Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Alleen naar limburg - 17322 keer gelezen
Het is inmiddels bijna vier jaar geleden. Martine, mijn vrouw, was hoogzwanger van onze tweede en de oudste was bijna drie. We hadden zeven maanden ervoor haar dertigste verjaardag gevierd en dat hadden we best groots aangepakt. Zij zag het toch als een kroonjaar en had eigenlijk nog nooit haar verjaardag groot gevierd. Omdat we niet getrouwd waren – Martine zag daar het nut niet zo van in – had ze dus ook nooit een groot feest ter ere van zichzelf gegeven. Vandaar de beslissing om op haar verjaardag flink uit te pakken en had ze nagenoeg haar hele familie uitgenodigd; ook al had ze enkelen va hen al jaren niet meer gezien. Het was een geweldig feest geworden. Ze had gestraald en na afloop waren ‘we’ zwanger geworden.

Acht maanden later werd een van haar neven – Willem, de oudste zoon van haar moeders oudste zus – vijftig en gaf zelf een feestje in een zaaltje bij hen in het dorp. De nieuw aangehaalde familiebanden werkten door en als dank voor Martine’s feest wij waren ook uitgenodigd. Martine baalde er enorm van dat ze niet kon gaan vanwege een lichte vorm van bekkeninstabiliteit. Ze had pijn met lopen en lang staan was al helemaal uit den boze. Ze had, mokkend, besloten om niet naar het feest te gaan ondanks dat ik met liefde een rolstoel voor haar bij de thuiszorgwinkel wilde regelen en haar beloofde de hele avond te zullen duwen. Het was voornamelijk haar ijdelheid die haar daarbij in de weg zat.

‘Maar hoe je het doet, doe je het, jij gaat wel! Jij gaat mij, ons vertegenwoordigen,’ zei ze beslist toen we er weer eens over discussieerden. Ze was na haar eigen verjaardagsfeest vastbesloten geweest om alle aangehaalde familiebanden zo lang mogelijk goed te houden; aan haar zou het niet liggen als ze weer zouden verwateren. Ze had altijd al zo’n warm familiegevoel gehad en het werkte aanstekelijk binnen haar familie; dat moest ik haar nageven.

“Maar lieverd,’ probeerde ik een beetje wanhopig, ‘Ik ken helemaal niemand daar. Jouw ouders zijn niet eens uitgenodigd. En het is minstens twee uur rijden.’ Wim woonde in de buurt van Urmond, in Limburg, en wij vlakbij Amsterdam. Ik zag er bij voorbaat al tegenop om eind februari dat stuk twee keer op een dag te moeten rijden, in winterse omstandigheden. En waarvoor? Zodat ik mij in mijn eentje kon gaan staan vervelen op een feestje? Nou zou het wel zo’n vaart niet lopen, dat vervelen, want ik was erg goed in koetjes en kalfjes en had altijd wel aanspraak op de meest vervelende feestjes, maar toch.

‘Ik heb het al uitgezocht voor je. Het feest geven ze bij Hotel Van der Valk in Urmond. Je neemt gewoon een kamer voor de nacht. Dan ga je er zaterdagmiddag heen en kom je zondag lekker uitgerust een keertje terug. Sla je twee vliegen in een klap!’ antwoordde ze met een triomfantelijke blik in haar ogen; hier kon ik toch moeilijk nee tegen zeggen. Sinds haar bekkeninstabiliteit kon Martine in huis niet heel veel meer. Het meeste kwam op mijn bordje terecht en dat was soms behoorlijk druk. Niet dat je mij zou horen klagen – integendeel – ik deed het met alle liefde en plezier.

‘Ja, maar hoe moet het dan met jou en Emma?’ vroeg ik ook met een triomfantelijke blik omdat ik het zwakke punt in haar redenering gevonden dacht te hebben. Als ik zo lang weg zou zijn, zouden er toch dingen misgaan in huis; Martine kon onmogelijk voor zichzelf of Emma zorgen zonder hulp.

‘Mijn moeder komt logeren. Heb ik al geregeld.’

‘Oh… nou… tja… dan maar hopen dat Van der Valk nog een kamertje heeft,’ antwoordde ik, klauwend naar de laatste strohalm om eronder uit te kunnen komen. Martine glimlachte warm naar mij en keek mij poeslief aan. Dat beloofde weinig goeds, bedacht ik mij.

‘Ik heb je de reservering net doorgestuurd,’ zei ze zachtjes.

Ik hoorde een pingeltje en pakte mijn telefoon. Ik opende mijn email en zag een doorgestuurd mailtje van “Van der Valk Hotel Stein-Urmond”. Ik opende en zag dat de reservering bevestigd was, maar ook dat ie al twee weken ervoor gemaakt was. Ik keek op van mijn telefoon en keek Martine met een boze frons aan.

‘Dit is van twee weken geleden!’ zei ik.‘Ja, dat klopt.
‘Maar… je wist dus allang… Leuk! Leuk dat je dat dan ook even allemaal met mij bespreekt en zo.’ Ik was er eigenlijk wel een beetje pissig om, dat ze het allemaal achter mijn rug om zo bekokstoofd had.

‘Ach lieverd, je weet toch dat ik gewoon heel erg praktisch ingesteld ben. En jij wat minder. Dat geeft helemaal niet, maar soms is het een beetje onhandig. Nou, je zult zien dat het hartstikke leuk is. Die Limburgers weten wel hoe je een feestje moet geven. En je mag zo lang uitslapen als je maar wilt; ik heb er de late-checkout tot twaalf uur ’s middags bijgenomen voor je. En, niet onbelangrijk, omdat ik je zo dankbaar ben dat je dit – en alles hier in huis – voor mij wilt doen, heb ik een suite voor je gereserveerd.’ Daarop pakte ze mij vast en trok mij naar zich toe. Ik kreeg een heerlijke tongzoen van haar om haar woorden kracht bij te zetten. Tsja, wat kon ik toen nog doen? Weinig anders dan toch maar naar het feest gaan.

Die zaterdagmiddag reed ik om een uur of twee van huis weg. Mijn schoonmoeder was rond twaalf uur gekomen en Emma was dolblij om oma te zien en het vooruitzicht te hebben dat ze zeker tot de volgende avond zou blijven. De rit naar Urmond ging voorspoedig en even na vieren draaide ik de parkeerplaats van het hotel op dat pal naast de A2 lag. Nog geen kwartier later stond ik in mijn suite en nam het in mij op. De suite was okay. Niet hoogdravend, maar best goed. Kingsize bed, grote badkamer en een zithoekje met een lichtbruine kunstlederen bank. Tussen het zithoekje en het slaapgedeelte, tegen de rug van de bank, stond een brede kast die de twee delen optisch scheidde waardoor het allemaal wat groter leek dan het werkelijk was. Ach, ik zou er toch voornamelijk alleen maar slapen, bedacht ik mij. En het was ook wel een voordeel dat het op de begane grond was; hoefde ik ’s nachts niet over allemaal gangen en liften te strompelen om mijn kamer te vinden. Ik lachte in beetje in mijzelf.

Het feestje zou om zes uur beginnen, dus ik had nog even de tijd. Ik haalde mijn pak uit de speciale tas en hing het op zodat eventuele kreukels eruit konden trekken. Een korte inspectie leerde dat het er prima uitzag, anders had ik het even in de badkamer gehangen bij een stomend hete douche; dat werkt altijd prima om kreukels uit een pak of overhemd te krijgen. Ik belde naar huis om Erica te laten weten dat ik aangekomen was en om te horen hoe het ervoor stond. Nu zou ik nog naar huis kunnen. Tegen kwart over vijf nam ik een snelle douche en maakte mij klaar voor het feest.

Om zes uur liep ik naar de receptie en vroeg aan een van de meisjes waar ik het zaal “Maas” kon vinden. Ze wezen mij de juiste richting en ik liep er op mijn gemakje heen. Ik zag dat er al heel wat mensen zich voor de deur verdrongen om naar binnen te kunnen en ik besloot mijn beurt rustig af te wachten. Ik hoefde verder toch nergens heen en of ik nou als eerste of als laatste naar binnen zou kunnen maakte helemaal niks uit. Vanuit een nis bekeek ik de mensen en zag dat ze er allemaal als om door een ringetje te halen uitzagen. Heren netjes in pak met das, dames allemaal in stijlvolle cocktailjurkjes. Ik schatte het gros tussen de vijfenveertig en zestig; dat was natuurlijk de vriendenkring van Wim. Ik was met mijn dertig jaar duidelijk een van de jongere gasten.

Na een minuut of twintig waren de meeste wel binnen en was er niemand meer achteraan aangesloten, dus richtte ik mij op en sloot zelf achter aan de rij aan. Schuifelend gingen we naar binnen en ik zag Wim met zijn vrouw Jeanette en twee dochters vlakbij de deur de gasten begroeten. Gelukkig, bedacht ik mij, ik ben niet de jongste op dit feestje. Zijn oudste dochter schatte ik op een jaar of zes, zevenentwintig en de jongste een jaar of wat jonger. Wim begroette mij allerhartelijkst met zijn bulderende stem en ik kreeg twee zoenen van Jeanette.

‘Wat leuk dat je er bent!’ zei Wim. Ik knikte en zei dat wij heel vereerd waren geweest met de uitnodiging maar dat Martine helaas verstek had moeten laten gaan. Jeanette vroeg of het wel goed ging met de zwangerschap en ik legde uit dat ze vanwege de bekkeninstabiliteit niet kon komen. Ze hadden er alle begrip voor en benadrukte dat ze het fijn vonden dat ik toch de moeite had genomen om naar het Zuiden af te zakken.

‘Moet je vanavond ook nog helemaal terug?’ vroeg Jeanette bezorgd. Ik glimlachte en vertelde dat Martine een suite in het hotel voor mij geregeld had.

‘Ah, dan zijn wij vannacht buren!’ bulderde Wim lachend.

Toen werd ik voorgesteld aan hun oudste dochter Miranda en haar man George. Het kon ook Sjors zijn geweest, dat kon ik door hun enorm zachte “g” niet helemaal opmaken uit hun accent. Ik zou het maar op “Sjors” houden, wel zo veilig en het lag het dichtst bij hun eigen uitspraak. Daarna werd ik aan hun jongste dochter, Charlotte, voorgesteld. Daarop werd Wim naar voren geroepen omdat de eerste speech gehouden zou worden. Jeanette en Miranda volgenden Wim naar voren. Charlotte stond nog naast mij en vroeg, terwijl ze naar de bar wees, of ik wat wilde drinken. Ik knikte en met een armgebaar liet ik haar voorgaan naar de bar en bestelde ik twee glazen witte wijn.

Nadat we geproost hadden op haar vader draaiden we ons naar het podiumpje vlak naast de dansvloer. Ik zag een bandje zitten en ervoor stond een wat oudere man, ongeveer dezelfde leeftijd als Wim. Wim en Jeanette stonden gearmd op de lege dansvloer in afwachting naar de man te kijken en de rest van de gast stonden er omheen. Charlotte fluisterde wat in mijn richting. Ik kon haar niet verstaan dus ik boog mijn hoofd wat voorover naar haar toe. Zachtjes fluisterde ze in mijn oor dat de man op het podium Wims beste vriend was. Ik knikte en plotseling drong het tot mij door dat ik een geweldig zicht had op Charlotte’s volle boezem en heerlijke decolleté. Ik rook haar fijne parfum en besefte dat ze een hele mooie, jonge vrouw was. Ik richtte mij weer op en omdat ze schuin voor mij stond kon ik haar stiekem bekijken. Ze was lang, slank en had een heel lekker kontje dat mooi uitkwam in haar zwarte satijnen broekpak. Toen werden Miranda en Charlotte ook naar voren geroepen. Charlotte gaf mij snel haar glas aan en liep sexy heupwiegend naar voren. Ik keek haar goedkeurend na; wie wist wat er vanavond misschien nog zou kunnen gaan gebeuren?

‘Het is bijna zonde dat ze lesbisch is.’ Ik keek opzij en zag dat Sjors met een biertje in zijn hand naast mij was komen staan.

‘Ach, echt?’ zei ik onverstoorbaar, ‘Hoezo “bijna” zonde? Jij hebt de mooiste van de twee aan de haak geslagen, toch?’ Dat beaamde Sjors en we raakten in gesprek. Zo ging het een paar uurtjes. Ik at wat van het buffet, sprak met wat mensen en hing rond de bar met Charlotte, Sjors en Miranda. Het was een gezellige avond; het eten was goed, de muziek prima, de drank overvloedig en de mensen hartelijk. Ik had nog een kwartiertje met Wim staan praten over de familie en hij had mij aan wat mensen voorgesteld.Tegen een uur of elf – de overvloedige alcohol had ondertussen zijn uitwerking gekregen op een groot aantal gasten en de eerst felle zaalverlichting was nu gedimd, waardoor alleen de feestverlichting op de dansvloer het zaaltje verlichtte – liep ik Jeanette tegen het lijf. In alle eerlijkheid had ik haar een paar keer van een afstandje bekeken. Het was een hele mooie vrouw. Haar knappe dochters hadden hun looks duidelijk van hun moeder. Ze had een geweldig, slank figuur, lange benen en een lekker kontje. Ze droeg een heel strakzittend, nauwsluitend jurkje met halflange mouwen dat de contouren van haar lichaam nauwgezet volgde en haar perfecte figuurtje goed deed uitkomen. Ze had, net als Charlotte, een volle boezem; ik schatte een goeie C-cup, die in haar helderrode jurkje goed uitkwam. Ze had kort, blond haar en, net als alle andere vrouwelijke gasten, een flinke hoeveelheid make-up op. Haar volle lippen waren mooi rood gestift en haar ogen beheerst lichtblauw aangezet met oogschaduw. Haar grote, gouden oorbellen kwamen goed uit door haar korte haar en ze droeg een lange, bijpassende ketting en armbanden. Door haar rode pumps met flinke naaldhakken leken haar benen nog langer dan ze al waren en ik had gezien dat ze witte kousen droeg.

We stonden even te praten en ik kon het niet nalaten om mijn ogen zo nu en dan stiekem over haar geweldige lichaam te laten gaan. Toegegeven, aan haar rimpeltjes kon je duidelijk zien dat ze in de tweede helft van de veertig was, maar anders helemaal niet. We spraken over vijftig worden waarbij ik overduidelijk flirtend en flauw opmerkte dat wij ons allebei daar de komende twintig jaar nog geen zorgen over hoefde te maken. Ze lachte haar witte tanden bloot en gaf mij een stomp tegen mijn schouder. Ik speelde alsof ze mij enorm veel pijn had gedaan en zij kon er alleen maar om lachen. Plotseling veranderde de blik in haar ogen. Ze keek mij heel serieus en diep in mijn ogen aan.

‘Zeg eens eerlijk, hoe oud denk je dat ik ben?’

Dat was natuurlijk een heel gevaarlijke vraag; dat weet iedere man. Te jong en je bent niet serieus, te oud en je beledigt, precies goed en, nou ja, dat is ook niet goed. Ik probeerde eigenlijk altijd het antwoord te omzeilen door geen nadruk op een getal te leggen, maar de vraag wat filosofischer te benaderen. Niet dat het altijd werkte – verre van dat – maar soms was het wel gewoon de veilige uitweg.

‘Ik denk dat je oud genoeg bent om met mij te dansen.’

Jeanette glimlachte breed uit. Ik zette mijn glas weg, boog een klein beetje en stak een hand uit. Haar blik was weer veranderd. Nu met een zwoele blik in haar ogen nam ze mijn hand aan en legde met een kort hoofdknikje haar hand in de mijne. Zo troonde ik haar tussen wat mensen door naar de drukke dansvloer. De band speelde heerlijke dansbare muziek uit de jaren ’70 en ’80 waar prima op te stijldansen was. Met mijn linkerhand pakte ik haar rechter en stak ze uit. Mijn rechterhand liet ik in haar zij glijden en zette de eerste passen. Gewillig volgde ze mijn leiding op de dansvloer.

Toen ik mijn hand in haar zij liet glijden voelde ik onder de dunne, gladde stof van haar jurkje een brede band in haar middel. Nieuwsgierig liet ik mijn hand stiekem tergend langzaam afglijden naar haar heupen. Ik had snel door wat ik voelde; het was een jarretelgordel en toen mijn handen naar haar heupen afgleden voelde ik de jarretels die haar kousen ophielden. Zachtjes humde ik goedkeurend; ik dacht dat ze dat door de muziek niet kon horen maar niets was minder waar. Met een ondeugende blik keek ze mij uitdagend aan.

“Bevalt het je, wat je voelt?’

Met een betrapte blik keek ik haar aan en antwoordde net zo ondeugend: ‘Absoluut. Hier ga je iemand vast en zeker heel gelukkig mee maken vanavond.’ Ik liet er een vette knipoog op volgen. Met een teleurgestelde blik keek Jeanette demonstratief naar de bar waar Wim flink zat te bieren met zijn vrienden.

‘Ik ben bang dat ik de enige ben die het zal zien vanavond. Wim is ladderzat, zoals gebruikelijk. Net als zijn vriendjes.’

‘Niet bang zijn,’ zei ik lief terwijl ik ons over de dansvloer van de bar af wegdraaide, ‘De avond is nog lang en de nacht nog langer. Wie weet wat er allemaal nog komen gaat.’

Heel eerlijk gezegd bedoelde ik helemaal niks met deze uitspraak, tenminste, niks anders dan haar wat op te vrolijken. Ik zag ook wel dat Wim vanavond tot zo goed als niks meer in staat was. Maar goed, het leek wel zijn uitwerking te hebben want Jeanette fleurde er wat van op.

‘Je hebt ook helemaal gelijk ook. Laten we maar eerst afwachten wat de avond en de nacht allemaal brengt.’

Zo dansten we nog twee nummers door en toen kondigde de zanger van de band aan dat ze wat rustiger liedjes zouden gaan brengen. Het publiek was immers al “wat ouder” dus konden ze moeilijk tot diep in de nacht opzwepende nummers ten gehore blijven brengen…

Daarop zette de band het nummer “Lady in Red” van Chris De Burgh in. Ik liet haar rechterhand los en legde mijn linkerhand ook op haar heupen. Jeanette legde haar vrijgekomen rechterhand ook op mijn schouder en stond toe dat ik haar dichter tegen mij aantrok. Ik rook haar bedwelmende geur en voelde haar borsten lichtjes tegen mijn borstkas aandrukken. Mijn beide handen voelde de spannende lingerie door de stof heen onder haar jurkje. Net als op de middelbare school, als ik met een mooi meisje stond te “slijpen”, voelde ik hoe de spanning in mijn kruis toenam en de boel aardig begon te verstijven. Langzaam draaiden we rond terwijl we ons gewicht van de ene op de andere been verplaatsten en weer terug. Haar buikje schuurde daardoor lichtjes langs mijn kruis waardoor het hele zaakje nog harder werd. Ze moest het voelen, ze moest mijn inmiddels harde paal door mijn broek heen tegen haar buik voelen drukken.

‘Ik ben wel een bofkont zeg,’ fluisterde ik zachtjes in haar oor en zong zachtjes met de muziek mee, ‘The Lady in Red is dancing with me… cheek to cheek’. Daarop liet ik mijn handen naar haar heerlijke kontje glijden en trok haar nog wat steviger tegen mij aan.

‘Misschien ben ik vanavond wel de grote bofkont,’ lispelde ze geheimzinnig in mijn oor, ‘en misschien ben jij wel een nog grotere bofkont dan je denkt.’ Met haar armen om mijn nek trok ze zichzelf nog steviger tegen haar aan en zeiden we verder niet veel meer. De muziek en onze lichamen deden het werk.

Plotseling klonk er een harde, bulderende lach vanaf de bar gevolgd door een harde bons en consternatie alom. Iedereen keek naar de bar en we zagen dat Wim en zijn beste vriend van hun krukken afgevallen waren. Met een diepe, mistroostige zucht maakte Jeanette zich van mij los en liep naar de bar. Met de hulp van een paar mannen werden Wim en zijn vriend weer op hun krukken gehesen. Jeanette bleef nu bij Wim om te zorgen dat er verder niets meer gebeurde en keek mij zo nu en dan bedroefd aan. Met mijn opgewektste glimlach keek ik dan naar hun terug om haar zoveel als ik kon te steunen. Meestal kreeg ik een zwak glimlachje terug. Na een paar keer keek ik haar wat uitdagender aan en gaf ik haar een bijna onzichtbaar knipoogje. Eerst keek ze verlegen friemelend aan haar blonde haren weg als ik dat deed, maar na een paar keer keek ze uitdagend terug. Ze nam zelfs het initiatief over en zocht soms met een uitdagende, sexy en zwoele blik de mijne. Ik kreeg zelfs nauwelijks zichtbare luchtkusjes van haar die alleen ik kon zien. Zo werden de steelse blikken die we uitwisselden een geheime voortzetting van ons geflirt op de dansvloer.

Toen ze mij met een ondeugende blik zwoel en veelbetekenend aankeek en met een vinger over haar jurkje de contouren van haar jarretels volgde draaide ze plotseling haar hoofd net een ruk van mij weg. Ik vroeg mij af wat dit te betekenen had toen ik opeens iemand naast mij voelde staan.

‘Ik wist niet dat mijn moeder op knappe, jonge mannen viel.’

Ik keek opzij en zag Charlotte naast mij staan. Ze stond met haar glas witte wijn in de hand en keek een beetje peinzend in de richting van haar moeder.

‘Hoe kom je daar nou bij?’ vroeg ik zo verbaasd mogelijk. Ik wist natuurlijk drommels goed dat Jeanette en ik zojuist op heterdaad betrapt waren, door haar dochter nog wel.‘Waarbij? Dat je een knappe, jonge man bent of dat mijn moeder kennelijk voor je valt?’

Ik grinnikte, ‘Beiden, eigenlijk. Naar wat ik van Sjors begrepen heb doen knappe mannen jou niet zo heel veel.’ Met een rood hoofd keek ze naar haar glas.

‘Oh, dat. Ja, weet je… dat weet bijna niemand nog.’

‘Dan hoort niemand het van mij,’ antwoordde ik stellig op een geruststellende toon.

‘Dankjewel,’ vervolgde ze zakelijk, ‘en wees lief voor mijn moeder. Dat heeft ze wel verdiend. De laatste tien jaar met mijn vader waren bepaald niet fijn voor haar.’ Met die woorden liep ze weg, mij in volstrekte verbazing achterlatend.

Om halfeen besloot Jeanette, in overleg met Miranda en Charlotte dat het echt tijd was voor Wim om naar bed te gaan. Hij kon nauwelijks meer op zijn kruk aan de bar zitten. Miranda en Charlotte probeerden hem omhoog te trekken, maar hij was voornamelijk een hoop dood gewicht. Zijn vrienden waren ook niet meer in staat om iets te doen en zelfs Sjors was al te ver heen om zich nog nuttig te kunnen maken. Ik stond vlakbij en zei dat ik hem wel mee zou nemen naar hun suite. Miranda en Charlotte bedankten vriendelijk en zeiden dat het hen wel zou lukken.

‘Doe niet zo gek,’ zei ik gemaakt gepikeerd, ‘Hij is veel te zwaar voor jullie en bovendien, mijn kamer ligt naast die van hen. Vieren jullie het feestje maar uit, dan breng ik hem naar zijn kamer.’ Schoorvoetend gingen Miranda en Charlotte akkoord en ik liep met Wim hangend over mijn schouder achter Jeanette aan naar hun suite. Op wat gemurmel na kwam er weinig meer uit hem, al was ik bang dat als er wel wat uit hem kwam, ik niet dicht in zijn buurt zou willen zijn. Toen Jeanette de deur van hun suite opengemaakt had manoeuvreerde ik Wim naar binnen.

‘Dump hem maar aan de rechterkant van het bed, dat is zijn kant,’ bracht Jeanette droevig uit en verdween in de badkamer. Ik liet Wim aan de rechterkant op het bed vallen en hees zijn benen op het bed. Toen trok ik zijn schoenen uit en zijn jasje zo goed en kwaad als het ging. Ik rolde hem heen en weer zodat ik het dekbed onder hem vandaan kon krijgen en daarna drapeerde ik dat over hem heen. Ik liep naar de gesloten badkamerdeur en vroeg zachtjes of ik nog iets kon doen voor Jeanette.

‘Nee, dank je. Ik heb even tijd voor mijzelf nodig,’ klonk het zachtjes door de gesloten deur heen.

‘Okay,’ antwoordde ik, ‘Als ik ergens mee kan helpen, ik zit in de suite hiernaast.’ Daarna liep ik de suite uit, sloot de deur zachtjes achter me en liep naar mijn eigen suite. Twee tellen stond ik in dubio of ik niet nog terug zou gaan naar het feest maar ik bedacht mij dat het met al die dronken mensen toch niet heel lang meer zou duren. Ik kon beter ook naar bed gaan. Met een zucht liep ik mijn suite in en sloot de deur achter me. Toen ik naar de wc geweest was trok mijn jasje uit en deed mijn stropdas af. Ik hing beiden aan een hangertje in de kledingkast. Mijn schoenen trapte ik uit en liet ze naast het bed landen. Ik controleerde even of de gordijnen goed dicht waren, draaide mij om en keek de kamer in het zachte licht van de schemerlampen rond. Wat zou ik nou een gaan doen, bedacht ik mij. Op vrijwel hetzelfde moment werd er op de deur geklopt. Verbaasd liep ik er naartoe en deed open. In het felle licht van de gang stond Jeanette voor mijn deur, haar ogen leken betraand geweest te zijn maar ze maakte een parmantige indruk; zeker niet uit het veld geslagen.

‘Oh, Jeanette,’ zei ik verbaasd, ‘Kan ik je toch ergens mee helpen?’ Jeanette deed een paar stappen naar voren en ik maakte ruimte voor haar zodat ze mijn suite in kon lopen.

‘Ja, heel graag,’ zei ze met een omfloerste stem, ‘Wim is knock-out maar ik heb iemand nodig die helpt met het losmaken van de rits van mijn jurkje.’ Daarop ging ze midden in mijn suite met haar rug naar mij toe staan en keek over haar schouder naar mij. Ik zag de rits van haar jurkje op haar rug. Het liep van boven over de volle lengte van haar jurkje naar beneden; natuurlijk kon ze die niet zelf losmaken. Totaal niet verbaasd over de vraag liep ik op haar af en pakte de rijder van de delicate rits bovenaan vast.

‘Natuurlijk, geen probleem,’ zei ik lief, ‘Zeg maar tot hoever…’ Voorzichtig trok ik de rits naar beneden. ‘Tot hier?’ vroeg ik, toen ik de kanten band van haar felrode beha tevoorschijn zag komen.

‘Verder,’ fluisterde Jeanette. Ik trok de rits verder naar beneden. Het jurkje viel aan de achterkant open en ik keek naar haar zachte, lichtbruine huid waar de band van de rode beha fel tegen afstak. Ik moest de neiging om haar rug te kussen met alle macht onderdrukken. Toen zag ik de kanten rand van haar jarretelgordel opdoemen.

‘Tot hier?’ vroeg ik. Ik merkte dat mijn stem een klein beetje oversloeg en mijn mond gortdroog werd.

‘Verder,’ fluisterde Jeanette weer. Ik wist niet of ik mij vergiste maar het leek alsof haar stem ook wat onvast was geworden.

De brede, roodsatijnen jarretelgordel was nu volledig vrijgekomen en terwijl ik de rits tergend langzaam verder naar beneden trok zag ik nu de kanten rand van haar rode tanga opdoemen.

‘Tot hier?’ bracht ik hees uit. Ik had zo’n vermoeden waar dit toe zou leiden en het wond mij enorm op. Ik rook haar zoete parfum en ik zag haar zijdezachte huid. Haar felrode, kanten lingerie wond mij nog verder op. Ik wilde de voorzijde zien, het deel dat nu nog bedekt was door haar jurkje dat ze met haar armen gekruist voor haar borst omhooghield.

‘Verder,’ hijgde Jeanette nu en kon een goedkeurend kreuntje niet onderdrukken. Daarop trok ik de rits in een keer voorzichtig naar onderen door en de twee helften van het rugpand vielen nu helemaal open. Bewonderend keek ik naar haar rug en haar billen. Ze had een heerlijk strak kontje dat als het ware omlijst was door de jarretelgordel en jarretels die haar witte kousen ophielden. Voorzichtig deed ze twee stapjes naar voren en draaide zich om. Ze keek me zwoel en sensueel aan en moest verlegen glimlachen toen ze de bewonderende, verlangende blik in mijn ogen zag.

‘Het is lang geleden,’ verzuchtte ze zachtjes.

‘Wat is lang geleden?’ vroeg ik met een hese stem.

‘Dat een man zo naar mij keek.’

‘Dat kun je niet menen,’ bracht ik oprecht verbaasd uit, ‘Je bent zo’n beeldschone mooie vrouw.’ Jeanette slaakte een meewarig lachje.

‘Dat zeg je maar.’

‘En waarom zou ik dat “zo maar” zeggen?’

‘Omdat je medelijden met me hebt.’ Ik grinnikte om haar woorden, maar ze sneden wel een beetje door mijn hart. Ze was oprecht verdrietig en overduidelijk lang verwaarloost als de beeldschone vrouw die ze was.

‘De enige met wie ik medelijden heb is met Wim. Dat hij niet ziet dat hij zo’n waanzinnig mooie, knappe vrouw heeft en zich kneiterlam zuipt op zijn eigen feestavond – de avond waarop zijn vrouw hem het meest geweldige wilde geven dat een vrouw maar kan geven – daar heb ik echt nul begrip voor. Dat is meelijwekkend.’ Ik deed een stap naar voren en pakte beide achterpanden van haar jurkje vast en trok het voorzichtig van haar af. Aarzelend liet ze haar armen vieren zodat het jurkje voor mij vrijkwam. Langzaam trok ik het jurkje naar mij toe en onthulde zo haar lichaam. Zorgzaam legde ik het jurkje over de rug van de bank en keek smachtend naar haar.

Ze was zo mooi, zoals ze daar stond. Haar beha was een kwart-cup beha die haar volle borsten ondersteunde en haar kleine, perfect ronde tepels vrij liet. Mijn mond viel open van zoveel schoonheid en sensualiteit.

‘Je zei eerder vanavond dat mijn lingerie iemand heel gelukkig ging maken. Ik wil jou wel heel gelukkig maken,’ fluisterde ze zachtjes, verlegen met haar blik op de grond. Ik deed een klein stapje naar voren en legde mijn handen in haar zijden, op de gladde, glanzende rode stof van haar jarretelgordel, en keek haar diep in haar ogen aan.

‘Je weet niet half hoe gelukkig ik me al voel,’ fluisterde ik terug, ‘Ik wil jou gelukkig laten voelen.’ Voorzichtig boog ik mijn hoofd naar voren, richting het hare. Ze keek me aan en glimlachte een tikkeltje nerveus. Met kleine schokjes draaide en boog ze haar hoofd richting het mijne. Toen raakten onze lippen elkaar, nauwelijks voelbaar, maar het was alsof er een schok door ons heenging. We trokken allebei onze hoofden een paar millimeter terug waardoor het contact heel eventjes verbroken werd. We keken elkaar diep in de ogen aan en wisten allebei dat dit het punt in tijd en ruimte was wat bepalend was voor wat er verder zou gebeuren. Tot nu toe was er niks gebeurt wat niet onomkeerbaar was, erna mogelijk wel.

‘Ik wil,’ klonk het nauwelijks uitgesproken van mijn lippen terwijl ik een diepe zucht uitademende. Een zucht van verlangen. Jeannettes ogen schoten in een fractie van een seconde van mijn ogen naar mijn lippen en weer terug. Terwijl ze haar ogen sloot en haar lippen opende zuchtte zij ook, ook van verlangen, en het vormde de woorden “ik ook”.

Onze lippen raakten elkaar weer en toen raakte alles in een stroomversnelling. In een vurige, gepassioneerde zoen vonden onze tongen elkaar. Mijn handen zochten en vonden haar lichaam. Ik trok haar met een hand aan haar billen omhoog terwijl mijn andere hand haar aan haar rug strak tegen mij aan trok. Haar stevige borsten priemden in de mijn. Haar handen woelden door mijn grote krullen en trokken mijn hoofd stevig tegen het hare. Onze hoofden draaiden zich nerveus om elkaar heen terwijl onze tongen om elkaar heen cirkelden in de tegengestelde richting. We zoenden elkaar minutenlang waar we maar konden. Ik liet de hand op haar rug op zoek gaan naar een borst en omsloot het heerlijk stevige, zachte vlees terwijl mijn duim in wijsvinger met haar tepel speelde. Zij liet een hand van mijn hoofd naar beneden glijden, op zoek naar mijn billen. Ze trok mijn onderlichaam stevig tegen het hare en draaide haar kruis tegen de mijne. Ze moest de knalharde paal in mijn broek goed kunnen voelen; ik voelde haar onderlichaam er tegenaan schuren.

Ik draaide haar om en trok haar tegen mij aan. Ik draaide ons om en deed een paar passen met haar in mijn armen zodat we voor de grote kleedspiegel stonden. Mijn armen had ik om haar middel geslagen. Als een prachtige godin stond ze in mijn armen. In het gedempte licht keken wij naar elkaar in de spiegel. Ze zag er zo ongelooflijk sexy en lekker uit in haar mooie, rode lingerie.

‘Zie je wel hoe mooi je bent?’ fluisterde ik zwoel in haar oren. Jeanette glimlachte flauwtjes en keek verlangend naar onze spiegelbeelden.

‘Gekkie.’‘Nee, serieus!’ zei ik ferm, ‘Je bent prachtig. Mooie lange benen…’ Ik gleed met een hand over haar bovenbeen. ‘Heerlijk slank…’ Mijn handen liet ik over haar middel glijden. Ik zag aan haar blik dat ze zich mijn lieve woordjes en zachte strelingen met veel genoegen liet welgevallen. ‘Zulke ongelooflijk lekkere, stevige, ronde borsten…’ Mijn handen grepen haar grote, volle borsten vast en kneedde ze teder terwijl ik mijn duimen over haar tepels liet wrijven. Ik voelde de tepels onmiddellijk verharden en een diepe, goedkeurende kreun ontsnapte haar. ‘En het meest heerlijke kontje dat ik ooit gezien heb…,’ zei ik terwijl ik de harde paal in mijn broek stevig tegen haar billen drukte. Jeanette beantwoordde dat door haar kontje harder in mijn kruis te drukken en rondjes te laten draaien door telkens haar gewicht van been naar been te verplaatsen. Zo stond ze, met halfgesloten ogen, lichtjes kreunend in mijn armen te kroelen. Ik boog mijn hoofd naar voren en zij draaide haar hoofd weg zodat haar nek voor mij vrij lag. Ik zoende haar teder in haar nek en liet mijn tong door haar nek naar boven glijden. Bij haar oor aangekomen nam ik haar oorlelletje tussen mijn tanden en liet mijn tong erlangs flippen terwijl ik zachtjes fluisterde: ‘Je bent zo mooi.’

Plotseling veranderde iets in haar houding. Ze was opeens niet meer de mooie, verlegen vrouw maar een sterke, prachtige dame die het heft in handen nam. Ze draaide zich met een ruk om en stond nu met haar gezicht naar mij toe in mijn armen. Ik wilde wat zeggen maar zij legde een vinger op mijn lippen. Ze keek me zelfverzekerd en vol lust en verlangen aan. Met een blik die verried dat ze precies wist wat ze ging doen maakte ze de knoopjes van mijn overhemd los. Ze duwde hem open en kuste mijn borst. Haar lippen maakte kleine vlinderkusjes en haar tong trok cirkeltjes. Het voelde heerlijk. Ondertussen keek ik in de spiegel en bewonderde haar heerlijk kontje, haar hele lichaam. Ze liet zichzelf door haar knieën zakken toen ze haar lippen en tong begeleidde op weg naar beneden. Haar handen op mijn borst. Bij mijn broeksband aangekomen keek ze omhoog en haar ogen zette zich vast op de mijne. Ze zat nu op haar hurken voor mij. Haar handen volgden nu haar lippen naar beneden en pakte de riem vast om hem los te maken; haar mooie, staalblauwe ogen nog steeds vast op de mijne, haar blik een van verlangen en uitdagend. Zonder te kijken had ze mijn riem los gemaakt en maakte toen de knoop van mijn broek los. Haar handen grepen de broeksband en die van mijn onderbroek tegelijk vast en zo trok ze alles in een keer naar beneden. Mijn knoertharde paal schoot van onder de broeksband los en zwiepte naar boven, tegen haar wang. Een diepe kreun was zijn en mijn beloning. Ze liet mijn broek en onderbroek bij mijn knieën voor wat ze waren en keek verlekkerd naar mijn pik. Ze nam haar onderlip tussen haar tanden en beet er zachtjes op.

‘Oh, jezus! Wat ben je groot en hard en dik! Precies zoals ik al dacht te voelen!’ hijgde ze zwoel. Ze plaatste haar gestrekte handen op mijn buik, zo dat mijn paal tussen haar duimen en haar handen recht naar voren stak. Ik voelde hem nog harder worden dan ie al was en ik dacht heel eventjes dat ie zelfs groter was dan ooit. Als een uitgehongerd roofdier viel ze op hem aan. Ze opende haar lippen en begon mij wild te pijpen. Ik legde mijn handen op haar schouders en keek in de spiegel. Het zag er zo geil uit, hoe ze mij zo beestachtig lekker aan het pijpen was. Ik kreunde diep en ongecontroleerd.

Zoals Jeanette mij aan het pijpen was zo was ik nog nooit eerder gepijpt; daarna tot op heden ook nooit meer, trouwens. Met kleine pasjes draaide ik ons een kwartslag en nu kon Jeanette zichzelf mij gehurkt zien pijpen in de grote spiegel. Ze draaide haar bovenlichaam een beetje zodat ze zichzelf beter kon bekijken en mijn grote, stijve pik tussen haar volle, rode lippen kon zien schuiven. Ze had mijn paal nu met een hand stevig beet en trok hem af op hetzelfde ritme van haar pijpende mondje. Haar armbanden rinkelde zachtjes. De aanblik geilde haar nog meer op en ze liet haar andere hand in haar kruis zakken. In spiegel zag ik haar mij pijpen terwijl ze zichzelf vingerde en bekeek. Ik legde een hand op haar hoofd en greep haar korte, blonde haar vast. Het zag er zo ontzettend geil uit allemaal, dat ik moest oppassen niet meteen al klaar te komen. Ik voelde de spanning in mijn ballen te veel opbouwen; dit zou ik niet lang meer volhouden. Ik trok haar hoofd zachtjes maar beslist aan haar haren weg. Geil keek ze mij uitdagend aan.

‘Wat is er, lieverd? Is het te lekker?’

‘Owwww… veel te lekker!’ kreunde ik, ‘Kom…’ Ik liet haar opstaan en draaide haar naar de spiegel toe. Mijn handen grepen haar borsten weer vast en ik duwde mijn pik tussen haar heerlijke billen. ‘Tijd voor jou om te genieten…’

Ik zakte nu op mijn hurken en trok haar kleine slipje naar beneden. Er zat een enorme natte plek in het kruis. Gelukkig had ze het over de jarretelbandjes heen aangetrokken. Sensueel stapte ze er met een voet tegelijk uit. Ik ging weer rechtop staan en duwde haar benen zachtjes uit elkaar. Gewillig volgde ze mijn aanwijzingen en bukte zich toen voorover. Haar handen rustten tegen de spiegel. Snel zakte ik door mijn benen en schoof op mijn billen ertussendoor. Ik zat nu tussen haar benen en legde mijn handen op haar heerlijke kontje terwijl ik met mijn tong op zoek ging naar haar poesje. Ik zag haar gezwollen en openstaande lipjes en rook haar heerlijke zoete geur. Plagend likte ik eerst haar lipjes en haalde mijn tong ertussendoor voordat ik aanviel op haar clitje. Zwaar hijgend en kreunend genoot ze van mijn tong.

‘Owwww… dit… heeft Wim… nog nooit… gedaan… het is zooo… lekker!’, bracht ze met horten en stoten snikkend uit. Ik liet mijn handen van haar billen afglijden en reikte naar haar hangende borsten voor mij. Ik nam ze in mijn handen en voelde goed hoe stevig ze nog waren. Teder kneedde ik ze. Ondertussen had Jeanette een hand uitgestoken en mijn pik ferm beetgepakt. Ze trok me een beetje ongecontroleerd af terwijl ze kreunend en hijgend genoot van mijn likbeurt. Plotseling voelde ik haar warme mondje weer om mijn pik. Ze stond nu met gestrekte benen voorovergebogen en pijpte mij terwijl ik haar likte.Zo bevredigden wij elkaar een paar minuten, in een acrobatische variant op standje 69. Ik voelde snel de druk op mijn overvolle ballen toenemen en was weer bang dat ik klaar zou komen. Aan haar gekreun was ook duidelijk te horen dat zij ook bijna klaarkwam door mijn tong. Ik trok mijn hoofd terug en schoof op mijn billen naar achteren. Jeanette kon zich nog net staande houden door haar handen weer op de spiegel te plaatsen. Snel ging ik achter haar staan en legde mijn handen om haar middel. Mede dankzij haar naaldhakken stond ze voor mij op precies de juiste hoogte. Via de spiegel keek ze mij smachtend aan.

“Ohhhh, jaaa! Neuk me! Neem me… hard en diep! Neuk me zo hard je kan!’ riep ze uit. Ik manoeuvreerde de eikel van mijn gezwollen pik tussen haar wijd openstaande lipjes en drukte hem in een keer diep bij haar naar binnen. Jeanette verbeet een harde schreeuw met een dierlijk, diep gegrom. ‘Zo groot… zo diep… zooo lekker!’ hijgde ze. Ik stootte mijn staalharde pik diep bij haar naar binnen. Mijn buik kletste luid op haar stevige billen. Ik zag in de spiegel hoe haar mooie gezichtje vertrok in gelukzalige grimas en hoe haar volle borsten meedeinde op mijn pompende ritme. Plotseling zag ik haar ogen wegdraaien en ik voelde hoe haar kletsnatte kutje om mijn stampende pik verkrampte. Ze kwam met een immense oerkracht klaar zoals ik een vrouw nog nooit heb zien klaarkomen.

‘Ohhhh, ik kooooooooooom…,’ riep ze uit. Ik stootte door in haar kutje en voelde hoe ze bleef klaarkomen. Ik kreunde dat ik het niet meer tegen kon houden en zij schreeuwde: ‘Jaaaa, kom… kom maar… spuit mijn natte kutje helemaal vol! Spuit je hete, geile zaad diep in mijn hete, strakke kutje!’ Dit was teveel voor mij en mijn pulserende paal spoot dikke stralen, straal na straal, diep in haar nauwe grotje. De wereld werd eventjes zwart voor mijn ogen. Ik hoorde nog net hoe Jeanette weer klaarkwam.

Zwaar hijgend en met zwabberende knieën stonden we daar voor de spiegel. Ik had mij over haar rug heen gebogen en zij moest met beide handen tegen de spiegel ons beiden ondersteunen. Na een paar tellen kwam ik weer een beetje bij mijn positieven. Ik ging weer rechtop staan, mijn nakloppende pik zat nog diep in haar. Ik tilde haar overeind en nam haar in mijn armen. Mijn allengs krimpende pik floepte uit haar en zij stak snel een hand tussen haar benen om mijn zaad, wat nu uit haar droop, op te vangen. Met een intens genietende blik keek ze ernaar op haar hand en likte het ervan af. Ze keek mij liefdevol en onmetelijk sensueel via de spiegel aan. Vol liefde glimlachte ik naar haar en zij gaf mij een vreselijk geile glimlach terug.

Onhandig strompelend, met Jeanette in mijn armen, troonde ik haar mee naar het bed en liet ons er voorzichtig opvallen. Ik ging op een arm naast haar liggen en zij draaide zich op haar rug. Voorzichtig boog ik mijn hoofd naar voren en zoende haar gepassioneerd. Zij zoende mij terug en ik proefde mijzelf in haar mond. De korte, dierlijke neukpartij van zoeven ging over in een lange, tedere, romantische, liefkozende vrijpartij. We zoenden, vreeën, neukten en hadden elkaar lief tot diep in de nacht. Tot we heerlijk voldaan van de meerdere orgasmes diep in slaap vielen; Jeanette in haar geile lingerie stevig tegen mij aan.

Tegen elf uur werd ik wakker. De winterzon scheen zwakjes door de kieren in het zware gordijn heen naar binnen en zette de grote suite in een bleek licht. Ik keek naast mij, maar het bed was leeg. Ik keek de kamer rond en zag alleen nog het verschoven meubilair als stille getuigen van wat er die nacht gebeurd was. Ik wreef over mijn gezicht en wist dat de herinneringen nooit meer zouden verdwijnen.

Langzaam stond ik op om naar de wc te gaan. Op het tafeltje achter de bank lag een notitieblokje van het hotel. Op het voorste blaadje zag ik een handgeschreven tekst, de pen lag erop. Ik pakte de pen van het notitieblokje en keek er even na. Toen stak ik het als aandenken in mijn tas. Ik pakte het notitieblokje van de tafel en las de tekst.

“Urmond, 06:13 uur

Dankjewel voor de meest waanzinnige en beste nacht van mijn leven.

Ik heb mij nog nooit zo ontzettend vrouw gevoeld.

Liefs aan Martine, sterkte met de bevalling. We horen graag hoe het gegaan is.

xxx, Jeanette”

Ze had er met gestifte lippen een kus op gedrukt en onderaan haar mobiele telefoonnummer opgeschreven. Ik glimlachte en kuste zachtjes de afdruk van haar lippen. Ze was dus al vrij vroeg weer naar haar eigen kamer teruggegaan. Even vroeg ik mij af of ik haar en Wim nog zou tegenkomen in het hotel, maar zette die gedachte weer van mij af. Ik nam het telefoonnummer over in mijn telefoon en bekeek het notitieblokje weer. Toen ik het eerste blaadje omdraaide zag ik dat haar handschrift doorgedrukt was op het volgende blaadje. Ik nam de eerste vijf in mijn hand en scheurde ze af. Terwijl ik naar het toilet liep versnipperde ik ze en spoelde ze met wat extra wc-papier erop door. Eerst maar even goed douchen, ontbijten en dan naar huis bellen dat ik eraan kwam.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners