Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Vriendin - 20530 keer gelezen
Vijfendertig was ik, Annette, toen ik meegesleurd werd in een avontuur waarvan ik nooit had gedacht dat ik hiervoor open zou staan. Ik was op mijn 22e getrouwd met mijn man en kregen 2 kinderen. Twee meiden nu 10 en 12 jaar. Een normaal gezinnetje. Mijn man werkt als technisch ingenieur bij een groot concern en ik halve dagen op een accountants kantoor. Ik ben een brunette met bruine ogen. Ben iets van 1.67 lang en weeg 56 Kg. Volgens mijn zus ben ik best wel een lekker ding om te zien maar omdat ik niet zo’n type ben dat op de voorgrond wil zijn, met name bij vreemde, word het snel vertaalt als arrogant. Dat is volgens haar de reden dat mannen en vrouwen mij niet zo snel aanspreken. Maar goed, zelf zie ik dat niet zo. Ik heb er tenminste geen last van.
Dit speelde ruim 3 jaar geleden. Mijn man had een nieuwe baan waardoor wij moesten verhuizen. Hij kon een flinke stap omhoog zetten en had nog flink wat groeimogelijkheden. We moesten hiervoor wel zo’n 125 Km van onze geboortestad en familie gaan wonen. Ik had mijn baan opgezegd en eenmaal verhuist en de kinderen weer naar school had ik het er wel moeilijk mee. De hele dag alleen thuis. Mijn man werkte lange dagen en zat ook nog eens veel in het buitenland. Onze relatie kwam daardoor behoorlijk onder druk te staan en zat in een diep dal. Seksueel was het dus ook stil. We vrijden nog zelden en als het er dan een keer van kwam was het snel, veel te snel, en gaf mij totaal geen bevrediging. Deze situatie zal ongetwijfeld meegespeeld hebben met dat ik vatbaar was en open stond voor toenadering.

Bij mijn vorige werkgever had ik iets van 12 jaar gewerkt en in die jaren had ik 3 vrouwelijke collega’s waarmee het super klikte. Met zijn vieren hadden we een soort eetclubje gevormd en eens in de 1 / 2 maanden gingen we, om en om, bij elkaar eten. Inmiddels werkte we allemaal al wel weer ergens anders maar het contact bleef en de etentjes gingen gewoon door. Met name met 1 van dat groepje was de band het sterkste. Zij, ik zal haar Saskia noemen, was 12 jaar ouder dan ik. Toen ik daar begon te werken op mijn 20e nam zij mij onder haar vleugels en was zij als een soort moeder en voorbeeld voor mij. Leuke vlotte best wel knappe vrouw. Ze was lang, slank en super vrouwelijk. Ik vertelde haar veel van mijzelf en zij deed dat ook aan mij en soms ging ze daar wel heel ver in. Tijdens mijn verkeringstijd en later toen ik net getrouwd was heb ik veel aan haar gehad. Ook toen ik in verwachting was van mijn eerste dochter en toen die geboren was, stond zij mij met raad en daad bij. Het was voor mij dan ook onbegrijpelijk toen ze mij op een dag vertelde dat ze ging scheiden. In mijn ogen had zij een perfect huwelijk met perfecte kinderen. Haar man bleek een relatie te hebben met een jongere collega en ging met haar verder. Echt onbegrijpelijk, maar zulke dingen gebeuren nou eenmaal.
Nu wij verhuist waren werd het met bij elkaar eten iets moeilijker. Maar de meiden hadden al snel een oplossing. Ik zou in principe voortaan bij hen komen eten. Want stelde ze , voor 1 persoon zou het makkelijker zijn ergens te blijven slapen als voor 3. Natuurlijk zouden ze dat ook bij mij wel een keer doen maar dat zouden we dan apart afspreken. Heel lief van ze. Ik zou dan bij Saskia blijven slapen zij had ruimte en was immers alleen. Haar kinderen woonden toen al op kamer. En buiten dat, ik sliep wel vaker bij haar als ik alleen naar een verjaardag ging van familie omdat mijn man in het buitenland zat. Mijn familie had weinig ruimte voor mij en de kinderen en Sas vond het geen probleem. We dronken dan tot diep in de nacht een wijntje en zaten gezellig bij elkaar te praten over van alles en nog wat. Saskia vertelde dan uitbundig over de affaires die ze zo nu en dan had. Soms heel gedetailleerd en pikant. Ik zat dan met rode oortjes te smullen van wat ze vertelde en was soms stiekem jaloers.Het was vrijdag avond. Mijn man was thuis bij de kinderen en ik had net een gezellige avond gehad met de meiden. Ik sliep dus bij Saskia en we hadden ons al in onze badjassen op de bank genesteld en dronken ons wijntje. Ze vertelde dat ze al weer een tijd een vriendje had. Niet voor vast, maar gewoon voor de gezelligheid en spanning, zei ze lachend. Daar wilde ik uiteraard meer van weten. Hij bleek 58 te zijn, had zijn bedrijf verkocht en genoot van het leven. Saskia was op dat moment 47 en al weer een paar jaar alleen. Ze had hem ontmoet via een of andere dating-site op internet en woonde nog bij haar in de buurt ook. Hij was niet knap maar wel goed verzorgd en heel onderhoudend, volgens haar. En met name seksueel was het heel spannend.
Daar wilde ik natuurlijk wel meer over horen. Vertel, vertel………….
Nou, zei ze: Hij wil ook buiten, langs de rivier of in het bos. In de auto, eigenlijk overal. Ze moest zonder slip en bh mee naar een terrasje, de bioscoop of uit eten. Dan zat hij zo nu en dan aan haar en maakte haar helemaal gek. Ze had in haar hele leven geen relatie gehad waar het seksueel zo spannend was geweest. Hij was best wel dominant en kon soms best wel streng zijn. Dan kreeg ze op haar billen enz. Maar ze had ontdekt dat ze dat juist heel erg spannend vond en in het spel graag onderdanig was.
Ze vertelde, maar bleef best wel vaag en ik zat te draaien om de bank. Ik voelde mijn lichaam reageren. Mijn tepels werden kei hard en ik voelde mijn kutje nat worden. Ik wilde meer horen en hing aan haar lippen. Ze vertelde, maar wilde ook horen hoe het met mijn seks leven gesteld was. Daar was ik snel mee klaar. Bij mij gebeurde weinig en trouwens dat wat zij mij vertelde had ik nog nooit beleefd. Ook niet in de “actieve” tijd. Sas vertelde dat ze naar de sauna gingen. Wel, op een doordeweekse dag, dan was het lekker rustig. Als er dan een man of vrouw in de sauna zat dan moest zij er ook in en tegenover de persoon dan heel naïef en kuis met opgetrokken benen op het bankje gaan zitten. Haar armen om haar knieën slaan en dan haar voeten uit elkaar zetten. Tjee, zei ik, maar dan laat je juist alles uitgebreid zien.

Dat is dan ook de bedoeling en al helemaal als je geschoren bent zoals ik. Fred, zo heette hij, kwam dan even later ook binnen en ging dan ergens aan de zijkant zitten om te kijken hoe er gereageerd werd. Echt Annette, vertelde ze, als je dat zo doet en je gaat de sauna uit om te douchen en gaat dan zwemmen of in een voetenbad, dan komen ze achter je aan. Echt, eerlijk, de helft spreekt je dan aan, zelfs vrouwen. Of je hier vaker komt of dat je wat wilt drinken van ze. Echt, er was zelfs een keer een vrouw die vroeg of ik zin had om met haar mee te gaan naar huis. En geen lelijke hoor. Echt een super leuke meid van een jaar of 30.
Ze ging maar door, ze vertelde mij het ene geile spelletje, dat ze speelde, na het andere. Ik was in de tussentijd zelf ook bloed geil en betrapte mij er op dat ik zelfs wat jaloers op haar werd.
Toen werden we gestoord door de bel. Het was bijna een uur. Ik keek Sas aan die stond op en zei: dat kan alleen Fred zijn. Die komt wel vaker rond deze tijd nog aan als hij licht ziet branden. Even later kwam ze de kamer weer in met Fred. Een lange slanke man. Zag er ook uit als een levensgenieter en zat goed in de kleren. Leuke vent zo op het eerste gezicht. Je gaf zijn jongensachtig uiterlijk geen 58.
Hij gaf mij een hand en stelde zich voor en bekeek mij onderwijl van top tot teen. Heb veel over je gehoord zei hij lachend. Sas zei dat je mooi was en ik moet zeggen ze heeft niet gelogen. Ik voelde mijzelf kleuren en was blij dat het een beetje schemerig was. Dank je, en dat terwijl ik in mijn badjas zit, zei ik lachend. Je mag hem anders ook wel uitdoen hoor, grapte hij terug. Hij ging in het andere stuk van de hoekbank zitten en verontschuldigde zich dat hij nog zo laat binnen kwam. Deed hij wel vaker als het licht brandde maar hij had er niet bij stil gestaan dat ik er zou zijn. Geeft niets hoor, we blijven altijd lang op als ik hier ben. Sas kwam terug met een nieuw flesje witte wijn en schonk ons allemaal in en ging bij Fred zitten. Eigenlijk drink ik normaal nooit zoveel en ik voelde het al wel een beetje. Terwijl ik naar ze keek dacht ik aan wat Sas mij net verteld had. Gek, maar je ziet aan iemand nooit hoe hij seksueel is.

Zo zaten we gezellig te kletsen met zijn drieën en na 10 minuten leek het alsof ik Fred al heel lang kende. Hij grapte wat en sloeg zijn arm om Saskia heen. Zij trok haar benen op en legde ze over zijn schoot. Terwijl we aan het kletsen waren streelde hij over haar been dat tot aan haar broekje zichtbaar was. Ik kreeg het er warm van. Er hing een bepaalde spanning in de lucht die me opwond. Hoe we op dat onderwerp terecht kwamen kan ik niet meer zeggen, maar hij roemde het figuur van Saskia. Hij vond haar er voor een vrouw van 47 prachtig uitzien. Menig jong ding van in de 20 kon er een puntje aan zuigen. Vind je niet Annette, zeg zelf. Hij sommeerde Saskia op te staan. Zij ging staan en hij trok gelijk aan de band van haar badjas. De badjas ging open en hij trok hem van haar schouders af. Daar stond Saskia in een klein slipje en bhtje. Ze had echt een goed figuur, maar dat wist ik al. Hij stond op en vervolgde. Mooi figuurtje vind je niet Annette en haar borsten passen er prima bij. Niet te groot, mooi handje vol. Hij maakte achter haar het bandje los. Ik hoorde haar zacht iets tegen hem zeggen en ze hield een hand tegen haar bh. Hij zei wat harder, los. En toen viel haar bh op de grond en stond ze alleen in haar slip. Hij stond achter haar kwam met zijn handen naar voren en kneedde haar borsten en kneep haar tepels. En zei hij, ziet ze er niet lekker uit. Ik knikte en beaamde dat ze een mooi figuur had. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was zat ik op de bank te kijken naar de voorstelling. Hij trok haar slip zo hoog mogelijk op. Saskia keek mij glazig aan en ik zag door haar broekje de contouren van haar kutje verschijnen. Aan de zijkant begonnen haar schaamlippen uit het broekje te piepen en haar tepels stonden nu keihard.

Ik keek gebiologeerd toe en voelde mijn tepels ook keihard staan. Het geile gevoel dat ik had van de verhalen voordat Fred er was kwam nog heftiger terug. Eigenlijk had ik moeten zeggen amuseer jullie ik ga wel vast naar bed, maar dat deed ik niet. Het was veel te spannend. Ik genoot. Ik genoot enorm.
Hij streek met een vinger door de spleet die zich in haar broekje aftekende en draaide haar toen met haar billen naar mij toe. Haar broekje zat tussen haar billen getrokken. Het leek of ze naakt stond. Zijn dit geen lekkere geile billen? Ik slikte en knikte.
Hij zette twee, drie stappen naar mij toe, stak zijn hand uit en trok mij van de bank. Keek mij aan, recht in mijn ogen. Ik voelde hoe hij de lus van mijn badjas lostrok, terwijl hij zei: ik wil jou ook zien, eerlijk is eerlijk, Sas doet het ook. Zonder protest liet ik het toe, ook toen hij de badjas van mijn schouders trok. Nu stond ik in enkel mijn slipje en bhtje. Hij wenkte Saskia en terwijl hij mij aan bleef kijken zei hij tegen haar: Sas, ik wil haar tietjes ook zien. Ik voelde hoe Sas mijn bh los maakte en hem af deed. Ik stond versteend voor hem. Schat, jij ziet er ook schitterend uit. Sas heeft het wel gezegd maar nu zie ik het zelf. Hij liep om mij heen en zei: je hebt hele lekkere billen. Ik voelde zijn hand op mijn billen. Hij kwam ook van achter om mij heen en nam mijn kleine borsten in de hand. Hij kneedde ze en plukte aan mijn harde tepels terwijl hij in mijn nek kuste. Hij trok ook mijn slip zo hoog mogelijk op en kwam met een hand naar mijn borst en met de andere hand streelde hij mijn buik. Ik hoorde hem complimenten maken en voelde hem weer mijn nek kussen. Toen hij zijn volle hand op mijn kutje legde en kneedde hoorde ik mijzelf kreunen.Sas trek haar slip eens uit, hoorde ik hem zeggen. Sas ging voor mij zitten en haakte haar vingers in mijn broekje en pelde hem langzaam van mijn kont. Daar stond ik dan, getrouwd en 2 kids, spier naakt, mijn beste vriendin zat in haar slip voor me op de grond en een vreemde vent, die nota bene 2 jaar ouder was als mijn vader en die ik nog geen uur kende, stond achter mij en speelde met mijn tepels. Hij kwam met een hand omlaag en streelde door mijn spleet. Automatisch deed ik mijn benen iets uit elkaar. Hij lachte en ging met een vinger door mijn spleet. Mmmm schatje, jij bent echt zeik nat. Voel eens Sas, ze is zeik. Toen voelde ik de vinger van Sas door mijn spleet spelen en hoorde haar zeggen: ja, ze is echt bloed geil. Thuis staat ze droog. Hij pakte nu met twee handen mij borsten en ik voelde zijn onderlijf tegen mijn blote kont drukken en ik voelde zijn stijve door zijn broek heen. Hij drukte mijn onderlijf wat naar voren en zei doe het met je tong Sas. Ik hoorde haar aarzelen. Nogmaals zei hij, maar nu hard en streng, met je tong, nu Sas. Nu kwam ze naar voren en ik voelde haar tong tussen mijn kut-lipjes gaan. Ze likte mijn klitje en tongde mijn gaatje terwijl Fred mijn tepels kneep en trok. Ik draaide met mijn kont en kreunde het uit.
Dit mocht niet. Ik was getrouwd, maar ik kon het niet stoppen. Ik wilde ook niet stoppen. Ik wilde ook net zoals Sas begeerd worden. Geile hete spelletjes doen…..genieten. Ik was tenslotte pas 35 en in de bloei van mijn leven. Ik wilde het. Ik wilde het heel, heel graag zelf.

Fred trok mijn hoofd iets opzij en ik voelde zijn tong op mijn lippen. Gulzig nam ik hem in mijn mond en nat en hitsig tongde ik terug. Ik zat al tegen een orgasme aan. Toen ik Fred hoorde zeggen dat hij van mij net zo’n geile onderdanige slet zou maken als Sas, kwam ik gillend klaar op Sas haar tong.
We belanden op de bank. Ik zat in het midden uit te blazen, en was in de zevende hemel. Fred was bezig zijn shirt uit te doen en even later volgde zijn jeans. Hij zat nu alleen nog in zijn onderbroek waar je zijn stijve in zag. Hij stond op en trok Sas naast zich. Toen streek hij door mijn haar en streelde met een vinger over mijn lippen en drukte toen 2 vingers in mijn mond. Als een volleerde slet begon ik op zijn vingers te zuigen. Hij keek mij glimlachend aan en zei: kom schat trek het slipje van Sas uit. Ik zakte zonder te aarzelen op mijn knieën en trok langzaam het slipje van haar naar beneden. Voor het eerst van mijn leven was ik zo dicht bij het kutje van een andere vrouw. Fred trok mij omhoog en kuste mij, pakte mijn hand en bracht die tussen de benen van Sas. Drukte mij hand tegen haar spleet en fluisterde kom schat voel aan haar kutje. Ik kleurde tot achter mij oren maar streek wel met mijn vinger door haar lippen. Wat was ze nat. Haar kutje stond open en toen ik haar harde klit aanraakte kreunde ze en voelde ik haar trillen. Toen ik haar klit streelde pakte ze mijn schouder met beide handen en terwijl ze tegen mij aan stond begon ze tegen mij hand te rijden van geilheid. En ik vond het super. Ik drukte twee vingers in haar en begon haar te vingeren. Mijn tepels stonden zo hard dat ze bijna pijn deden en ik voelde mijn kutje open gaan staan. Ik was net nog klaargekomen maar was nog steeds echt bloedje, bloedje geil. Fred duwde haar rustig van mij af. Toen ik Sas aankeek likte ze haar lippen en haar gezicht straalde geilheid uit. Tjee, wat was ze nu aantrekkelijk. Ik wilde haar en zou er op dat moment alles voor doen. Ik keek opzij en Fred stond glimlachend naar ons te kijken. In zijn hand had hij opeens een klein rijzweepje. Hij streek ermee over een borst van Sas en met het leren flapje tikte hij op haar tepel eerst op de een dan op de ander. Toen ging hij ermee omlaag en tikte vol op haar kutje. Sas draaide wat beter naar hem toe en deed haar benen wat meer open. Fred gaf nu wat snellere en hardere tikken. Sas kreunde met haar ogen dicht en genoot zichtbaar van de tikken. Nu draaide hij mijn richting uit keek mij aan en begon hetzelfde te doen bij mij. Eerst mijn borsten, ik had het gevoel of mijn tepels in brand stonden. Toen tussen mijn benen. Ik voelde bij iedere tik een scheut door mijn kutje gaan. Automatisch deed ik mijn benen verder uit elkaar en voelde hem tussen mijn lippen tikken. Ik zakte bijna door mijn knieën van geilheid toen hij ermee stopte.
Ik was zo ontzettend geil. Volgens mij was ik nog nooit zo geil geweest. Het feit was, dat wat ik nu beleefde kon delen met Sas en dat maakte het voor mij nog geiler. Hij gaf een ferme tik op mijn bil. En zei dat ik op de knieën moest. Ik voelde een pijnscheut door mijn lichaam gaan en ging gelijk voor hem op de knieën. Hij trok Sas voor mij en zei toen: kom slet lik haar kutje. Ik aarzelde en wist niet goed of ik het zou doen. Met een ferme tik op mijn andere bil trok hij mij over de streep en drukte ik mijn mond tussen haar benen. Ik voelde dat hij zweepje tussen mijn billen door haalde en toen tussen mijn kut lippen gaan. Hij streelde mijn kutje er mee. Ik begon haar voorzichtig te likken maar al snel had ik de smaak te pakken en likte en zoog vol overgave haar spleet en klit.

Ik hoorde hoe Fred Sas een paar petsen op haar billen gaf. Kermend pakte ze mijn haren en trok mij hard tegen haar kutje aan terwijl ze trillend klaar kwam. Fred trok mij omhoog en zei tegen Sas dat ze mij moest kussen. Zonder protest likte ze mijn door haar kutje nat geworden gezicht. Ze likte mijn kin en rond mijn lippen en drukte toen haar tong in mijn mond. Ze pakte mijn kont en ik de hare en stonden zo een tijdje geil te tongen met elkaar. Zo lady’s als jullie elkaar los kunnen laten heb ik iets voor jullie. Ik keek opzij en zag dat Fred zijn broekje omlaag deed. Een flinke dikke pik floepte omhoog. Sas zakte gelijk voor hem op de knieën. Van mij werd dit natuurlijk ook verwacht. Ik wilde dit ook maar al te graag en ging naast Sas voor hem zitten. Samen likte we zijn pik en ballen. Toen ik hem in mijn mond nam voelde ik de hand van Sas achter tussen mijn benen. Ze streelde mij en stopte een paar vingers bij mij naar binnen. Dit was geil. Dit was de geile seks die ik wilde. Oh, wat had ik dit gemist. Sas kwam met haar mond bij me en nam zijn pik over. Fred begon haar stevig en diep in haar mond te neuken. Trok hem terug en gaf hem mij. Ook bij mij stootte hij stevig en diep in mond. Ik wilde niet onder doen en accepteerde dat hij steeds dieper kwam. Ik voelde mijn neus tegen zijn buik. Ik had die flinke pik tot de wortel in mijn mond. Ik moest door mijn neus ademen en onderdrukte mijn kokhalzen met moeite. Ik was blij dat hij terug trok en hetzelfde nu weer bij Sas deed. Die zo te zien meer ervaren was als ik. Hij trok mij omhoog en terwijl hij Sas in haar mond neukte kuste hij mij geil. Hij zoog aan mij tong en likte nat mijn lippen. Ik voelde zijn hand over mijn kontje omlaag gaan richting mijn spleet. Ik deed mijn benen iets open en terwijl hij mij aankeek voelde ik een paar vingers naar binnen gaan. Tjee, schat kom met je knieën op de bank zitten. Ik wil je geile strakke kutje om mijn pik voelen. Hij trok zijn pik uit Sas haar mond en drukte mij op de bank. Daar zat ik met mijn kont naar achter, klaar om door een “vreemde” vent geneukt te worden. Dat beeld flitste door mijn hoofd en ik wilde niets liever.

Hij kwam achter mij en drukte zijn pik tegen mijn gaatje. Ik voelde hem naar binnen komen en genoot. Ik duwde mijn kontje naar achter en voelde hem diep in mij. Goed zo schat. Laat maar zien dat je geil bent. Je bent echt heel strak. Ik hoorde mij zelf kreunen. Kom Sas, hoorde ik hem zeggen, speel met haar tietjes en speel met haar klit. Gelijk voelde ik de handen van Sas aan mijn tepels plukken. Ik keek opzij en Sas kuste mij gelijk. Ze kuste mij heel nat en daar ben ik echt gek op. Als een loopse teef liet ik mij door ze gebruiken. Ineens trok hij zijn pik uit me, gaf ik fikse tik op mijn billen en riep: kom slet op de knieën ik wil in je mooie geile gezicht spuiten. Ik had even nodig om me te herstellen, zakte op mijn knieën samen met Sas en nam zijn pik in mijn mond. Ik proefde mijn eigen geil op zijn pik. Wild stootte hij een paar keer tot achter in mijn keel trok terug, kreunde, en spoot toen een flinke sliert midden in mijn gezicht. Bek los teef. De volgende golf ging half over mijn neus en in mijn mond. Toen nog eens en nog eens. Sas nam zijn pik in haar mond. Lik haar af zij hij tegen Sas. Nog beduusd, zat ik daar. Ik voelde het zaad in mijn gezicht en in mijn mond en wist niet wat te doen. Mijn man had dit nog nooit zo gedaan ook al fantaseerde ik er wel over. Ik voelde Sas haar tong over mijn wang, neus en kin. Met een hand aan mijn bil trok ze mij tegen zich aan, keek mij in de ogen en kuste mij. Ik voelde de sperma over onze tongen en was geil als nooit te voren. Alles likte ze van mijn gezicht en samen tongden we alles op. Ik was een slet, een loopse teef, en ik wilde het.Terwijl wij aan het tongen waren speelde Fred met het kutje van Sas. Ik voelde haar draaien met haar kont. Ik hoorde hoe ze een paar flinke petsen op haar billen kreeg. Ze kreunde geil in mijn mond en kwam ze klaar. Ze trok mij stevig tegen zich aan en rijde hijgend en kreunend tegen mij aan. Toen het wat weg ebde keek ze mij glimlachend aan en zei: dat was geil schat.
Naakt zaten we op de bank en dronken nog een wijntje. Fred streelde mijn been en zei dat ik een lekker geil ding was. Hij snapte niet dat mijn man geen tijd nam om met mij te spelen. Hij speelde met mijn tietjes en mijn kutje en al snel lag ik weer onder zijn vingers te kronkelen. Inmiddels was zijn pik ook weer op sterkte en hij duwde mij achterover op mijn rug en kwam tussen mijn benen. Ik smeekte hem om zijn pik. Ik was weer zo ontzettend geil. Zeg me dat ik je geile getrouwde slette kutje moet neuken, zeg het me, zei hij. Toen ik zijn eikel naar binnen voelde komen zei ik alles wat hij maar horen wilde. Wild en hard begon hij in mij te pompen. Ik vond het geweldig. De vuile taal, en de dominante manier van hem opende een gevoel dat ik niet van mijzelf kende. Ik nam zijn woorden over en zei dat ik alles zou doen wat hij wilde en zijn geile loopse teef zou zijn, zijn slet. Toen kwam Sas over mijn hoofd zitten. Ze leunde voorover en kuste Fred. Lik mijn spleet kleine slet hoorde ik haar zeggen en ze drukte haar open kutje op mijn mond. Terwijl ik door Fred geneukt werd plukte Sas aan mijn tepels. Ik deed mijn best om Sas zo lekker mogelijk te likken. Mijn benen werden opgetrokken richting mijn schouders en ik lag open en bloot. Sas riep, wat een geile kut. Kom Fred neuk dat geile kutje. Op dat moment voelde ik een natte vinger tegen mijn sterretje. Dat was nieuw voor mij. Ik kon niets zeggen met Sas haar kutje dat over mijn mond aan het rijden was. De vinger ging naar binnen. Voelde zo diep. Sas hoorde ik ja, ja, ja roepen en zij kwam luid kreunend klaar. Ik zat er ook tegen aan. Toen ik Fred hoorde roepen: ik kom teef, hopelijk ben je niet aan de pil, ik spuit je geile slette kutje vol en maak een kindje bij je, kwam ik ook weer klaar. Het leek of er geen einde aan kwam. Wow, dat was echt geil. Gelukkig was ik wel nog steeds aan de pil, maar het was wel super, super geil.
We zaten op de bank en nipte nog wat aan de wijn. Inmiddels was het iets van half 4. Fred raapte zijn kleren bij elkaar en trok ze weer aan. Hij moest gaan want hij zou om een uur of negen bij hem thuis worden opgehaald. Kuste Sas en mij en zei dat het wat hem betrof voor herhaling vatbaar was. Hij streelde door mijn haar kuste mij nog eens en zei, je bent echt een lekker geil ding. Ik hoop dat je binnen kort weer komt ik heb nog heel veel lekkere dingen voor je in petto. Toen was hij weg. Sas keek mij aan en zei: ik hoop niet dat je iets tegen je zin in hebt gedaan. Ik in ieder geval niet. Ik lachte naar haar en zei dat ze zich geen zorgen moest maken. Tegen elkaar aan zijn we in slaap gesukkeld en werden tegen 8 weer wakker, hebben ons gedoucht en gezellig ontbeten zonder nog een woord te reppen over wat er was gebeurd. Tegen half 10 zei ik dat ik wilde gaan, het was tenslotte zaterdag, weekend en de kinderen waren thuis. Bij de deur gaf Sas mij een kus, normaal drie op de wang, maar nu op de mond en zelfs even met de tong. Maak je geen zorgen schat. Wat wij twee hebben beleefd is voor ons. Niemand zal hier iets over horen, echt, maak je geen zorgen. Tot ik aan het eind van de straat de hoek omging zwaaide ze me na. Tijdens de rit naar huis had ik even voor mezelf. Had ik spijt? Nee, geen spijt, ik had er van genoten. Het was een hele tijd geleden dat ik mij zo bevredigd had gevoelt. Ik voelde mijzelf fijn. Nee, ik had er beslist geen spijt van.
Thuis ging alles zijn gangetje. Het leek wel of ze me niet hadden gemist. De meiden waren druk aan het gamen en mijn man zat achter zijn laptop. Hij moest nog e.e.a. nazien. Natuurlijk vroegen ze wel hoe ik het had gehad maar ik had niet de indruk dat ze het uitgebreide verhaal wilde. Dat was maar goed ook.

Anderhalve week ging voorbij toen s’ morgens de telefoon ging. Hallo schat met Sas. Ik had de afgelopen periode regelmatig terug gedacht aan mijn wilde nacht en had me zelf op de gedachte 2 keer klaar gemaakt. Met mijn man had ik in die periode 1x een vluggertje gedaan waarbij alleen hij was klaar gekomen. Helaas. Met Fred en Sas had ik het super gevonden maar realiseerde mijzelf wel dat mijn relatie met Sas nooit meer hetzelfde zou zijn. Ik wilde haar door dit niet kwijt. Ik was dus heel blij dat ze belde en tegelijkertijd ging er een spanning door mijn lijf. Hi Sas, ben blij dat je belt. Ze vroeg hoe het met mij was en of ik spijt had. Dat had ik niet en ik vertelde ook dat mijn enige zorg was dat ik onze vriendschap door dit gebeuren niet wilde verspelen. Maar zij verzekerde mij het tegenover gestelde, dat ze het zelfs geweldig vond om dit samen met mij te beleven. Daarom belde ze ook. Of ik zin had in een herhaling. Mijn buik kriebelde, mijn tepels werden hard en het zweet brak mij uit. Het zou super zijn als je vrijdag zou kunnen. Mijn man zou dan wel thuis zijn. Ik zou iets kunnen verzinnen dat ik samen met Sas, vrijdag avond, naar een expositie zou willen. Mijn man had met dat soort dingen niets en had er ook nooit problemen mee als ik eens een avondje of nachtje bij Sas was. Afgesproken, in principe spraken we af dat ik vrijdag tegen een uur of zeven bij haar zou zijn.

Zoals voorspeld vonden mijn man en de kinderen dit geen probleem en ging ik vrijdag in mijn meest vrouwelijkste kleren, een kort jurkje van boven strak en naar beneden toe wat ruimer, pumps en sexy lingerie, op weg naar Sas. In de auto was ik zo zenuwachtig als een puber. Waar was ik mee bezig. Ik was op weg en zou daar sex hebben, geile sex. Ik was een hoer, een slet die haar man bedroog. Ik kon nu nog terug. Ik kon omdraaien en tegen mijn man zeggen dat ik mij zelf niet zo lekker voelde. Dan was alles voorbij, zonder problemen. Maar dat wilde ik niet. Ik dacht het wel maar reed intussen wel gewoon door. Ik wilde sex, geile sex. Heel erg graag zelfs. Bij de gedachte alleen al voelde ik mijn tepels hard worden en mijn kutje reageren. Ik wilde het maar al te graag …….……………..

Toen ik, tegen zevenen, voor het huis van Sas stopte ging de deur al open. Een knappe vrouw met een super goed figuur in een leuke rok en dito truitje stond in de deuropening. Sas zag er echt goed uit. Hi schat, fijn dat je er bent. Ik heb je gemist. Normaal begroete we elkaar met de gebruikelijke drie kusjes, maar nu, nog maar net in de gang toen de deur sloot, pakte ze mij vast trok me tegen haar aan en kust mij hartstochtelijk vol op de mond. Even was ik overdonderd, ik rook haar geur en voelde haar handen mijn billen kneden en kuste terug. Een paar minuten stonden we daar te tongen. Toen nam ze me mee naar binnen en vroeg wat ik wilde drinken. Even later zaten we met een wijntje op de bank. Luister Annette. Ik vind het natuurlijk super dat we samen deze spanning kunnen delen. En het feit dat je hier nu bent betekend, denk ik, dat jij hier ook niet vies van bent. Maar ik wil niet dat onze vriendschap hierdoor gevaar loopt. Dat is het mij niet waard. Ik wilde dit natuurlijk ook niet en zei dat wat er gebeurde mijn eigen verantwoording was en zou ik haar echt niet verwijten. Oké dan, zei ze: maar de afgelopen keer was best spannend en lekker maar wat er gebeurd is heeft Fred gedaan om jou zover te krijgen om sex met ons te hebben. Hij is bij mij normaal behoorlijk dominant. Hij doet wat hij wil en dat gaat soms best ver. Hij doet soms echt gore dingen met me. En soms bepaald hij ook dat een ander wat met mij mag. Ik geil er op dat hij mij zo domineert, maar ik wil jou laten weten dat hij zo zeker ook met jou zal gaan doen. Dus, je hebt nu nog de keus. Hij heeft gevraagd of ik straks met jou naar hem toe kom. Wat hij van plan is, hoever hij met je wil gaan, weet ik niet. Dus…… !! Terwijl ik naar haar luisterde, flitste er allerlei geile beelden door mijn hoofd. Mijn tepels werden keihard en mijn kutje ging open staan. Fuck, zou ik zover kunnen gaan, wilde ik dit …………Sas zou er bij zijn en deed het ook…….

Ik slikte zenuwachtig, en zei tegen Sas. Hoe laat gaan we? Ze keek mij glimlachend aan. Wow Annette, ik kan je al zo lang maar had nooit gedacht dat je zo’n geile slet zou zijn. Dat dacht ik van jou ook niet. Lachend stond ze op en trok mij van de bank, kuste mij op de mond en zei, kom schat laten we gaan.
Ver was het niet. Na een kwartiertje rijden zei ze: hier is het. We waren in een buitenwijk met mooie huizen die waren omgeven door hele grote tuinen met veel groen. We reden tussen twee stenen kolommen door een pad op. Nu pas zag je het huis dat van de weg af niet zichtbaar was. Een strakke witte villa. Mooi hoor. We parkeerde de auto en liepen naar de voordeur. Fred stond al in de deuropening. Dag mooie dames. Hij kuste Sas en gaf toen mij een hand en zei: dag schat, ik ben blij dat je bent gekomen. Je ziet er prachtig uit en kuste mij toen ook. Het huis zag er schitterend uit. Strak, modern ingericht met warme kleuren. Grote haardpartij en vooral aan de achterkant veel glas dat uitzicht gaf op een parkachtige tuin die mooi was uitgelicht en er daardoor sprookjesachtig uitzag. Ik pak wat te drinken, laat jij Annette het huis maar zien en kom naar het zwembad. Alle kamers waren even indrukwekkend maar de meeste indruk maakte een vleugel waar een prachtig zwembad was. De ruimte leek wel een tropisch bos. Veel palmen en struiken waar een paadje door liep dat uitkwam op een lounge plek met makkelijke banken en een grote lig plek met kussens en matrassen, compleet met jacuzzi en een barretje. Als je naar boven keek zag je door glazen plafond de sterrenhemel. En??? Schitterend zei ik tegen Karel die op de bank zat. Hij drukte ons een glas wijn in de hand. Bij het derde glas wijn stelde hij voor om te zwemmen of de jacuzzi in te gaan. Sas stond op trok haar truitje uit en liet haar rokje zakken. Ze had geen ondergoed aan en stond gelijk naakt. Ik had er toch wel even moeite mee en was eigenlijk blij dat Sas mij van de bank plukte en mijn jurkje aan de zijkant open ritste. Ze deed de bandjes van mijn schouder en gelijk zakte mijn jurkje tot mijn enkels. Ze opende mijn Bh’tje en ontblootte mijn tietjes. Sas zakte voor mij omlaag en trok mijn broekje omlaag. Terwijl ze mij uit mijn jurkje en broekje liet stappen kuste ze mijn buik. Toen ik opzij keek zag ik Fred ook naakt staan. Sas streek over mijn been omhoog en streek plagerig met een vinger over mijn spleet en toen tussen mijn openstaande lippen. Ik kon een kreun niet onderdrukken. Ze is nou al nat Fred. Fred kwam naast mij staan en zei: luister schat, ik weet dat je getrouwd bent, maar als je hier bent dan ben je van mij. Ik bepaal en accepteer geen nee, anders moet ik je straffen. Ik doe met je wat ik wil. Alles. Ik weet niet of Sas je iets heeft verteld, maar als ik vind dat iemand anders je mag gebruiken dan laat je het toe. Ik zorg dat je geen gevaar loopt. We kunnen samen genieten en onze geile fantasieën laten uitkomen.Hij nam mijn hand en samen met Sas liep ik met hem mee naar een grote open pui die uitkwam in de tuin. Het was al wat frisser buiten maar nog niet te koud. Hij liep het grote overdekte terras op en toen de tuin in. Spiernaakt met alleen pumps aan leidde hij mij door de tuin. Achter in de tuin trok hij mij tegen zich aan en betaste mijn lichaam. Streelde mijn tietjes, kneedde mijn kont en mijn kutje. Ik was geil, de situatie maakte mij dol. Hij drukte twee vingers in mijn kutje en automatisch begon ik er op te bewegen. Sas stond tegen mij aan en voelde aan mijn kont. Toen streelde ze met een natte vinger over mijn sterretje en drukte die een stukje naar binnen. Ik werd gek, vanaf dat moment was ik verkocht . Ik zou alles met me laten doen. Ik zou mijzelf door ze laten gebruiken. En schat, wat denk je, wil je mijn slet zijn? Denk je dat je kunt luisteren en accepteren wat ik wil? Ik knikte en zei dat ik het wilde. Mooi, zei Fred, kom mee. Aan zijn hand liep ik naakt door de tuin weer naar binnen. Kom schat trek dat geile jurkje van je weer aan. Jij ook Sas. Ik wist niet waarom hij dat wilde maar ik deed gelijk wat hij vroeg. Je ziet er echt lekker uit in dat jurkje. Hij trok een korte sportbroek aan en pakte een foto toestel uit een kastje en nam mij en Sas mee naar het terras. Hij maakte wat foto’s terwijl hij ons verschillende poses liet aannemen die steeds erotischer werden. Wat was dit spannend. De poses werden steeds geiler. Ik moest diep bukken met mijn benen wijd ik voelde het jurkje tot mijn heupen. Hij moest nu de helft van mijn blote billen zien en natuurlijk vol uitzicht op mijn open spleet. Ik vond dit zo geil dat ik op mijn benen stond te trillen.

Toen moest Sas aan mij zitten. Vingers in mijn spleet stoppen, een , twee, drie. We moesten elkaar langzaam uitkleden en met elkaar kussen en spelen. Hij maakte foto’s. Fred liep naar weg en binnen twee tellen was hij terug en gaf Sas een dildo. Ik moest omdraaien en op de bank leunen. Ik hoorde Sas rommelen en toen ik omkeek leek het of ze een lul had. Ze had de dildo met wat riempjes omgedaan. Buk voorover teef en gelijk gaf ze twee harde klappen op mijn kont. Ze trok het jurkje een stukje van mijn schouders zo ver dat mijn kleine tietjes er uit floepte. Toen zette ze de dildo tegen mijn natte lipjes en drukte hem rustig naar binnen. Tjee, wat was die lang. Ik moest iets makkelijker gaan staan om hem in me te laten komen. Steeds sneller begon ze mij te neuken. Pakte mijn tietjes en kneep in mijn tepels. Dan weer petste ze mij op mijn kont onderwijl de goorste taal uitslaan die ik maar kon bedenken. Ik voelde een orgasme opkomen. Bij mijn man kwam ik nooit tijdens het neuken. Hier geile getrouwde slet. En weer een pets op mijn kont. Laat je getrouwde natte kut maar lekker neuken. Toen kwam ik klaar. Ik zakte bijna door mijn knieën en moest mijzelf stevig vasthouden aan de leuning. Met een plop trok Sas de dildo uit me. Dat zag er lekker uit dames. Ik heb een paar hele geile plaatjes. Fred had foto’s gemaakt terwijl ik door Sas werd geneukt. Doe je jurkje terug aan dames en kom mee, dan gaan we wat drinken. In de kamer plofte we op een lage bank en dronken een wijntje. Ik zat naast Fred op de ene bank en Sas tegenover ons op de andere. Haar borsten tekende precies af in het strakke truitje en haar stijve tepels prikten tegen de stof. Het rokje zat tot ver boven haar knieën en soms zag je haar blote kutje.

Ding dong, ding dong. Sas stond op en liep naar de hal. Even later kwam ze terug met een knul van een jaar of twintig. Hij was lang, slank, had blond netjes geknipt haar en blauwe ogen. Hi Mike. Mike dit is Annette. Hij gaf mij een stevige hand en nam mij van top tot teen op. Hallo Annette. Wat drinken schat zei Sas. Doe mij ook maar een wijntje Sas. Hij klonk heel zelfverzekerd. Hij ging tegen over ons naast Sas op de bank zitten. Mike is een kennis die hier wel eens komt om met een vriendinnetje te zwemmen. Omdat ik amateur fotograaf ben mag ik als dank dan soms wel eens van een vriendinnetje of hen samen foto’s maken. Toch Mike? Ze lachten alle bij. Ik zal eens een keer wat foto’s aan je laten zien. Er zijn meisjes bij van net twintig die echt zo geil zijn als boter en alles doen. Er flitste weer wat geile taferelen door mijn hoofd en had ze nu wel willen zien. Terwijl Sas druk aan het kletsen was met Mike deed Fred een arm om mij heen en trok mij tegen zich aan. Hij kuste mij een paar keer heel lief op mijn mond. Fluisterde zachtjes tegen mij dat ik zo’n lekker ding was en likte over mijn lippen. Als vanzelf deed ik mijn mond open en voelde zijn tong tegen mijn tong. Geil kuste hij mij. Kom op mijn schoot zitten. Ik stond op en ging dwars op zijn schoot zitten. Gelijk kuste hij mij weer geil en streek over mijn benen. Steeds hoger. Zijn hand zat nu op mijn heup en mijn jurkje was hierdoor zover omhoog gegaan dat mijn bil bloot was. Zijn hand ging van mijn bil richting knie en toen trok hij mijn been opzij en door die beweging zat ik gelijk met mijn benen uit elkaar in mijn blote kut. Ik hoorde Mike zeggen, dat ziet er lekker uit. Fred zijn hand kwam tussen mijn benen en speelde met mijn kutje. Fred fluisterde in mijn oor, kom schat laat die jonge gozer zien hoe geil een rijpe teef is. Hij drukte twee vingers in mijn natte spleet en kwam met zijn duim tegen mijn klit. Ik hoorde mijzelf geil kreunen. Opeens was Sas bij ons trok mijn jurkje weer over mijn schouders en trok het tot mijn heupen omlaag. Ze trok mijn been nog verder opzij zodat ik nu open en bloot goed zichtbaar was. Ze knielde voor ons neer en begon lang mijn schaamlippen te likken. Fred voerde haar zijn vingers die nat van mijn kutgeil waren. Staan slet.

Ik stond op en het jurkje zakte gelijk op mijn enkels. En Mike hoe vind je haar. Ze ziet er echt lekker uit met die kleine harde tietjes Fred. Laat mij haar kont eens zien. Fred draaide mij om, ik stond nu voor Fred, die nog op de bank zat, met mijn kont richting Mike. Wow echt een lekker kontje. Fred keek mij aan, trok mij iets voorover naar zich toe, drukte met zijn voet tegen mijn voet en liet me wijdbeens staan. Kwam met zijn handen om mij heen en trok mijn billen uit elkaar. Ik werd tentoon gesteld aan een knulletje van 20. Echt een heel lekkere kut heeft deze slet hoor, hoorde ik Mike zeggen. Volgens mij is ze nog hartstikke strak. Dat is ze zeker zei Fred. Ze is 35, getrouwd en heeft 2 kids. Haar man neukt haar bijna nooit dus weinig ervaring, maar wel zo geil als boter. Ik zal haar dus nog veel moeten leren. Ik stond daar met een hoofd zo rood als een biet en stond daar in mijn blootje en ze hadden het over mij. Ik wilde recht gaan staan maar Fred hield mij tegen, keek mij aan en zei: blijf staan teef. Ik bepaal weet je nog. Hij pakte mijn tepel en kneep er hard in. Dat voelde ik. Sas, geef hier. In een oogwenk gaf ze Fred een rijzweepje. Hij nam het aan keek mij in de ogen en haalde het zweepje rustig tussen mijn benen door. Streek ermee tussen mijn schaamlippen en drukte tegen mijn klit. Je zou luisteren. Je bent mijn teefje. Ik doe met je wat ik wil. En gelijk tikte hij met het zweepje tegen mijn kutje. Toen twee keer behoorlijk hard. Ik jammerde dat ik zou luisteren. Zeg wat je bent en weer een harde tik tussen mijn benen. Ik ben je geile teefje, je sletje ik ben van jou, ik doe alles wat je wil. Toen nog een tik, goed zo. Vraag aan Mike of hij je wil voelen. Ik draaide om. Mike zat triomfantelijk op de bank en keek naar mij. Met een kop zo rood als vuur zei ik: Mike als je wil mag je voelen. Pets, een flinke tik op mijn kont. En nog een. Kom slet dat kan beter. Mike, ik ben een loopse teef en als je wil mag je aan mijn geile kutje en tietjes voelen. Fred ging naast mij staan en zei en ze wil je ook wel pijpen hoor Mike. En neuken mag haar ook. Of niet teef.Ja Mike. Nou dan laat zien. Mike trok zijn shirt uit, opende zijn broek en deed die tot zijn enkels omlaag. Een flinke pik sprong stijf omhoog. Hij ging op de bank voor mij zitten. Pets, pets weer een paar tikken op mijn kont. Ik zakte op mijn knieën voor Mike en likte langs zijn paal. Flits, flits in mijn ooghoek zag ik Fred weer foto’s maken. Mike pakte ruw mijn haar drukte zijn pik tegen mijn lippen en zei: kom slet pijpen die pik. Ik word extra geil als vrouwtjes getrouwd zijn. Ik wil je neus tegen mijn buik voelen. Wild begon hij mij over zijn pik te trekken. Ik voelde mijn ogen tranen. Dat is het. Mijn neus zat tegen zijn buik. Ik was blij dat hij terug trok want ik kreeg geen adem. Nu mijn ballen likken. Ik likte zijn ballen en deed echt mijn best. Mike was echt ruw en dominant. Veel meer als Fred tot nu toe. Hij schoof iets naar voren trok zijn benen op en plaatste zijn voeten op de bank. Pakte weer mijn haren en drukte mij ruw omlaag. Ik wil je tong voelen slet. Kom op je tong. Hij wilde dat ik zijn sterretje likte. Fuck nee. Gelijk voelde ik weer twee flinke tikken op mijn billen die echt zeer deden. Gehoorzaam zijn slet, hoorde ik Fred zeggen. Gelijk likte ik zijn sterretje, bang voor nog een tik. Goed zo schat, je leert snel. Kom neuk me met je tong, doe je deze dingen thuis met je man ook? Ik wilde niet weer een klets op mijn billen en drukte mijn tong tegen zijn sterretje en probeerde erin te gaan. Gelijk voelde ik een hand tussen mijn benen. De slet is zeik nat, zei Sas. Ze hadden gelijk. Mijn tepels waren zo hard dat ze bijna pijn deden en ik voelde dat mijn kut open stond en mijn schaamlippen gezwollen waren. Zo nat was ik nog nooit geweest. Mike trok mij aan mijn haren omhoog gaf een paar flinke tikken op mijn tietjes draaide me om gaf mij er ook een paar op mijn billen. Ik voelde de tikken goed maar ze deden gelukkig niet zo veel pijn als met een zweepje. Sas zat op haar knieën en pijpte Fred. Die met een hand haar haren vast had en in haar mond stootte en met de andere hand zo nu en dan foto’s maakte van mij en Mike. Mike duwde mij achterover op de bank deed mij benen uit elkaar en kwam voor mij zitten. Keek mij aan en drukte in een stoot zijn 17cm tot zijn ballen in me en begon me gelijk met lange halen te neuken. Jij bent strak schat. Mijn lichaam reageerde door met hem mee te bewegen.

Wat was ik geil, de vorige keer dacht ik dat ik geil was maar dit, de manier waarop ik werd behandeld maakte mij als was. Dat was super. Mike likte over mijn lippen en zei dat hij het super kicken vond om een getrouwde vrouw te gebruiken. Met open mond ontving ik zijn stoten. Hij keek mij geil aan en liet een flinke sliert spuug in mijn open mond lopen. Gulzig nam ik het aan alsof ik een jong vogeltje was dat werd gevoerd. Jij bent echt geil, schat. Ik wil je overal gebruiken, in al je gaatjes. Tegelijk met Fred en Sas. Ik wil over je heen pissen zo geil maak je mij. Gillend kwam ik klaar. Het duurde een hele tijd voor ik weer bij positieve was. Mike trok terug kwam omhoog en spoot mij recht in mijn gezicht. Er leek geen einde aan te komen. Toen kwam Sas erbij en likte de slierten van mijn gezicht. Fred knielde naast mijn hoofd en gelijk spoot hij ook in mijn gezicht en haren. Drukte zijn pik in mijn mond en liet mij zuigen. Toen kwam Sas weer verder likken met een mond vol zaad kuste zij mij en onze tongen speelde ermee.

Toen weer een wijntje. Sas stond op en zij dat ze even moest. Niks ervan, Mike stond op en knikte naar Fred. Fred nam Sas bij de hand en liep richting zwembad. Mike pakte mijn hand en nam mij mee achter ze aan. Bij de lounge plek stond een tafeltje met een pak badlakens. Fred pakte er een paar en spreiden ze uit op de grond en trok Sas hierop. Ik stond aan de rand en Mike drukte zijn pik tegen mijn kont en pakte van achter mij mijn tietjes en trok mij tegen zich aan. Pis voor ons Sas. Wat?????? Kom Sas pis voor ons. Voor Sas was dit duidelijk niet nieuw ze deed haar benen uit elkaar en lachte. Mike duwde mij wat dichterbij. Hij liet een van mijn borstjes los en streek over de kont van Sas. Kom Sas laat Annette zien hoe het moet. Sas keek mij aan en liet een dun straaltje lopen. Tegen mijn kont voelde ik Mike zijn pik keihard worden. Voel aan haar kutje, zei Mike, kom voel aan haar kutje. Ik zag Fred kijken, en zijn hoofd bewegen terwijl hij zei: “luisteren”. Ik strekte mijn hand uit en voelde. Sas liet weer wat lopen en nu tegen mijn hand. Een warme golf liep over mijn hand en het zweet brak mij uit. Ik voelde mijn tepels reageren en mijn kutje open gaan staan. Gebiologeerd keek ik naar mijn hand. Geil. Ik voelde Mike lichtjes op mijn schouder drukken. Ik zakte door mijn knieën omlaag, zat nu op mijn hurken, maar mijn hand zat nog steeds aan Sas haar kutje. Mike drukte nog steeds op mijn schouders en automatisch ging ik op mijn billen zitten. Hij trok mij iets achteruit zodat ik mijn handen naast mij moest zetten om niet plat achterover te vallen. Gelijk stapte Sas naar voren en kwam over mij heen staan. Verschrikt keek ik op. Een straaltje pis kletterde op mijn buik, op mijn kutje. Zonder schaamte, ging mijn hand naar mijn kutje en begon ik mij te vingeren. Ik hoorde mijzelf kreunen en ja, ja, doe het, oh wat geil, oh wat geil, doe het, zeggen. Oh wat goor, dit was echt goor. Ik hoorde Mike zeggen, nu haar tietjes.

Sas stapte iets verder en gelijk voelde ik een straaltje op mijn tietjes. Ik vingerde nog steeds met mijn geile kutje. Mike zat achter mij, kneep in mijn tepels en zei: dat is lekker geil. Die geile pis op je lichaam. Wil je haar kutje niet likken nu. Sas stapte nog iets verder naar voren en haar kutje was nu vlak voor me. Kom schat, laat zien hoe geil je bent. Laat zien wat voor lekkere loopse teef je bent. Ik ging iets naar voren, drukte mijn tong tegen Sas haar kutje en likte. Ik proefde haar pis en werd gek genoeg dol. Ik kreunde in haar kutje. Mike trok me aan mijn haren iets omlaag en voor ik er erg in had piste Sas in mijn gezicht. Ik vingerde mijzelf wild door. Bek los, bek los teef. Ik opende mijn mond en voelde de hete pis gelijk in mijn mond. Weer kwam ik klaar, ik zag sterretjes. Ik kwam zo lekker geil klaar, dat ik gewoon niet in de gaten had dat ik zelfs een paar keer slikte. Sas zat op de grond. Fred trok mij omhoog en zei: nu wil ik jou op Sas zien pissen, eerlijk is eerlijk. Ik kon wel dacht ik. Ik stapte over Sas en hoefde niet zo lang te proberen. Ik pieste over haar buik en kutje. Zij begon zich ook gelijk kreunend te vingeren. Ze kwam toen zelf wat omlaag en trok mij hoger. Ik plaste ik haar gezicht over haar haren en in haar mond. En de slet kwam toen ook gillend klaar. Dat was echt geil. Als je van te voren had gevraagd of ik zoiets ooit zou doen dan had ik zeker gezegd, nog niet voor een miljoen. Maar dit was zo ontzettend anders. Zo goor, zo ontzettend geil.Mike trok mij mee op de lounge kussens. Ik moest zijn inmiddels stijf geworden paal pijpen. Fred kwam met Sas bij ons liggen en even later voelde ik Sas aan mijn kutje likken. Fred pakte mijn hand en drukte zijn pik erin. Ik trok hem af terwijl ik Mike pijpte. Even later wisselde ze. Sas zat mijn sterretje te likken en toen ze er een vinger in stopte drukte ik automatisch mijn kont tegen haar hand. Fred trok mijn been wat meer open en toen voelde ik dat Sas met 2 vingers kwam. Mijn kontje was strak. Ik hoorde Fred zeggen in dat kastje en even later voelde ik wat tegen mijn kont spuiten. Weer voelde ik Sas maar nu waren haar vingers glad. Weer wat spuiten en toen gleed haar vinger soepel helemaal in mijn kontje. Ik kon mij bijna niet meer concentreren op de pik van Mike die ik pijpte toen ik een tweede vinger in mijn kontje voelde. Dat was een gevoel dat ik nog niet kende. Mike trok mij omhoog op zich en kuste mij. Ik voelde hoe hij met zijn hand tussen ons kwam en zijn pik tegen mijn kutje plaatste. Ik drukte iets omlaag en schoof langzaam over zijn pik. Na een paar stoten voelde ik Sas weer iets tussen mijn billen spuiten en even later kwam ze weer met 2 vingers in mijn kontje. Toen een derde………………………….. Ik neukte Mike terwijl Sas mijn kontje vingerde. Toen ze de vingers terug trok vond ik het eigenlijk jammer. Maar gelijk voelde ik Fred. Hij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde zijn pik. Ik raakte in paniek. Maar Mike hield me stevig vast. Ontspan jezelf. Rustig. Ik voelde zijn geoliede pik tegen mijn kontgaatje drukken. Gek genoeg voelde ik geen pijn toen hij zijn eikel in mij had. Goed zo schat, en langzaam voelde ik hem dieper komen. Dat was wel diep. Stop, Stop…………en ik draaide met mijn kont. Ik paar harde kletsen op mijn billen waren het antwoord. Die deden pijn. Gelijk drukte Fred zijn pik tot zijn zak in me. Rustig teef. Hij liet mij even wennen aan zijn pik en trok hem iets terug. En weer erin. Ik voelde mezelf wel vol maar het deed echt geen pijn. Langzaam begon hij mij in mijn kont te neuken. Het volle gevoel werd een aangenaam gevoel en ik merkte dat als hij in me stootte ik hem met mijn kont tegemoet kwam. Goed zo schat, hij begon mij nu iets serieuzer te neuken. Mike begon nu ook zijn pik op en neer te schuiven in mijn kutje. Hij trok mijn hoofd omlaag begon geil met mij te tongen. Sas maak foto’s, hoorde ik Fred zeggen. Ik werd nu door twee pikken tegelijk geneukt. Ik werd gek van geilheid, ik jammerde en kreunde steeds harder. Steeds wilder gingen ze met mij om en lieten mij geile dingen zeggen. klakkeloos zei ik alles wat ze wilde. Er werd hard in mijn tepels geknepen en getrokken en kreeg flinke harde klappen op mijn billen. Ik voelde een orgasme opkomen en smeekte ze om meer tot dat ik klaar kwam. Fred trok zijn pik uit mijn kontje en Mike duwde mij van zich af. Ruw trok Fred aan mijn haren en drukte zijn pik die net nog in mijn kontje zat in mijn mond. Neukte mij wild en spoot toen diep achter in mijn keel. Ik slikte snel om niet te stikken. Toen Fred opzij ging deed Mike hetzelfde. Hij was nog wilder en drukte zijn pik helemaal in mijn keel en spoot zijn zak leeg. Uitgeteld en gebruikt lag ik daar. Sas kwam naast mij liggen en streelde me. Ze kuste me lief op mijn mond. Ik kuste terug. Toen schoof ze omhoog tot haar kruis bij mijn hoofd was pakte mijn haar en zei: ik wil ook schat, ik ben bloedgeil geworden van jou geile voorstelling, en drukte mijn hoofd tussen haar benen. Kom kleine slet geef mij je tong. Ik reageerde kennelijk niet snel genoeg. Als je nou niet snel begint dan sla ik je kontje rood. Ik drukte mijn tong tegen haar kutje en begon haar te likken. Ze liet me haar kontje en kutje uitlikken tot ze kreunend klaar kwam.
Na heerlijk gedoucht te hebben dronken we nog een lekker wijntje. Mike kleedde zich aan, kuste Sas en mij, en zei dat hij de volgende keer weer graag van de partij wilde zijn en verdween. Fred kwam tussen Sas en mij inzitten met de buit zei hij. Op een tablet liet hij de foto’s zien die gedurende de avond gemaakt waren. Die lieten niets te wensen over. Echt harde, grove porno met mij in de hoofdrol. Het zweet brak mij uit en mijn hoofd werd weer knal rood. Maak je geen zorgen schat, die zijn alleen voor mij. Een tijdje later kleedde ook wij ons aan om naar huis te gaan. Het was inmiddels diep in de nacht. Fred kuste ons en zei tegen mij, ik hoop dat je het voor herhaling vatbaar vond. Ik wil je natuurlijk graag weer zien.

Bij Sas thuis hebben we nog even lekker knus tegen elkaar op de bank gezeten. Ik zou het super vinden als je af en toe van de partij kunt zijn. Je bent echt een heel lekker geil ding. Ik snap je man echt niet. Ik neem aan dat jij ook hebt genoten vanavond. Je hebt nu jong en oud gehad zei ze lachend. Ondanks zijn leeftijd, 20 jaar, is Mike behoorlijk dominant. Fred kan nog wel eens een stap terug doen maar Mike doet echt wat hij wil. Soms heeft Mike een vriendinnetje en brengt die mee. Meisjes van 18 – 19- 20 jaar die ook echt alles doen hoor. Dit blijft echt onder ons hoor Annette, ons geheim. Zullen we naar bed gaan. Sas stapte naakt het bed in terwijl ik nog een slipje aan had. Ze trok me tegen zich aan en kuste mij weer. Ik ken je al zo lang en vond je altijd al een leuk ding. Maar ik had niet achter je gezocht dat je ook nog zo’n sletje was. Je bent nu helemaal echt om op te vreten. Haar hand dwaalde over mijn lichaam en streelde mij overal. Ik kuste haar en zei dat ik haar ook een lekker ding vond en dat ik in ieder geval wel bij haar zou blijven komen. Toen ze over mijn broekje streelde keek ik haar glimlachend aan en zei: en nu blijf ik zeker bij je op visite komen.

Weer thuis bij mijn man en kinderen had ik wel zo nu en dan twijfels of ik dit überhaupt wel weer zou kunnen doen. Ik moest regelmatig denken aan wat er gebeurt was. Ik had het echt heel spannend gevonden en had er van genoten. Super geil vond ik wat ik had beleefd en voor mijn gevoel had ik mijn grens nog niet bereid en eigenlijk smaakte het naar meer. Een paar weken later begon het toch steeds meer te kriebelen en stiekem wachtte ik op een belletje. Toen Sas dan ook echt belde en vroeg of ik zin had om af te spreken en dat Mike een vriendinnetje had die hij mee zou brengen was ik gelijk verkocht.
Wat moest ik voor mijn man verzinnen om te kunnen gaan…………………ik kon niet wachten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners