Dit is het vervolg op "rood hebbedingetje".

Het was al een paar weken geleden dat ik met carolina op de WC had gevreeen, de weken daarna had ze me niet meer aangesproken of de WC op gesleurt, ze negeerde me weer zoals vroeger. het was net alsof ons avontuurtje nooit had plaats gevonden! en ik was zoals gewoonlijk weer te verlegen om nog tegen haar te spreken, ik had wel haar telefoon nummer maar ook dat durfde ik niet te bellen.

dus deed ik maar niks, gelukkig had carolina meer lef, toen ik op een dag thuis kwam en mn tas uitpakte vond ik een rode enveloppe in mn tas! het was een brief van carolina......yippie dacht ik. er stond in dat ze het heel jammer vond dat ik nooit gebelt had en dat ze zo graag zou willen dat ik eens langs kwam, ik kwam er achter dat e hellemaal niet zo ver bij me vandaan woonde. voor de rest nog wat lieve naampjes en geslijm. onder de brief stond haar naam, geschreven met lippenstift! en daarnaast een rode mondafdruk van haar perfecte lippen.

na de brief minstens 25 keer gelezen te hebben waagde ik de sprong, en belde ik het nummer. ik kreeg al snel iemand aan de lijn "ja hallo met lelie" zei een zwoele stem. ik noemde mn naam. ik "aha jij belt zeker voor carolina?" zei lelie "ja" zei ik "ben jij carolinas zus?" er klonk een harde lach door de telefoon "nee gekkie ik woon met haar samen, maar ik al je carolina geven" na even wachten kwam carolina aan de lijn. ze begon meteen te praten dat ze naar me verlangde en dat ik langs moest komen, op vrijdag als het me uitkwam, ik zie dat het mij best was "kunnen we leuke dingen gaan doen" zei ze nog geniepig.

die vrijdag zocht ik dus haar adres op, ik kwam uit bij een vrij groot huis. Toen ik aanbelde deed even later een bloedmooi chinees meisje open met, het was lelie. ze zei dat ik binnen mocht komen, en dat carolina in de kamer wachte, toen ik naar de kamer liep deed lelie de deur op slot. in de kamer zat carolina op de bank, ze had haar blonde haar in een vrij lange vlecht "zo ben je daar? dat werd tijd" ze zeiden dat we boven gingen spelen.

Ik volgde de twee mee naar boven de lange trap op, tijdens het lopen had ik zicht op carolinas kontje, dus dat zat wel goed. boven in de slaapkamer (er was maar een slaap kamer!) stond een prachtig wit hemel bed, eenmaal binnen ging ook die deur weer op slot en toen begonnen ze tegen elkaar te praten "doen we het nu of straks?" zei lelie "nu, maar niet op het bed, ik wil daar geen sperma vlekken op hebben, eerst dat, en daarna krijgt ie verzachting" ze geboden me uit te kleden, ik deed alles wat die heerlijke meiden zeiden!

lelie haalde een heel dik touw uit een grote kast en begon me daar me vast te binden, terwijl carolina een badkamertje binnen ging die in de slaapkamer gevestigd was, ik werd hellemaal strak vast gebonden en kon geen kant meer op, alleen nog een beetje huppelen. het enige wat tussen de touwen uitstak was mn stijve penis, die flink stuiptrok toen carolina de badkamer weer uitkwam gekleed in rode lingerie
een rode BH die haar mooie borsten omhoog drukte, een spannend rood slipje rond haar bekkens, mooie rode netkousen die verdwenen onder een paar lange rood leren laarzen die glommen in het licht.

Ze liep naar een nachtkastje en haalde daar uit wat rode nagellak, ze kwam voor me staan en begon recht voor mn neus haar lange nagels glanzend rood te lakken

ik barste in zweet uit. toen ze klaar was gaf ze het potje nagellak aan lelie die achter me stond, toen begon carolina me af te trekken met haar lange rode nagels terwijl lelie me stevig vast hield zodat ik niet om kon vallen.

Ik dacht dat ik dood ging van genot, de zaadlozingen die volgde spoten tegen carolinas buik, ze giegelde elke keer als ik weer klaar kwam, ik kon nauwelijks geloven dat dit gebeurde! ze was zo geil met die sexy lingerie!

Ik moest daarna voor straf het sperma van haar buik aflikken, maar dat deed ik graag, hoewel het wel moeilijk ging met al die touwen om mn lijf.
toen mocht lelie zich ook omkleden. ondertussen omhelsde carolina me stevig en begon me heftig te tongen, lelie kwam al gauw terug, ook gehuld in lingerie, precies het zelfde als dat van carolina maar dan in het paars.

Carolina liep naar lelie toe en bekte haar op haar mond, het wond me wel op om ze zo te zien zoenen met elkaar. het zelfde ritueel volgde weer maar dan voor lelie, ze lakte haar nagels paars, kwam me aftrekken, en ik mocht weer mijn eigen sperma van haar aflikken, ik vond het heerlijk dat gele buikje te likken!

daarna maakten ze me los uit de touwen en begeleiden ze me naar het bed, en duwde ze me erop en maakte mijn polsen en enkels vast aan de bedstijlen met dunne witte lakens die op het bed lagen, ze pakte allebij een lippenstift, carolina rood, en lelie paars, en begonnen hun lippen heel dik te stiften. toen kwamen ze op me af en gingne allebij een een zijde van het bed zitten.

Ze kuste mn buik en borst vol met rode en paarse lippenstift afdrukken "je word een mooi kunstwerk" zei carolina. ook mn hele kop kuste ze vol met lippenstift, i kwam een paar keer zomaar klaar, zo geil werd ik ervan!

Ze stopte niet todat mijn lijf vol rode en paarse mondafdrukken zaten. ze keken tevreden toe hoe ik lag te hijgen met een knoerharde stijve "alleen zijn pikkie is nog niet gekleurd, welke kleur zullen we doen? rood of paars?" zei carolina "laten we er om tossen" zei lelie ze pakte een munt, kozen een zijde, en gooide die op.

"haha! ik heb gewonnen!" jubelde carolina. ze pakte haar rode lippenstift en stifte haar lippen weer heel dik, toen ze erna met haar tong over wreef, glanzde de lippen als water! ze nam mn penis in haar warme mond en begon met grote halen te zuigen, ik moest toezien hoe ze mn penis hellemaal felroodkleurde met haar rooie bek!

Toen ze klaar was leek mn penis net een lange rode peper! "zo wij gaan nu even wat eten" zei ze "dan kan de lippenstift lekker drogen op je huidje" de meisjes giegelde en gingen naar beneden.

ze hebben me daar minstens een uur laten liggen, de lippenstift droogde op, en werd korrelig, ze hadden strakke knopen gelegd, ik kon echt niet los komen, later mocht ik los, ik mocht mn gezicht wassen, maar de rest niet!

Ze dwongen me om met mijn lijf vol lippenstift onder mn kleren naar huis te gaan, en zeiden dat volgende week vrijdag de volgende "lippenstift sessie" was en dat ik beter kon komen opdagen als ik geen echte straf wilde. Thuis heb ik me toen hellemaal uitgekleed en mezelf in de spiegel goed bekeken, ik was inderdaad een mooi kunstwerk, daarna ging ik in bad.

ik ben nog vaker terug geweest naar die schatjes! want niks is heerlijker dan lippenstift op je naakte huid!