Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

een geile droom - 4348 keer gelezen
mijn droom gewoon even kwijt .

ik moest het gewoon even kwijt mijn droom die ik heb gedroomd dat is echt net of het echt was. cindy ik en frank zijn niet de echte namen maar voor het gemak doe ik het zo maar even

Nu hier komt het dan .
Cindy en ik liepen in het bos en bij een af gelegen plekje bij het water stopte we even om wat te gaan drinken en eten .
Eerst was er niet aan de hand we hadden het eten en drinken op en bleven even zitten daar aan de water kant .
Cindy kwam met het idee om te gaan zwemmen het was immers erg warm .
Ze deed haar kleding uit en de zon ga haar alle ruimte en ook al haar warmte op haar mooie bleke huidje .
Ik bleef extra zitten en bekeek haar heel goed van top tot teen .
Ik genoot er van om haar zo te zien staan heerlijk naakt zo in de natuur .
Eerst stapte ze heel rustig in het water wat nog al koud aan voelde ik zag het want haar tepeltjes werden stijf er van .
Ze stapte verder het water in en de golfjes kwamen op haar schaamheuveltje, dat is zo mooi gezicht zo die golfjes tegen haar schaamheuveltje .
Ik voelde mij al nat worden tussen mijn benen maar bleef gewoon zitten .
Cindy gleed het water in en na een aantal zwem slagen stond ze op uit het water, de druppeltjes gleden over haar nek en haar borsten over haar buikje langs haar schaam gedeelte .Ik kon mij niet meer in houden en kleed mij ook uit en daar stond ik naakt het was een heerlijk gevoel zo zonder kleding aan .
Maar cindy wist niet dat ik een stuk touw in mijn tas had mee gesmokkeld .
Ik vroeg haar of ze uit het water wilde komen .
En dat deed ze, ze moest van mij op het bankje gaan zitten en dat deed ze ook .
Ik bond haar armen vast aan het bankje en haal benen aan de poten .
En daar zat ze gebonden met de benen wijd .
Haar schaamlipjes waren nog gesloten maar niet voor lang meer want ik was wat met haar van plan .
Eerst begon ik haar hele lichaam te zoenen van haar borsten tot haar dijbenen .
En ik gleed met mijn handen hele maal over haar lichaam van top tot teen .
En af en toe plagerig langs haar schaamlipjes en ik zag ook dat die al aardig waren op gezwollen en haar tepeltjes waren ook al mooi stijf maar dit keer niet van de kou .
Ik kuste haar lipjes van boven en onder en gaf haar een geile tongzoen van zín 5 min .
En onder tussen streelde ik haar schaamlipjes en ging er met mijn vingertjes tussen en nam haar clitje tussen mijn duim en vinger en begon er mee te spelen, eerst rondjes draaien en dan haar huidje van haar clitje naar achteren drukken en af en toe iets zachtjes knijpen .Ze begon al behoorlijk nat te worden .
Maar ik ging gewoon door met mijn spel . Maar ik had niet in de gaten dat jij ergens achter stond mee te genieten van het spel .
Ik ging op mijn knieŽn voor haar zitten en bekeek haar clitje want mm ik kik op geile clitjes want ik wordt er nu al geil van als ik er over schrijf en aan denk voor al die van cindy die is lekker niet te groot niet te klein mmm ,
Maar ik duwde haar schaamlipjes uit elkaar en nam me de tijd om haar clitje hele maal in mij op te nemen .
En duwde het huidje wat er over zat heerlijk ver naar achteren en likte er aan mmm, ik begon haar clitje te verwennen door het huidje heen en weer te bewegen, ze kreunde van geilheid,
Ik zag ook dat haar kutje super nat werd en het langs haar bilnaad op de bank drupte .
Ik nam mijn duim en vinger en ging met mijn duim over haar clitje en met mijn vinger ging ik diep haar kutje in en met lange halen en diep stoten begon ik haar te vingeren .
Ik werd onder tussen wel heel geil en ging met 2 vingertjes haar kutje in en onder tussen had ik mijn duim in geruild voor mijn tongetje en begon haar te likken mmm
Hoe sneller ik likte hoe sneller ze begon te hijgen en te kreunen,
Ik stopte niet maar onder tussen haalde ik een dildo uit mijn tas en drukte die met een harde stoot haar kutje in ze gaf een geile gil van geilheid, ik begon haar te neuken met die dildo heel diep en snel in en uit haar kutje,
En met mijn andere hand en vingertjes begon ik haar clitje zo ver te verwennen zo dat haar clitje heerlijk op zwol tot de grote van mijn duimtopje mmmmmmm,
Het duurde niet lang of ze kwam spuitend klaar het spoot wel 2 meter ver .
En was echt totaal mega geil klaar gekomen,
Maar jij stond daar nog steeds te kijken .
Je kwam naakt naar ons toe lopen en zij op een bevelde toon dat ik wijd Beens boven cindyís mondje moest gaan staan .
Ik zonder wat te zeggen deed ik het maar want je keek zo geil en ook op een door dringende blik dat ik niet nee durfde te zeggen .
Je zij dat cindy mij moest likken en aan mijn clitje moest zuigen en dat deed ze met volle overgave .
En je stond daar met je stijve lul die op knapen stond .
En na een tijdje zag je dat het kutje van haar zo nat was en zo lekker rook dat je op je knieŽn ging en haar ook begon te likken en te vingeren en je hield het niet meer uit en ramde je lul diep in haar kutje en begon haar te neuken zo was ze nog nooit geneukt .
Mmmmmmm en op het ritme van jou stoten likte ze mij en zoog ze mij aan mijn clitje,
Ik werd er zo geil en nat van dat ik zonder dat ik het wist spuitend klaar kwam en het vocht spoot in haar mondje en over haar borsten en je zij dat ik moest blijven staan en dat cindy moest door gaan ook al kon ik niet meer we moesten door gaan .
Na een tijdje kwam jij hard hijgend en kreunend klaar en ja makte cindy los en ze moest tegen de bank aan leunen en ik moest op de bank zitten met mijn benen wijd.
Je zij dat cindy de dildo in mijn kutje moest stoppen en mij moest neuken met dan ding en ook mijn clitje moest er aan geloven je zij dat ze het huidje ook ver naar achter moest drukken en het clitje in haar mondje moest nemen en er aan zuigen moest .
Ze deed het ook nog .
En ze zat nu op haar knieŽn en zonder dat je cindy wat zij ramde jij je lul zo hard en diep in haar kutje dat ze een zacht gilletje gaf .Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners