Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wilma en Annet - deel 2 - 5345 keer gelezen
Na de plotselinge vrijparij met Annet(de vriendin van haar vader) was wilma met andere ogen naar haar vader en z'n vriendin gaan kijken. Vaak als ze er aan dacht hoe die 2 lagen te neuken begonnen haar tepels te jeuken en haar kut werd nat Ze wist dat vader een heerlijke forse pik had. Toen ze een keer op vakantie waren had ze hem zien aftrekken. Haar vader bleef die middag in de caravan omdat hij zei dat hij moe was. Toen de rest op het strand bij de camping was moest zij nog even terug om wat op te halen.
Terug bij de caravan keek ze eerst voorzichtig of haar vader sliep.Terwijl ze door een raampje gluurde zag ze haar vader wijdbeens liggen.Een grote dikke pik van zeker 20 cm die recht omhoog stak met een paar forse ballen.
Met een hand trok hij zich af terwijl hij in de andere hand een sexboekje lag te lezen.Met grote halen rukte hij aan zn pik zodat iedere keer z'n dikke rode eikel bloot kwam. Ze bleef staan gluren totdat die dikke pik grote stralen sperma spoot.Na die keer had ze vaak gefantaseerd hoe het zou zijn om met die pik te neuken.Ze werd er zo nat van als ze die volle ballen met die pik weer voor zich zag.
Zoals die keer op zaterdag in de tuin toen haar vader in een strakke broek tegenover haar zat.Wilma had toen in haar mini-bikinie gezeten. Haar broekje strak opgetrokken zodat haar kutlippen goed zichtbaar waren in de stof Hij lag wat met de ogen dicht te dromen en ze zag zn pik groeien.Ze wist dat ze hem opgeilde en express zette ze haar benen ieder aan een kant van de strechter waar ze op lag. Daardoor kwam haar kutje bijna bloot. An weerszijden van haar slip kwamen de haartjes er onderuit.
Ze zag zn pik verder groeien. Ze werd zelf ook supergeil en nat.Ze liet het gewoon lopen waardoor haar broekje nat werd. Haar vader was opgestaan en met een opgewonden gezicht naar binnen gegaan. Ze wist dat hij zich ging aftrekken op haar.Spontaan had ze zichzelf klaargevingerd.
En nu had hij die Annet waarmee hij zich vermaakte.
En Annet wilde ook wel met haar!!
De gedachte met die grote pik en dat lekkere geil kutje van annet met die harde volle tieten maakte haar weer geil.Ze wilde klaarkomen. Maar waar? Ze zat in de collegezaal.Zachtjes slipte ze weg naar het toilet.Daar deed ze haar slipje uit en ging met haar rokje omhoog over het toilet staan.
Wijdbeens begon te vingeren...heerlijk.....
zo lekker genieten en nat worden. Even later kwam ze schokkend klaar. Het geil lekte uit haar kut en liep langs haar benen....
Dat college werd niets meer en ze ging naar huis. het zou er van komen, dat wist ze nu...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners