Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

een fijn tv avondje - 4685 keer gelezen
Nicole en Chantalle hadden afgesproken samen een avondje door te brengen bij Chantalle thuis gezien hun 2 venten samen naar de voetbal gingen.
ze kenden elkaar al een heel tijdje en hebben vroeger ook al samen wat meer uitgespookt, maar mettertijd was dat allemaal stilgevallen.
na iets te hebben gegeten, zetten ze zich in de zetel en begonnen rond te zappen op de tv. plots kwamen ze, ondanks het nog niet zo late uur, op een opwindende lesbische film terecht. ze bleven wel enigzins geboeid en lieten de film opstaan.
2 knappe vrouwen, een blondinnetje met dikke tieten en een lekker wijd kutje; en een negerinnetje met een heel mooi lichaam; waren elkaar heerlijk aan het verwennen en kreunden lekker luid.
en ondanks dat het eigenlijk een beetje taboe was geworden tussen Nicole en Chantalle, kon Nicole het niet laten van toch haar hand op Chantalles been te leggen. Chantalle keek haar een beetje verbaasd aan, maar liet het toch toe.
zo bleven ze een tijdje verder kijken en Nicole begon zachtjes te strelen met haar hand, en ging heel rustig alsmaar hoger ermee.
Chantalle liet alles afwachtend toe. ze was het niet van plan geweest dat te doen, maar nu Nicoles hand er zo lag, was het eigenlijk toch best wel fijn.
in de film begonnen de twee vrouwen lekker met elkaar te kussen; en Nicole keek Chantalle aan met van die ogen die zeggen ' laten wij dat ook nog eens doen, heb je er geen zin in?'. En chantalle leek geen nee meer te kunnen zeggen. ze bogen naar elkaar toe en begonnen elkaar lekker vurig te tongzoenen. Nicole haar hand streelde alsmaar lekkerder en hoger, en ook chantalle kon haar handen niet meer thuis houden. ze begon de bloes van Nicole los te knopen en streelde haar lekker dikke tieten met heerlijk stijve tepels.
NIcoles hand zat terwijl al bij chantalle haar poesje, en ze merkte dat deze niets van lingerie aan had. heerlijk!
haar vingers begonnen het klitje lekker te verwennen en ze voelde hoe lekker nat die kut begon te worden. chantalle begon zacht te kreunen.
smekend vroeg ze Nicole haar te beffen, lekker lang en lekker hevig zoals vroeger.
dit liet nicole zich geen twee keer zeggen en ze zakte op haar knietjes, duwde chantalle haar benen wijd open en liet haar tongetje al het werk doen. na enkele minuten kwam chantalle al heerlijk klaar; maar dat wou daarom niet zeggen dat ze al gedaan hadden! ze waren nog maar net begonnen!
nicole stond recht en begon zich verder uit te strippen voor chantalle; zodat ze er met een lekker kaal druipnat poesje kwam te staan. ze begon zichzelf te verwennen voor haar en stak enkele vingers in haar kutje.
chantalle wou echter meer zien en ging enkele speeltjes halen. met een lekkere vibrator kwam ze terug en stak die in nicoles poesje. en alsof dat nog niet genoeg was haalde ze haar klitverwennertje boven en begon haar hiermee ook nog eens te verwennen. nicole kreunde en hijgde van genot.
wanneer chantalle ophield, begon nicole chantalle verder uit te kleden. lekker die bloes uit zodat die heerlijke tieten bloot kwamen, die rok uit zodat dat heerlijke naakte en kale poesje lekker te zien was. bewonderend keken ze naar elkaars lichaam terwijl ze zichzelf vingerden.
na een tijdje ging nicole met haar kontje naar chantalle zitten, en vroeg haar of ze er niet even een vingertje in wou steken en haar lekker wou beginnen te vingeren. chantalle deed gewillig wat er haar gevraagd werd. ze kon het zich echter niet laten na een tijdje er nog een vingertje bij te steken. scheuten van genot gingen door nicoles lichaam. ze stak zelf nog enkele vingers in haar kutje en liet zich zo lekker in de twee gaatjes verwennen.
na een tijdje draaide nicole zich weer om en begonnen ze met elkaars tieten te spelen, eraan te likken, ze te strelen, er zachtjes in te bijten. wat hadden ze dit allemaal gemist!!
chantalle was met haar rug plat op de zetel gaan liggen en nicole was over haar komen zitten. de twee kutjes werden lekker tegen elkaar gedrukt. ze bleven lekker hevig met elkaar tongzoenen en aan elkaars tieten zitten. het gekreun van de 1 wond de ander alleen nog maar meer op, en een tweezijdige dildo werd erbij gehaald. ze staken hem lekker in beide kutjes en begonnen elkaar zo min of meer te berijden. wederom kwam chantalle heerlijk klaar.
de tijd was ondertussen echter al voorbij gevlogen en het zou niet lang meer duren voor hun ventjes weer thuiskwamen.
ze kleedden zich weer aan en gingen weer braafjes in hun zetel achter de tv zitten; beide met een brede, voldane glimlach.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners