Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zussies 2 - 12006 keer gelezen
Het bleef de ganse week nog broeiend heet. Het was ochtend en Carmen had al een nieuw plan voor Ellen in gedachten. Na wat er gisteren allemaal was gebeurd kon haar dag gewoon niet meer stuk. En deze keer zou ze er nog meer plezier aan beleven dan gisteren. Toen Ellen gedaan had met eten beval Carmen haar om haar te volgen. Ellen had weinig keuze. Als ze niet deed wat haar zusje haar opdroeg dan zou ze die foto’s verspreiden. Ze moest er niet aan denken hoe de publieke vernedering zou zijn. Carmen ging Ellens kamer binnen en begon haar kast te doorzoeken. Toen vond ze wat ze zocht, een oud badpak van Ellen. Carmen gooide het naar Ellen. “Doe het aan, dan kan ik zien hoe je er mee staat,” zei ze. Ellen deed wat haar gevaagd werd. Ze deed het badpak aan. Het was een zwart badpak, zonder decolleté en met open rug. Het was nog een oud badpak dus zat het lekker strak aan Ellens lichaam. De welvingen van haar borsten en kontje kwamen mooi tot uiting. Carmen kreeg een krop in haar keel. Dit was zelfs beter dan dat ze gehoopt had. Haar poesje werd weer kleddernat maar ze beheerste zich. Het beste zou pas in de middag komen. “Oké, het staat je goed,” zei Carmen gemeen, “Dit doe je vanmiddag aan als we gaan zwemmen.” Ellen wou nog protesteren maar toen ze het gezicht van haar zusje zag besloot ze maar om te zwijgen.

Die middag besloten ze om naar het zwembad te gaan. Carmen wist wel hoe ze de dingen moest plannen. Er waren nu twee zwembaden in de gemeente. Het nieuwst had een heleboel glijbanen, sauna’s en wildwaterbanen maar daar gingen ze niet naar toe. Carmen besloot om naar het oude zwembad te gaan. Sinds het nieuwe er was kwam daar amper nog volk, zelfs met dit weer. Ze zouden dus quasi alleen zijn. Het oude zwembad viel al bij al nog mee. Er waren twee gewone zwembaden, een glijbaan, enkele bubbelbaden en zelfs een aantal stoomcabines.
Nadat ze zich hadden omgekleed gingen ze het zwembad in. Er was maar weinig volk aanwezig, slechts een tiental personen. Carmen speelde even met het gedacht om haar zus gewoon met iedereen te delen maar ze liet dat plan echter direct varen. Ze wou zelf van haar zus genieten. Ze nam haar zus bij de arm en leidde haar naar de bubbelbaden. Nadat ze het gewenste programma had gekozen stapten ze in het bad. Toen bad was volgelopen en het programma begon kon Carmen zich niet meer inhouden. Met haar voet wreef ze over Ellens borsten.
“Nee, niet hier, alsjeblieft,” smeekte Ellen nog maar een kwade blik van Carmen deed haar weer aan de foto’s herinneren. Carmen bracht haar voet naar beneden tussen Ellens benen en begon daar wat druk uit te oefenen. Ellen kreunde lichtjes en dit ontsnapte niet aan Carmens aandacht. “Dus je vindt dit lekker,” zei ze. “Dan ga je het straks nog leuker vinden.”
“Wat ben je nog allemaal van plan?” vroeg Ellen.
“Dat zul je straks wel zien,” zei Carmen met een duivels glimlachje. De ganse tijd bleef Carmen met haar voeten over Ellens lichaam wrijven, met haar handen streelde ze Ellens benen. Na een tijdje beval ze Ellen om hetzelfde met haar te doen. Beiden genoten ze van deze sensuele strelingen.Toen het programma gedaan was begon het water weg te lopen maar Carmen had al een ander plannetje in haar hoofd. “Kom, we gaan naar de glijbanen,” zei ze. Ellen deed gewillig wat haar werd opgedragen tot ze naar haar eigen lichaam keek. Haar stijve tepels staken recht door het kleine badpak. Haar zus had haar goed beetgenomen. Nu moest ze zo en met een rode kop van schaamte naar de glijbanen. Gelukkig was er maar weinig volk in het zwembad maar iedere man keek Ellen geil na. Ze zou haast in tranen hebben kunnen weglopen. Toen ze éénmaal boven aan de glijbaan waren aangekomen moest Ellen voor Carmen plaatsnemen. Het grootste gedeelte van de glijbaan liep buiten dus niemand zou hun dus zien. Carmen wist dit maar al te goed. Na de eerst bocht begon ze goed Ellens borsten te kneden en kuste ze haar zus in de hals. Ze liet haar rechterhand over Ellens buik glijden, richting haar poesje. Ze wreef goed over Ellens gezwollen clitoris. “Je bent gewoonweg heerlijk,” fluisterde Carmen in Ellens oor. Ze drukte haar lichaam goed tegen dat van haar zus aan. Ellen voelde hoe Carmens stijve tepels tegen haar rug schuurden. Het gestreel, gekus en het kneden van haar borsten maakten Ellen langzaam maar zeker wild. Diep van binnen wou ze eens goed worden bevredigd. Het koude water op het einde van de glijbaan bracht haar weer tot de realiteit en ze wist dat ze straks weer zou worden nagestaard door iedereen.
“Dat was leuk,” zei Carmen tegen Ellen. “Laat ons nu even wat stoom aflaten.”

Een paar minuten later zaten ze samen in een stoomcabine. Er was maar één deur maar die kon vanbinnen op slot worden gedaan. Ze waren direct omgeven door een dikke mist van stoom. Ellen kon zich nu niet meer inhouden. Haar kutje schreeuwde om genomen te worden, door vingers of een tong, het maakte niet uit. Ze stapte op Carmen af en begon haar intens te tongen. Carmen tongde even mee en duwde Ellen toen van haar af. “Trek je badpak uit!” beval Carmen streng. Ellen deed wat van haar verlangd werd. Langzaam ontblootte ze haar borsten. Ze draaide zich toen om en ontblootte aan Carmen haar kontje. Carmen had ondertussen ook al niet stilgezeten. Ze had het topje van haar zwarte bikini al losgedaan en was bezig met haar tepeltjes te spelen. Met een klap viel Ellens badpak op de grond en ze keek Carmen recht in de ogen aan. Carmen stond op, nam Ellen bij de schouders en duwde haar op haar knieën. “Trek mijn broekje uit, met je tanden,” zei Carmen hees van de geilheid. Ellen deed gewild wat van haar gevraagd werd. Ze was gewoonweg supergeil. Ze gooide Carmens broekje bij haar badpak.
“Leg je op de bank neer en spreid je benen.”
Ellen legde zich neer en meteen zette Carmen zich met haar kutje boven op Ellens gezicht. Als een bezetene begon Ellen haar zusje te likken, gretig proefde ze het geil vermengd met het chloor van het zwembad. Carmen was ondertussen bezig met Ellens kutje te bewerken. Moeiteloos gingen er drie vingers naar binnen en met haar andere hand verwende ze Ellens clitoris. Ellen stond gewoon op springen. Na een paar seconden kwam ze direct klaar. Carmen likte gretig de kutsappen van haar zus op stond dan op. “Je bent te vroeg klaargekomen, jij geile teef. Dit verdeint een straf. Sta op,” zei Carmen kwaad. Ellen stond op, niet goed wetend wat er nu ging gebeuren. Carmen bukte zich en pakte Ellens badpak op waarbij Ellen haar kutje in al haar glorie kon bewonderen. “Als je ook maar een te luide kik geeft dan hang je begrepen?” vroeg Carmen. Ellen knikte even. Meteen daarop voelde ze hoe haar badpak tegen haar borsten terechtkwam. Het kwam hard aan omdat het NOG zo kleddernat was. Ellen genoot echter van elke klap en werd steeds geiler en geiler. Verdorie, wat hield ze van deze vernedering. Carmen beval haar nu om haar benen te spreiden. Van zodra Ellen dit gedaan had voelde ze haar badpak tegen haar schaamlipjes slaan. Ze begon steeds luider en luider te kreunen. Carmen stopte en drukte haar lichaam tegen Ellen aan en ging met haar vingers over Ellens gezicht.“Vind je dit lekker, schatje?” vroeg ze. Ellen knikte. Carmen stak een vinger in Ellens kut en voelde dat haar zus daar kletsnat was en het was zeker niet door het zwemmen zelf. Ellen begon haar onderlichaam te bewegen zodat ze Carmens vinger aan het neuken was. “Je bent een echt neukmachine,” zei Carmen verbaasd en blij. Ze had nooit gedacht dat haar zus er nog van zou genieten.
“Ik wil je,” zei Ellen schor. “Ik wil je nu. Neem me.”
Van verbazing liet Carmen het badpak op de grond vallen. Ellen begon echter steeds sneller haar onderlichaam te bewegen. Carmen liet Ellen weer op de bank liggen en begon haar zus te vingeren. Na een paar minuten kwam ze weer heerlijk klaar. Zelf stak Ellen een vinger bij haar naar binnen en bracht die daarna in haar mond. Ze proefde haar eigen geil en het smaakte goddelijk. Carmen likte de rest op en gaf Ellen dan een tongzoen. Even wist Ellen niet waar ze het had. Ze was een echte bezetene. “Ik wil jou proeven maar niet hier. Ik heb iets speciaal in gedachten voor in het kleedhokje,” zei Ellen. Carmen was uiterst benieuwd naar wat haar zus in petto had. Ze kleden zich weer aan en gingen toen naar de kleedhokjes.

Ellen nam Carmen mee naar een groepskleedhokje. Ze nam een hokje waarbij in het midden een grote pilaar stond die het plafond moest ondersteunen. Ze gingen naar binnen en deden de deuren vast. “Wat ben je nu van plan?” vroeg Carmen maar ze had zo al een gedacht. “Doe je bovenstukje uit.” Carmen deed wat van haar werd gevraagd. Ze vertrouwde Ellen erop dat ze niets zou proberen. Ze had nog altijd de foto’s dus Ellen wist aan wat ze zich kon verwachten als ze iets verkeerd deed. Ellen nam het topje en duwde Carmen met haar rug tegen de paal. “Blijf zo staan,” zei ze. Daarna bond ze haar zusje vast met haar topje. Ze ging weer voor haar zusje staan en keek haar aan. Daar stond ze, hulpeloos vastgebonden met haar grote borsten naar voren. Ellen deed haar sporttas open en nam er een fototoestel uit. Carmen keek er verbaasd naar. Haar zus had haar goed liggen gehad. Meteen nam Ellen een paar foto’s en stak het toestel dan weg.
“Jij teef,” verwijtte Carmen haar, “Wat denk je te doen?”
Ellen ging naast haar staan en nam één van Carmens tepel tussen haar duim en wijsvinger. Ze fluisterde in Carmens oor: “Nu staan we gelijk. Jij vernietigd al jou foto’s en ik al de mijne en voor de rest neuken we elkaar elke dag. Wat zeg je ervan?” Om haar woorden kracht bij te zetten trok ze hard aan Carmens tepel. Carmen gaf een klein gilletje. Ze dacht even na terwijl haar zus haar borsten bleef verwennen. “Oké, we doen het op jou mannier. Ik wist niet dat je me zo graag neukte.”
“Het is gewoon zalig om het met jou te doen. Tijd om verder te gaan,” antwoordde Ellen. Ze deed Carmen broekje uit en likte er aan. “Dat gilletje van je kan er wel voor zorgen dat ze ons betrappen. Open je mond.”
Carmen deed wat haar gevraagd werd. Net als Ellen gisteren kreeg zij nu haar broekje in haar mond. Ellen werd geil bij dit uitzicht van haar zus. Ze liep weer naar haar sporttas en haalde er haar vibrator uit. Alletwee keken ze er verlangend naar. Ellen schoof haar badpak opzij, zette de vibrator aan, stak die in haar vagina en schoof haar badpak er weer voor. Wat er ook gebeurde, de vibrator zou op zijn plek blijven. Ze knielde dan neer voor Carmen en begon haar zusje te beffen. Carmen slaakte gesmoorde kreunen terwijl haar zus haar tong langzaam en met lange halen tussen haar lipjes liet glijden. Het duurde niet lang of ze kwamen beiden weer klaar.

Daarna maakte Ellen Carmen los. Ze tongzoende elkaar nog een tijdje en kleden zich toen aan, hun krachten sparen voor de andere keren.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners