Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zusje Trouwt - 5 - 7124 keer gelezen
Bij het appartementsblok aangekomen, liep ik achter Maggi aan de trap op naar de tweede verdieping, waar Marco en mijn zus een klein dakappartement hadden gehuurd. Haar kontje, lekker strak verpakt in de witte bruidsjurk, danste voor mijn ogen bij elke trede die ze nam. Net als die ochtend moest mezelf bedwingen om haar wiebelende billen niet te betasten.
Het kleine driekamer flatje oogde heel wat fleuriger dan ik het mij herinnerde van een eerder bezoekje. Liters lichte verf en nieuwe overgordijnen hadden voor een ware metamorfose gezorgd. Het zag er leuk en knus uit.Toen Maggi naar het kleine keukentje liep om wat te drinken, vroeg ik of ik even de badkamer mocht gebruiken. Ik moest hoognodig een plasje en tegelijk wilde ik van de gelegenheid gebruik maken om mezelf onderin eindelijk eens deftig op te frissen.
Om de badkamer te bereiken moest ik door de slaapkamer. Het had iets irreëel, iets zinneprikkelends ook, om langs Maggi’s netjes opgemaakte bed te lopen. Ik beeldde me in hoe mijn zusje straks tussen de hagelwitte lakens zou schuiven. Hoe ze haar armen uitnodigend naar Marco zou reiken, haar verrukkelijke benen gespreid, helemaal bereid tot het voltrekken van de huwelijksdaad. Bij die gedachte liep er een rilling over mijn rug, al was een vleugje jaloezie daar wellicht niet vreemd aan. Stel dat ik het was die straks...
‘Nee, Suzanne!” berispte ik mezelf en voor het nog erger zou worden, liep ik snel door naar de badkamer.
Ik deed mijn plas en ondertussen keek ik nieuwsgierig naar alle toiletspulletjes, parfum en lotionnetjes die mijn zus rijkelijk had uitgestald. Met mijn jurk opgestroopt sopte ik mijn poesje grondig schoon en voor alle zekerheid maakte ik het af met een beetje lavendelgeur. Ik trok mijn jurk weer omlaag en bekeek mezelf in de spiegel. Ik had gehoopt dat dit toiletbezoek mijn opwinding zou doen afnemen, maar af te leiden aan de vrij onnatuurlijke blos op mijn wangen, was dat niet helemaal het geval.Het eerste wat me opviel toen ik terug in de slaapkamer kwam was de met wijn besmeurde bruidsjurk, die achteloos over de leuning van een stoel geworpen leek. Met haar rug naar me toe stond Maggi in haar witte lingerie voor de geopende kleerkast. Dat beeld alleen al volstond om mijn gevoel van opwinding alweer met rasse schreden te doen toenemen. Haar fraaie lichaam, haar lekkere kontje vooral, deed me gloeien. Wat had ik zin om naar haar toe te lopen, maar ik durfde niet zo goed. Ik was bang dat ze me net als die ochtend opnieuw zou afwijzen. Ondanks hetgeen er in de feestzaal onder de tafel gebeurd was, hield ik het dus maar bij zwijgend toekijken. Niet voor lang echter.
“Suuz,” zei ze plots, nog steeds met haar rug naar mij toe, “ik kan het niet.”
“Zal ik helpen zoeken dan?” In de veronderstelling dat ze niet kon beslissen wat ze aan zou trekken, liep ik tot bij haar. Toen ze naar me toe draaide zag ik tranen in haar ogen
“Dat bedoel ik niet,” zei ze moeilijk, “ ik ... ik bedoel dat ik er zo tegenop zie om straks met hem dat bed in te moeten. “
Uiteraard kwam ze daar wel wat laat achter, maar wie was ik om haar dat te zeggen. De vraag die ik me de avond voordien al een keer gesteld had, kwam weer in me op.
“Hebben jullie dan nog nooit...?”
Ik hoefde mijn vraag niet af te maken. Een ontkennend knikje was haar antwoord.
“Suuz, ik ... ik ben zoals jij,” antwoordde ze hees, waarna ze in snikken uitbarstte.In een troostend gebaar strekte ik mijn armen naar haar uit en het volgende moment vleide ze zich aan mijn borst. Haar snikken werd al gauw minder en weldra keken we elkaar in de ogen. Voor ik het goed en wel besefte, begonnen we heftig te zoenen. Haar handen gleden van mijn nek langs mijn schouders en van daar naar mijn rug tot bij de diepe uitsnijding van de jurk. Ik had het gevoel dat mijn huid vuur vatte onder haar strelende vingers. Nu durfde ik haar ook aanraken. Ik streelde haar zachte buik en daarna haar o zo lekkere kontje. Ik kreeg kippenvel toen Maggi’s hand onder de stof van mijn kleed schoof en zij op haar beurt mijn billen streelde. We zoenden nog hartstochtelijker, een beetje ruw zelfs, maar het was een ontzettend spannende kus. Het kwam op mij over alsof alle doorheen de dag opgebouwde geilheid in deze ene hete kus verscholen zat. Toch was er nog meer met me aan de hand. Binnenin mijn hart was de emotionele opwinding minstens even groot. Mijn god, wat voelde ik me ontzettend verliefd en voor het eerst had ik het gevoel dat de liefde wederzijds was. Voor het eerst durfde ik geloven dat Maggy ook van mij hield. Echt van me hield welteverstaan, op een manier die de liefde tussen twee zussen die elkaar al hun hele leven lang erg graag mogen, ver oversteeg.
Waar dat plotse geloof precies vandaan kwam, dat kon ik niet verklaren. Ik zocht ook niet naar een verklaring, daar voor was het ‘vlinder-in-de-buik’ gevoel veel te heerlijk. In mijn aanvoelen had onze kus ook niet onnatuurlijks meer in zich, zoals dat de nacht voordien wel het geval was geweest. Ik zag ons niet langer als zussen maar als twee volwassen vrouwen, die tot over hun oren verliefd waren op elkaar en bereid waren om volluit voor die liefde te gaan. Toch was er toch dat heel klein beetje twijfel. Stel dat Maggi zich alsnog zou bedenken, dat zou pas pijnlijk zijn.Die doemgedachte kon ik echter al snel van me afzetten op het moment dat mijn zusje de sluiting van mijn jurk losmaakte. Zonder probleem stond ik toe dat ze even afstand nam en in geen tijd lag mijn dure, rode galajurk ter hoogte van mijn enkels. Ik stapte eruit en tegelijk schopte ik ook de schoenen van mijn voeten. Net als Maggy stond ik nu in bh en slipje. We begonnen opnieuw te kussen, teder en zacht ditmaal. Ik zoende haar in de nek en voelde hoe ook zij kippenveel kreeg onder mijn strelende vingers. Het besef dat dit door mij kwam, deed me ontzettend goed.
“Mag,” fluisterde ik bij haar oor, “jij bent zo mooi.”
Schuifelend trok ze me tijdens het kussen met haar mee, tot ze op de rand van het bed kon gaan zitten. Ze trok me naast zich en in haar ogen las ik hetzelfde verlangen waar ikzelf ook ten prooi aan was.
Daar zaten we dan. Twee ongelooflijk opgewonden vrouwen, bijna naakt op haar zachte bed. Het beeld dat ik onderweg naar de badkamer nog had moeten verdringen, kwam weer bij me op. Alleen wist ik nu wel zeker dat de fantasie van enkele minuten geleden ditmaal werkelijkheid ging worden.
“Suuz, jij bent een prachtvrouw,” fluisterde ze hees, “jij hebt een ontzettend lekker figuur.”
“Jij ook, Mag,” repliceerde ik, ondertussen haar gladde huid strelend, “jij ook.”
“Suuz?”
“Ja?”
“wil je ... wil je met mij naar bed?”
“Nou en of!” Alsof ze dat nog moest vragen, ik popelde gewoon van verlangen naar haar.Zachtjes maakte ik de sluiting van haar kanten bh los en haar fraaie borsten, waar ik zo verkikkerd op was, sprongen tevoorschijn. Ze leken nog ronder en voller dan de nacht voordien en de drang om ze te betasten en te strelen was groot. Al gauw begon ik ook te likken. Eerst de buitenkant van haar borsten, maar al vlug steeds kleinere rondjes draaiend in de richting van haar donkere en fier rechtopstaande tepels. Terwijl ik de ene borst met mijn lippen en tong bewerkte, bespeelde ik tegelijkertijd de andere met mijn vingers.
Al gauw kreunde Maggi van genot.
“Oh ... lieve schat...,” hijgde ze.
Binnen in mij jubelde het. Het was voor het eerst dat ze me niet ‘Suuz’ of ‘Suzanne’ noemde, maar ‘schat.’ Het laatste restje twijfel omtrent haar gevoelens voor mij was daarmee verdwenen.
In geen tijd had Maggi me helemaal uitgekleed. Even later waren we allebei naakt, waarna Maggi het voortouw nam. Met zachte dwang duwde ze me achterover op het bed. Ze knielde tussen mijn benen en boog over me heen. Mijn buik, mijn borsten en tepels kregen extra aandacht van haar mond. Eerst zacht maar langzaamaan feller. Ik genoot ontzettend van wat ze met me deed. Terwijl ik haar rug streelde, hoefde ik me verder nergens om te bekommeren, ik moest alleen ondergaan.
Na een tijdje bracht ze haar mond tot bij de mijne en vonden we elkaar alweer in een lange teder kus. We streelden onderwijl elkanders hoofd en nek, weldra ook elkaars borsten. Zalig was het om onze stijve nippels tegen elkaar op te wrijven, iets wat me al gauw naar meer deed verlangen.Mijn hand gleed langs haar buik omlaag tot bij haar streepje kortgeknipte dons. Nog lager liet ik mijn vingers strelend afdalen, tot ik haar warme kutje voelde. Maggi kreunde gesmoord toen mijn vingers op verkenning gingen in het zenuwcentrum van haar vrouw zijn. Haar kreuntjes klonken al wat luider op het moment dat ik opnieuw haar borsten likte en op de haar harde speentjes sabbelde. Ondertussen had ik haar clitoris gevonden en ik voelde hoe ze sidderde toen ik duim en wijsvinger ritmisch over haar genotsknopje liet schuiven. Ik zoog een tepel tussen mijn tanden en terwijl ik voorzichtig knabbelde, begon ze zwaar te hijgen, af en toe onderbroken door een kort gilletje van genot.
De frequentie van haar gilletjes nam toe zodra ik mijn wijsvinger diep ik haar hunkerende schede porde. Het zette mij ertoe aan om ook een tweede vinger in haar kletsnatte spleetje te schuiven, iets wat moeiteloos lukte. Al gauw pompte ik mijn vingers driftig op en neer in haar soppende kut. Niet voor lang echter, want weldra voelde ik hoe de spiertjes in haar liefdestunnel zich spanden. Met een luide kreet en wulps kronkelend, kwam ze klaar.
Nog terwijl ze lag na te hijgen, waren we al opnieuw aan het tongzoenen.
“Jeetje,” mompelde ze tussen het kussen door, “wat was dat allemaal? Zo snel kwam ik nog nooit.”
Nog altijd lagen we naar elkaar toe. Maggi streelde mijn buik en mijn borsten, ik haar billen en haar heerlijke kontje. Plots lagen haar handen op mijn schouders. Met zachte dwang duwde ze me op mijn rug, waarna ze over me heen klom. Haar sensuele heuveltjes dansten uitnodigend voor mijn ogen, maar mijn zus had andere plannen.“Nu jij,” zei ze met een ondeugende fonkeling in haar ogen.
Ze boog voorover tot ze bij mijn borsten kon. Ze likte, sabbelde en beet mijn tieten met een nauwelijks te beschrijven gretigheid. Hoewel het soms op het randje af pijnlijk werd, genoot ik ontzettend van die afwisseling. Ik sidderde als een rietstengel in de wind. Dat sidderen verminderde er niet op toen even later haar hoofd tussen mijn benen verdween. Plagerig likte ze mijn gevoelige schaamlippen en al snel stond mijn hele kut in lichterlaaie. Ik kirde van genot toen ze haar tong bruusk naar binnen perste. Ik kronkelde onder haar tong, telkens ze die langs mijn uitpuilend klitje schuurde. Ik besefte dat ook ik heel snel zou komen. Ik was zo geil en Maggi befte mij zo ontzettend lekker, net alsof ze nooit anders had gedaan. Toen ze haar handen naar omhoog bracht en met duimen en wijsvingers mijn tepels kneedde, had ik het helemaal niet meer. Ik had het gevoel dat ik elk moment kon ontploffen. Wulps perste ik mijn schoot omhoog om maximaal te genieten van haar pulserende tong. Binnen de minuut kwam de explosie. Nooit eerder beleefde ik zo’n heftig, alles overheersend orgasme. Secondenlang was ik compleet van de wereld af. De onvoorwaardelijke en ongeremde manier waarmee Maggi mij met daden overtuigd had van haar liefde was daar beslist niet vreemd aan.
“Liefste, liefste Maggi,” hijgde ik, zodra ik daartoe in staat was,”wil je alsjeblieft voor altijd bij me blijven?” Het was ingegeven door het moment, maar wat ik vroeg, meende ik voor tweehonderd procent.
“Ja, Suuz!” klonk het overtuigend vanuit mijn schoot, “voor altijd wil ik de jouwe zijn, lieve schat.”
Terwijl de lieverd mijn natte poes weer helemaal schoon likte, streelden mijn vingers teder en dankbaar door haar zachte haren. Ik kon wel janken van geluk.“Godverdomme! Ik wist dat er iets niet klopte! Wat heeft dit te betekenen?”
Allebei schrokken we enorm! We hadden niemand het appartement horen binnenkomen. Het was Marco die in de deuropening stond, maar dat hij niet zou doorhebben wat er aan de hand was, dat was weinig waarschijnlijk. Twee poedelnaakte vrouwen, rood aangelopen en bezweet, waarvan de ene haar hoofd tussen de benen van de ander heeft, dat hoefde geen verdere uitleg. Dat bleek ook snel.
“Jullie ... jullie vuile, smerige potten!” blafte hij.
“Dus daarom bleef jouw spleet voor mij altijd taboe!” richtte hij zich expliciet tot mijn zusje. “Ik had het moeten weten, stommeling die ik ben! Morgen al vraag ik de scheiding aan, als je dat maar weet!”
Het uitgebreid repertoire verwensingen dat Marco daarna opvoerde was grof. In zijn razernij kraamde hij dingen uit die niet geschikt zijn voor publicatie. Onder die stortvloed van verbale geseling kroop Maggi snikkend en rillerig tegen me aan, maar meer dan haar troostend omarmen en een laken over onze lijven trekken, wist ik op dat ogenblik ook niet te doen. Eenmaal uitgeraasd, ging hij in de woonkamer aan het telefoneren. Nauwelijks waren Maggi en ik aangekleed, of daar waren Marco’s en onze ouders al. Een nieuwe batterij verwijten werd over onze hoofden uitgestort, al kwamen die in hoofdzaak wel van Marco’s ouders. Ergens had ik het idee dat ma en pa er niet helemaal ondersteboven van waren, al keurden ze het zeker niet goed. Uiteraard was het trouwfeest toen al stopgezet en alle gasten naar huis gestuurd. Diezelfde avond nog liet Marco zijn spullen door wat vrienden ophalen. Na een moeilijk gesprek bij ons thuis nam ik de meest noodzakelijke spullen mee en trok ik voorlopig bij Maggi in.Ondertussen is dit alles ruim drie jaar geleden en nog steeds zijn Maggi en ik heel gelukkig samen. De relatie met pa en ma is ondertussen genormaliseerd. Zij hebben het aanvaard dat ze niet één maar twee lesbische dochters hebben. Ze weten dat we gelukkig zijn met elkaar en ze hebben beloofd dat ze morgen op de trouwerij aanwezig zullen zijn.
Jawel, mijn zusje trouwt morgen opnieuw...met mij. Het koste me een flinke donatie aan de staatskas toen ik vorig jaar een andere familienaam aannam, dat wel. Ondertussen zijn we verhuisd naar een andere stad, waar niemand weet dat Maggi en ik zussen zijn. Daardoor is er niets meer wat ons belet om ons geluk en onze liefde voor elkaar te bestendigen door de band van het huwelijk. We kijken er allebei heel erg uit om elkaar het jawoord te geven. Een huwelijksreis zit er door omstandigheden voorlopig niet in, maar dat er een stomende huwelijksnacht zit aan te komen, dat weet ik wel zeker...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners