Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

het kasteel - 4362 keer gelezen
Geke, Tina en Carla lagen op het grote balkon heerlijk te genieten van de avondzon.Oei, wat heb ik het warm pufte Geke. Daar is wel wat tegen te doen schat, we kleden je gewoon uit antwoordde Tina.Ze trok haar vriendin omhoog en begon haar uit te kleden. Carla deed vol overgave mee. Geke was binnen enkele tellen naakt. Tina begon het poesje van Geke te te strelen. Carla raakte opgewonden en zoende de beide meisjes innig. Zo geilden ze al zalig met elkaar. Tina's jurk was nu ook los van achteren, maar hij was nog niet uit. Geke liet haar hand tussen Tina's dijen gaan tot in haar kruis.Ondanks het slipje voelde Geke de schaam spleet goed. Tina perste zich nu tegen Geke's onderlichaam.Oooh wat fijn gaat dat zo kreunde Geke.Ik ben in tijden niet zo geil geweest fluisterde Carla.De beide anderen vonden het prima dat Carla heet werd. Zij was tot op heden diegene die het minst in opwinding raakte. Ze wilden nu nog niet tot het uiterste gaan want het spel begon pas Wel hadden Geke en Tina zich voorgenomen alles uit deze avond te halen wat maar mogelijk was.Tina begon haar jurk hinderlijk te vinden en liet hem van zich afglijden. Geke was nu al geheel naakt. Tina en Carla hadden nog een slipje en BH aan.

Maar voor hoe lang zullen we eerst nog wat drinken stelde Carla voor. Maar wel iets sterks want daar word ik tenminste flink hitsig van. Geke en Tina knikten van ja. Ze wilden nu wel eens meemaken hoe hitsig Carla dan wel zou worden. Niet alleen Carla maar ook de andere twee raakten nu in een roes. Carla bedacht opeens dat het een goed idee was geweest die grote bank aan te schaffen die ook als een ruim bed dienst kon doen. Carla deed nu ook haar slipje en bh uit en strekte zich enigzins loom op de bank uit.Als ze gedacht had daar rustig te kunnen blijven liggen, dan had ze het mis.Tina liep op haar toe en ging bijna op Carla's gezicht zitten.Geke liep ook op de bank toe.Duwde de benen van Tina uiteen en trok haar schaamlipjes van elkaar. Carla had zo een ruim uitzicht op het kutje van Tina. Carla nu toch wel opgewonden begon aan de kittelaar van Tina te likken tot die begon te kreunen.Vlug,pak daar uit die kast de vibrator, dat gaat nog fijner riep Carla tegen Geke. Even later kwam Geke met het gevraagde apparaat aan. Tina was in tussen anders gaan zitten. Carla en Tina's kut lagen nu boven elkaar en Geke wist wat haar te doen stond. Met de vingers bewerkte ze de spleet van Tina terwijl ze bij Carla de vibrator in haar kutje duwde en deze in werking stelde.

De beide geile meiden wipten en kreunden dat het een lust was om het te zien en te horen. Wacht, ga eens van mij af Tina zei Carla plotseling. Geke trok verbaasd de vibrator terug toen Tina opstond. Carla rende naar de kast en kwam terug met een enorme dikke kunst lul. Ga op je knieen zitten Tina zei Carla gejaagd. Verbaasd was Tina wel tot dat ze de kunstlul in haar kutje voelde dringen het geen wel met enige moeite gepaard ging. Carla duwde door tot de dikke penis tot de helft in Tina's kutje zat Toen begon ze het dikke geval heen en weer te halen soms ook wat draaiend Het verbaasde Tina dat die dikke kunstlul er in paste. Maar het ging wel vermoedelijk omdat haar neuk holletje kletsnat was van het slijmerige sap wat ze zelf door haar geilheid produceerde. Carla verhoogde het tempo van bewegingen en duwde hem steeds verder naar binnen. Tina begon te gillen en kwam heel hevig klaar.Toen Carla de lul er uit haalde kleefde de slijmerige klodders geil aan de kunstlul. Geke voelde hoe ze opgewonden raakte en hoe nat haar kutje begon te worden.Verbaasd keek ze naar Carla. Wat ze van haar niet verwacht had zag ze nu.Carla likte het geile sap van Tina van de kunst lul af en keek een beetje afwezig om zich heen.

Redden jullie je maar even ik moet naar de W.C. kondigde Geke aan. Dan gaan wij toch lekker verder zei Tina. Ik ben net klaargekomen Carla nu ben jij aan de beurt. Tina pakte de afgelikte kunstpik en ging op een stoel zitten.Ze deed de penis tussen haar dijen precies tegen haar kutje aan en klemde haar dijen stevig tegen elkaar Het leek nu net of ze een pik had, maar dan wel een erg dikke en grote. Zo Carla kom op me zitten en laat je geile kutje op die paal zakken.Bevend van opwinding kwam Carla naar de stoel. Zou het nu lukken met die dikke lul Carla hoopte van wel. Ze had zelf al enige malen geprobeerd de dikke penis in haar kutje te krijgen maar het was haar niet gelukt. Dit was natuurlijk opwindender en ze was goed nat. Carla ging precies boven de penis staan die Tina tevens nog met een hand vast hield. Ze liet zakken tot ze de dikke eikel tegen haar schaamlippen voelde drukken. Langzaam liet ze zich verder zakken het deed wel wat pijn maar opeens schoot onder haar druk de dikke paal naar binnen. Zonder enige moeite schoof de lul tot het einde in haar kutje. Gelukkig dacht ze het is dan toch eindelijk een keer gelukt, hij zit er in. Ooooh wat een heerlijk gevoel zo opgevuld te zijn.

Ze begon zich te bewegen langzaam te wippen en steeds beter paste haar kutje zich aan de dikke lul aan. Ineens werd ze op de schouders getikt en toen Carla haar gesloten ogen opende zag ze Geke staan die zich een kunstpenis had voor gebonden. Hij was wel niet zo dik als die ze nu in haar neuk gaatje had maar hij mocht er toch wel zijn. Voor Carla iets kon zeggen gaf Geke al een verklaring. Ja, ik heb ook eens zo'n ding gekocht want ik dacht die kan zo met ons drieŽn wel eens van pas komen. Met twee van die kunst neuk lullen is het veel leuker. Kom Carla pijp me eens. Uitdagend hield Geke de neukstaaf voor Carla's mond. Carla hapte gretig toe, terwijl ze tevens niet vergat om op de andere pik te blijven wippen die nog steeds in haar kutje zat. Tina had er natuurlijk ook wat aan. Door het wippen van Carla bewoog de kunst penis steeds langs haar klitje en ze voelde de wellust oplaaien. Ze begon nu ook Carla's kittelaar met een vinger te bewerken. Carla werd bijna dol van geilheid. Een lul in haar neukhol een pik in haar mond en een vinger op haar kittelaar. Ooooh ik ram die lul heel diep in me gilde ze, toe Tina duw ook eens flink met die lul. Ooooh ik hooouu het bijna niet meer oooh ik ben zo geil.

Ik kom zo klaar ooooh jaaa dieper met dat ding hijgde Carla. Geke trok de kunstpik uit Carla's mond en zoende haar. Hun natte tongen speelden nu een opwindend geil spel. Geke drukte nu haar tieten tegen die van Carla de tepels wel lustig langs elkaar wrijvend. Toen Tina bemerkte wat er gebeurde was ze dadelijk ook van de party. Haar handen gleden langs Carla's gladde lichaam en naar boven tot ze de stevige borsten van haar bereikten Ze duwde Geke's borsten weg en begon de tepels van Carla te masseren. Tina voelde de knopjes onder haar vingers verstijven en het duurde niet lang voor ze de tepels tussen duim en wijsvinger kon vastpakken. Ik weet nog wat leukers zei Geke. Tina ga die stoel eens uit. Waarom, ik ben juist zo lekker bezig jij hebt ook altijd van die dwaze invallen op de gekste momenten Laat ons toch even, Carla vindt het ook heerlijk zo mokte Tina.Doe nou maar je zult zien dat het best geil is" drong Geke aan. Met een diepe zucht kwam Tina omhoog en zag tot haar grote verwondering dat Geke de plaats op de stoel innam.Kom Carla ga met je gezicht naar me toe op mijn kunstlul zitten tot die diep in je kut zit. En jij Tina doe de andere voorbindpenis voor en ga achter Carla staan en neuk haar in haar lekkere strakke kontgaatje.

Oh nee dat niet riep Carla geschrokken. Dat gaat niet ik ben daar veel te nauw Geeft niet, Tina pak het glijmiddel maar uit mijn tas en smeer de lul en haar anus maar flink in antwoordde Geke.Zo gezegd zo gedaan en Carla merkte dat het wel ging.De lul gleed langzaam haar nauwe gaatje in en tina wachtte even met stoten totdat Carla wat ontspande. Beide neukten ze nu de knetter geile Carla en het duurde ook niet lang of Carla kwam tot een geweldig hoogtepunt. Carla liet zich van de beide pikken afglijden. Vermoeid liet ze zich op de bank vallen. Ze voelde dat haar kont gaatje wat pijn deed. Geen wonder want die lul was eigenlijk te dik geweest en hij was er steeds diep ingeramd. Maar na korte tijd zakte de pijn en ze ging toch wel voldaan naar de beide andere kijken. Die waren net opnieuw een liefdesspel begonnen. Ze duwden hun lichamen tegen elkaar aan zodat ze in tegen over gestelde richting op elkaar lagen. Hun mond zat bij de kletsnatte kut van hun partner. En dit was hun favoriete manier om elkaar te verwennen. De tongen verdwenen in de natte spleten. Hun tongen maakten neuk bewegingen. Met lange halen ging het er in en er uit.Ook lieten ze hun tongen over de hele spleet gaan.

Tina kon het niet laten om zo nu en dan zachtjes in de schaamlippen van Geke te bijten. Het ontlokte bij Geke opgewonden kreten. Carla kon op de bank het soppende geluid van de beide kutjes horen.Dat geluid bezorgde haar weer een opkomende geilheid.Ze begon met een vinger haar spleet te bevoelen.Ook Geke ging nu bij Carla heviger met de tong te keer. Carla bleef geboeid naar ze kijken onderwijl zichzelf vingerend.Ze zag de beide lichamen steeds heviger trillen en hoorde het gekreun van de beide geile meiden. Ook zag ze hoe zowel Tina als Geke de vrijkomende kutsappen oplikten.Toen naderde ook voor hen beiden het hoogtepunt. Dat kwam toch nog onverwachts voor Carla ze was te druk met zich zelf bezig. De meisjes gilden, kreunden en kronkelden toen ze elkaar een zeer hevig hoogtepunt bezorgden.Het was ondanks de warmte een onvergetelijke avond ...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners