongeheer van Rick, die bijna barstte. Hij leunt voorover op haar schouders. Zij blijft wrijven over zijn zwembroek. Heerlijk hij voelt zijn pik kloppen en gloeien. Rick schuift zijn hand tussen haar benen en voelt haar drijfnatte kut. Hij gaat langzaam met zijn hand heen en weer langs haar klitje. Hij voelt het harde knobbeltje. Anna zucht diep. Ze laat zijn pik los en gaat dicht tegen hem aan staan. Ze klemt zich aan Rick vast. Hij voelt zijn stijve lul tussen hun buiken en hij gaat door met het wrijven van haar kut. “Jaahh heerlijk heerlijk, maak me klaar,” zucht Anna, “maak me klaar.”Plotseling hangt ze om zijn schouders, ze heeft het gevoel door haar knieën te zakken en klemt zich nog vaster aan Rick. En dan komt ze kreunend, trillend en hijgend klaar. Rick voelt haar kutsappen rijkelijk stromen. Zonder iets te zeggen vinden hun lippen elkaar in een hartstochtelijke tongzoen. Langzaam komt het geile sletje Anna weer tot zichzelf. “Wauw, wat was dat lekker, wat heb je me heerlijk klaar gewreven. Maar nu wil ik je echt neuken. Ik wil die dikke pik van je in mijn kut voelen.” Rick schrikt, hij vindt al dat hij te ver is gegaan. Klaar vingeren is tot daar aan toe, maar echt neuken is weer een stap verder. “En veronderstel dat Hester mij gaat zoeken? Hoe leg ik dat uit?” Al deze gedachten schieten door zijn hoofd. Maar Anna bleef tegen hem aan wrijven. Hij voelde haar harde tepels. “Kom op geile dekhengst op je rug, dan ga ik je, als een cowgirl, berijden, ik wil die giga pik in mijn natte kut voelen.” En zonder veel weerstand gaf Rick zich over en ging op zijn rug op de handdoek liggen.
Dat geile vrouwtje ging naast hem zitten en zei dat ze Anna heet. Ze pakt zijn harde lul vast, die recht omhoog staat. “Wauw wat een lekkere kanjer.” Ze buigt zich voorover en probeert zijn eikel in haar mond te krijgen. Rick voelde haar warme tong. Met haar mond en haar hand gaat ze langzaam op en neer. Een zalige siddering trekt door zijn lichaam. Dan verliest ook Rick zijn zelfbeheersing. “Geile slet neuk me, neuk me,” vraagt hij dwingend. Met zijn eikel in haar mond mompelt ze iets dat op, “ja graag” lijkt.
Even later zit Anna gehurkt over Rick heen. Hij ziet de druppels geil aan haar kutlippen hangen. Ze heeft forse volle schaamlippen, met daar tussen van die lekkere geile naar buiten hangende lipjes die glinsteren van haar kutsappen. Hij voelt haar natte warme kutlippen over zijn eikel en langzaam zakt Anna naar beneden. Wat heeft die slet een strakke kut. Wat een zalig gevoel. Stukje bij stukje schuift zijn harde paal in haar natte kut een zalig gevoel. De sidderingen trekken door zijn lul. “Wat heb je een heerlijke dikke lul, zo één heb ik nog nooit gevoeld, ik ben nog nooit zo gevuld. Ik heb het gevoel te barsten.” Onder het uitstoten van deze opmerkingen zakt Anna langzaam verder over zijn harde lul. Als Rick tot de wortel in haar neukspleet zit wacht ze even. Hij heeft het gevoel haar baarmoeder te raken. “Ik voel je tegen mijn baarmoeder,” zucht Anna op dat moment. “Wat een heerlijk geil gevoel, ik wacht even om alles lekker en maximaal te voelen, wat een geweldige pik. Ik ben jaloers op je vrouw.” “Ja, mijn vrouwtje, Hester, is erg tevreden, maar ze is niet zo sletterig en hoerig als jij. Ze geniet zeer regelmatig van mijn pik en ik van haar kutje. Maar jij hebt weer lekkere grote tieten en daar geniet ik ook van,” zegt hij terwijl hij lekker stevig Anna’s borsten masseert. Hij voelt haar tepels hard worden.
Anna zakt voor over, leunt op zijn schouders en gaat langzaam op en neer. Haar heerlijke volle borsten bungelen voor zijn gezicht. Rick probeert zijn hoofd op te richten en aan haar tepels te zuigen. Maar dat mislukt. Anna blijft in een heerlijk langzaam tempo op en neer gaan. Wat heeft die slet een lekkere strakke kut. Bij iedere beweging voelt hij haar samentrekkende kutspieren. Haar baarmoeder masseert zijn eikel dat heeft hij nog nooit meegemaakt. Hij gaat met zijn handen over haar rug en knijpt in haar volle billen. De ademhaling van Anna gaat sneller. “Ga je komen lekker sletje van me, ga je komen?” Anna kreunt en hijgt alleen maar. Ze gaat met gesloten ogen open neer. Haar heerlijke tieten met harde tepels schudden voor zijn gezicht. “Geile kut van me, ga door ga door, ik kom zo, ik ga zo je kut volspuiten, neuk je klaar op mijn harde pik.”
Telkens ziet Rick het volle onderlijf van Anna omhoog komen. Tot alleen zijn eikel nog tussen haar schaamlippen zit. De kutsappen van Anna stromen rijkelijk langs zijn stijve lul, op zijn buik. Wat produceert deze slet een geil. Hij voelt dat Anna een beetje verkrampt. Ze gromt en steunt, ze gaat komen. Als ze weer naar beneden glijdt, duwt Rick zijn heupen met een felle stoot naar boven. “Auw auw, ja ik komm ja ik komm spuit me vol spuit me vol, geile dekhengst ik voel je warme zaad.” Bij ieder schot zaad dat Rick loost voelt hij de kutspieren van Anna samentrekken en zuigt ze met haar kut zijn pik leeg. Sidderend en zwetend blijven ze liggen. Anna laat zich op de borstkas van Rick zakken. Hij voelt haar harde tepels. Anna ontspant haar kut en Rick voelt zijn zaad en haar kutsappen naar buiten lopen, langs zijn ballen over haar dijen.
“Wauw Rick wat was dat lekker, wat heb je me heerlijk geneukt, wat een zalige lul heb je. Je mag me iedere dag wel neuken.” “Ik weet niet of mijn vrouw het daar mee eens is, maar heeft jouw man daar geen problemen mee?” “Nee, Manlief vindt het heerlijk als ik door een ander geneukt word. Hij vindt het geil en opwindend op zijn lul in mijn kut te duwen als daar het zaad van een andere lover nog in zit. Dus als ik nu naar hem toe ga en zegt dat ik door jou geneukt ben dan bespringt hij mij onmiddellijk en geeft mij ook nog een beurt.” “Volgens mij zijn jullie een gel stel!” “Dat zijn we ook!” zegt Anna terwijl ze zijn lul pakt en Rick tongzoent.
Anna laat zich helemaal voorover zakken. Rick voelt haar heerlijke borsten tegen zijn borstkast. Ze ontspannen zich en zijn lul wordt wat slapper en zijn zaad en Anna’s kutsappen lopen langzaam naar buiten. Hun buiken kleven van het geil tegen elkaar aan. Anna zoent Rick zacht en sabbelt aan een oorlelletje.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners