Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Annika - 8271 keer gelezen
Annika is een meisje van 18 jaar oud. Ondanks dat ze erg klein is heeft ze wel een grote mond en gaat ze geen uitdaging uit de weg. Ze is 1,64 lang, slank postuur, klein kontje, kleine 70a borsten, lang bruin haar en groene ogen. Al ruim twee jaar had ze een relatie met Sipke. Een hele lieve jongen, hij deed alles wat Annika wou, tenminste dat dacht iedereen…

Ik had Annika al bijna twee jaar niet meer gesproken en was dan ook enigszins verbaasd dat ze weer contact met mij zocht. Ze wou mij spreken over Sipke aangezien ik jaren bij hem in de klas had gezeten. De week erop hadden we bij haar thuis afgesproken omdat ze zeker wou zijn dat er niemand mee kon luisteren. Ik belde aan en al snel ging de deur open, ze begroette mij en gaf me een stevige knuffel.

Uit automatisme bekeek ik haar even goed en zei tegen Annika dat ze er nog steeds goed uitzag alleen stuk vrouwelijker. Ze had een spijkerrokje aan met daarboven een rood effen hempje. Haar borsten en kontje kwamen erg goed uit door haar kledingkeuze. Ik kreeg direct een keus van Annika op mijn mond om te bedanken voor mijn compliment. Ze voegde er meteen aan toe dat ik er ook nog steeds goed uitzag.

Het gesprek ging al heel snel over Sipke. Annika vond hem inderdaad een schat van een jongen, hij was lief zorgzaam en had alles voor haar over. Ook over de seks kon ze niet klagen vertelde ze. Er was geen enkele jongen die haar zo heerlijk verwende als hij dat deed. Sipke wist precies welke beweging over haar borsten, over haar vagina en de rest van haar lichaam zijn Annika compleet geil maakte. Het klonk alsof ze niets te klagen had in de relatie maar niets was minder waar. Het grote probleem was dat Sipke nooit tegen haar in ging en zelden initiatief nam. Alles wat Annika bedacht was prima.

Ik vroeg aan haar of Sipke het wist hoe ze erover dacht, dat wist hij inderdaad maar deed er niets mee. Daarom was ze nagegaan wat ze precies wou en daar was ik in beeld gekomen. Annika begon wat te blozen en vertelde dat ze eigenlijk al jaren verliefd op mij was. Ik had nooit echte toenadering gezocht en daarom was ze verder gaan zoeken. Jammer genoeg wist ik niet dat ze verliefd was want ik zag haar ook volledig zitten totdat ze met Sipke kreeg. Dat was wat ik haar vertelde en besloot haar initiatief te tonen.

Ik stond op en liep naar haar toe. Mijn mond ging naar haar mond en ik gaf haar een zoen. Direct gleden haar handen langs mijn hoofd en begonnen we te tongen. Ook mijn handen begonnen haar hoofd af te tasten. Annika stond op en duwde haar borsten tegen mij aan. Mijn handen gingen verder op onderzoek over haar lichaam. Ik gleed met een hand onder haar rokje en voelde haar heerlijke strakke kontje. Annika had mijn stijve al ontdekt en begon hem te masseren.

Er gleden twee vingers tussen haar billen door naar haar vagina. Ze was zo verliefd op mij dat ze niet een string aan had. Mijn vingers gleden direct tussen haar schaamlippen waar ik haar natte geil al voelde. Voor het eerst in Annika’s leven gleden er andere vingers haar lichaam in dan die van zichzelf of Sipke. Ze kreunde behoorlijk terwijl ze haar bekken kantelde. Mijn vingers gleden nu helemaal in haar poesje. Steeds harder begon ze te kreunen terwijl ik het tempo opvoerde. Al snel zorgden mijn onbekende vingers in haar vagina voor Annika’s hoogtepunt.Terwijl ze bij kwam van het genot dat ze had gekregen maakte ze mijn broek open en duwde hem samen met mijn boxer naar beneden. Ze gaf me nog één tongzoen en ging toen langzaam door haar knieën. Haar tong gleed van mijn eikel over mijn stam naar mijn geschoren balzak. ‘Wat is zo’n kale pik heerlijk’ zei Annika en daarna likte en zoog ze aan mijn balzak. Haar tong gleed heerlijk rond mijn balzak en pik, het voorvocht liep al uit mijn stijve toen haar tong mijn eikel bereikte. In één beweging liet Annika mijn pik volledig verdwijnen in haar mond.

Annika pijpte echt heerlijk, nog nooit had een vrouw mij oraal zo goed bevredigd. Mijn handen gleden door haar mooie bruine haar en ik pakte haar hoofd vast. Veel langer hield ik het niet meer vol toen Annika mijn pik uit haar mond haalde. Ze wou dat ik nog niet klaar kwam maar het was al te laat. Mijn zaad spoot recht in haar gezicht en het was veel ook nog doordat ik al enkele tijd geen seks had gehad. Annika vond het heerlijk om te zien dat ze het nog steeds in zich had om een man te verwennen.

‘Nou moet ik wel douchen met al dat zaad in mijn gezicht en mijn haar’ zei ze met een knipoog. Ze wou initiatief in een man dus ik pakte haar hand vast en nam haar mee naar boven. Annika ging me voor de badkamer in. Ik hielp haar met uitkleden en zag nu voor het eerst haar heerlijke naakte lichaam. Haar tepels pronkten op haar kleine trotse borstjes, vanaf haar onderbuik tot aan haar aarsje was er geen haartje te bekken. Doordat ze zo klein van stuk was leek ze een stuk jonger maar haar ervaring vertelde heel wat anders.

We doken snel onder de douche en opnieuw vonden onze tongen elkaar. Opnieuw gleed er een hand naar haar heerlijke kale poesje, mijn andere hand ging naar haar borst. Ik begon haar te vingeren en haar borst en tepel te masseren, dat kon ze zeker waarderen. Het deed haar zoveel dat ze beide handen nodig had om te blijven staan. Steeds sneller gingen mijn vingers in en over haar lichaam, Annika begon steeds sneller te ademen en harder te kreunen. Met een gil kwam ze klaar en zakte in mijn handen ineen, dit was haar teveel geworden.

Na een paar seconden kwam ze weer bij en gaf me direct een zoen. ‘Wat was dat intens, ik ben nog nooit zo heerlijk klaargekomen’ fluisterde Annika. ‘Ik wil met jou de liefde bedrijven, jou als mijn vriend voor het leven’ vervolgde ze. Hoe kon ik de vriendin van een ander in vredesnaam afpakken. Het was al verkeerd wat we hadden gedaan, maar als we verder gaan dan kon ik het echt nooit vergeven. Annika vroeg wanneer ik dan wel meer zou kunnen doen, dus ik legde uit dat de relatie dan voorbij moest zijn. Tot mijn schrik pakte ze haar telefoon en begon iemand te bellen, dat was Sipke merkte ik uit het gesprek. Annika maakte het via de telefoon uit terwijl wij samen naakt in de douche stonden.

Annika hing de telefoon op en zei blij ‘nu ben ik helemaal voor jou’. Ze pakte mijn hand vast en begon me opnieuw te tongen. Haar benen klemde ze om mij heen zodat onze hoofden op gelijke hoogte waren. Haar schaamlippen gleden om mijn pik en ik merkte dat mijn paal nat werd van haar geil. Annika fluisterde in mijn oor dat mijn kale pik heerlijk voelde. Haar gladgeschoren schaamlipjes gleden langzaam op en neer langs mijn pik waardoor deze steeds natter werd. Annika begon steeds harder te kreunen en sneller tegen mijn pik aan te schuren.

Opnieuw ging ze naar boven maar nu iets verder en direct schoot mijn eikel haar heerlijke natte kale poes in. Met veel gekreun liet Annika haar lijf over mijn hele stijve glijden. Langzaam trok ze zich weer omhoog totdat mijn eikel bijna uit haar lichaam gleed. Opnieuw gleed ze naar beneden en begon het tempo op te voeren. Mijn handen gleden onder haar kont en ik voelde mijn pik langs mijn vingertoppen glijden. Steeds harder begonnen we te kreunen terwijl ik mijn zaad naar boven voelde komen. Annika liet zich nog een keer zakken en kwam met veel gekreun en een kleine gil klaar. Op dat moment kom ik ook klaar en spuit voor het eerst mijn zaad in haar prachtige vagina.

Ik hield haar heerlijke kleine lijf strak tegen me aan terwijl we even bijkwamen. Mijn pik begon weer slap te worden en gleed langzaam uit haar heerlijke kutje. Ik voelde haar geil en mijn zaad uit haar vagina druipen. Opnieuw kreeg ik een zoen van Annika en ze fluisterde in mijn oor ‘wil je mij als je vriendin?’ Ik duwde mijn mond vol op haar mond en vertelde haar dat ik niets liever wou dan met haar het leven delen.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners