Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Aleen Op Bureel - 6520 keer gelezen
Het was op een zaterdag toen ik met mijn vrouw naar bureel ging, daar ik nog wel wat werk had en mijn vrouw het bureel eens wilde zien.Terwijl ik werkte vond mijn vrouw een pabo cataloog en erotisch blad op het bureel van mijn collega en verveeld als ze was ging ze er in bladeren. Tegen dat ik mijn werk gedaan had was ze in het blad gefascineerd aan het lezen hoe een vrouw gebonden genomen werd op een keuken tafel, ze plaagde mij met de foto's te tonen en te zeggen dat ze dat ook wel zou willen. Dus gingen wij naar de kelder waar de eetzaal zich bevindt.

Ze ging op tafel zitten en knoopt langzaam haar bloes los en na wat tongen en strelen legde ze zich neer op tafel.

Ik knoopte haar rok los en liet het langs haar dijen naar beneden glijden, waarna het slipje volgde. Ik bond haar enkels vast aan de tafelpoten zo doende ze gespreid op de tafel lag.Terwijl ik haar vast bond liet ze plagend haar bh voor mijn ogen bengelen en liet hem verdwijnen onder tafel. Waar na ik haar handen samenbond en over haar hoofd vastmaakte zo doen de ze opgerekt op tafel lag. Haar ademhaling werd zwaarder zodat haar borsten op en neergingen en haar poesje geurde naar geil en haar klitje blonk van de eerste strelingen. Toen vroeg ze een kussen welke ze gezien had in de zetel welke in het bureel stond van de directeur om wat relaxte te liggen, ik ging deze dan ook vlug halen.(er flitste nog door mijn hoofd dat ze recht voor de kelderdeur lag waar langs de meeste collega's binnen komen - maar het is zaterdag -dus weinig gevaar)

Toen ik terug kwam zag ik tot mijn ontsteltenis 2 collega's rond mijn vrouw ze streelden haar dijen en borsten. Ze vertelden me van de aangename verrassing toen ze de deur open deden en recht op mijn vrouw keken en omdat de gelegenheid er was ze haar maar keurde iets wat mijn vrouw haar liet welgevallen. Ze vertelde dat peter zijn pabo kwam halen samen met willy. Dus is het jullie schuld dat ik hitsig ben zei mijn vrouw. Voor straf moeten jullie toe kijken hoe mijn ventje zijn best doet en jullie mogen mij niet meer aanraken. Ze gaan beide op een stoel zitten zoals bij een voorstelling zo doende ze mijn vrouw gans in hun gezichtsveld hebben. Ik start met het draaien van de tepels die hard stonden tussen duim en wijsvinger ze kreunt. Ik zak af met mijn tong over haar navel naar haar poesje aan de haartjes parelde al haar kutvocht.Ik liet mijn broek zakken tot mijn enkels en plaatste mijn eikel tegen haar kittelaar en wreef er plagend mee heen en weer tot hij in haar grot verdween.

Met trage stoten verdween mijn lul in haar natte kut terwijl peter en willy toekeken. Mijn vrouw keek ze geamuseerd toe hoe ze opgewonden raakte en met hun handen in hun broek zaten. Ze deed er nog een schepje boven op door met haar bekken te stoten en haar vagina te spannen ik moest mijn uiterste best doen om niet te snel te komen maar het hielp niet veel mijn lading verdween in haar grotje. Ik maakte mijn vrouw los en wat ze dan deed was plagend rechtstaan ze plaatste een voet op de schoot van peter en wreef met haar voet langsheen de bult in zijn broek. Dan liet ze recht voor de ogen van de mannen haar vingers door haar donsje glijden en trok ze haar kutlippen open om zo hen een zicht te geven hoe mijn sperma uit haar kut druppelde. Daar stond mijn vrouw op nog geen halve meter van de collega’s hun gezicht met haar natte kut opengetrokken en priemende klitje vrij. Het werd hen allemaal wat teveel en ze smeekte om haar te mogen aanraken ze keek me aan en ik zei dat zij baas was van haar lichaam. aan de glinstering in haar ogen had ik al gezien dat ze niet zou stoppen met het plagen. Ze moesten voor haar lingerie kopen als ze met hen verder zou gaan beide stemde dadelijk toe.

Hun broeken en slippen ging uit en als een kattin kroop ze naar hen toe. Ze keurde hen jullie hebben mij gekeurd nu is het mijn beurt Eerst nam ze willy onder handen geknield nam ze zijn lul vast en trok tergend traag de voorhuid terug om zo zijn paarse eikel te ontbloten. je zag dat ze er van genoot daar aangezien in besneden ben ze dit niet bij mij kan doen, plagend liet ze haar tong langsheen zijn eikel glijden voor ze met haar lippen de voorhuid over de eikel en tong weer terug plaatste haar tong stak nu in zijn voorhuid. Met haar tanden trok ze de voorhuid zo ver ze kon voor ze het weer los liet om dan weer krachtig de eikel te ontbloten. Peter wasop de grond gaan liggen en onder tussen zelf aan het rukken dat mijn vrouw zei wacht even en draaide zich naar hem ze keurde toch een beetje geschrokken zijn lul want hij was bijna zo dik als haar pols en dikke aders met haar nagels volgde ze de aders op de lul tot zijn balzak. Om eens te veranderen nam ze niet zijn lul maar zijn ballen onderhanden. Daar zat ze dan met haar kontje in de lucht zich over peter ontfermend, ze zoog op de balzak om zo een teelbal in haar mond te nemen welke ze dan bijna vacuüm zoog. Peter kreunde een willy hield het niet meer uit en gleed met zijn lul langsheen mijn vrouw haar bilnaad en drukte met een korte stoot zijn eikel in haar kutje om vervolgens dieper te dringen. Peter speelde met haar borsten terwijl willy haar op zijn hondjes nam zelf kneedde ze de ballen van willy met haar hand tussen haar dijen.Mijn vrouw moest peter zijn bal lossen wanneer ze kwam willy trok triomfantelijk zijn lul uit haar kut en trok mijn vrouw recht nam haar hoofd vast om vervolgens pardoes zijn lul in haar mond te steken en liet ze over zijn lul glijden met gretige bewegingen zoog mijn vrouw op de lul om hem daar klaar te laten komen.

Willy zijn sperma liep langs haar mondhoeken naar buiten. Nu peter nog zei ze peter moest van haar plat gaan leggen en ze ging op zijn buik zitten met de rug naar peter zijn gezicht. Ze deed mij teken om dichter te komen ze zei dat ze niet wist of het zou lukken om hen in haar te krijgen zonder hulp. ze plaatste zich gehurkt over het bekken van peter en willy moest als rugsteun dienen terwijl hij haar kutje opentrok, ik moest peter zijn lul richten en vasthouden. Wat een zicht je vrouw met opengetrokken kut op enkele centimeters van zo een dikke eikel die je zelf in haar mag stoppen trillend gleed ik met de eikel over haar klitje en ze liet zich langzaam zakken. De eikel verdween tussen de lippen en ik zag hoe haar klitje door de druk van de binnen zijde omhoog kwam om vervolgens haar gespannen vaginawand te zien wanneer ze weer omhoog ging. dit werd langzaam herhaald tot ze met haar kut op mijn hand ruste dan liet ik mijn duim over haar klitje rollen en zakte steeds dieper tot mijn hand tussen mijn vrouw haar kut en peter zijn balzak zat. Willy was ondertussen mijn vrouw haar borsten aan het kneden en recht gaan staan. ik haalde bij het opdrukken van mijn vrouw mijn hand weg en wanneer ze enkel nog peter zijn eikel in haar had drukte willy met zijn vol gewicht op mijn vrouw zo doen de ze in een beweging peter zijn lul in haar kreeg ze gilde het uit want ze voelde hoe de eikel in haar baarmoeder schoof waar peter zijn lading spoot. Waarna zijn lul langzaam ontspande en uit haar kut gleed terwijl ze van hem afdraaide.ze werd behulpzaam op de tafel geplaatst en we hielden haar benen open om te kunnen toekijken hoe haar geil en sperma uit de openstaande kut vloeide terwijl ze bekwam van de emotie. Haar bloes werd behulpzaam aan gedaan en haar slip werd als een tampon in haar kut gedrukt alvorens haar rok aan gedaan werd de wind blies langsheen haar natte kut haartjes wanneer we naar de wagen gingen terwijl ik haar ondersteunde

Enkele weken later hielden wij een barbecue waar peter en willy hun belofte na kwamen door een lingeriesetje mee te brengen iets wat ze dadelijk ging aan trekken. Het duurde even voor ze terug kwam maar het werd duidelijk waarom ze had namelijk ook de vrouwen uitgenodigd en deze stiekem binnen gelaten.

Willy en peter schrokken toen ze mieke en ellen in de tuin zag komen in de plaats van mijn vrouw in lingerie. Er werd voldoende aperitief en wijn bij de maaltijd gebruikt zodat de sfeer heel wat losser werd. Het werd later en we gingen binnen aan tafel nog wat verder keuvelen.enkele drankjes later had mijn vrouw besloten om haar cadeautje te gaan aantrekken om een modeshow te geven Toen ze terug kwam zag je eigenlijk alles want het setje verhulde niets en zo liep ze heen en weer om iedereen een blik te gunnen Toen nam ze uitdagend plaats op de stoel door haar been over de leuning te hangen. Peter zijn vrouw reageerde door te zeggen dat haar kutje moest geschoren worden want je zag enkele haartjes van onder de slip uitkomen en dat het geen zicht was. Waar op mijn vrouw prompt de slip uittrok en wegwierp zo nu komt er niets van onder de slip zei ze. Peter en willy waren als aan de grond genageld omdat nu ook ellen haar jurk van zich af liet vallen onder de jurk droeg ze een doorkijk body waar bij je goed kon zien dat ze geschoren was. Mieke was echter schuchter maar beide vrouwen wisten haar te overtuigen dat ondergoed of bikini bijna gelijk is. En je loopt toch ook niet gekleed de slaapkamer in en de mannen weten goed genoeg hoe een vrouw er uitziet. Dus liet ze haar rok en bloes door de dames uittrekken. daar stond ze dan bh en shortje aan de drie vrouwen namen plaats naast hun man. En willy zei tegen mieke van alle vrouwen zien we de tepels laat die van jou ook maar bewonderen en hij knoopte de haakjes los waar na ze de bh liet afvallen en we zicht kregen op de tepeljuwelen de mieke droeg. Rond haartepels waren zilveren bloemen die klemde rond haar tepels en drukte in de tepelhof en zo een mooi kontrast gaven. Mieke zat met haar hoofd neergeslagen verlegen de indiscrete blikken te ondergaan Peter en ik stonden recht en draaiden mieke met stoel en al van de tafel weg, we knielden aan beide zijden zodoen de we haar complimentjes konden geven terwijl we zachtjes haar tepels likte en de juweeltjes van dichtbij bewonderden. Ze snikte dat ze dit enkel droeg om willy te welbehagen maar dat onze aandacht op haar kleine borsten haar niet onberoerd lieten. Ze stelde zelfs voor om iedereen topless te komen bedienen. Ze liep naar de bar en kwam terug met een fles, schonk nog wat wijn bij iedereen terwijl ze met haar tepels rakelings langs de wangen van de vrouwen scheerde. Dit had mijn vrouw ook op gemerkt en vroeg speels of ze die ook eens mocht dragen en mieke maakte ze een voor een los en wilde ze geven maar mijn vrouw stak haar borsten naar mieke uit en zei decoreer mij. Aarzelend loste ze de bh en nam ze een borst van mijn vrouw en kneedde ze en zei om ze goed te kunnen plaatsen moet je aan de tepel trekken. Waar wacht je dan nog op zei mijn vrouw terwijl ze nog dichter bij mieke kwam. Ze nam de tepel van mijn vrouw vast en plaatste langzaam het juweel rond de tepel iets wat ze later herhaalde. onder tussen had mijn vrouw zich zo geplaatst dat ze mieke klemde tussen haar en de tafel met haar kutje gleed ze over het dijbeen van mieke terwijl ze met een kus vol op de mond haar bedankte. Dan liet ze triomfantelijk zich keuren door de heren. Ellen kon niet achter blijven ze ging op tafel staan en trok haar body uit ze ging geknield zitten en leunde achterwaarts tot ze op tafel lag toen zagen we dat er een klein touwtje uit haar vagina hing en vroeg wie haar zou helpen om haar verrassing te tonen, maar toen zei mijn vrouw dat mieke de eer mocht hebben. Ellen zei dat de verrassing er zonder handen moest worden uitgehaald. Daar stond mieke ze mocht met haar hoofd tussen de bennen van Ellen. Eerst keek ze haar ogen uit op de kale tentoongespreide kut een bracht langzaam haar lippen dichter bij. op dit ogenblik zei mijn vrouw wacht even en kwam de kut van Ellen open houden, zodoende mieke een prachtig zicht had op de kittelaar en vagina van de vrouw iets waar ze blijkbaar al lang van droomde wand haar short werd donkerkleurig van het vocht. Mieke trok met haar tanden twee gouden bollen uit de kut van ellen. Deze plaatste zich recht en zei dat die diende om haar spieren te versterken maar dat mieke dat ook wel kon gebruiken en wees naar de natte plek. Mieke was blijkbaar zo ver dat ze zonder blikken of blozen zomaar haar short uittrok en zich op de grond legde smekende om de bollen te mogen gebruiken. Ellen had een beter idee de vrouwen dachten aan een getal en de mannen moest raden wie ze zouden winnen maar eerst moesten we met een dobbelsteen werpen en bij ieder ander getal dan 1 wat uittrekken tot amusement voor de vrouwen. Want wij waren nog steeds gekleed al dat vrouwelijk schoon aan het bewonderen. Wanneer 1 geworpen werd mochten ze raden wie welke nr had. Wanneer fout geraden moesten we een opdracht uitvoeren van de vrouwen. Onnodig te zeggen dat er wel wat fout geraden werd.Zo moest ik mij laten scheren door de heren. willy maar eens moest leren wat het is om een lul in je mond te krijgen welke touwens die van peter was. Peter had eerst juist geraden en hij had mieke ze ging angstvallig dichter bij en ellen merkte het dus nam ze plaats op peter zijn buik en mieke op zijn dijen ze duwde met haar kut peter zijn lul tegen mieke haar venusheuvel en buik. mieke keek toe hoe de schacht vochtig werd en ging ook mee op en neer. peter zijn lul stak tussen de twee vrouwen die plots eerder aandacht hadden voor zich zelf dan in de lul van peter. de vrouwen streelde elkaar en kusten passioneel Mieke liet zich achter overvallen op de benen van peter en werd door Ellen liefdevol gebeft terwijl ze zelf haar kutje over mieke haar gezicht had geplaatst tot mijn vrouw Ellen haar kontje aan mij bood het leek wel een droom dat ik het anaal mocht doen bij Ellen. mijn vrouw bevestigde dat ze het wou maar peter te groot geschapen was dat ze het zou toelaten. ik plaatste mijn eikel tegen haar sluitspier en ja hoor ze ontspande om mij toegang te geven. Ondertussen hielp Ellen peter om voorzichtig mieke te nemen door haar benen in de lucht te houden en ze in peter zijn nek te plaatsen.

Ellen zakte verder onderuit om mieke de gelegenheid te geven aan haar borsten te zuigen

Om beter te kunnen glijden likte en spuugde ze op de kut en lul tot mieke riep stop ze kon het niet meer aan. Ellen ging op de grond liggen en liet peter in haar kut glijden en mieke mocht likken iets wat ze geen tweede maal moesten voorstellen. Ik wou de plaats in van peter in nemen in mieke haar kut maar mieke richtte mijn lul op haar sluitspier. ik kon zien hoe Ellen en peter genoten van de behandeling de mieke hen gaf terwijl ik zelf totaal in mieke zat. Mijn vrouw gaf willy een lekkere pijpbeurt en liet hem op haar borsten komen. Wat later gingen de vrouwen liggen hoofden tegen elkaar en de heren mochten rond lopen als een stoelen dans wanneer de muziek stopte mochten we de onderliggende dame verwennen Willy had Ellen, mijn vrouw kreeg weer peter te verwerken onderhanden en ik weer mieke.

Mijn vrouw kreunde onder het geweld van peter die haar weer zo diep mogelijk wilde nemen.

Met haar nagels kraste ze op zijn rug om hem aan te sporen. Willy startte met ellen te vingeren dan een tweede en derde tot zijn hand in ellen haar grot verdween en hij met zijn arm pompende bewegingen maakte. zijn arm en hand glimt van het vocht wanneer ellen klaar komt. ik plaatse mieke zo op mij dat ze zicht kreeg op de anderen en ik liet haar zelf het ritme bepalen op mijn lul maar ik zag dat ze steeds keek naar de wiebelende borsten van mijn vrouw. wanneer iedereen zijn/ haar hoogtepunt bereikt had werd er nog wat na geknuffeld.

Waarna we per koppel naar de badkamer gingen douche en ons weer fatsoeneerde.

Ik vertelde mijn vrouw dat mieke graag haar borsten bekeek waar op mijn vrouw haar hand vast nam en haar mee naar boven nam willy moest die dag alleen naar huis.

Wanneer ik peter, ellen en willy had buiten gelaten en langs heen de slaapkamer kwam waren ze al duchtig elkaar hun lichaam aan het verkennen door de kier die mijn vrouw had gelaten zag ik de kronkelende lichamen op ons bed. Dus ging ik maar beneden op de zetel slapen.

De volgende ochtend kwamen de dames poedelnaakt aan tafel zitten ik kreeg van mieke een lange zoen en ze bedankte me voor het lenen van mijn vrouw in al die jaren had ze zich nog nooit zo vrouw gevoeld. Mijn vrouw ze dat ze me wel speciaal zou bedanken wat ze ook deed. wanneer ik enkele dagen later thuis kwam vond in niet mijn vrouw maar haar jongste zus in ons bed met enkel een mooie rode strik rond haar buik.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners