Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

vrouw tot vrouw - 8656 keer gelezen
Jaynes vader was een welgesteld man, en toen hij haar een nieuwe sportauto als verjaardagscadeautje gaf, stond ze te popelen om hem aan Mary, haar vriendin te laten zien. Mary was zeer onder de indruk. Je vader geeft je alles wat je wilt!, zei ze. Ja, maar hij geeft me niet wat ik nodig heb!, antwoorde Jayne veelbetekenend.
Mary begreep haar meteen. "Laten we naar binnen gaan, dan zal ik je iets spannenders geven dan hard rijden!", zei Mary sexy. Binnen begonnen de meisjes elkaar uit te kleedden. Mary knoopte Jayne's blouse open en streelde haar kleine borsten door de BH heen. Ze voelde de tepeld door de stof heen hard worden. Jayne maakte de BH los en trok hem uit. Mary pakte de beide tieten beet en masseerde ze zachtjes. Langzaam kneedde ze, en draaide ze aan de tepels totdat ze keihard waren. "Zuig aan mijn tepels", zei Jayne. Mary liet haar tong rond de harde tepel draaien en zoog op de tieten. Daarna trok Mary, Jayne's slipje naar beneden en streelde de billen van haar vriendin. Jayne ging op haar knieen zitten en Mary begon de mooie ronde billen te likken. Ze liet haar tong door de bilspleet glijden en kwam bij het bittersmakende kontgaatje aan. Ze zoog op het anusroosje en duwde haar tong naar binnen. Jayne kreunde zachtjes. "Dit is iets wat mijn vader nou juist niet voor me kan kopen!", zuchtte Jayne, trok Mary omhoog en gaf haar een natte tongzoen. Alle gedachten aan haar nieuwe cadeau waren na dit uit Jayne's hoofd verdwenen. Mary liet haar hand tussen de benen van Jayne glijden en voelde aan de hete spleet, ze was al aardig nat geworden. "Oh, god! Dit is zo lekker", kreunde Jayne opgewonden.

"Maak het mij ook eens naar de zin!" hijgde Mary. "Laat mijn poesje eens spinnen", voegde ze nog toe, terwijl ze op handen en voeten ging zitten. Jayne stroopte haar vriendin's slipje van haar strakke geile billen, en begon te spelen met haar natte, roze spleet. "Oh, schat, wat doe je dat toch goed.", gromde Mary, toen Jayne een vinger in haar kutje stak en haar zachtjes begon te vingeren en haar billen kustte. Haar vinger gleed langzaam door de vochtige warme grot van haar vriendin. Met lange halen likte ze door de bilspleet van Mary. Toen maakte ze een vinger nat met speeksel en stak die in het strakke kontgat. Eerst had Mary er moeite mee, maar toen ze eenmaal onspande ging het al snel gemakkelijker. Er zat nu in elk gat een vinger en die gingen in het zelfde ritme in en uit haar goddelijke lichaam. Na vijf minuten stond Mary in de brand. "Ik wil iets groters", bedelde ze "ik wil een dildo."

Jayne haalde er een uit Mary's collectie kunstpenissen, en stak hem in Mary hete spleet. Ze begon hem langzaam heen en weer te halen, maar voerde al snel het tempo op. "Oooooh, ooooh, ja, ja, ga door, ik, ik, kom, ooooh, ja, ik kooooom", kreunde Mary, terwijl ze haar orgasme kreeg. Jayne trok de natte dildo uit de pulserende kut en likt het geil er met veel plezier af. Ze was gek op de smaak van Mary's kutje."Oooh, het lijkt wel alsof mijn gleuf in de brand staat." hijgde Mary zachtjes na. "Laat mij hem dan een beetje afkoelen met mijn tong!", antwoordde Jayne geil. Ze duwde haar gezicht tussen Mary's benen en begon plagend langs de binnenkant van haar dijen te likken, iedere keer net niet de kut bereikend. Na dit een tijdje gedaan te hebben kustte ze de sponzige schaamlippen, ze proefde het geil en begon langzaam te likken. Met haat vingers trok Jayne de schaamlipjes uit elkaar en stak haar tong diep in de druipende grot. Ze dronk met grote teugen van de liefdessappen van Mary. Ze zocht hoger in de vagina naar de kleine clitoris, ze vond hem en begon er aan te likken, te zuigen en erop te knabbelen. Dit was te veel voor Mary, haar lichaam begon te schokken en ze begon harder te kreunen. "Ooh ja, oooooooh, ooooh, jaaaaaaa" en ze kwam voor de tweede keer klaar. Haar kut kromp samen en het geil kwam er in grote hoeveelheden uitlopen. Jayne likte zo hard zo kon om geen druppel verloren te laten gaan. Het schokken werd minder en Jayne gaf Mary eem lange tongzoen.

"Nu is het jouw beurt, geil sletje van me!", kondigde Mary opgewonden aan. Ze dook tussen de dijen van Jayne en begon wild aan haar kut te likken. Jayne kirde en kreunde van genot. Ze werd nog heter toen Mary een grote dildo en een klein vibratortje haalde. De dikke dildo werd tussen haar lippen geduwd en vulde haar helemaal op. De kleine vibrator duwde Mary in haar kont. Mary bewerkte Jayne met de kunstlullen en likte aan Jayne's harde klitje. In een traag tempo gleden de lullen in en uit haar lichaam. Zelf masseerde ze haar borsten en trok aan haar tepels. Jayne begon haar hoogte punt te bereiken en duwde Mary's hoofd tegen haar kloppende poes. Mary likte sneller, en nu bereikte Jayne haar hoogtepunt. Jayne duwde Mary's hoofd zo hard dat deze bijna geen lucht meer kon krijgen. Mary likte dapper door en slurpte al het geil van haar vriendin naar binnen. Nog steeds niet vermoeid gingen ze naast elkaar zitten. Beide pakte een vibrator en begonnen zichzelf ermee te verwennen. Drie orgasmes op een avond was bij deze vrouwen niet genoeg. Mary legde haar hoofd op Jayne's borst en likte haar tepel. "Je hebt zo'n mooie kut, schat", fluisterde ze, "Alleen er naar kijken maakt me al wild. Ik moet je nog een keer neuken!"

"Dat wil ik jou ook nog een keer!", antwoordde Jayne. Ze gingen in de negenenzestig-positie liggen en duwde de vibrators in elkaars natte kutjes. De klitjes werden gelikt, de kontgaatjes gevingerd en de gleuven bewerkt met de massage staven. Het duurde niet lang of de twee vrouwen lagen wederom te kronkelen in een gelijktijdig orgasme.

Na dit hevige orgasme, vielen Mary en Jayne elkaar in de armen en kuste elkaar innig. Het was een mooie manier geweest om het nieuwe cadeau te vieren.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners