Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Winkeldiefstal - 13579 keer gelezen
Nerveus keek Samantha om haar heen, dit had ze echt nog nooit gedaan. Bij de cosmetica-afdeling van het warenhuis stond ze bij het vak van de mascara om het juiste moment af te wachten om een greep te doen in het vak en zo snel mogelijk naar buiten vluchten en de buit delen met de groep. Om bij de populaire meidengroep van de school te horen moest zij bewijzen dat ze deze opdracht kon volbrengen. De verkoopster keek haar bedenkelijk aan, en het leek wel of zij vermoedde dat Samantha niet van plan was om de mascara af te rekenen.Haar hart bonkte in haar keel, ze bedacht waar ze buit het beste kon verstoppen. Ze had een keurig wit bloesje aan met een grijs plooirokje en weer witte kniekousjes Ze had nog geen vrouwelijke rondingen dit gaf haar een wat jongensachtige uitstraling en haar afkomst van een Nederlandse vader en een Indonesische moeder gaf haar een mooi licht donkere huid met diepbruine ogen, haar lange zwarte haar werd bijeengehouden door een gekleurd elastiekje.

Toen de verkoopster haar aandacht aan een andere klant gaf, kwam voor Samantha het moment om in actie te komen. Ze maakte één knoopje van haar blouse los en razendsnel greep ze een aantal mascara rollers en stak deze door de opening in haar blouse, ze probeerde het knoopje weer nonchalant vast te maken en liep richting uitgang. De verkoopster had echter in haar ooghoek het vreemde gedrag van Samantha opgemerkt en drukte op de knop die een seintje gaf naar de beveiliging.

Het lampje ging branden in de meldkamer, Saskia de beveiligingsmedewerkster had vandaag dienst. Saskia had echt de pest aan deze baan. Jarenlang had ze een prima leventje met een man met een dik inkomen en ook met de seks was het geweldig het ontbrak haar aan niets….Tot een half jaar geleden dat hij met de noorderzon vertrok, en Saskia als de sodemieter een baan moest zoeken. Er was allen deze baan in de beveiliging, daar stond ze dan 40 jaar, een beetje mollig figuur dat in het zwarte kokerrokje was geperst blond halflang haar volle borsten die met moeite in het zwarte colbertje pasten en daarboven een vriendelijk gezicht.Saskia stond bij de uitgang en Samantha liep zo in haar armen. “ komt u maar even mee juffrouw”. De tranen stonden op uitbreken, ze was nog nooit zo bang geweest. Saskia nam haar mee naar de arrestantenkamer, een klein kamertje zonder ramen met een tafel met twee stoelen. “We hebben reden om aan te nemen dat u goederen heeft gestolen” zij Saskia streng terwijl ze sprak en het tengere meisje die een kop kleiner was dan haar en het meisje zag bibberen maakte een gevoel van macht zich over Saskia meester. “wel?” snauwde Saskia. Nee, ik heb niets gestolen. “Nee wat..”. Nee mevrouw zei Samantha zachtjes. Dat zullen we dan wel eens zien. Doe je blouse uit! Beschaamd maakte ze de knoopjes los en deed haar blouse uit, ze deed dit met weerzin je uit te kleden voor een vreemde vrouw deed haar zachtjes huilen Nou schiet een beetje op. En met het vallen op de grond van de blouse vielen tegelijkertijd de mascararollers op de vloer.

Aha, kijk eens aan nog liegen ook! Samantha smeekte de beveiligingsmedewerker om er geen politie bij te halen, ze wist wat dat thuis voor haar zou betekenen. Saskia kon haar irritaties van de afgelopen tijd helemaal hierin uitleven, zij was de baas. Nu ik heb gezien dat je toch gestolen hebt zit er niets anders op om te kijken of je nog meer hebt gestolen. Ik wil dat je helemaal uitkleed:’ Samantha zag dat het geen zin had om te weigeren en kleedde zich uit en hield haar bh’tje en slipje aan. Ik had gezegd uitkleden, dus alles uit. Saskia kreeg een warm gevoel in haar onderbuik en ze werd steeds geiler. Daar stond Samantha helemaal nakend voor die vreemde vrouw die haar zo streng aan keek, met één hand voor haar borsten en één hand voor haar kruis. Handen langs je lichaam! Ik ga je nu fouilleren. Saskia liep naar de tafel en opende een laatje en haalde er een paar latex handschoenen uit, en trok deze tergend langzaam voor de ogen van het bange meisje aan. Ze begon bij de schouders van Samantha af te glijden naar beneden. Armen omhoog beval ze, en gleed met haar handen over de borstjes van Samantha, heel even dacht Samantha dat ze kneep in haar tepels wat de reactie gaf dat haar tepels wat harder werden Handen op de tafel en bukken. Nee, nee alstublieft niet weende Samantha. Maar het was al te laat De beveiligingsmedewerkster ging voorzichtig in het spleetje van Samantha. Doordat Saskia wat spuug op de latex handschoen had gedaan schoof de vinger relatief makkelijk naar binnen. Zo juffrouw we gaan u eens grondig onderzoeken. Terwijl Saskia dit zei schoof ze een tweede vinger bij Samantha naar binnen. Het wenen van Samantha was overgaan in een licht kreunen en gek genoeg werd haar angst minder en overviel haar een vreemd gevoel. De beveiligingsmedewerker merkte dit en voel de dat waar haar vingers waren het steeds vochtiger werd, Ze probeerde nog een derde vinger erbij te schuiven en met enige moeite lukte dit. De drie vingers begon ze nu sneller heen en weer te bewegen en met haar andere hand kneedde ze de tepel borsten van het meisje. Samantha begon hevig te hijgen en te kreunen tot ze het echt niet meer hield en kwam een gil klaar. Saskia haalde de drie vingers uit Samantha en hield die voor het meisje haar mond. Aflikken nu, braaf deed Samantha wat haar gevraagd werd Ondertussen had Saskia haar kletsnatte slip uitgetrokken. Liggen op de grond, zei Saskia, en ze ging gehurkt boven Samantha zitten. Zo en nu mag je mij laten klaarkomen. Likken nu. Het tongetje ging een paar keer langs de spleet van Saskia dit was genoeg om haar een geweldig orgasme te geven.

Kleed je maar aan en laat ik je nooit meer zien.

Dolgelukkig kleedde Samantha zich aan en verdween, al met al had ze dit toch niet willen missen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners