Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zusje Trouwt - 2 - 7731 keer gelezen


In die enkele momenten dat mijn gedachten bij Maggi waren, was mijn rechterhand bijna onbewust tot onder mijn rok afgedaald. Nou ja, rok ... ? Zoals de jeansstof nu om mijn middel hing, leek het eerder op een wat breed uitgevallen ceintuur dan op een rok. Het elastieken boordje was nog het enige wat van mijn slipje verborgen bleef. Al de rest kwam er onderuit, waardoor ik mijn langzaam naar binnen schuivende vingers moeiteloos kon volgen. Wat die eerste siddering doorheen mijn lijf veroorzaakte kan ik achteraf moeilijk zeggen. Was het de manier waarop mijn vingers zich perfect rond mijn gezwollen schaamlippen kromden, ... of was het toch dat eerste subtiele contact tussen de duim en mijn uitpuilend genotknopje, dat weet ik niet meer.Zachtjes streelde ik mijn venusheuvel, via mijn gezwollen schaamlippen weer tot bij mijn clitoris. Doorheen de dunne roze stof zag ik hoe mijn vingerkootjes zich plooiden en kromden, de welving van mijn pubis volgend. Tegelijkertijd zag ik in mijn hoofd alweer flarden van beelden en herinneringen passeren. De gedachten aan mijn zichzelf strelende zus deden me de ogen sluiten en als ik mijn hand weer bewoog, voelde ik mijn vingers mijn hele schaamstreek kietelen. Mijn poesje gloeide toen ik mijn vingers tussen de lipjes door liet glijden. De volgehouden streling deed me sidderen, deed mijn lichaam schokken. Ik had mijn opwinding niet meer onder controle en toen ik door bleef strelen begon mijn hart te bonzen. Ik klemde mijn kaken strak op elkaar, maar zelfs dat kon niet voorkomen dat ik ongecontroleerd begon te kreunen. Ik werd nu pas echt goed nat en voelde mijn lippen verder ontsluiten. Ik was zo opgewonden geil dat ik met mijn billen ongecontroleerd op het bed heen en weer ging tollen. Kijken naar mijn eigen handelen durfde ik niet meer, bang dat ik dan mezelf tot de orde zou roepen. Bang dat ik daardoor een einde zou maken aan dit opwindende en betoverende moment, bleef ik de ogen stijf dicht knijpen. Ik wilde absoluut niet ophouden, integendeel, ik wilde iets voelen... Iets? Nee, alles!
Mijn gedachten dwaalden weer af, weer naar Maggi. Ik zag weer hoe haar soppende vingers haar kale poesje in en uit gingen. Voor ik het me goed en wel realiseerde, kopieerde ik haar bewegingen, ongeremd. Helemaal overgeleverd aan het wellustige gevoel dat me van langsom steeds strakker in een houdgreep leek te hebben, voelde ik me niet langer geremd of gegeneerd. Het gretig soppen, afgewisseld met korte, snelle wrijvingen over mijn klitje deden me hijgen, naar adem happen en kreunen. Ook gingen mijn benen vanzelf wat verder uit elkaar en al gauw wipte ik mijn kutje op en neer, mijn soppende vingers tegemoet.
“Oh... Aah...” Een wellustig kreetje ontsnapte aan mijn mond en met gesloten ogen beleefde ik dit intense moment met mezelf. Compleet uitgeteld liet ik me ik loom achterover vallen. Met mijn hand op mijn kutje gedrukt, bleef ik lekker nagenieten tot de allerlaatste naschok.Pas toen ik het minuten later wat koud kreeg, besefte ik hoe bezweet ik wel was. Eigenlijk zou ik moeten douchen, maar daar had ik de fut niet voor. Moe maar voldaan trok ik al wat ik nog aan had maar uit en gooide de sprei over me heen. Net op het ogenblik dat ik het nachtlampje wilde doven ging de deur open. Gehuld in een kort nachtjaponnetje kwam Maggi de kamer binnen.
“Mag ik erbij, Suuz?” vroeg ze.
“Heu?” reageerde ik geschrokken. “Waarom?” Zou ze hebben staan kijken, net als ik eerder bij haar? Ik wist dat ik beslist niet fris rook, ook dat zag ik als een bezwaar. Mijn eerste reactie was dus niet bepaald enthousiast.
“Ik wil nog één keer bij jou slapen, Suzanne, net als vroeger,” drong ze aan. “Mag ik erbij, toe?”
Als ze al had staan kijken, dan liet ze dat beslist niet merken. Ach, het was haar laatste nacht thuis, dus waarom niet. Door op te schuiven stemde ik zwijgend toe. Het volgende moment schoof ze naast me onder het deksel. Direct plooide ze haar lijf ruggelings naar me toe zodat we vanzelf in de lepeltjeshouding kwamen te liggen, precies zoals we dat in onze jeugd zo vaak hadden gedaan. De warmte van haar lichaam straalde doorheen de dunne stof van haar nachtkleedje behaaglijk af op mijn huid. Toen deed ik iets wat we als jonge meisjes nooit hadden gedaan. Terwijl ik haar welterusten wenste, liet ik mijn hand schijnbaar achteloos over haar bil glijden. Een schok ging door me heen. Maggi droeg geen slipje... Nog een geluk dat ik net een rondje met mezelf achter de rug had. Zo een lekker vrouwenlichaam binnen handbereik, dat zou me in andere omstandigheden tot dingen hebben geïnspireerd die tussen zussen nu eenmaal niet horen. Het was mijn laatste gedachte vooraleer ik als een blok in slaap viel.Het moet ergens tegen vier uur aan zijn geweest toen ik wakker werd. Omdat Maggi zo onrustig sliep en telkens tegen mij op bewoog, was ik al een paar keer wakker geweest, maar telkens was ik snel weer ingedommeld. Nu was ik echter klaarwakker. Deze keer lag mijn zus niet tegen mij aan maar zowat half over me heen. Haar bekken lag half over het mijne, haar schaamstreek rustte boven op mijn dijbeen, haar rechterborst op mijn rechterborst. Ook haar hoofd was vlakbij, we lagen zogoed als wang tegen wang.
Het flauwe schijnsel van het maanlicht dat doorheen de gordijnen de kamer enigszins verlichtte, was net voldoende om de lijnen van haar gezicht te kunnen zien. Ze had absoluut een mooi verzorgd gelaat en in een plotse opwelling drukte ik een voorzichtig kusje op haar lippen. Vreemd genoeg tuitte ze haar lippen in haar slaap en ik voelde duidelijk een even licht kusje terug. Maggi’s lippen voelden superzacht aan en smaakten een beetje zoet. Bewegingloos hield ik mijn lippen op de hare gedrukt om wat langer van dat zoete aroma te genieten. Nauwelijks bewust van wat ik deed, duwde ik mijn tong voorzichtig voorwaarts. Toen zij daarop haar lippen een beetje opende, schoof ik mijn tong er tussenin.
De hele situatie kwam me best onwezenlijk voor, maar toch kon ik niet anders. Ik raakte behoorlijk opgewonden, dat viel niet te ontkennen. Vastbesloten om haar niet wakker te maken, maar desondanks zo lang en zo veel mogelijk van deze tedere aanraking te genieten, liet ik mijn tong voorzichtige rondjes draaien, vooraan in haar mond. Een schok ging door me heen toen Maggi’s tong onverwacht de mijne aantikte. Toch leek ze nog in een diepe slaap te zijn, dus van haar kant uit gebeurde het op automatische piloot. Blij verrast, hield ik mijn tong stil en genoot ervan hoe zij op haar beurt toertjes draaide rond de mijne.
‘Cho,’ flitste het door mijn hoofd, ’ik ben aan het tongen met mijn zus!’
Uiteraard was het tegennatuurlijk, maar toch voelde ik me niet schuldig. Nee, het voelde onbedreigend aan, net alsof we in het geheim een spelletje speelden, waar niemand achter mocht komen. Ik kon niet stoppen en toen Maggi langzaamaan diepere en intensere tongbewegingen ging maken, deed ik probleemloos met haar mee. Het besef dat ik met mijn eigen zuster lag te zoenen, speelde al gauw niet echt meer. Het leek een onbelangrijk detail. Ik genoot met volle teugen, onbezorgd en onbevangen, zodat het even duurde vooraleer er een alarmklokje ging luiden.Maggi was wakker! Dat besef drong tot me door, toen ik haar kruis over mijn dijbeen voelde schuren. Heel duidelijk voelde ik de zachte wrijving van haar pubis op mijn huid. Ondanks dat ik daarvan schrok, werd het al snel een fijn en spannend gevoel, zeker toen ik mijn dij zachtjes tegen haar op begon te bewegen.
Toen ik haar aankeek, zag ik haar onzeker naar me glimlachen. In haar ogen las ik dezelfde vraag die ik mezelf ook stelde, namelijk of dit wel kon. Geen van beiden zeiden we een woord. Alsof we het afgesproken hadden, bleven onze lichamen in hetzelfde ritme tegen elkaar op bewegen. Als magneten, zo werden onze monden opnieuw naar elkaar toe gezogen, wat opnieuw uitmondde in een lekkere tongzoen. Tijdens die hete kus schoof mijn zusje wat op. Haar beweging op mijn dijbeen kreeg een vervolg ter hoogte van mijn kruis, zodat haar venusheuvel vanaf dan over de toegang tot mijn vagina schuurde.
Voor ik het goed en wel besefte, waren we in een heuse vrijpartij verwikkeld, krankzinnig maar ontzettend lekker. Blijkbaar was ik niet de enige die het zo aanvoelde, want kreunen deden we, allebei. Zeker toen ik mijn bekken een beetje opdrukte, werd onze wrijvende streling zo intens lekker, dat we kreunden dat het een lieve lust was. Gelukkig sliepen onze ouders beneden. De kans dat zij ons hoorden, was zo goed als onbestaande.Wat we deden was zo verrassend, zo onwezenlijk ook, en nog altijd zonder een woord te wisselen. Woorden waren trouwens niet nodig, onze lichamen spraken een eigen taal. Ik begreep zo ook wel waar Maggi op aanstuurde, zeker toen ze van me afrolde, haar nachtjapon uittrok en languit naast me ging liggen. Toen ze haar armen naar me uitstrekte, boog ik over haar heen.
Met klamme handen streelde ik haar bijna perfecte borsten. Haar tepels, hard als kiezelsteentjes, rolden tussen mijn vingers, wat haar al snel weer een kreuntje ontlokte. Ik boog dieper voorover en kuste haar borsten, likte haar donkere aureooltjes en sabbelde op haar harde speentjes. Vanzelf spreidde Maggi haar dijen, wat mij ertoe aanzette om al likkend een glibberig spoor te trekken tot bij haar schoot. Ik rook haar vrouwelijkheid en proefde haar zoete nectar.
Een nieuwe sensatie was mijn deel, toen ik merkte dat haar clitoris stijf overeind kwam, fier rechtop als een minipiemeltje. Met mijn tong maakte ik lange halen, van onderaan haar vagina tot bij het knobbeltje bovenin. Elke keer dat ik haar klitje aantikte, veerde het op en even vaak voelde ik Maggi onder mij sidderen. Via haar buik liet ik mijn handen opklimmen en terwijl ik bleef verder likken, kneedde ik haar borsten stevig. Ik hoorde hoe haar toch al zware ademhaling steeds hijgender werd. Als ik zo door zou gaan, dan zou ze heel snel klaarkomen en dat wilde ik niet, nog niet … Ik wilde haar geduld op de proef stellen, haar verlangen naar meer nog doen toenemen. Met dat doel voor ogen rolde ik op mijn rug en trok haar bovenop mij.Alsof ze nooit anders gedaan had, ging ze als het ware meteen op mijn mond zitten. Opnieuw proefde ik haar lekkere honingsmaak, zodra mijn tong tussen haar vochtige lipjes gleed. Toen ik opkeek, zag ik haar bovenlijf boven me uittronen. Zo rank, strak in het vel en fier rechtop leek ze wel een soort godin en in een flits vroeg ik me af waarom wij dit nooit eerder gedaan hadden. Gretig reikte ik alweer naar haar goddelijk stel tieten, ik kon er maar geen genoeg van krijgen.
Haar tepels werden nu echt keihard, door toedoen van mijn strelende en knedende vingers. Opnieuw hoorde ik haar ademhaling versnellen. Als ik het niet echt meer verwachtte, waren haar handen daar plots toch. ‘Eindelijk’ dacht ik. Mezelf opbollend, perste ik mijn naar streling hunkerende tieten in Maggi’s handpalmen. In hetzelfde tempo streelden, knepen en kneedden we elkanders tweeling. Allebei hadden we een stel borsten om fier op te zijn en minsten twee volle minuten gaven we elkaars heuveltjes alle aandacht die ze verdienden. Ik raakte er steeds meer opgewonden door, maar ik niet alleen. Maggi drukt haar schoot steeds strakker tegen mijn mond aan. Dan liet ze mijn borsten los en drukte haar handen op de mijne, alsof ze me wilde dwingen om haar boezem nog wat feller te kneedden. Toen ik haar wens inwilligde, slaakte ze enkele korte, diepe zuchten en ik voelde haar lichaam verkrampen. De golven van haar orgasme ving ik op met mijn tong. Op die manier mocht ik haar deelgenoot zijn en de bevoorrechte getuige van de stuipjes in haar knijpende kutjeNog terwijl Maggi in mijn arm lag na te hijgen, nam ik me voor mezelf het besluit om het hier niet bij te laten. Dit mocht geen eindpunt zijn, dit was nog maar een begin.
Eenmaal ze weer op adem was gekomen, trok ik haar ruggelings bovenop mij. Teder langs haar borsten en buik strelend, daalde ik met mijn rechterhand al snel af naar haar schaamstreek. Ze gromde goedkeurend toen ik eventjes haar kletsnatte schaamlippen onder handen nam. Maar mijn doel lag verder, dieper vooral, en dus ging ik ervoor. Zonder de minste weerstand gleden twee vingers vanzelf haar hete schachtje in. Terwijl ik met mijn duim haar clitoris bespeelde, begon ik haar te vingeren. Maggi begon vrijwel meteen te kreunen en als een krolse kat spande ze haar lijf. Op het ogenblik dat ze haar hoofd naar me toe draaide, zag ik haar blik. Een blik vol verwondering, maar evengoed van geil verlangen en genot. Zelfs al hadden we nog altijd geen woord gesproken, toch voelde ik me heel nauw met haar verbonden. Blijkbaar voelde mijn zusje dat ook zo aan, want uitnodigend tuitte ze haar lippen. Door ietsje meer naar elkaar op te schuiven, konden we met onze lippen bij elkaar komen, waarna onze tongen zich al snel verstrengelden. Verrassend snel spande Maggi haar lijf alweer, maar ditmaal werd haar orgastisch kreetje gesmoord door mijn mond.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners