Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gloryhole - 26972 keer gelezen
Hier weer een verhaal van mij, Elise, 35 jaar inmiddels. Voor de liefhebbers, ik ben 1.65 m, weeg 57 kg, sportief slank figuur met een kleine, doch stevige B cup. Volgens mijn man heb ik een lekker klein kontje, en ik moet eerlijk zeggen dat ik ook het trotste ben op mijn billen. Heb dan ook maatje 34. Ik heb lang haar tot ver over mijn schouders en ben van nature een brunette.

Ik ben best wel sportief. Ik heb lange tijd aan fitness gedaan en ik mag graag een stukje joggen of fietsen. Zoals jullie weten wonen wij in een dorp nabij Breda. Heerlijk vind ik het om door de polders te fietsen op mijn racefiets. Of rond het dorp te joggen. Mijn man Eddie was vroeger ook heel sportief maar de laatste jaren is dat een stuk minder geworden door blessures. Zelf zegt hij dat geen 18 meer is en het voor hem allemaal wel wat minder mag nu. Hij zit nu bij een tafeltennisvereniging en speelt op recreatieve basis.

Een ex collega van mij woont ook bij ons in het dorp. In de tijd dat we collega waren kon ik het bijzonder goed met hem vinden. Zijn naam was Patrick. Het was een grote sportieve en gespierde blonde man. Een type ruwe bolster blanke pit. Hij was versierd met diverse tattoos. Hij trainde in dezelfde sportschool als waar ik ook trainde. Natuurlijk spraken we vaak af om samen te sporten als we dezelfde dienst hadden. In de warmere tijd van het jaar gingen we vaak samen joggen of een rondje op de racefiets.

Er was niets mis met Patrick. Hij was, net als ik, ook gelukkig gehuwd en had 2 leuke kinderen. Ik vond het een heel leuke man en had echt veel lol met hem. Tijdens het trainen was hij, net als ik, serieus bezig. Kortom een leuke collega en fijne trainingsmaat, verder geen gevoelens what so ever.Een paar jaar geleden ging het echter mis in zijn relatie. Hij en zijn vrouw gingen uit elkaar. Zijn vrouw werkte ook in onze zorginstelling. Daar het, zoals zo vaak, uitliep in een fikse vechtscheiding leek het Patrick handiger om overplaatsing aan te vragen naar een andere locatie binnen onze zorginstelling. Patrick ging werken in een andere plaats.

Ik hield contact met Patrick via de WhatsApp en hij bleef mijn sportmaatje. Nadat de scheiding een feit was en Patrick weer in rustig vaarwater zat ging zijn frequentie van sporten weer omhoog. Patrick woonde nu in een appartementje in ons dorp.

Op een warme woensdag kreeg ik een app van Patrick of ik geen zin had om mee naar Breda te gaan om een rondje Galderse meren te doen. Dan konden we daarna een frisse duik nemen voordat we weer huiswaarts zouden gaan. Mijn man was werken en mijn dochtertje zou direct na school meegaan naar een kinderfeestje dus die zou ook pas rond 5 uur thuis gebracht worden. Ik stuurde een App terug dat het een strak plan was. Ik trok mijn sportkleding aan en stopte een flesje water, badlaken en mijn bikini in een sporttas.

Patrick pikte me op en we reden naar de Galderse meren. Het was er erg rustig. We jogden een rondje rond de Galderse meren en kwamen ook langs het naaktstrand. Patrick stopte hier. Een stukje verderop lag een man naakt van de zon te genieten. We waren erg bezweet en Patrick vroeg zullen we hier onze frisse duik nemen? Ik keek Patrick vragend aan. Patrick haalde zijn schouders op en begon zich uit te kleden.

Naakt rende hij het water in en nam een duik. Heerlijk schreeuwde hij toen hij weer boven kwam. Ik had het bloedheet van het joggen en het was erg warm. Ik dacht what the fuck, en trok mijn kleding ook uit en liep naakt naar het water. Ik liep rustig het water in, wat warmer was dan ik dacht. Dan liep ik er vlot in en nam ook een duik. Patrick spetterde met water in mijn gezicht en ik begon terug te spetteren. Zo begonnen we al snel te stoeien in het heerlijke water. Patrick probeerde me te grijpen maar ik draaide me snel om. Hierdoor sloegen de handen van Patrick om mijn borstjes. Oeps sorry stamelde Patrick. Ik deed net of ik heel boos was en spetterde toen opeens een klets water in zijn gezicht en dook snel onder. Patrick dook achter me aan en greep me vast onder water. Lachend kwamen we boven. Ik in de armen van Patrick. We keken elkaar aan en als magneten trokken onze lippen naar elkaar toe.

Patrick kuste me op mijn lippen en ik kuste terug. Dan voelde ik zijn tong in mijn mond glijden waar mijn tong hem al op aan het wachten was. Minutenlang stonden we te tongzoenen. Patrick zijn handen verkenden mijn lichaam. Ik voelde zijn pik tussen ons groeien. Patrick begon mijn klitje te strelen. Ik trok zacht aan zijn pik onder water. Toen zijn pik echt keihard was tilde Patrick mij wat op bij mijn billen en liet me op zijn pik zakken. Al zoenend pakte ik zijn pik vast en stuurde die voor mijn reeds geile kutje. Zijn pik drong in mijn kutje toen Patrick me rustig over zijn pik liet zakken. Rustig door zoenend neukte Patrick mij. Ik keek even naar het strandje en zag dat die naakte man naar ons lag te kijken. Dan begon Patrick hard te kreunen en voelde ik zijn pik diep in mijn kutje op en neer springen. Een warme gloed vulde mijn kutje. Patrick had zijn zaad in mijn kutje gespoten.

We keken elkaar aan terwijl ik voelde hoe zijn verslappende pik uit mijn poesje gleed. Sorry fluisterde Patrick, ik kon me echt niet meer inhouden. Je bent zo lekker en het was al zo lang geleden dat ik seks gehad heb. Ik kuste hem teder op zijn lippen en fluisterde terug ik was er ook aan toe. Zal het warme weer wel zijn. Patrick was blij dat ik geen spijt had van ons slippertje. Hij excuseerde zichzelf voor het feit dat ik niet klaar gekomen was. Hij beloofde me dat hij dat nog eens meer dan goed zou maken. Ik lachte en fluisterde we zullen het wel zien of dat ooit nog gaat gebeuren.

We liepen terug naar het strand en ik zag dat die naakte kerel met een stijve pik naar ons lag te kijken. Bedankt voor het showtje hoorde ik die kerel zeggen. We bleven even staan terwijl we ons op lieten drogen door de zon. Toen kleedden we ons weer aan en wandelden terug naar de auto.

De keren dat we daarna samen gingen sporten werd er niet meer over het voorval van de Galderse meren gesproken. Ik had ondertussen weer een nieuwe fantasie in mijn hoofd, welke mij absoluut niet meer losliet. Telkens als ik er aan dacht werd ik zo geil als boter. Ik had eens een pornofilmpje gezien van een vrouw die een man pijpte door een gat in de muur. Het bleek een gloryhole te zijn.Ik werd al nat bij de gedachte om een volstrekt onbekende man te pijpen zonder dat hij weet wie het doet en zonder dat ik zie wie het is. Het idee liet me niet los. Ik had al eens op Google gekeken naar een gloryhole bij mij in de buurt. Ik had er een ontdekt, in een seksbioscoop in Roosendaal. GeWoon in Roosendaal heette het. Ik durfde het aan niemand te zeggen. Wat voor slet ben je als je zomaar een wildvreemde pijpt. Maar deze fantasie liet me niet los en maakte me onrustig.

Op een dag had ik de halve ochtend weer aan niets anders gedacht dan aan een gloryhole. Ik was er weer aardig geil van geworden. Mijn man was werken en ik had die dag een late dienst dus seks zou er niet van komen die dag. Ik had vroeg in de middag afgesproken om met Patrick te gaan sporten. Om 13.30 uur stond ik bij Patrick aan de deur. Je bent vroeg, ik ben nog niet klaar hoorde ik Patrick zeggen. Kom maar even binnen. Ik moet mezelf nog omkleden. Ik stapte zijn appartementje binnen. De slaapkamerdeur stond open en ik zag hoe Patrick zijn kleren uittrok.

Ik liep de slaapkamer in en ging dicht tegen hem aan staan. Ik heb nog wat te goed van je en dat wil ik graag nu krijgen. Patrick wist meteen wat ik bedoelde en greep me vast en een heftige tongzoen volgde. Patrick trok mijn shirt over mijn hoofd en knipte handig mijn BH los. Met ontblote bovenlichamen schuifelde we al zoenend naar zijn bed. We lieten ons op zijn bed vallen. Patrick lag half op me en hij streelde mijn borstjes terwijl hij me diep tongzoende. Al kusjes gevend in mijn hals trok hij mijn broekje en hipster wat naar beneden. Patrick begon mijn kale kutje te strelen. Ik streelde zijn pik door zijn boxer en ik voelde een lekkere natte plek op de plaats waar zijn eikel lag. Patrick trok mijn broek en hipster nu helemaal uit zodat ik naakt op zijn bed lag.

Hij fluisterde in mijn oor of hij ons mocht filmen zodat hij dat tijdens zijn vele eenzame avondjes terug kon kijken. Ik ging akkoord mits hij beloofde het filmpje nooit openbaar te maken. Hij plaatste de camcorder op zijn kast en kroop toen tussen mijn benen. Hij zoende zich een weg van mijn voeten naar mijn smachtend kutje. Ik ga je likken tot je me smeekt te stoppen hoorde ik hem zeggen.

Teder begon hij zoentjes op mijn geile kutje te geven. Ik voelde me al aardig nat worden. Dan voelde ik zijn tong door mijn gleufje glijden en mijn klitje raken. Ik kon een kreuntje niet onderdrukken toen hij mijn klitje vond en deze zacht begon te likken. Het duurde niet lang of mijn eerste orgasme begon zich aan te kondigen. Het kwam hard en geil door mijn lenden scheuren. Ik had het gevoel of mijn kutje explodeerde. Ik voelde mijn kutje spastisch samen trekken toen het orgasme door mijn geile kutje denderde. Patrick bleef mijn klitje zoentjes geven tot ik weer wat bedaard was. Ik begon geil met mijn bekken heen en weer te wiegen om aan te geven dat ik klaar was voor de tweede ronde.

Patrick heeft me drie keer klaar moeten likken voordat mijn geile kutje verzadigd was. Hij keek me, zoentjes gevend op mijn kutje, aan na mijn derde orgasme. Ik keek hem diep in zijn ogen en fluisterde toen, ik wil je nu in me. Patrick trok snel zijn boxer uit en kwam op me liggen. Hij stuurde zijn natte eikel naar de ingang van mijn smachtend kutje. Soepel gleed hij bij me naar binnen. Ik haakte mijn voeten op zijn rug in elkaar en kantelde mijn bekken. Patrick begon in mijn kutje te stoten. Harder kreunde ik, neuk me hard. Patrick begon als een dolle stier in mijn kutje te stoten en ik lag piepend van genot onder hem tegen hem aan te rijden. Dan explodeerde zijn pik diep in mijn kutje en braakte zijn zaad uit diep in mijn buik. Patrick liet zich op me vallen en ik liet mijn benen wijd op bed vallen. Zo dat was nog eens lekker hoorde ik Patrick zeggen.

Patrick heeft me het filmpje, wat hij van ons gemaakt had, via de mail toegestuurd. En ik moet eerlijk zeggen, het ziet er erg geil uit. Ik was weer voor een paar dagen bevredigd maar al snel begon de gloryhole fantasie weer op te spelen. Steeds zag ik het weer voor me hoe ik op mijn hurken in een of ander hok zat te wachten tot iemand zijn pik door het gat stak die ik lekker mocht verwennen. Niet wetende wie er aan dat stuk hard vlees vast zat. Het begon steeds harder te kriebelen bij me.

Ik had op enig moment met een vriendin afgesproken om eens lekker bij te kletsen. Zij woont in Bergen op Zoom. Ik zou dus langs Roosendaal komen. Het adres van de seksbioscoop wist ik al uit mijn hoofd. Ik trok mijn stoute schoenen aan en voerde het adres in mijn navigatie in. Ik was al een half uur vroeger vertrokken dan ik normaal zou doen. Onderweg belde ik mijn vriendin dat ik een uurtje later dan afgesproken bij haar zou zijn. Ik droeg een kort rokje en een leuke blouse.Aangekomen bij de seksbioscoop wilde ik een kaartje kopen voor de filmzaal. Voor dames alleen is het gratis entree hoorde ik de man bij de kassa zeggen. Hij wees me de weg en ik stapte de zaal in waar hetero films werden getoond. Het gehijg van een vrouw kwam me tegemoet. Op het scherm was te zien dat een mooie jonge dame aardig hard genomen werd door een grote neger. Toen mijn ogen een beetje gewend waren aan het donker zag ik, verspreid door de zaal 3 mannen zitten die mij aan zaten te gapen. Ik ging op de voorste bankenrij zitten en keek even naar de film. Ondanks dat de zenuwen door mijn keel gierden voelde ik na een minuut of 10 toch wat tot leven komen tussen mijn benen. Ik had buiten de zaal al de cinemahokjes zien staan waar, als het goed is, de gloryhols in zaten. Na nog een paar minuten gekeken hebben zag ik dat die neger op het scherm al trekkend aan zijn pik klaar kwam en zijn zaad in de mond van zijn vrouwelijke tegenspeelster spoot.

Ik stond op, trok mijn rokje goed en heupwiegend liep ik naar de uitgang van de zaal. Ik gaf de heren die me aan zaten te staren een knipoog. Ik liep de zaal uit en liep langzaam naar de middelste cabine. Langzaam opende ik de deur en stapte naar binnen. Ik durfde niet om te kijken om te zien of ik gevolgd werd. Ik was geil en zenuwachtig tegelijk. Zou er wat gebeuren bedacht ik.

Vol spanning keek ik naar het gat in de wand. Ik zag een schaduw voor het gat door glijden. Dan stak er opeens een hand naar binnen. De hand taste rond. Ik gleed naar de wand toe, hurkte en liet toe dat de hand over mijn blouse streek en in mijn borstjes kneep. Dan verdween de hand en hoorde ik een riem losgetrokken worden. Snel stond ik op en trok ik mijn string uit. Ik ging weer op mijn hurken voor het gat zitten.

Dan werd er een mooie half stijve pik door het gat geduwd. Ik streelde hem en voelde mijn kutje volstromen met geil vocht. Met mijn vrije hand knoopte ik mijn blouse open. Ik zag de pik onder mijn strelende handen groeien. Even rook ik eraan, hmm hij rook lekker geil. Ik likte over de eikel terwijl ik hem zacht streelde. Dan zoog ik hem mijn mond in terwijl ik ondertussen mijn vingers tussen mijn natte lipjes mijn kutje in liet glijden. Even vingerde ik mezelf met twee vingers om deze goed nat te maken. Ik trok die pik langzaam af terwijl ik hem in hetzelfde tempo beurtelings diep in mijn mond nam en hem dan tot aan zijn eikel weer uit mijn mond liet glijden. Ondertussen er hard op zuigend. Met mijn nat gemaakte vingers begon ik mijn klitje te stimuleren. Geil zat ik op mijn hurken op een vreemde pik te zuigen. Met klauwende vingers tussen mijn gleufje die mijn klitje zaten op te wrijven. Ondertussen fantaserend hoe de man eruit zag die aan die pik vast zat, was hij oud of jong, knap of lelijk? Ik voelde al snel een orgasme opborrelen. Zacht kreunend met die pik in mijn mond kwam ik schokkend klaar. Dan voelde ik opeens een straal zaad uit zijn op en neer wippende pik in mijn mond spuiten. Ik trok mijn mond van die pik en zacht trekkend liet ik hem verder op mijn hals spuiten. Ik liet het zaad, welke in mijn mond gespoten was uit mijn mond lopen. Toen er geen zaad meer uit zijn pik kwam nam ik hem nog even in mijn mond en likte en zoog er nog even aan. Dan werd de pik terug getrokken uit het gat.

Even kreeg ik de drang om door het gat te kijken of ik een glimp op kon vangen van de man die zojuist door mijn mond en handen een orgasme had gekregen. Ik kon me toch bedwingen, het moest een, voor mij, onbekende blijven. Ik maakte mijn hals en gezicht schoon met wat papieren zakdoekjes die ik altijd in mijn tas heb zitten. Mijn BH was ook nat geworden van het zaad. Die maakte ik ook wat schoon. Ik droogde ook mijn natte kutje en trok toen mijn string weer aan en knoopte mijn blouse dicht. Ik verliet de cabine en vertrok uit de seksbioscoop.

Nagenietend reed ik naar mijn vriendin voor een leuke avond bij beppen. Had ik ervan genoten? Jazeker wel, ik vond het zeer spannend. Maar ik betwijfel of ik het vaker zal doen. Ik rij ook vaak langs de parkeerplaatsen langs de A58 tussen Breda en Tilburg. Ik weet dat daar ook regelmatig activiteiten gaande zijn. Als ik toch eens het lef had om daar gewoon te stoppen om te kijken of er voor mij ook wat actie zou kunnen zijn. Maar dat zal toch een te grote stap zijn voor mij.

XXX Elise

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners