Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wilma en Annet - deel 1 - 7790 keer gelezen
Wilma was een meid van 20 jaar. Ze zag er goed uit:lekkere blonde kop en een lekker lijf.Ze reed van de sportschool naar huis. Toen ze de straat inreed zag ze de auto van zn vaders vriendin staan. Sinds haar vader gescheiden was had hij regelmatig een vriendin. Nu had hij weer een leuk ding, vond ze. Een mooie vrouw en haar vader vond dat ook want regelmatig hoorde ze ze flink tekeer gaan.
En geil was ze ook wel want als ze stiekem haar vaders mailbox zat te lezen dan kreeg hij regelmatig supergeile mailtjes waarin ze hem weer uitnodigde voor lekker geile sex.
Thuisgekomen hoorde ze de douche stromen. Nieuwsgierig naar het lichaam van annet(zo heette ze) liep ze voorzichtig naar boven. DE douche stond open en ze ging naar binnen. Even tandenpoetsen!!!Annet stond zich lekker in te zepen en had een kleur van opwinding. Harde tepels die recht vooruit stonden op een paar sappige borsten.Een lekker slank lijf met een paar stevige billen. Wilma twijfelde..ohh ze voelde dat haar kutje nat begon te worden...
Eigenlijk durfde ze niet...Maar misschien als ze het iniatief bij Annet liet???
ZE ging tandenpoetsen en duwde haar kont naar achter.ZE draaide er een beetje mee zodat Wilma het in de gaten kreeg.
Ohh,ze voelde de natte handen van wilma op haar billen en duwde haar kont naar achter.
Wilma begreep het en ging met haar handen onder haar rokje en streek met haar vinger langs haar kont gaatje. Door haar slipje heen voelde ze de vingers glijden. ZE werd nat in haar kut en duwde haar handen naar haar borsten en kneep in haar tepels.heerlijk harde knoppen werden het. Wilma's handen gleden naar voren onder haar t-shirt en pakten vol haar borsten. Ze kneede de tieten vol en kwam tegen haar kont aanrijden. Na een tijdje draaide wilma zich om.
Kom onder de douche fluisterde Annet hees.
"kan dat wel?"vroeg Wilma? IK wil je kutje voelen wilma, kon ze nog net zeggen voordat elkaar vol gingen tongzoenen. Gretig gingen de handen over elkaars lichaam waarbij wilma in no time ook naakt was.
Annet begon de tepels te zuigen en pakte vol haar billen. Wilma werd gek van geiligheid want annet had haar kut nog niet aangeraakt en die gloeide ondertussen van geilheid.
ze pakte de vriendin van haar vader vol in haar kut en schoof zonder moeite drie vingers naar binnen. ZE masseerde haar G-plek en daar begon het geil van Annet te lopen. Alsof ze in de broek piste, zo geil was die!
Nu wilde Wilma. Ze trok Annet mee naar de slaapkamer en duwde haar op bed. Ze ging met haar kut boven op haar gezicht zitten zodat ze meteen heerlijk ging likken.
Nog even en en zou komen. Vlug draaide ze zich om zodat ze met haar gezicht naar de kut van Annet kon gaan. ZE duwde haar eigen kut diep in het gezicht van annet die nu ook haar kont gaatje begon te likken. Wilma had het niet meer en even later kwam ze spuitend klaar!!
Annet wilde nu ook. Wilma pakte haar lekker op de volle kut en vingerde haar vol overgave.
Toen kwam ook zij klaar. Schokkend over haar hele lijf overstroomde het orgasme haar.
Samen gingen ze heerlijk onder een warme douche waar ze elkaar weer bevingerden en bijna weer klaar kwamen.
WE zullen nog maar niets zeggen he, zeiden ze tegen elkaar.
Nog niet, maar dat komt wel, zei annet.
Kom nog maar eens zeg per ongeluk binnen als we lekker bezig zijn! Die vader van jou heeft een superpik en die wil jou kutje vast wel eens voelen!! Jaja, dacht wilma als ik die mailtjes lees wil ik dat wel geloven.

wordt vervolgd....Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners