Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Aan de bar - 5737 keer gelezen
Mijn man Bert en ik gaan regelmatig naar de stad en pikken daar een bios en gaan meestal daarna nog naar een bar en drinken dan iets.
Wij zijn beiden al in de zestig en ik weet, dat Bert al jaren het fijn zou vinden, dat ik eens met een andere man contact zou maken, hij geilt daarop, maar ik voel er niets voor. Ons sexleven is redelijk, maar het blijft voor hem maar boompje beestje etc. Hij zou willen, dat ons sexleven een nieuwe impuls zou krijgen. Mijn idee is, dat moet je niet zoeken, maar misschien komt het ineens eens voor.
Zoals gezegd, zaten wij aan de bar en zaten lekker onder een drankje te keuvelen, het was er redelijk vol en naast mij zat een jongeman van ± 35 jaar. Hij mengde zich ook in ons gesprek, want hij had ook zojuist de zelfde film bezocht. Bert bood hem een drankje aan en hij vertelde, dat hij bij een exportbedrijf werkte en regelmatig in het buitenland vertoefde. Hij was niet getrouwd en woonde in een appartement. Ook wij kregen van hem een drankje en het gesprek werd steeds intiemer. Ik droeg die zomeravond een kort strak rokje en open blouse en geen nijlons. Zijn handen ( Koen ) verdwenen onder de bar en streelden mijn benen heel zachtjes zijn handen verdwenen onder mijn rokje en kwamen steeds hoger. Dit had ik zo in het openbaar nog nooit eerder mee gemaakt en het wond mij enorm op. Hij wreef aan de binnenkant van mijn dijen en ik deed mijn benen iets uit elkaar, zodat hij makkelijker kon wrijven. Met zijn andere hand ging hij over mijn rug en trok aan mijn BH bandje. Bert moest even naar het toilet en Koen begon mij direct te zoenen en zijn hand ging in mijn blouse en hij begon met mijn borsten te spelen en kneep in mijn tepels. Zijn andere hand verdween in mijn string ( ik draag bijna altijd strings in diverse kleuren en maten, deze keer droeg ik een zwarte ) en hij voelde aan mijn kaal geschoren kut ( Bert en ik scheren elkaar regelmatig kaal en wanneer Bert mijn clitorus bewerkt met zijn sceer kwast kom ik op een enorme manier klaar ). Koen vroeg mij of ik altijd een kaal kutje had en die gedachte wond hem enorm op. Ik zag zijn bobbel in zijn broek steeds groter worden en wreef er lichtjes overheen. Het apparaat werd daardoor nog groter en zijn broek werd bijna te klein.
Bert kwam terug en na nog een drankje stelde hij voor om naar ons huis te gaan en daar verder nog een drankje te nemen. Iedereen stemde toe, thuis aangekomen ging Koen direct naast mij op de bank zitten en terwijl Bert bezig was met de drank en het maken van wat hapjes begon Koen mij uit te kleden. Even later lag ik poedel naakt op zijn schoot en hij begon mij hardstochtelijk te kussen. Zijn tong verdween diep in mijn mond. Zijn handen streelden mijn hele lichaam en met zzijn vingers rolde hij mijn clitorus heen en weer. Ik voelde, dat deze steeds groter werd en het vocht van mijn kut voelde ik langs mijn benen lopen. Hij ging nu mijn kut bewerken met zijn tong en mond en gaf er zachte kusjes op en zoog het vocht wat er uit liep bij hem naar binnen. Ik begon Koen uit te kleden en daar kwam een enorme paal tevoorschijn, ik ging voor hem zitten en nam zijn pik in mijn mond, ook deze was al erg vochtig en ik proefde het sap wat er uit liep. Bert had zich inmiddels ook ontdaan van zijn kleren en onze blote lichamen had hem ook geactiveerd, want zijn pik stond recht vooruit en kaal zoals gewoonlijk. Koen vroeg of dat lekker voelde, laat mij jou ook eens lekker kaal maken stelde ik voor. Ik legde hem op de vloer en haalde Bert´s scheergerei, zeepte hem eerst in en schoor al zijn beharing weg, zowel oksels- borst- armen- benen- schaamharen weg. Waste hem daarna en ik nam eerst zijn kaal geschoren pik in mijn mond, terwijl hij mijn kutje met zijn tong bewerkte. Ik ging op mijn knien liggen, Bert onder mij en Koen achter mij, die met zijn vingers mijn kutje vochtig hield en stak in een ferme stoot zijn enorme paal in mijn kut. Bert zoog onderwijl aan mijn clitorus en met een hand bewoog ik die dikke paal van Bert heen en weer. Koen stootte diep in mij en gezamenlijk kwamen wij tot een enorm orgasme. Koen spoot zijn sperma in mijn kut en dat van Bert liep op zijn buik. Uitgeput lagen wij op de grond, maar al snel begon Koen weer mijn lichaam te bewerken. Zijn paal groeide al snel weer tot enorme proporties. Ik moest van Koen weer op mijn knieen gaan liggen en hij begon mijn anus met zijn speeksel nat te maken. Stak eerst een vinger naar binnen en bewwog die heen en weer. Bert begon zijn anus op dezelfde manier te bewerken en toen Koen zijn enorme pik in mijn anus stak deed Bert hetzelfde bij Koen. Eerst deed bij mij enorm pijn, maar na een aantal keren heen en weer stoten voelde het als een summum. Ook Bert bewoog in zijn anus heen en weer. Tijdens het stoten bewoog ik met vingers over mijn klitje heen en weer en binnen de kortste keren kwamen wij alle drie weer ontzettend klaar. Koen spoot zijn sperma in mijn anus en Bert deed hetzelfde bij Koen.
Wij wasten na afloop elkaar en onder een drankje maaten wij de afspraak om elkaar meer te zien. Ook zou ik eens mee gaan op de reizen van Koen. Hierover een volgende keer.

EllyCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners