Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ziekenhuis Wasbeurt 1 - 8514 keer gelezen
Nadat ik was geopereerd, moest ik een aantal dagen in bed blijven en mocht niet douchen. Dit hield in dat ik me moest laten wassen door een verpleger of een verpleegster. Anouk was de verpleegster die op die morgen op mijn kamer dienst had. Ze kwam washandjes en handdoeken brengen en zei dat ze me zo zou komen wassen.

Anouk was een verpleegster van mijn leeftijd en zag er leuk uit. Binnen enkele minuten was ze terug en schoof ze de gordijnen dicht. "Ik zal je even helpen met uitkleden", zei ze "en daarna pak ik even warm water." Ze trok mijn big shirt uit en legde het op het nachtkastje. Ze hielp me nu om op de rand van het bed te gaan zitten. "Zo", lachte ze, "dan kan nu je slip uit" en meteen trok ze hem wat naar beneden en zei dat ik wat achterover moest gaan hangen. Ik deed dit gewillig, "als je even naar links en rechts beweegt doe ik hem verder uit", zei Anouk. Daar zat ik dan helemaal naakt voor een compleet vreemd meisje.

Anouk liep weg en riep:"Even water pakken." Even later was ze er weer en ze pakte douchegel en deed dit op het washandje. Ze stopte het washandje in het water en begon zonder blikken of blozen mijn bovenlichaam te wassen. "Oohh", riep ik, " dat is koud." "Sorry", zei ze verontschuldigend, "Ik zie het." Ik kreeg een rood hoofd omdat mijn tepels door het koude water fier vooruit stonden. "Puntig weer", zei ik schuchter, maar Anouk ging gewoon door en waste alles grondig. Nadat ze de voorzijde had gedaan was mijn rug aan de beurt. Hiermee was ze snel klaar en vroeg of ik mijn onderlichaam zelf wilde doen. Ik was wat opgewonden geraakt en zei daarom express nee.

"OkŤ, dan doe ik de rest ook wel even", zei ze en vertelde me dat ik dan wel moest gaan liggen. "Pak je wel warm water?" vroeg ik haar. Opeens riep mijn medepatiŽnt dat ze ging douchen. Ik bedacht me nu dat ik nu met Anouk alleen op de kamer zou zijn. Ik liet me op mijn rug vallen en draaide me daarna om op mijn buik. Daar kwam Anouk weer aan met warm water. "Oh", zei ze, "je ligt al klaar." Meteen begon ze mijn benen te wassen. "Zal ik ze wat uit elkaar doen?" vroeg ik en meteen deed ik mijn benen uit elkaar. Ik keek over mijn schouder naar Anouk en ze verkleurde iets. Toch ging ze verder met wassen en deed daarbij ook de binnenkant van mijn benen. Daarna waste ze mijn billen en ging ze ook door mijn bilnaad. Ondertussen was ik enorm geil geworden en kreunde heel zachtjes. "Kom", zei Anouk, " draai je maar om." Bij het omdraaien moest ik mijn been wat omhoog zetten waardoor mijn kutje volledig zichtbaar was. Anouk had ik er voorzichtig naar zien gluren.

Toen ik weer lag deed Anouk het washandje in het water en deed er weer douchgel op. Ze begon me te wassen maar het schuimde best veel. Snel waste ze mijn benen en ging toen naar mijn schaamstreek. Ze waste mijn schaamstreek wat oppervlakkig waarop ik zei:" Ik zal mijn benen wat uit elkaar doen, zodat je er goed bij kunt." Ik lag nu met gespreide benen en Anouk kon niet anders dan mijn kutje goed wassen. Toen ze met haar het washandje door mijn kruis ging voelde dit prettig en verlangde ik naar meer. Anouk ging nogmaals door mijn kruis waarop ik wat harder begon te kreunen. Opeens sloot ik mijn benen wat zodat de hand van Anouk vastzat in mijn kruis. Ze schrok er niet van en zei:" Kom open je benen."

Ik deed mijn benen weer uit elkaar en liet Anouk haar gang gaan. Ze deed nu het washandje van haar hand en spoelde het uit. Ik lag wat beteuterd te kijken toen ik plotseling haar hand in mijn kruis voelde. Ze gleed met haar vingers over mijn schaamlippen. "Je bent een mooie geile meid", zei ze en duwde daarna een vinger in mijn kutje. Op een geweldige mannier begon ze me te vingeren en zorgde ervoor dat ik een enorm orgasme kreeg. Ze waste daarna mijn kutje nogmaals. Ze vroeg waar mijn slipjes lagen en zocht er een uit. "Dit zal je geil staan", zei ze en trok een oranje string over mijn billen. Ze pakte vervolgens het bijbehorende hemdje en trok dit over mijn bovenlichaam en kneep daarbij zachtjes in een borst. "Morgen wil ik je douchen", zei ze zachtjes en gaf me een kus op mijn voorhoofd. Daarna schoof ze de gordijnen open en liep vervolgens weg.

Wordt vervolgd...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners