Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

2 pikken in de reet - 6652 keer gelezen
Mariska, ze was de del van de buurt. Een hoerig type en het leek wel alsof ze er alles aan deed om er als seksbom door het leven te gaan: veel make-up, goed verzorgd lang lichtblond haar, lange fel gelakte nagels, hoge naaldhakken en altijd strakke rokjes of een zeer korte broek, waarbij je het begin van de rondingen van haar billen al kon zien. Of ze droeg een zeer lange rok met een split tot aan haar heupen. En altijd een erg nauw T-shirt aan met een lage hals, die amper haar tieten bedekte. Altijd kon je een stuk van haar borsten zien, want die keren dat ze een gewone bloes aan had, had ze altijd de bovenste knoopjes los tot aan haar BH. Toegegeven, ze was ook een erg lekker ding met een stevige kont, mooie benen en een stel dikke tieten. Maar ze pronkte er ook altijd mee en joeg menig man de kop op hol. Mij niet, voor mij was ze gewoon een sexy buurvrouw, waar ik verder niet veel meer tegen zei dan goedemorgen of lekker weertje niet. Heel af en toe volgde er dan een gesprekje, maar langer dan vijf minuten had ik nog nooit met haar gepraat. Toch keek ik haar altijd even na als ze langs kwam en mijn gedachten namen dan een loopje met me: ik mijn fantasie stopte ze, draaide zich om, kwam naar me toe en smeekte me of ik haar wilde neuken.

Maar ik werkelijkheid stopte ze nooit en als ze uit het zicht verdwenen was, dacht ik altijd: thuis is het maar behelpen. Niet dat mijn eigen vrouw nou zo lelijk is, maar het leek me heerlijk om zo'n geil ogend wijf eens lekker te naaien en het liefst dan in haar reet. Maar dat ik nou hotel de botel van haar raakte: nee, niet echt. Vandaag was het zaterdag en ik was druk in de tuin aan het werk. Maar ik kon niet zo best opschieten, want mijn zoontje van ruim een jaar oud kroop bij me rond en ik moest telkens stoppen om te kijken waar hij was en wat hij uitspookte. Op het laatst was ik er flauw van en ik zette hem bij me in zijn kinderstoel. Het was lekker weer, dus kou zou hij niet vatten en van mij mocht hij dit wel een tijdje volhouden, maar het stond meneer niks niet aan. Ik had hem wel wat speelgoed gegeven, maar hij keilde alles op de grond en het duurde maar even of hij zat te blŤren. Ik baalde me dood, maar ik kon niet anders dan ophouden met tuinieren en me met hem bezig houden. Ik bedacht mij, dat het ook al tegen twaalven liep en omstreeks die tijd had hij honger. En hij was moe natuurlijk van al dat rondgescharrel. Na het eten ging hij altijd sowieso een dutje doen, maar nu had hij het er des te meer aan toe. Wat toch jammer dat mijn vrouw de hort op was.

Ze was met een vriendin naar een of andere rommelmarkt en het zou nog wel even duren voordat ze weer thuis was. Zonde eigenlijk met dat mooie weer, want nu stond ik er de hele dag alleen voor en kon geen barst opschieten met mijn werk. Dan maar flink aan de bak als hij slaapt, dacht ik en pakte hem op uit de kinderstoel. Net toen ik naar binnen wilde gaan en hij nog volop blŤrde, stond Mariska bij het hek. Wat heeft die nou toch te janken, vroeg ze ik dacht al dat jij er niet was. Ik kreeg echt het idee dat hij moederziel alleen in de tuin stond en huilde omdat er niemand in de buurt was. Valt wel mee zei ik, terwijl ik haar van top tot teen opnam omdat ze er weer zeer sexy op stond, hij heeft de hele tijd bij me rond gekropen en is nu doodop. En hij heeft honger. Ik geef hem gauw wat te eten en dan gaat hij plat. Kan ik tenminste ook een beetje opschieten. Ben je alleen dan vroeg ze. Ja zei ik, mijn vrouw is een dagje uit met een vriendin, dus ik sta er alleen voor. Zal ik hem dan een boterham geven vroeg ze, kun jij doorwerken. Ik twijfelde even, want ik wist niet of mijn zoon dat wel wou. Hij had af en toe last van eenkennigheid en daarbij kwam ook nog dat Mariska zelf nog geen kinderen had, dus ik vroeg me af of het wel goed zou komen.

Wat kan het mij ook schelen, dacht ik. Als het niet zou lukken dan was hij gauw genoeg weer thuis en zou ik het zelf doen. Alsjeblieft zei ik terwijl ik hem aan haar overhandigde, maar hij moet ook een schone luier. Wacht even, dan haal ik er eventjes eentje op. Toen ik binnen was en een luier op zocht, kreeg ik opeens in de gaten dat ze achter me aan gelopen was en ze stond in de deuropening. Leuk ingericht zei ze, toch weer heel anders dan bij ons, terwijl we gelijke huizen hebben. Ja zei ik, ieder heeft zo zijn eigen smaak en ideeŽn. Ik gaf haar de luier en ze liep heupwiegend over het tuinpad weg. Twee boterhammen en een flesje melk. Ik zal je zo zijn flesje even brengen riep ik haar na. Komt voor elkaar, zei ze ik red me er wel mee. Ik maakte een flesje melk klaar en ging verder waar ik gebleven was. Zo nu kon ik tenminste wat doen en vol energie ging ik aan de slag. Ongeveer een kwartiertje later dacht ik, dat mijn zoon zijn brood wel zo'n beetje op zou hebben en ik ging naar het huis van Mariska en Henk, haar man, om hem op te halen. Maar al wat ik zag nooit een keer zoon. Henk zat op de bank en Mariska was ik de keuken bezig met boterhammen smeren. Wat een vreetwolf, zei Mariska toen ze mij zag staan hij at in no time twee boterhammetjes op en de laatste hap zei nog ploep.

Ik moest glimlachen en vroeg: waar is hij eigenlijk? Hij was zo moe dat ik hem op ons bed heb gelegd, zei Mariska het is een heel breed bed dus hij zal er zo maar niet afrollen. En slaapt hij ook al, vroeg ik. Als een roos zei Henk, na een paar minuten ben ik wezen kijken en toch lag hij al te ronken als een beer. Dan moet hij straks zijn melk maar, zei ik en maakte aanstalten om terug naar mijn tuinieren te gaan. Heb jij geen zin in een boterham, vroeg Mariska. Dat liet ik me geen twee keer zeggen want ik had honger als een paard. Dus zat ik even later met Henk en haar te bikken en gekscherend zei Mariska: ik kan wel zien waar hij z'n gezonde eetlust vandaan heeft. We moesten lachen en al snel zat ik allerlei anekdotes over hem te vertellen. Het werd vreselijk gezellig en ik had het geweldig op zin, vooral ook omdat ik pal tegenover Mariska zat en ik haar goed kon bekijken. Tjee, wat was ze een lekker stuk. Nou zei ze, zo'n knulletje zou ik altijd wel om me heen willen hebben. Het is ook een hartstikke leuk jong en hij lachte voortdurend tegen mij. Heerlijk om zo'n jongetje te hebben. Ik zei: er is er maar een die dit soort exemplaren kan produceren en dat ben ik. Dus als je er een wilt hebben... Okť zei Mariska, nu meteen mits je beloofd dat het een jongetje wordt.

Ik kreeg ogen als theeschoteltjes en keek van Mariska naar Henk en andersom. Waar wacht je nou op, vroeg ze of denk je soms dat ik het niet meen? Ik meen het uit de grond van mijn hart: als jij mij er een kindje in lult, dan wil ik wel een lekkere beurt van je hebben. Ik ben er precies voor in stemming. En Henk dan, vroeg ik hakkelend. Die vindt het prima zei ze, hij zal wel toekijken of misschien doet hij mee. Ik wist nog steeds niet wat ik moest, maar dat duurde niet lang, want Mariska kwam bij me staan en toen ik geen aanstalten maakte om iets te gaan doen, ging zij tot aktie over. Ze zakte op haar hurken voor me en begon aan mijn broek te frunniken. Of durf je soms niet, vroeg ze op een brutale toon. Het overrompelt mij een beetje zei ik, maar toen ze mijn gulp los maakte voelde ik mijn pik groeien en hij kwam knel in mijn onderbroek te zitten. Ik hief mijn kont even op en Mariska trok mijn broek met tegelijk mijn onderbroek naar beneden en voordat ik het af kon knipogen zat ze op mijn leuter te zuigen. Die tante liet er geen gras over groeien en ik kreeg al snel neigingen om te gaan spuiten. Dat wilde ik liever niet, want ik wilde haar voelen, aanraken, dat lekkere lijf aan alle kanten aflikken. Maar ze gaf me de kans niet en bleef me met lange halen pijpen.

Soms likte ze aan mijn ballen en trok me met haar hand af. Dan ging ze weer naar mijn eikel toe met haar tong door over mijn hele schacht te likken en nam mijn pik weer diep in haar mond. Ik werd gek van geilheid en voelde mijn ballen samentrekken in mijn zak. Ze zakte wat dieper door haar knieŽn en deed haar benen ietsje uit elkaar. Ik kreeg een prachtig uitzicht op haar kruis en omdat ze een rode bodystocking aan had met jarretels en kousen, werd ik nog geiler. Ze drukte haar kut op mijn voet en begon heen en weer te bewegen. Toen voelde ik een vinger van haar in mijn aars verdwijnen en ze trok hem pas terug, toen hij niet verder kon. Het prikkelde mij nog meer en ze neukte me met haar vinger in mijn reet. Dit werd mij te veel en terwijl ze steunend op mijn voet heen en weer reed, spoot ik haar mond vol en ik stopte pas met mijn onderlijf te bewegen toen mijn ballen helemaal leeg waren. Ze keek me glimlachend aan en likte nog een keer mijn pik op en neer. Haar mond, wangen en kin was een en al zaad en toen ze mijn pik uit haar mond haalde, droop het van haar bovenste rij parelwitte tanden op haar tong. Gretig slikte ze het door en wat op haar gezicht terecht gekomen was, veegde ze er met haar hand van af.

Ik keek naar Henk om te zien wat hij er van vond, maar hij zat alleen maar zeer geÔnteresseerd toe te kijken en vond het blijkbaar leuk dat wij het zo lekker vonden. Lik je mij nu klaar, vroeg Mariska geil en drukte daarbij haar tieten tegen elkaar aan. Met plezier, zei ik en trok haar korte rokje omhoog totdat ik haar hele kruis kon zien. Ik drukte mijn wang tegen haar platte buik aan en duwde daarna mijn tong door haar bodystocking heen in haar navel. Ze had van beide borsten de tepel tussen duim en wijsvinger en rolde ze heen en weer. Haar tepels waren keihard en bij elke heen en weer gaande beweging kreunde ze luid. Ik ging met mijn tong naar onderen en aangekomen bij haar kut, trok ik haar bodystocking aan de kant om mijn tong tussen haar schaamlippen te kunnen krijgen. Ze was kletsnat en ik begon haar met neukachtige bewegingen te beffen. Ze vond het heerlijk en werd zienderogen geiler. Haar kreunen werd luider en ze duwde haar onderlijf telkens tegen me aan om mijn tong dieper in zich te voelen. Maar zo kon ze niet blijven staan, want door haar naderend orgasme zou ze haar evenwicht verliezen. Ik duwde haar terug en voorzichtig liet ik haar op de salontafel plaats nemen. Ze ging eerst zitten en liet zich toen op haar rug leggen.

Ik kroop tussen haar benen, die ze wijd uit elkaar deed en hoog de lucht in staken. Ik trok haar kleding nog verder aan de kant en befte haar nog driftiger. Al snel lag ze te kronkelen en hoe harder ik over haar klit wreef met mijn vingers, des te meer raakte haar lichaam gespannen. Van mijn andere hand stopte ik even een vinger in mijn mond en stak hem daarna voorzichtig in haar kont. Ik deed hetzelfde als zij daar straks en neukte haar darm met mij wijsvinger. Het duurde maar even of ze begon te schokken en met kort stotende ademhaling, die overging in een langgerekte kreun kwam ze klaar. Met gesloten ogen bleven ze even liggen en streek nog een paar keer liefkozend over haar eigen tieten. En nu een kindje zei ze toen, kom, doe je kleren uit en neuk me. Door het gelik aan haar kut stond mijn pik alweer keihard omhoog en ik wilde niets liever dan dit lekkere wijf neuken. Snel trok ik mijn kleren uit en Mariska deed hetzelfde. Uitnodigend ging ze op de grond liggen en stak haar handen naar me uit. Ik dook in haar armen en begon met haar te vrijen. Onze tongen drongen in elkaars mond en ons speeksel vermengde zich met elkaar. Ik betastte haar borsten en om aan te geven dat ze het lekker vond, deed ze haar benen een beetje van elkaar.

Ik ging meteen met mijn hand naar haar kruis en bevoelde haar kut uitgebreid. Ik vingerde zowel haar kut als haar kont en als ik vernam dat mijn vingers dropen van haar geil, dan stak ik ze even in mijn mond en likte haar kutsap er van af. Mariska zat aan mijn pik te rukken en gleed met de vingers van haar andere hand door mijn bilnaad. Al snel zat ze weer mijn kont te vingeren en ik kreeg nu onvoorstelbaar veel zin om haar te naaien. Met mijn knie duwde ik haar dijen nog verder open en behendig leidde zij mijn pik in haar neukgrot. Met een zucht drong ik in haar door en begon in een traag tempo te bewegen. Bij elke beweging naar binnen stootte ze een geile kreun uit en hoe sneller ik haar neukte, des te sneller haar kreunen werd. Henk kwam op zijn knieŽn naast haar hoofd zitten en Mariska opende snel zijn gulp. Handig haalde ze zijn pik tevoorschijn en hapte hem op. Ik begon haar nog sneller te naaien en met holle wangen zoog ze de pik van haar man af. Henk pakte haar borsten beet en kneep er behoedzaam in tot ze een tuitachtige vorm hadden. Liefdevol streelde ze de ballen van haar man en wreef af en toe even over zijn poepgaatje. Dat deed hem zichtbaar goed en hij duwde zijn onderlijf naar beneden om haar vinger in zich te krijgen.

Maar Mariska ontweek hem en ging snel weer met zijn ballen aan de gang. Ik werd bloedgeil van deze aanblik en ramde nu wild in en uit haar kut. Hard kreunend ving ze elke stoot op en duwde haar bekken omhoog om mijn pik nog dieper naar binnen te krijgen. Opeens kreunde ze keihard van jaaaaaa... en beleefde schokkend een ongekend hoogtepunt. Ze kneep daarbij haar kutspieren zo hard om mijn snikkel dat ik ook acuut een zaadlozing kreeg. Diep in haar bonkend spoot ik haar kut vol en op dat moment zag ik dat ze haar middelvinger in een keer over de volle lengte in Henk's reet ramde. Die had het niet meer en diep in haar keel stotend loosde hij zijn kwak op haar tong. Mariska had het gevoel een en al zaad te zijn en lag genietend na te schokken. Ik bewoog nog een paar keer in en uit en joeg bij elke beweging naar binnen een dikke straal zaad in haar kut. Henk trok zijn pik terug en bewoog zelf zijn voorhuid heen en weer. Mariska lag met wijd opengesperde muil te wachten en stak smachtend haar tong tegen zijn pisgaatje. Sliert na sliert verdween in haar mondholte en gulzig slikte ze alles door. Uiteindelijk raakten we alledrie bevredigd en met een zucht trok ik mijn pik uit haar kut. Toen ik haar bekeek zag ik een dikke klodder zaad in het roze inwendige van haar kut tussen haar schaamlippen glinsteren.

Ze vingerde het bij zichzelf naar binnen en likte toen genietend haar vinger af. Laat mij nog even in je kontje, vroeg Henk smekend. Mmmm lekker zei Mariska wil jij ook waarbij ze zich tot mij richtte. Ik knikte meteen van ja en wilde niets liever dan tussen haar heerlijke billen. Mariska kwam omhoog en ging met haar buik op de salontafel liggen. Henk stapte op en tegen mij zei ze: lik mijn reetje. Ik dook tussen haar heerlijke bollen en trok haar bilhelften uit elkaar. Zodra haar gerimpelde gaatje zichtbaar werd, zette ik mijn tong erop en liet die er over heen flitsen. Ze begon alweer te kronkelen en ik drukte mijn tong zo ver mogelijk naar binnen. Henk kwam terug met een pot glijmiddel en Mariska nodigde me uit om voor haar te komen staan. Dat deed ik ook en snel pijpte ze mijn leuter tot op volle oorlogssterkte. Henk smeerde haar aars flink in met glijmiddel en om haar daar vast te laten wennen aan een pik, stak hij telkens zijn middelvinger zo ver mogelijk in haar. Mariska werd er bloedgeil van en kreunde geil onder het pijpen. Na een poosje trok ze mijn naar beneden en ik werd op mijn rug op de grond gemanoeuvreerd. Ze kwam van de tafel af en hurkte met haar aarsje boven mijn keiharde pik.

Alleen de gedachte al dat ik dit verrukkelijke teefje in haar hol mocht naaien, deed me al haast klaar komen. Behoedzaam zakte ze naar onderen en stukje bij beetje verdween mijn leuter in haar darm. Ik keek naar haar kruis en de aanblik deed het bloed in mijn hoofd bonken. Langzaam begon ze op en neer te wippen en telkens ging mijn pik tot aan de ballen in haar kont. Ze vond het zelf ook heerlijk, tenminste aan haar gekreun te horen. Henk had zich ook helemaal uitgekleed en kwam voor haar staan. Meteen nam ze zijn halfstijve pik in haar mond en zoog hem bekwaam in vol ornaat. Henk haalde zijn lul uit haar mond en kroop tussen onze benen in. Zijn vrouw ging plat op mij liggen en plette haar tieten tegen mijn borstkas. Ik kreeg een geile tongzoen en onze tongen raakten haast met elkaar in de knoop. 'Wat is die Henk nou van plan', dacht ik en kneep op voorhand mijn kont dicht, maar net toen ik alle mogelijkheden overwoog, voelde ik zijn pik langs de mijne glijden en zonder pardon schoof hij zijn pik erbij in: ik onderin en hij bovenin haar aarsgat. Mariska ging uit haar bol nu ze twee lullen in haar reet had zitten en deed haar uiterste best om ze zo ver mogelijk naar binnen te krijgen. Het was bijna niet te geloven dat ze dit kon verdragen, maar blijkbaar was haar poepgat van een bijzonder soepel type.

Haar aars moest wel tot het uiterste uitgerekt zijn, maar daar had ze totaal geen probleem mee, want ze kraaide het uit van genot. Ik wist niet hoe ik het had en had het ook nooit voor mogelijk gehouden, dat zoiets kon. Maar ik vond het wel erg lekker en naaide driftig in het tempo van Henk mee. Toen we de slag goed te pakken hadden, voelde ik hoe Mariska begon te trillen en opeens schokte ze wild heen en weer. Ze kwam ongenadig geil klaar en ik overwoog om te stoppen, hoewel ik zelf ook al een eind op weg naar een nieuw hoogtepunt was. Doorgaan, schreeuwde Henk, neuk die geile reet tot moes. Oh ja, neuk me kapot, gilde Mariska, geef het me... harder... dieper... oh ja ga door. Toen werd het me zwart voor de ogen en luid schreeuwend spoot ik met mijn laatste krachten mijn pik in haar leeg. Ze huilde het uit en stootte haar kont zo ver mogelijk naar achteren om ons goed te voelen. Terwijl mijn ballen leeg liepen, voelde ik dat Henk ook aan het spuiten was en gezamenlijk vulden we haar ingewanden totdat die overvol waren. Mijn pik dreef in het zaad en langzaam maar zeker trok mijn orgasme voorbij. Mariska gierde het uit en bewoog haast hysterisch heen en weer.

Henk stootte nog een keer diep naar binnen en spoot zijn laatste zaad in haar kont Toen werden onze pikken slap en volkomen uitgeput gleden we weg uit haar reet. Henk rolde opzij en ik zag dat er wat poep aan mijn pik zat. Mariska kwam omhoog en haar kontgat stond nog steeds wagenwijd open. Het zaad gulpte eruit en Henk bedacht zich niet en stak zijn middelvinger in haar reet. Toen die onder het sperma zat, trok hij hem terug en bracht hem naar de mond van zijn vrouw. Begerig likte ze het zaad er af en sidderend trok een laatste orgasme door haar lendenen. En nu maar hopen dat er een kindje van komt, zei ik gekscherend. Van de laatste wip zeker niet, zei Mariska met een grijns van oor tot oor. En van de tweede ook niet zei ik want ik ben een tijdje terug gesteriliseerd. Ik kan je wel dood neuken, maar kindjes krijgen doe je van mij niet meer. Vuile oplichter zei Mariska lachend, maar het geeft niet hoor want het was me toch om het klaar komen te doen. En nu eerst wassen, zei Henk en gezamenlijk gingen we naar de badkamer. Net toen we weer aangekleed waren, hoorde ik mijn zoon geluidjes maken en toen ik bij hem ging kijken, bleek hij klaar wakker te zijn. We waren dus nogal een tijdje bezig geweest, maar gelukkig hadden we ongestoord onze gang kunnen gaan.

Ik nam hem mee naar huis en bedankte Mariska voor alles. Ik ging verder met tuinieren, maar schoot niet erg op, want mijn zoon vroeg telkens mijn aandacht en ik moest telkens terug denken aan die geweldige naaipartij, die ik meegemaakt had. Mijn zak was totaal leeg en mijn ballen deden zeer. Voorlopig had in geen behoefte meer aan neuken, ook al zou mijn eigen vrouw geen hoofdpijn hebben. Een half uurtje later kwam ze thuis en het eerste wat ze zei was: je bent nog niet zo heel erg opgeschoten. Ik antwoordde: kan toch ook niet met dat ventje de hele tijd om je heen. Je hebt gelijk zei ze, ik neem hem wel met me mee in bad. Heb jij je handen tenminste vrij. Ja schat zei ik en fluitend ging ik verder ...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners