Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zwembad 2 - 21981 keer gelezen
Ik ga nogal vaak naar het zwembad bij ons in de buurt. Ik ben hier vaak op zondag te vinden. Zo ook op een zondag vorig jaar. Ik stapte de groepskleedkamer binnen. Zag daar een paar vrouwen naakt. Dat wind me gewoon enorm op. Ik trok een paar baantjes en ging op een ligstoel zitten.

Ik zag een mooie meid. Van een jaar of 18. Zelf ben ik 24 blond haar, blauwe ogen. Cupmaat C en redelijk slank. Zij had zo geschat een cupmaat D. Iets kleiner dan mij. Bruine ogen en bruin haar. Ik fantaseerde een beetje en ben toen bij zo'n waterstraal gaan staan. Ik ga daar vaker sta zodat de straal precies mijn kutje raakt. Ik bleef daar net zo lang staan tot dat ik klaar kwam. Ik begon te schokken van uit mij heupen. Op dat moment keek net het meisje naar mij.

Ik keek haar enorm geil terug. Ik ben nog even gaan zwemmen en ben toen gaan douchen. Ik stond tegenover haar tijdens het douchen. Ik zag haar met een goedkeurende blik langs mijn lichaam gaan. Ze draaide zich om en begon in haar tieten te knijpen. Ik zelf ging met een vinger langs mijn kutje. We liepen samen de kleedkamer in. We waren gelukkig de enige in de kleedkamer.

Ik liep op haar af en begon haar wild te zoenen. Ze zoende terug hard terug. Ik voelde haar harde tepels. Zij daar in tegen ging meteen door naar mij kutje. Ze ging mijn broekje naar binnen. Ze voelde mijn kiltje en begon hem hard te vingeren. Ik ging op de grond liggen we lagen in standje 69. Ik begon meteen heftig te likken. Zij stopte een vinger in mijn grotje. Ik voelde dat ik ging komen. Ik begon hevig te kreunen en likte haar kiltje. Ze begon te schokken. Ze spoot klaar. Ik probeerde al haar geil op te likken.
Ze stopte 4 vingers in mijn kutje en begon me hard te vingeren. Ik ging over mijn klitje heen. Ik voelde dat ik weer ging komen. Ik schreeuwde het uit. Daarna is ze op zijn hondjes gaan staan. Ik likte haar sterretje en stopte er eerst 2 vingers in. Ze vroeg me om verder en met meer te gaan. Ik stopte mijn hele vuist er in.

Daarna hebben we nog even gedoucht en ons weer aangekleed. Helaas heb ik haar hierna nooit meer gezien.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners