Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

In de gevangenis - 5922 keer gelezen
Dit verhaal heeft zich ongeveer een jaar geleden afgespeelt. Op dat moment zat ik een gevangenisstraf uit van 4 maanden.
Ik had al 2 jaar een relatie met mijn huidige vriend, waar ik absoluut niet over te klagen had. De sex was super, we deden het vaak en op de meest vreemde plaatsen. Toen dus bleek dat ik werd veroordeeld tot 4 maanden cel, was dat een behoorlijke ingreep op ons sexleven. Stel je voor, 4 maanden geen sex, terwijl we het iedere dag het er toch van namen.
Na 2 weken in de gevangenis begon het dan ook aardig te kriebelen in m'n poes en ik kon me niet voorstellen dit nog 3,5 maand vol te houden. Ik had me inmiddels al een aantal keren zelf gevingerd, maar een oplossing was het niet.
Het enige positieve op dat moment was, dat ik al wat kontakt had gelegd met medegediteerden, waar ik het goed mee kon vinden. Dit brak de dag. Met één van de gedetineerden kon ik het zelfs zeer goed mee vinden. Ze heette Sandra, een 23-jarige langharige brunette, die er zeer goed uitzag. Ze had een mooi slank figuur en stevige volle borsten. Toen ik net een week binnen zat, had Sandra al kontakt met me gelegd. Ze zat een straf uit van 1 jaar, maar wilde er verder niet echt over praten. Wel hoorde ik van andere gedetineerden dat Sandra lesbische trekjes had, ondanks dat Sandra thuis een vriend had zitten. Echter besloot ik er wat dat betreft niet te veel van aan te trekken, aangezien ik goed met haar overweg kon.

Het was avond tegen een uur of 9, en ik lag op bed in de cel met de deur op een kier. Ik zat zwaar te balen. Ik was simpelweg bloedgeil met een drijfnatte gevoelige poes. Ik had al 1,5 maand niet meer geneukt en stond op ontploffen. Zoals vaker was ik van plan om mezelf weer eens een stevige vingerbeurt te geven. Ik had op dat moment een t-schirtje aan met daaronder alleen een slipje. Ik schoof dus vrij makkelijk mijn hand in m'n slipje om mezelf 's lekker te verwennen. Plots ging de celdeur van zijn kier en bij het horen van de piepedende deur, haalde ik verschrikt mijn hand uit m'n slipje. Het was Sandra. "Ik dacht, laat ik voor dat we gaan slapen nog even bij je langs gaan" zei ze, "Maar volgens mij stoor ik je". "O, dat valt wel mee" zei ik met de schrik nog in de benen.
Sandra kwam bij me op bed zitten en keek me anders aan dan normaal, zwoeler, verleidelijker. "Volgens mij zat je met je poesje te spelen, zei ze met een fluiterende toon. Ik kreeg op dat moment een rood hoofd van schaamte. "Je hoeft je er niet voor te schamen, ik vinger mezelf iedere avond", zei ze op een manier alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. "Ik mis het net zo goed als jij om eens lekker geneukt te worden door m'n vriend, maar dat zit er voorlopig niet in", zei ze.
De sfeer begon voor mij al minder gespannen te worden, met name omdat Sandra door haar openheid het ijs had gebroken. Ik vertelde dat ik het niet meer uithield en dat ik net zoals zij, weer eens lekker verwend wilde worden. Sandra ging daaropvolgend behoorlijk dicht tegen me aan zitten. "Misschien kunnen we elkaar een beetje helpen" zei ze. Op dat moment legde ze haar warme hand op mijn been. Ik wilde nog tegenstribbelen, maar kreeg tegelijkertijd een giga tinteling door m'n lijf. Op dat moment liet ik mezelf gaan en ging achterover liggen met m'n benen wat uit elkaar. Sandra begon me zacht te strelen en te kussen. Ik deed mijn t-shirtje uit, waarna ze na enige strelingen over mijn borsten, aan mijn tepels begon te zuigen. Mijn tepels werden keihard. Sandra begon langzaam af te dalen naar beneden, bij m'n navel, tussen m'n liezen, maar niet op m'n geile poesje, die inmiddels natter en natter werd. "Een kijken wat voor lekkers je onder dit doorweekte stukje stof hebt zitten" zei Sandra al strelende en likkende, en schoof daarbij mijn natte broekje naar beneden. Ze deed haar hoofd tussen mijn benen en begon kusjes te geven langs mijn spleetje. "Je kan wel zien en ruiken dat je lang niet meer geneukt hebt"zei Sandra, terwijl ze met haar tong over mijn spleetje begon te strelen. Ik ontplofte toen ze dit deed en begon spontaan uit m'n poes te spuiten. Sandra begon me daaropvolgend steeds wilder te likken en stak daarbij regelmatig haar tong diep in m'n geile grotje. Weer kwam ik heftig klaar. "Zo nu is het mijn beurt" zei Sandra. Ze stond op van het bed en deed na de laarzen haar spijkerbroek naar beneden. De vieze slet had niet eens een slipje aan. Ze had een heerlijke volbehaarde poes met joekels van schaamlippen, met daartussen een kletsnatte glimmende gleuf. Ik besloot het initiatief te nemen, ging overeind en duwde Sandra met haar buik plat op bed. Het was een geil gezicht om te zien dat Sandra plat op de buik lag met de benen wijd. Ik begon haar strelen over haar rug en kontje. Ik deed haar bilnaad uit elkaar en begon met de punt van mijn tong haar kontgaatje te likken. Sandra lag te schokken van genot. Op dat moment maakte ik mijn wijsvinger nat en deed deze langzaam in haar kontje. Ze kreunde het uit. Tegelijkertijd begon ik over haar poes te likken. Wat had die griet een dikke poes. Tijdens he likken schreeuwede Sandra "lik me klaar, lik me klaar vieze slet". Meerdere malen kwam ze daaropvolgend klaar.
Op dat moment ging de zoemer. "willen allen gevangenen terug gaan naar de cel, het is 10.00 uur". werd er omgeroepen. Balen het was "sluitingstijd". Sandra kleedde zich aan en spoedde zich naar haar cel. Ik was heerlijk aan mijn trekken gekomen. Ik had in de gevangenis dan ook een nieuwe alternatief voor een lekkere pik: SANDRA.

.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners