Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zij Aan Zij - 9402 keer gelezen
De zwoele avond gleed gewichtloos uit zee het strand op. Virginia liep naakt langs de vloedlijn, aan het volkomen verlaten strand. Niet dat ze dat laatste erg of eng vond. Ze was hier, aan de mediterrane kust, op vakantie met een groepsreis voor singles en dat betekende voor haar dat niemand iets aan een ander verplicht was. De kabbelende golfjes speelden als metgezellen rond haar voeten, en het was of ze haar een prachtig verhaal vertelden, een romantisch sprookje, een geweldig mysterie…
Ze ging zitten, zomaar in het ondiepe water, haar gezicht naar zee, en wijdbeens liet ze toe hoe de langzaam opkomende vloed haar kruis streelde met natte, tedere vingertoppen. Het duurde niet lang voor haar heupen onbestuurbaar werden. In het ritme van de branding deinden ze op en neer. Virginia ging languit liggen en legde haar armen ontspannen langs haar hoofd. Ze slaakte heupwiegend een diepe zucht, en een ogenblik later kwam ze met een luide kreet klaar.

“Wat is er, Virgie? Val je?” haar moeder bonsde op de badkamerdeur. “Doe de deur eens van slot!”
Gedesoriënteerd kwam Virginia overeind. Ze zat in bad, en werd overspoeld door schuimende golven die ze blijkbaar zelf had veroorzaakt. Haar onderbuik tintelde, en haar keel voelde droog aan, alsof ze heel lang heel zwaar had gehijgd.
“Niks aan het handje mam!” riep ze blozend terug, “Ik eh… de zeep floepte uit mijn handen enne… ik heb ‘m alweer.”
Moeder antwoordde niet, was kennelijk alweer weg. Nog wat wankel stond Virginia op, liet het bad leeglopen en begon zich af te drogen. Oh wat een heerlijk warme handdoek… fluweelzacht, als een liefkozing… Virginia’s handen gleden over haar zijden huid, haar soepele vingers volgden iedere ronding, de handdoek viel. De spiegel was beslagen, maar ze ontwaarde haar vage, loom deinende evenbeeld, en dacht: ik mag er toch best wel zijn…
Haar bed was zo mogelijk nog zachter en warmer dan haar handdoek, toen ze naakt tussen de lakens kroop. Voor de vorm had ze haar Tweetie-nachthemd even aangetrokken om welterusten te zeggen, maar ze wist niet hoe gauw ze het weer moest uittrekken. Naakt slapen was een ideetje van Angelique, haar hartsvriendin van school. Gekke meid. Te gekke meid. Zou zij op dit moment ook… helemaal bloot zijn?

“Hoi Virgie!” riep Angelique enthousiast toen Virginia haar vanuit de zijstraat waar ze woonde tegemoet fietste, “hoe voelen we ons vandaag?”
“Lekker…” zwijmelde Virginia dromerig. Het ontging haar vriendin niet dat ze anders keek dan anders. “Hallo-ho!” zong ze, wapperend met haar hand voor Virginia’s halfgesloten ogen, “is daar iemand?”
“Gisteravond zat ik in bad…” begon Virginia blozend, “en toen eh… toen was het water zó lekker, dat ik… dat mijn kut -” Angelique zette grote ogen op. “Ben je kláárgekomen?” viel ze Virginia in de rede, “Oh kind, wat héérlijk!” haar gezicht straalde. Virginia’s hoofd was een stoplicht. “Stil nou!” siste ze, “De hele stad hoeft het niet te horen!” haar zwoele blik maakte even plaats voor twee flitsende ogen, maar Angelique liet zich niet temmen. Haar lange zwarte haar zwaaide om haar heen toen ze al fietsend haar hoofd achterovergooide en heupwiegend met haar lichaam golfde, terwijl ze kreunend langs haar lippen likte. Virginia had het niet meer. “Hou op Ange, voor ik mee ga doen!” Ze waren al bijna bij school.
Ze hadden het eerste uur gymnastiek. De kleedkamer daverde van het meidengegiechel maar Virginia en Angelique waren naar verhouding stil toen ze zich als slangenmensen in hun gympakjes wurmden.
Bij het warmlopen sloot Virginia achteraan. Angelique liep twee posities voor haar, haar lange zwarte haar in een dansende staart. Virginia kon niet anders dan kijken, oh wat was ze mooi… Angelique’s billen wiebelden in het ritme van haar lichtvoetige, atletische passen; oh wat had ze lange benen… als ze de bocht nam zag ze ook haar borsten meedeinen, even maar, maar dat moment, die ene tel was genoeg… Virginia’s onderbuik begon te tintelen, werd warm… en opeens voelde ze heet vocht in haar kruis. “Mag ik even naar de WC?” riep ze boven het voetengetrappel uit. “Je had vóór de les moeten gaan!” antwoordde de lerares, “Goed, ga maar.”
Met samengeknepen dijen worstelde Virginia zich op de WC uit haar pakje. Net op tijd plofte ze op de bril. Oncontroleerbare, hevige wipstoten schokten door haar heupen. Ze gaf bij iedere golf een luide gil, wat godzijdank niet opviel door het gedraaf in de zaal. Haar gouden lokken raakten in de war door haar wilde gekronkel, terwijl ze niet kon stoppen met zichzelf te strelen, te zalven met het zacht romige vocht dat aan haar kut ontsprong. Daarbij schonk ze extra aandacht aan haar billen en borsten. Haar tong kronkelde langs haar lippen, en haar keel werd droog van het hijgen…
Eindelijk kwam haar lichaam tot rust. Ze plakte nog een beetje toen ze haar pakje weer aantrok. Geen probleem, straks moest ze toch nog douchen.
In de gymzaal was inmiddels een spel begonnen. Virginia ving in een reflex de bal op die Angelique net had uitgeslagen. De volle ronding deed haar ergens aan denken, toen Angelique haar een knipoog gaf… maar ze stortte zich vol enthousiasme op de wedstrijd. Haar team won.
De kleedkamer vulde zich na de les met meisjeszweet, maar de dampende douche deed wonderen. Virginia en Angelique sprongen er als laatste onder, ze hadden meegeholpen de zaal op te ruimen. De andere meisjes waren toen al half aangekleed, en tenslotte waren ze nog maar met zijn tweetjes, ieder onder een spetterende straal.
Virginia ving de steelse blikken op die haar vriendin haar toewierp terwijl ze haar glimmend natte lichaam sensueel liet deinen. Ze moesten allebei lachen, Virginia bloosde. Angelique niet. Ze schuifelde langzaam naar haar vriendin toe, en fluisterde: “Vind je me mooi?”
Virginia schrok. Was ze zo’n open boek? Haar lichaam verstijfde, haar blos kookte. Zou Angelique haar gegil toch gehoord hebben, daarnet? Oh, en de andere meisjes dan…?
“Ik heb het wel gezien, zoals je naar me kijkt… mag best hoor… vind ik wel lekker…” lachte Angelique mysterieus uit haar donkere ooghoeken.
“Wil je me aanraken?” lispelden haar natte lippen terwijl ze steeds dichterbij kwam en haar druipende, glanzende borsten liet wiebelen. Virginia rook de nadering van haar lichaam. Toen hun tepels elkaar raakten, sprongen natte vonken over. Hun borsten gaven rollend en verend mee toen ze allebei zachtjes begonnen te deinen…
“Kom schat, we moeten naar wiskunde,” zei Angelique opeens met haar neuspunt vlakbij die van Virginia. “Spèlbreekster!” riep Virginia quasi boos terug, maar toen lachten ze allebei.

Twee dagen later hadden ze weer gym, ditmaal het laatste uur.
Virginia had sinds eergisteren niets meer tegen Angelique gezegd over hun samenzijn onder de douche. Niet alleen omdat ze teveel huiswerk en proefwerken had om zich met zoiets als gevoelens bezig te houden. Ze durfde niet. Ze was bang een aanstelster te zijn. Angelique op haar beurt vond het verstandig om haar vriendin maar even tot zichzelf te laten komen. Het kostte de nodige moeite om geen toespelingen te maken - mooie meiden onder elkaar, wat wil je - maar het lukte, ondanks dat de lucht onder hoogspanning leek te staan.
De gymles verliep als alle andere. Warmlopen, trampolinespringen, balspel toe en douchen. Het vrolijke gegil was niet van de lucht.
Virginia treuzelde om onder de warme straal te gaan. Als de andere meisjes nou eens voortmaakten, dan kon ze weer even met haar vriendin alleen zijn. Aan de andere kant van de kleedkamer was Angelique naar iets op zoek in haar nieuwe sporttas, een tweepersoons exemplaar leek het wel, zo groot was hij.
Eindelijk begon de kleedkamer leeg te lopen, onder vrolijk gedag en gedoei. Virginia stond intussen onder de douche te wachten op Angelique die zich ook nog niet had afgespoeld.
Daar kwam ze. Ze had haar haar losgemaakt en lachte geheimzinnig, alsof ze een verrassing in petto had. “Hoi schat…” fluisterde ze, “ben je lekker nat?”
Virginia’s adem stokte. “Ik ook…” zei Angelique, “van binnen…” Ze was mooier dan ooit, een vamp van het zuiverste water. Volkomen op haar gemak schreed ze, zweefde ze gracieus heupwiegend dichterbij. Virginia’s onderbuik gloeide, ze zakte bijna door haar knikkende knieën.
“Kom maar…” prevelde Angelique toen ze onder dezelfde straal kwam staan en Virginia bij haar handen nam, “we hebben alle tijd… oh, wat ruik je lekker…”
Ze hief Virginia’s handen hoog op, waardoor zij niet anders kon dan toelaten hoe Angelique haar met haar rug tegen de muur duwde. Hun warme, plakkend natte borsten rolden op en neer toen Angelique zich hijgend over Virginia heen boog. Hun lippen waren nat, hun haar was nat, hun gezichten waren nat, ze waren allebei helemaal nat, waardoor hun omhelzing een soppend geluid maakte, alsof een heleboel heerlijk sappige vruchten tegelijk werden uitgeperst. Bij de muziek van hun hartstocht voegde zich de woordloze poëzie van hun hijgende, kreunende, glibberende tongzoen. Ze gleden samen langs de muur naar beneden tot ze op de harde tegelvloer wijdbeens bij elkaar op schoot zaten… en wagenwijd voor elkaar opengingen. Hun schaamlipjes zogen zich aaneen, even gulzig en onverbrekelijk als hun monden. Hun heupen volgden elkaar in een vloeiend deinend ritme, genotknopje streelde genotknopje… hun handen kenden geen grenzen, grepen iedere kans… en toen de dubbele explosie kwam, stond de doucheruimte bol van de ongeremde orgasmenkreten. Stommelend lieten ze elkaar alle hoeken van de kamer zien, pas toen ze uitgeteld neervielen voelden ze de opgelopen blauwe plekken.
Daarna stilte. Betovering.

Angelique stond op en liep de kleedkamer in. Virginia lag nog steeds op de vloer uit te hijgen en keek haar torenende gestalte na. Wat was haar in ‘s hemelsnaam overkomen? Droomde ze? Net als toen, in bad, een paar dagen geleden?
Ze volgde haar vriendin – maar de kleedkamer was leeg en Angelique’s kleren waren weg. Ze was al naar huis.

“Heb jij zin in iets lekkers?” vroeg Angelique toen ze de volgende ochtend weer samen opfietsten.
“Altijd!”
“Na school bij mij thuis, oké?”
“Oké,” zei Virginia verbaasd.
Ze hadden vandaag geen gym, en dus vielen hun blauwe plekken niet op. De lessen waren saai, lang, moeilijk, een enkele keer leuk maar vooral niet sexy.

“Ik had het gistermiddag al willen doen eigenlijk,” verontschuldigde Angelique zich toen ze die middag de trap naar haar kamer beklommen, “maar eh… toen was ik iets vergeten mee te nemen.”
Haar kamer was op slot, dat was nieuw voor Virginia. Zelf was ze niet zo van een eigen domein waar niemand anders mocht komen, alleen haar lichaam was strikt privé. Maar de laatste paar dagen had Angelique ook in dat opzicht een grote bres in de verdedigingslinie geslagen.
De kamer was een en al Angelique: zwier en stijl van vloer tot plafond. Overal pasteltinten; hemelbed met zijden sprei, schapenvacht, ovale spiegel, kaptafel vol luchtjes. Voor het raam hing een gordijn dat deed denken aan impressionistische schilderijen.
“Sapje?” vroeg Angelique. “Lekker!” zei Virginia. Ze hoorde de koelkast open en dicht gaan. “Je woont hier leuk!”
“Met jou erbij wordt het nog leuker!” Virginia antwoordde niet.
Angelique plofte naast haar op het bed, dat een hele tijd bleef veren. “Proost, op de liefde!” zei ze, waarna ze haar glas in één teug leegdronk en Virginia een zoen gaf. Ze stond weer op, en haalde vanachter het gordijn een soundblaster tevoorschijn. Een druk op de knop, en de pastelkleurige kamer vulde zich met zachte klanken die ervoor geschapen leken. Angelique sloot haar ogen en begon op het lome ritme mee te deinen. Met hooggeheven armen liet ze haar lichaam golven en langzaam ronddraaien.
“Doe je mee?” vroeg ze over haar schouder met een kusmondje.
Virginia kwam tegenover haar staan, en probeerde haar heupbewegingen te volgen. Dat was even wennen maar al gauw vonden ze elkaar. In een magische cadans bewogen hun lichamen als elkaars spiegelbeeld door de kamer. Zelfs hun haar golfde gelijk, als de een niet goudblond en de ander ravenzwart was zou je denken dat je dubbel zag.
Angelique begon haar bloesje open te knopen. Ze hadden dezelfde kledingsmaak; hoewel Virginia vandaag een truitje droeg had het dezelfde kleurstelling. Alsof ze het volkomen normaal vond, gleed ook Virginia in een vloeiende, sensuele beweging uit haar truitje. Hun beha’s deinden precies gelijk boven hun lonkende navels.
Vier ogen, één blik van verstandhouding. Twee monden, één zwoele lach… en hun spijkerbroeken daalden af langs hun eindeloze benen. Zachte billen schemerden in de vallende avond. Ze kwamen dichter tegenover elkaar staan, vingernagels fonkelden, huid glansde als zijde. Aarzelend maar nieuwsgierig zochten hun handen de juiste weg naar hun schouderbandjes. Toen hun borsten tevoorschijn kwamen was de muziek afgelopen.
Neus aan neus keken ze diep in elkaars ogen. “Wat ben je mooi…” fluisterde Angelique. Virginia slikte, hijgde, maar zei niets. Bijna ongemerkt gleden ze in elkaars armen, hun monden vonden elkaar… en met een plof lieten ze zich op het bed vallen waarna het nog slechts een kwestie van tijd was voordat hun slipjes op de schapenvacht vielen.

“Ik wou dat je bleef slapen,” zei Angelique zacht toen hun lippen eindelijk losweekten.
“Ik wou dat ik niet bleef slapen,” zei Virginia. Angelique lachte verbaasd: “Hè?”
“Ik blijf veel liever wakker, lekker vrijen…” legde haar vriendin uit, “oh Ange, wat is dit zálig!” ze rolde op haar buik en kwam wijdbeens knielend overeind. Ze slaakte een diepe zucht toen ze zich ongegeneerd uitrekte terwijl Angelique haar hand langs de binnenkant van haar dij liet glijden, op en neer maar steeds hoger, tot haar vingertoppen door het gouden dons kroelden. Als ze zich niet vergiste begon Virginia alweer nat te worden…
Inderdaad. Ze spreidde haar liefdesspagaat nog verder, en kreunde: “Oh… oh ja… ga door, ga door…” toen wist Angelique dat ze klaar was voor de verrassing die ze in petto had. Ze reikte onder bed - een hele toer zonder Virginia los te laten - en kwam ook overeind op haar knieën.
“Kijk eens wat ik hier heb?”
“Wat is dat nou?”
“Dit noem ik… mijn sleutel tot de hemel.” Tussen hen in lag een lange smalle staaf, met kleine oneffenheden maar even zacht en glad als de zijden sprei die hun lichamen zo teder had gestreeld tijdens hun stoeipartij. Angelique nam hem tussen haar vingertoppen - hij woog bijna niets - en lachte: “Kun je hele lekkere dingen mee doen…”
Het begon Virginia langzaam te dagen. “Een… een massagestaaf?” vroeg ze, “Een dildo?”
“Zoiets…” fluisterde Angelique, “maar een hele bijzondere.” Ze likte langs haar lippen, keek Virginia verliefd aan en liet hem tussen haar borsten op en neer glijden. Toen stak ze de punt in haar mond en maakte soppende smakgeluidjes.
Opeens zag Virginia, dat de staaf tweezijdig was. Angelique likte het ene eind, en liet haar fonkelende vingertoppen teder rond het andere einde spelen. Nu begon ze pas echt te begrijpen wat haar vriendin van plan was. “Wil je…” begon ze, “wil je sámen…”
Angelique zei niets, lachte alleen maar ondeugend. Nee, niet zomaar ondeugend. Ze werd bloedgeil. Hijgend kroop ze dichterbij, het bed veerde onder haar bewegingen. Ze hield de staaf tussen hun deinende kruisen in en zei zacht: “Toe maar… pak maar…”
“Jamaar… Ange…” aarzelde Virginia, “ik heb - ik ben toch… nog nooit…”
“Geeft toch niks, liefje…” stelde Angelique haar gerust, “we doen niets wat je niet wil. Het belangrijkst is dat je je helemaal ontspannen voelt.”
Ze liet de massagestaaf over Virginia’s buik glijden. Het voelde zalig, maar ze was nog niet op haar gemak. “Ga maar liggen,” zei Angelique zacht, “met je benen wijd.”
Virginia liet zich achteroverzakken op de zijden sprei. Het was letterlijk en figuurlijk een hemels bed, en Angelique was een engel… haar liefdesspagaat voelde naakter dan ooit, alsof ze in de etalage lag, maar toen de massagestaaf langs haar opgetrokken benen gleed, was het of een sluier van gewichtloze nevel over haar heen werd gelegd. Ze sloot haar ogen, legde haar armen langs haar hoofd… en gaf zich over.
“Goed zo…” zei Angelique, en ze begon Virginia’s schaamhaar te strelen. Haar heupen begonnen te wiegen, ze hijgde zachtjes. “Heel goed… ontspan je… helemaal…” Virginia trok haar benen steeds verder op, spreidde haar dijen steeds verder… en toen Angelique haar schaamlipjes zag glimmen, liet ze de staaf langzaam in haar deinende kruis op en neer glijden.
Virginia likte kreunend langs haar lippen, haar hoofd rolde heen en weer, en ze maakte zelfs al een holle rug. Ze droomde weer dat ze aan het strand lag, gestreeld door de zomerwind, de zee, de vloed… de springvloed… heupwiegend, kronkelend baadde ze in haar gouden lokken, haar borsten leken te zwellen, haar tepels fonkelden… ze gaf een gil, en terwijl de massagestaaf heel langzaam naar binnen gleed, hoorde Angelique het voor haar al vertrouwde, soppende geluid van ontvankelijke vrouwelijkheid.
“Vond je het fijn?” fluisterde Angelique toen ze Virginia’s gelukstranen droogde.
“Oh Ange… mijn engel…” ze kwam overeind en barstte in Angelique’s armen weer in snikken uit. De massagestaaf viel van het bed toen ze ineenstrengelden, hun tongzoen sopte net als Virginia’s kut en de sprei wikkelde zich om hen heen terwijl ze zich verloren in een hevige liefdesworsteling.

“Ga je mee dansen vanavond?” vroeg Angelique een week later onder wiskunde.
“Ja, lekker!” antwoordde Virginia, “Na school bij jou thuis?”
“Afgesproken!” zei Angelique met een knipoog, en de les begon.

De afgelopen week was hectisch geweest. Niet alleen hadden ze veel huiswerk en proefwerken, maar ze hadden ook ieder vrij moment benut om te werken aan wat ze hun ‘showtje’ noemden. Dan doken ze achter het fietsenhok, in het toilet of in de kleedkamer en lieten hun lichamen als volleerde strippers golven en deinen. Ze perfectioneerden hun choreografie steeds verder, tot ze zelfs hun zwoele blikken tot in de puntjes van hun knipperende wimpers op elkaar hadden afgestemd. Iedere handbeweging was een gedicht, ieder likje langs hun monden sprak boekdelen… maar al die tijd hadden ze hun kleren aangehouden. Alleen ‘s nachts in bed oefenden ze, ieder voor zich, in Eva’s kostuum.

Angelique’s kamer was sfeervol verlicht met lampjes in allerlei kleuren die ze geraffineerd had weggewerkt zodat alleen de gloed langs de muren en het plafond gleed. Het hemelbed stond nu uitnodigend midden in de kamer.
Virginia bloosde bij de gedachte aan wat ging komen, maar niet meer van schaamte. Ze had er zin in. Ze had nieuwe lingerie gekocht, een kanten niemendalletje met een doorschijnend hemdje in een kleur die roze moest voorstellen maar de stof was zo dun dat je dat niet kon zien.
De massagestaaf lag ook al op het bed klaar. Angelique had een grote zijden strik om het midden geknoopt wat er feestelijk uitzag. En zo te horen had ze nieuwe muziek uitgezocht, ijle klanken van een of ander elektronisch instrument. Ze gingen tegenover elkaar staan, en sloten hun ogen.
Langzaam hieven ze hun armen, en begonnen om elkaar heen te draaien. Heupwiegend, sierlijk stappend, wentelend, liptuitend lonkten ze naar elkaar en naar publiek dat er niet was maar ademloos toekeek hoe truitje, broek, hemdje en beha in het niets verdwenen… waarna hun slipjes tenslotte door de kamer vlogen.
Ze namen elkaar in hun armen, en lieten een ‘spiegeldans’ volgen. Neus aan neus, tepel aan tepel maakten ze langzame, afgemeten ballroompassen, zo volmaakt synchroon dat het leek of er een spiegel tussen hen in stond.
Daarna knielden ze wijdbeens tegenover elkaar op het bed. Hand in hand bogen ze achterover als de kelkbladeren van een lelie. Hun tepels deinden op hun borsten toen ze ieder een eind van de massagestaaf oppakten… en kreunend bij zich binnenlieten.
De muziek werd sensueler, verleidde, betoverde. Het bed deinde in de cadans van de liefde terwijl hun navels elkaar naderden. Van binnen volgde de massagestaaf iedere beweging van hun beider vrouwelijkheid. De roze strik streelde hun zijdezachte dijen, en uit hun losjes openhangende, zwoele lach steeg een tweestemmige zucht die uitmondde in een zacht gekerm in volmaakte harmonie met de ijle muziek.
Met perfecte timing reikten vier slanke handen naar de strik om de massagestaaf. Hij gleed los en viel in een zwierige spiraal neer, waarna vier armen zich gracieus neervlijden in een gouden en een gitzwarte stortvloed aan weerszijden van het bed. Ze zetten hun opgetrokken benen in symmetrische liefdesspagaat neer, en bleven ontspannen op hun rug liggen.
Opeens zette Virginia grote ogen op.
De strik had al die tijd blijkbaar een schakelaartje tegengehouden, dat nu was losgekomen. De massagestaaf begon te trillen, en ook langzaam te bewegen zodat zich in haar onderbuik onvermijdelijk een orgasme opbouwde. Dat had Angelique haar niet verteld! Het ding maakte golven, kronkels, wipjes en stootjes die haar kut nog niet had leren kennen. Maar in deze positie kon ze niet anders dan zich overgeven… en dat deed ze, met hart en ziel.
Angelique merkte Virginia’s volledige ontspanning, en als haar volmaakte spiegelbeeld begon ook zij ongegeneerd klaar te komen. De muziek stierf intussen langzaam weg, om plaats te maken voor de live improvisatie van het kermduet voor twee vrouwen. De staaf werd wilder, nam beide dames mee in een vicieuze cirkel… hun schaamlipjes verzwolgen de staaf, kusten elkaar toen hun soppende kruis één werd… en tenslotte verloren ze allebei hun zelfbeheersing. Gillend, krijsend vielen ze op elkaar aan, het bed liet hen bijna tot het plafond stuiteren. Kussens vlogen door de kamer, ze rolden van het bed en over de grond, van de ene muur naar de andere, totdat Angelique Virginia tenslotte in een hoek klemde waarna de massagestaaf de genadestoot gaf. Krachteloos, maar met een gezichtsuitdrukking van pure zaligheid, vielen ze ineengestrengeld in diepe slaap.

“Wát ben jíj geil!” was het eerste dat Angelique zei, toen ze in het holst van de nacht naar de WC moest en op de terugweg haar vriendin tegen het bezwete lijf liep.
“Moet jij zeggen!” antwoordde Virginia, waarna ze allebei de slappe lach kregen. Toen Virginia ook geweest was, gleden ze - nog steeds giechelend - opnieuw in elkaars armen, mond aan mond, kruis aan kruis…

Een jaar later vond in jongerencentrum De Zevende Hemel een, op zijn zachtst gezegd nogal omstreden, optreden plaats van de meidenband Tits & Klits. Er werd uitsluitend vrouwelijk publiek toegelaten. De band stond bekend om haar ruige optredens waarbij de leden gewaagd gekleed gingen - soms waren ze naakt - en niet schroomden zichzelf, elkaar en soms zelfs bezoeksters op het podium te bevredigen.
Als voorprogramma stond op het affiche ‘Duo ZAZ’ waarbij ZAZ na enig doorvragen bleek te staan voor Zij Aan Zij. De kaartverkoop verliep boven verwachting, en toen op de bewuste avond het licht dimde, was de zaal bomvol.
Uit de speakertorens die al voor het optreden van de hoofdact klaarstonden welde een bron op van ijle, heldere elektronische klanken. Het podium ging geleidelijk schuil achter stoom- en rookwolken, verlicht door zwaaiende zoeklichten in de meest fantastische kleuren.
Aan weerszijden stak opeens het silhouet van een prachtig, bloot been vanachter de coulissen tevoorschijn. Er werd aarzelend geapplaudisseerd, en de laatste gesprekken verstomden. De beide benen bleken toe te behoren aan danseressen, die met volmaakt synchrone passen gracieus het podium op schreden. Op hun haarkleur na - de een goudblond, de ander gitzwart - waren ze op het eerste gezicht zo identiek van uiterlijk dat ze elkaars spiegelbeeld leken. Ze waren als paradijsvogels met enorme verentooien behangen, waardoor hun verder schaarse kleding amper opviel.
Dat veranderde na de begroetingsdans, toen ze bij elkaar de veren afdeden en - gelijktijdig - aan een zinderende stripact begonnen. Heupwiegend met hooggeheven handen, sensueel deinend met hun billen, kniebuigend en strekkend, lonkend en lachend over hun schouder wentelden ze in het strijklicht dat steeds meer vrouwelijke vormen onthulde. Glittertjes gaven op strategische plekken een accent aan hun volmaakte rondingen, knipperende wimpers en verleidelijk lachende lippen.
Het publiek keek ademloos toe, toen de beide dames hand in hand neerknielden op een bed dat tussen de muziekapparatuur bleek te staan, pal onder een glitterbol die nu in een spot werd gevangen. Het effect was inderdaad adembenemend. Ze waren inmiddels naakt, en begonnen elkaar nu met sierlijke arm- en beenbewegingen te omhelzen en te strelen. Volkomen schaamteloos schonken ze elkaar de intiemste plekjes van hun lichaam, en toen ze als een lelie achteroverbogen, joelde het publiek bij het zien van de fluorescerende massagestaaf, die de beide dames via hun liefdesspagaat innig verbond. Fonkelende vingertoppen streelden zachte billen, twinkelende tepels tooiden deinende borsten. Navel kuste navel, tong likte tong… en toen kwam de climax.
De muziek vloeide langzaam over in het versterkte live geluid van de beide vrouwen die een tweestemmig lied zongen, zonder woorden maar vol poëzie. Het bed deinde en veerde, hun haar kolkte en wolkte, zwiepte en zwaaide, ze rolden en tolden, reden en gleden… en kwamen precies tegelijk klaar onder hysterisch gegil van het publiek. Op de tribune begonnen zich apocalyptische tonelen af te spelen. De zoeklichten begonnen weer te zwaaien, stoelen veranderden in attributen voor steeds heftiger dans- en stripimprovisaties, en een regen van slipjes, beha’s en minder duidelijke lingerie daalde neer op het podium waar de leden van Tits & Klits pogingen deden met hun concert te beginnen. Dat was echter onbegonnen werk. Zowel Virginia en Angelique als het publiek was uitzinnig, zodat de bandleden maar besloten van de nood een deugd te maken en zich vol overgave in het ‘strijdgewoel’ te storten.
Het bleef nog lang onrustig in De Zevende Hemel.

Las Vegas, een jaar later.
Een orgie van licht gilde in alle kleuren van de regenboog over de nachtelijke stad. De mooiste neoncreaties streden om de aandacht van gokkers, maffiosi, rijken, berooiden, artiesten en publiek. Maar boven alles uit torende, in het hart van de stad, een fonkelnieuw theatergebouw waarvan een muur volledig in beslag werd genomen door een foto in silhouet van twee naakte vrouwen, in sierlijke maar ongegeneerde paringpose op een bed dat tussen pastelkleurige wolken in de hemel leek te staan. Over de afbeelding flitste in gouden letters het logo ZAZ, precies op de plaats waar hun heupen elkaar raakten…

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners