Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

mijn franse lerares - 10983 keer gelezen
Toen ik verliefd werd op Danielle, mijn lerares Frans, was ik eenentwintig. Zij is in de dertig, blond, altijd zeer mooi opgemaakt en een echte Francaise. Perfect! Ik hing aan elk woord dat ze zei in haar Franse accent en wachtte ademloos op een beurt...
Natuurlijk werd ik door iedereen uitgelachen als ik geen antwoord op haar vragen wist te geven en haar alleen maar met open mond zat aan te staren. zij was zeer boos en zei me na te blijven voor een stel extra opdrachten. Ik voelde me zeer vernederd toen we elkaar troffen in haar kantoortje en probeerde haar mijn interesse voor de Franse cultuur en taal uit te leggen.

Dit stemde haar gunstig en ze vroeg me om naar haar huis te komen om wat Franse boeken op te halen.

Eenmaal bij haar thuis bewonderde ik haar prachtige spulletjes en spraken wij over van alles en nog wat. We zaten dicht bij elkaar en vaak pakte ze mijn hand of streelde mijn wang. Ik raakte opgewonden. Toen morste ik wat cola op mijn T-shirt en zij stond erop dat ik het uittrok, zodat ze het uit kon spoelen. Ik trok het uit en gaf het aan haar. Ze keek lange tijd naar me. Ik bloosde en mijn borsten voelde heet aan in m'n beha.. Ze zei me ook m'n beha uit te doen, wat ik deed omdat die inderdaad ook plakkerig was van de cola. Mijn tepels waren hard. Om mij niet al te verlagen te laten zijn trok Danielle spontaan ook haar sweater en haar blouse uit. Ik hield mijn adem in terwijl ik naar haar mooie borsten staarde die zaten opgesloten in een zeer mooie kanten beha.In mijn ogen kijkend vroeg ze me om die af te doen, wat ik met trillende vingers deed "Masseer ze nu voor me." Ik bracht mijn handen omhoog en pakte ze en kneep in haar borsten, streelde ze licht en tilde ze op, terwijl ik ervan begon te hijgen. Ze waren geweldig, vol en stevig, de tepels hard en opgezwollen. Danielle trok me in haar armen en kuste me hevig, haar tong glipte in mijn mond en haar borsten duwden tegen die van mij aan.

Ze nam me mee naar haar slaapkamer waar ze me verder uitkleedde en begon met me te vrijen. Heel lang zoog ze aan mijn tieten en tepels, vingerde mijn kutje en streelde mijn overgevoelige clitorisje. Ik kwam klaar, nog eens en nog een keer. Eindelijk zei ze: "Laat nu jouw mond over mij heen glijden..."

Ik dook op haar borsten en likte, zoog en beet, terwijl ik mijn kut tegen de hare duwde tot we beiden klaarkwamen.

Hierna ging ik haast iedere dag naar Danielle toe om heerlijk wild en geil te vrijen. Ze nam mijn maagdelijkheid (ja, dat was ik nog) met een dildo, die ze "Pierre" noemde. Ze nam me zachtjes en met lange halen, terwijl ik om meer smeekte.

"Harder, harder!", gilde ik het uit, en ze duwde haar grote borsten op mijn gezicht en de dildo gleed zo soepel in en uit.

Uren likten we en zogen we aan elkaars kutje. Zij verzorgde mijn klit altijd extra lang en rekte hem uit. Zij manipuleerde mijn genotsknobbeltje door eraan te trekken en draaien tot ik klaarkwam. Als resultaat na drie jaar is mijn klitje wat groter geworden en mijn tepels worden elke keer als ze me pakt groter en harder. Ik heb haar nooit met de dildo mogen neuken en ze houdt ervan als ik haar kutje met mijn tieten neuk. Dan wrijf ik met die harde tepels van me over haar klitje tot ze klaarkomt. Ze geniet er ook van als ik haar tepels streel met mijn klit en ook op die manier kan ze (zichzelf vingerend) een orgasme bereiken.

Vorig jaar ,op vakantie, in Frankrijk heeft Danielle mijn tepels laten piercen en er ringen in laten zetten. Wanneer ze bijt en zuigt aan een tepel, met de ring er nog door, kom ik gillend van genot klaar. Danielle is mijn grote liefde. Ik heb het ook wel eens met mannen geprobeerd, maar die zijn zo ruw, onhandig en slordig. Wanneer Danielle me kust met haar volle rode lippen, voel ik het in mijn tepels. Wanneer zij aan mijn klit trekt, kreun ik het uit en wanneer zij haar gezicht in mijn poes begraaft ben ik geiler dan geil.

Danielle wil dat ik haar help ook andere vrouwen te verleiden en ik heb besloten dat te doen Er zijn veel knappe meisjes om uit te kiezen. Zo is er Diana, die is slank, heeft lange benen en rood haar. Haar kutje is heel erg mooi! En er is Barbara, die is zeer verlegen en heeft enorme tieten, zo groot en vol zie je ze eigenlijk maar zelden en ik ben er dan ook erg geil op.

Ik heb Barbara zien douchen na de fitness. Ze gaat altijd als laatste om de blikken van de anderen te ontwijken. Als ze zich afdroogt, heb ik stiekem gezien, pakt ze haar tieten en likt aan de tepels. dan staat ze voor de spiegel en kijkt naar wat ze doet. Danielle zal wel van haar weten te genieten. Diana lijkt mij er een die kan genieten van een flinke neukbeurt met "Pierre". Ik zie haar al kronkelen met haar geile lijf, terwijl Danielle de dildo in haar geile roodbehaarde spleet stoot.

In de komende weken zal ik zeker een van hen meenemen naar mijn lieve Danielle.

Of zal ik ze voor mezelf houden.....?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners