Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

het begin - 4433 keer gelezen
Lieke zat op het bankje waar ze altijd zat. Het keek uit over het park, het park waar ze al zo veel heeft meegemaakt.

Ze liep de deur uit. Na een hevige ruzie met haar vriend had ze het eindelijk uitgemaakt. 'Geen mannen meer' zwoor ze' mannen zij hard en willen altijd maar 1 ding'. Ze liep naar haar geliefde park, zat op haar bankje dat uit keek over het hele park. Zag ze daar een oude schoolvriendin lopen? Ze keek nog eens, en ja het was haar. Ze liep naar haar toe en stelde zich voor. 'Lieke' zei ze, ze wist zelf dat ze er best wel leuk uit zag, mooie lange haren sierde haar gezicht, een strak buikje en volle borsten maakte het af, die goed waren te zien in haar strakke T-shirt. De vrouw bloosde een beetje ze zag er heel leuk uit, lang kastanje rood haar. Ze had de mooiste jurk aan die Lieke in tijden had gezien. Zwart van een stof die zo zacht leek als een zuchtje wind in de middagzon op het strand, haar gezicht leek net zo zacht, maar toch zag je dat ze best veel had meegemaakt. 'Birte' zei de vrouw met en glimlach. 'Ik ken jou van school niet? 'Vroeg ze. 'Ja inderdaad, ik zag je lopen dus ik dacht laat ik maar eens kijken hoe met haar gaat'. Birte glimlachte 'zijn gangetje en jij'. 'Tja', zei ze' niet best, ik ben net mijn vriend kwijt geraakt, en nu ben ik helemaal alleen'. Er rolde een traan over haar gezicht. 'Kom mee winkelen' riep Birte bijna, 'het beste medicijn voor liefdes verdriet'.Na een hevige dag winkelen gingen ze naar een klein restaurantje. Lieke had al haar zorgen vergeten en zat nu bijna a dromerig naar Birte te kijken. 'Wat is er aan de hand met me', dacht ze 'het is net uit met mijn vriend en ik loop te geilen op een andere vrouw, die ik al bijna 10 jaar niet gezien heb'. Ze aten van het eten dat ze was voorgeschoteld, maar ze proefde er weinig van, alles wat ze kon zien dat was, zij. Haar haren hingen perfect in model. Haar ogen kwamen zo mooi naar voren, om verliefd op te worden.

Samen liepen ze het restaurantje uit. 'Ga je mee voor een slaapmutsje' vroeg Birte, 'ja waarom niet', zie Lieke helemaal in de wolken. Ze liepen naar de auto, van Birte, mijn auto halen we morgen wel op, zij ze met een geile glimlach. De nacht was dus net begonnen. Samen stapte ze in de auto en vlogen weg, naarEenmaal bij Birte haar huis aangekomen, moet Lieke bekennen dat ze al een nat plekje voelde tussen haar benen. Ze liepen de gang in. Birte liet er geen gras overgroeien, en gooide met haar jas ook haar jurk af, daar stond ze dan, helemaal naakt in de gang. Ze liep nar Lieke toe en zoende haar vol passie en lust. Even geschrokken zoende Lieke terug, ze gooide ook haar jas uit. Ze had een best wel strak T-shirt dat precies de vormen van haar lichaam toonde. Birte pakte het shirt en scheurde het met een vloeiende beweging in twee stukken. Ook haar bh moet het ontzien. Birte pakte haar en trok haar mee naar de slaapkamer, ze gooide haar op bed en begon te zoenen zoals alleen vrouwen dat kunnen. Rustig met veel gevoel. Lieke voelde dat ook Birte het niet langer droog hield, en natte plek op Lieke's been bewees dat. Birte zoende haar in haar nek, en ging langzaam steeds meer naar beneden, ze kwam de volle borsten van Lieke tegen. Ze ging met haar vinger kringetjes draaien om de borst terwijl ze rustig likte aan de tepel. Langzaam begon Lieke steeds harder te ademen, nooit gedacht dat seks met een vrouw zo lekker kan zijn. De mond ging verder naar beneden, naar de broek van Lieke. Met een stevige ruk trok ze de knoop eraf, trok de broek naar beneden. De broek vloog door de kamer. Een vinger ging langzaam lang de rand van haar sting. Lieke zag het schouwspel aan, en duwde de hand verder naar beneden. Ze kwam wat kleine haartjes tegen. De andere hand die nog steeds bezig was met de borsten van Lieke rukt ook de sting in tween.Ze waren allebei heel erg opgewonden, en de nacht zou lang gaan duren.
Nu waren ze allebei geheel naakt, alleen oog voor elkaar. De wereld achter hun gelaten, om alleen elkaar te hebben.

Lieke ontwaakte uit haar extase en begon Birte hevig aan haar borsten te likken. Birte duwde haar weer terug op het bed. 'Jij eerst mijn schat'. Er schoot een vinger door de lippen van Birte, gevolgd door een natte, hele natte tong. Een golf van opwinding kwam op zetten. Langzaam begon ze steeds harder te kreunen. Toen zette Birte haar mond op de lipjes van haar bedgenote. Een nog grotere golf over viel haar, ze begon te kreunen, schreeuwen, de wereld werd bijna zwart. Eenmaal uit haar extase ontwaakt zag Lieke dat Birte een vibo uit haar laatje had gehaald. En gaf deze een Lieke. Ze liet de vibo langzaam over haar lichaam lopen. 'Nee die is voor mij, als je het niet erg vindt.' De vibo wisselde van lichaam terwijl Lieke hem nog stevig vast had. Langzaam rilde hij over de puntige borsten van Birte. De tepels werden stijf als of hun leven er van af hingen. De vibo ging wat omlaag en kwam wat kleine haartjes tegen. Al snel vond het zijn weg tussen de benen van Birte en werd haar clitje stevig gestimuleerd. Birte begon stevig adem te halen. Met een ruk trok je de vibo uit het grotje van Birte. Ze gooide hem ergens langs het bed. Verward keek Birte Lieke aan. Ze begonnen weer te zoenen, terwijl het onderlijf van Birte hevig aan het kronkelen was. Ging Lieke steeds verder omlaag. Haar nek oren, borsten, buik, navel, heuvel, lippen. Ze begon langzaam haar vriendin te likken. Eerst heel langzaam toen steeds sneller. Langzaam te kreunen, tot ook haar wereld zwart werd, en ze beide de nacht van hun leven hebben gehadCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners