Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het weekend dat iets anders liep - 21607 keer gelezen
Na de nodige twijfels en overdenkingen toch besloten mijn belevenissen hier openbaar te maken.
In deze omschreven belevenis nemen Karin mijn zus, en ik Kim een belangrijke plaats in.
Mijn naam is dus Kim, ben een 32 jarige getrouwde vrouw, zie er best goed uit, redelijk slank, zwart half lang licht krullend haar, blauwe ogen, bril, rond de 170 cm, 65 kg, maatje C tieten, ben getrouwd met Kilian, we hebben geen kinderen nog, en we wonen in het midden van het land ergens.
Mijn zus Karin is twee jaar jonger als ik, woont in Breda en is single, duidelijk zijn we zussen, alleen heeft zij geen bril en rood geverfd haar.
Altijd zijn wij wel “close” met elkaar, maar mede door de afstand het meest contact via telefoon en “social media”.
Af en toe, als het uitkomt ga ik wel eens een dag naar haar toe, nu eind augustus, kwam het weer uit en afgesproken dat ik op vrijdag naar haar zou gaan en zondag weer naar huis zou gaan.
Kilian zou die dagen wel doorkomen had hij gezegd en op de bewuste vrijdag ik met onze auto op pad, het zou wel aardig weer zijn, dus wat rokjes en jurkjes in mijn tas, en alle overige bijbehorende spullen die een vrouw meeneemt…………..
Daar aangekomen, natuurlijk gezellig, veel bij te praten en elkaar te vertellen, tot diep in de nacht onder het genot van wat wijn gezeten.
Die zaterdag een poos samen de stad in geweest, je kent het wel, de tijd vliegt weer, nadat we weer in har appartement zijn besluiten we even om te kleden en in de stad wat te gaan eten, om beurten onder de douche, en in elkaars bijzijn overleggen we wat aan te doen en kleden we ons.
Beide hebben we blote benen , ik een rok tot halverwege mijn bovenbenen, een topje en een colbert, vond dat we er beide wel keurig uit zagen, beetje make up op, de dames waren klaar om op pad te gaan.
We besluiten met de taxi te gaan zodat we een wijntje kunnen drinken, Karin zegt hem waar we heen gaan, zij weet de weg daar, in de buurt van een hele grote kerk stappen we uit en zoeken daar een leuk restaurantje, ondertussen stuur ik even een bericht naar mijn vent, we eten wat, een karafje wijn erbij, echt super gezellig om weer lekker uitgebreid bij te kletsen en te roddelen.
Inmiddels hadden we al heerlijk aan de wijn gezeten en onze verhalen gingen inmiddels over Karin haar ervaringen die ze had meegemaakt met de diverse “bed partners” van haar.
En ik vertelde over mijn slaapkamer geheimen met mijn man, we wisten van elkaar dat we beide zeg maar “liefhebsters” waren, zij als single en ik met mijn man.
In de inmiddels wel “losse” stemming dat we waren stelde Karin voor om nog even naar een kroegje te gaan hier, ik gaf aan dat ik geen zin had in één of andere disco herrie tent, maar ze wist een gezellig kroegje waar ze wel vaker kwam, dus ging ik akkoord.

Nadat we binnenkwamen werd Karin hartelijk begroet, en ik voorgesteld als haar zus Kim, de nodige opmerkingen ving ik op waaruit ik begreep dar er hier ook aanwezig waren die haar zeg maar beter kende……………..
Maar eenmaal op een kruk gezeten was de stemming oké, al snel was er weer een glas wijn, af en toe voelde ik een hand over mijn rug en kontje, maar ik bleef alert.
De gozer die naast Karin zat, daar zat ze behoorlijk mee te kletsen en te lachen, waar het over ging weet ik niet omdat ik dat niet kon verstaan, met een andere gast zat ik te kletsen, over waar ik woonde en wat voor werk ik deed en dat soort dingen.
Inmiddels voelde ik al heel goed dat ik aan de wijn had gezeten, dus besloot ik om over stappen op mineraal water, als Karin naar mij buigt en vraagt : “ga je mee even naar het toilet” ik kijk haar niet begrijpend aan en zeg : “oké” en sta op en loop achter haar aan, als we weer onze handen staan te wassen zegt ze dat die maan waar zij, en die waar ik mee zit te praten wel mee willen gaan naar haar appartement…………..
Gelijk zeg ik : “oh nee, ik ga me niet laten neuken” dat taalgebruik mede door de wijn natuurlijk, Karin omhelst me, geeft me een zoen en pakt me brutaal onder mijn rok bij mijn kutje.
Ze kijkt me aan en zegt : “doe niet zo moeilijk, laat je lekker een keer neuken door een andere vent” en langs mijn kleine slipje wrijft ze over mijn blote en altijd kale kut.
“Dat kan ik niet maken tegenover Kilian” zeg ik haar. ik voel dat ze een vinger in mijn kutje duwt en zegt : “dat blijft ons geheim, dat is toch spannend en geil, en je kut is nat” mijn hoofd leg ik op haar schouder, het is wel lekker wat ze doet en zacht zeg ik haat : “ik weet het niet hoor Karin” inmiddels staat ze me gewoon te vingeren.
Een beetje hijgend en vertwijfeld sta ik te overdenken en te genieten “voel eens onder mijn jurk” zegt ze, als ik dat doe voel ik dat ze geen slip meer aan heeft “ik ben er klaar voor, ik ga me laten neuken hoor”.
“Geile slet, je staat me gewoon geil te maken” zeg ik hijgend in haar oor, mijn kut duw ik hard tegen haar hand, “jij wil ook een paal in je kut geil sletje” zegt ze tegen me en haalt haar vingers uit mijn natte en inmiddels geile kut.
Ik weet dat er geen weg meer terug is, ik heb gedronken, ik ben bloedgeil, en er zit een geile vent die mij wil……………………..
“We zien wel hoe het loopt” zeg ik tegen Karin en we lopen weer terug naar onze plaatsen, ik neem nog een wijntje en ga naast die gast zitten die een oogje op mij heeft “Mark” heet hij.
In middels staat Karin bij de kruk van haar “vent” en laat zich daar gewoon door hem bij haar blote kut pakken, omdat ik door Karin lekker geil gemaakt ben heb ik nu ook zoiets van : “wat kan mij het schelen, ik ga lekker genieten”.
Mark komt voor me staan en wil me zoenen, dat laat ik toe en met zijn hand gat hij via mijn bovenbeen onder mijn rokje en wrijft over mijn kleine string.
“Je slipje is wel erg nat vrouwtje” zegt hij en gaat langs mijn slip heen mijn kutje binnen, en ik wrijf over zijn broek over zijn harde paal, wat ik er van voel is het een prima apparaat. Over Mark zijn schouder kijk ik naar Karin, met het idee aan te geven dat we naar huis gaan, ze heeft de paal van haar “vent” uit zijn broek en staat hem af te trekken, “dit gaat hier wel heel erg openbaar” bedenk ik mijzelf.
Mark vraagt ondertussen in mijn oor : “mag ik je slipje uitdoen, die zit wat in de weg” ik knik bevestigend en til mijn kontje wat op, hij doet een stap opzij en gooit mijn slipje op de bar, mijn benen duwt hij verder uit elkaar, komt ertussen staan en gaat verder met mij te vingeren.
Inmiddels ben ik natuurlijk bloedgeil, en niemand kent mij hier dus ik laat hem zijn gang gaan, met zijn andere hand gaat hij onder mijn topje, duwt mijn BH omhoog en kneed mijn dikke tieten lekker.
Dan ga ik zijn broek maar losmaken en haal zijn paal tevoorschijn, hij is heerlijk kaal geschoren voel ik.
De kastelein is de overige gasten naar buiten aan het werken volgens mij als hij vraagt : “Karin, zal ik de deur even op slot doen” zij roept dat het een goed plan is.
Mark zijn broek heb ik omlaag gewerkt en heerlijk trek ik hem af, ik voel zijn vochtige eikel in mijn hand, met twee of drie vingers is hij in mijn kut bezig, hijgend geef ik aan dat ik klaar ga komen.
Sneller gaat hij in mijn kut bewegen, dan kreunend en schokkend kom ik klaar, ik voel de kruk onder mij nat worden, zoveel geil komt eruit mijn kutje.
“Daar was je wel even aan toe volgens mij” zegt Mark, mijn hoofd leg ik even op zijn schouder en zit bij te komen van het heerlijke orgasme wat hij me bezorgt heeft.
Nadat ik wat gedronken heb geef ik hem een zoen en bedank hem voor het heerlijke orgasme, dan pakt hij me onder mijn bovenbenen, tilt me op, en ik weet wat er gaat gebeuren………………….

Met een beetje bewegen en sturen voel ik zijn dikke eikel tegen mijn kut drukken, omdat ik nel klaargekomen ben, ben ik drijfnat en staat mijn kut open, zonder veel moeite zak ik over zijn harde grote paal.
Hij is iets groter als die van mijn man voel ik, ook zie ik dat Karin voorover tegen de bar leunt en achterlangs geneukt wordt.
“Oooooohhh Mark. wat kom je diep in mijn kut” hijg ik, met zijn handen onder mijn kont beweegt hij me op en neer, geweldig diep voel ik hem in mijn kut zitten, aan mijn man denk ik niet meer……………………….
“Wat is jou kut strak en lekker Kim” geeft Mark aan, eerlijk moet ik zeggen dat ik echt super lekker op zijn grote paal zit en zeg hem : “neuk me klaar Mark, ik voel je zo lekker diep” steeds laat hij me hard omlaag zakken, daardoor drukt hij steeds tegen mijn baarmoeder, van de hele omgeving weet en zie ik niets meer, het enige waar ik mee bezig ben en wat ik voel is die grote geile paal in mijn kut.
Ik voel dat ik bijna klaar geneukt wordt en de eerste krampen schieten door mijn buik, heerlijk stevig beweegt Mark mij over zijn giga paal, mijn kut begint door die krampen te knijpen…………
“Niet zo knijpen met je kut, anders hou ik het niet meer” roept Mark, voor mij is er echter geen weg meer terug, “doorgaan, doorgaan maak me klaar” roep ik in mijn geile trans, en onwijs heftig kom ik klaar, wild zit ik te springen op Mark zijn paal dan voel ik het warme zaad in mij spuiten en komt hij spuitend in mijn kut ook klaar.
Wild bewegen we tegen elkaar op, langzaam worden we rustiger en zet Mark mij op een kruk neer en zijn paal glijdt uit mijn kut, druppels zaad vallen er uit mijn kut op de vloer.
Als ik weer even naar de andere kijk zegt Karin : “wat ben jij een geile slet, het was geweldig wat je hebt laten zien” enigszins schaam ik mij, ik heb me wel hel erg laten gaan……..
Iemand vraagt aan de kastelein of hij nog wat inschenkt, Karin heeft zich ook vol laten spuiten en pakt de handdoek tussen haar benen uit en geeft die aan mij, daar wrijf ik mijn kut een beetje schoon mee.
Ongegeneerd zit ik met mijn blote kut en mijn benen wijd daar ook, alsof het normaal is, de man die Karin heeft geneukt zegt lachend tegen haar : “jou zus ik echt wel een lekker geil ding, die wil ik straks ook wel even op mijn paal hebben”.
Karin antwoord hem : “dat zullen we thuis nog wel zien, bel eerst maar een taxi, ik kijk rond waar mijn slip is, maar zie die nergens meer, en vraag er om.
Dan krijg ik te horen dat die boven de bar komt te hangen bij de andere……………….
Lachend zeg ik dan : “meerdere zijn er van mijn zus ?” wel gelach maar ik krijg geen antwoord…………..
Ondertussen maken we onze kleding wat in orde en wachten op de taxi, de tweede “dekhengst” blijkt overigens Frank te heten.
Met een taxi busje worden we bij Karin haar appartement afgezet, als we binnen zijn wordt er al vrij snel geopperd om met zijn allen naar de slapkamer te gaan.
Mijn voorkeur gaat er naar uit om eerst even onder de douche te gaan, meerdere willen dat, dus zo’n beetje met en na elkaar gebeurd dat, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is loop ik ook naakt rond.
Als we dan met zijn allen in bed liggen zijn er overal handen bezig natuurlijk, Karin en ik liggen even heerlijk met elkaar te tongen, er blijken voor mij geen grenzen meer te zijn, ook spelen we even met elkaars tieten, de heren stellen voor dat we beide naast elkaar op onze knieën gaan zitten, en de mannen nemen achter ons plaats, weer krijg ik een geweldig harde en dikke paal in mijn kut geschoven, daar verlangde ik ook weer naar.
De mannen wisselen steeds, dus wie zijn paal er in mijn kut stoot weet ik vaak niet.
Wel is het onvoorstelbaar geil en geweldig lekker, degene die mij neukt, slaat op mijn kontje, trekt aan mijn harde tepels, alles laat ik toe en geniet ervan.
Na een poos stellen we voor dat de mannen gaan liggen en wij bovenop hun komen zitten, ik ga op Frank zijn paal zitten, op deze manier komt hij weer echt lekker diep in mij, daar hou ik ook van, omdat hij ook groter is dan die van mijn man is dit wel zo lekker en vreselijk geil.
Nergens anders denk ik nu aan, op en neer wippend en draaiend met mijn onderlichaam zit ik tekeer te gaan op de grote paal van Frank, hij heeft mijn tieten in zijn handen en draait mijn tepels.
Onvoorstelbaar geil ben ik en is dit ook om zo op een andere paal dan die van mijn man te zitten, helemaal los ga ik, en ook onvoorstelbaar hoe gemakkelijk en zonder problemen dat ik vreemd ga hier…………….
Karin slaat een arm om mijn schouder, samen wippen we op en neer en ze roept tegen mij dan : “mijn zus is al net zo’n geile slet als ik”, ik probeer haar een kus te geven, Frank roept dan : “laat ze elk weekend maar komen, zo’n sex beest wil ik vaker op mijn paal”.
Alles vind ik spannend en anders dan wat ik gewend ben, en wat ze tegen mij en over mij zeggen maakt me niets meer uit, het enige wat ik wil en mijn best voor doe is om klaar geneukt en volgespoten te worden…………………
Ondertussen heb ik Karin losgelaten en voorover gaan hangen, met mijn handen steun ik op Frank zijn schouders, mijn slingerende tieten hangen voor zijn gezicht, en om beurten zuigt hij op mijn tepels.
Met zijn onderlichaam stoot hij omhoog, tegen mijn bewegingen in, op een werkelijk onvoorstelbare manier wordt ik hier geneukt.
“Frank…….. bijna…. ga ik…………komen…………….door neuken nu…………….” breng ik uit tussen het kreunen en hijgen door.
“Mag ik je dan ook volspuiten” vraagt Frank nog een keer, heerlijk wip en draai ik ondertussen door en hard roep ik dan : “jaaaaa, spuit mijn kut vol ik kooooooooommmmmm”” en wild schokkend spring ik op en neer op zijn paal………
Frank heeft mij vast bij mijn heupen en probeert mij omlaag te drukken zo diep mogelijk op zijn paal, zijn eikel voel ik diep in mij kloppen en dan voel ik dat hij straal na straal warm zaad diep in mij spuit, schokkend, trillend en luidt roepend kom ik klaar en hoor Frank ook kreunen en grommen.
Dit is de tweede keer dat ik mij vanavond vol laat spuiten, en deze keer voelt weer lekkerder dan de eerste keer.
Als onze lichamen rustiger zijn laat ik mij uitgeput voorover op Frank vallen, zwaar hijgend lig ik daar en voel zijn handen over mijn rug gaan.
“Dat was een geweldige beurt Frank, dank daarvoor” zeg ik hem in zijn oor, en dat meen ik ook……………
Zijn verslappende paal glijdt langzaam uit mijn kut, en voel hoe zijn zaad ook uit mij loopt. Frank antwoord : “jij ben ik wel vreselijk lekker, ik wil je wel vaker neuken”.

Als een poos later de mannen weg zijn en wij weer schoon gewassen in bed liggen na te praten zeg ik wel heel nadrukkelijk dat dit echt wel geheim moet blijven,
Karin vraagt hoe ik het allemaal vond, mijn antwoord is : “het is fout tegenover Kilian, maar wat heb ik genoten, wat was het geweldig om dit mee te maken, ik ga vaker een weekend komen.
We omhelzen elkaar, en vallen zo is slaap...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners