Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wendy 1 - 9337 keer gelezen
Hai hai!

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Wendy. Ik ben 19 jaar oud en kom uit een klein plaatsje in Brabant. Ik heb daar een mooi appartementje en woon lekker op mezelf. Ik heb lang donkerblond haar, bruine ogen, ben slank en heb cup C. Ik ben bi. Tenminste, ik hou gewoon veel van sex eigenlijk. En dat kan met een jongen of een meisje zijn, met allebei heb ik al wat ervaring. Ik hou er niet zo van om mezelf in een hokje te plaatsen, ik wil gewoon overal van genieten.

Ik heb een paar vriendjes gehad waar ik wat ervaring mee heb opgedaan, maar op dit moment ben ik vrijgezel. Ik heb wel een hele goede vriendin, Tanja, waar ik nu regelmatig sex mee heb. Ik ken haar eigenlijk al vanaf de basisschool, en sinds een half jaartje zijn we wat meer geworden dan gewone vriendinnen. Het is niet dat we nou echt een relatie hebben, maar we hebben het heel gezellig samen en daar gaat het om toch?!

We hebben het nooit tegen iemand verteld dat we sexen, maar dat moest er nu dan toch van komen. Over een paar weken ga ik namelijk op vakantie. Met Tanja, Ilse en Michelle. Ilse en Michelle zijn 2 hele lieve meiden die ik ook al jaren ken. We doen ook veel met zijn vieren, maar ik was wel benieuwd hoe ze hier op gaan reageren... Ik zal jullie vertellen hoe het gegaan is...

Het is zondagochtend als de wekker gaat. Het is half 9 maar ik moet er op tijd uit. Vandaag hebben we namelijk afgesproken om met zijn vieren naar de sauna te gaan. Snel kom ik uit bed en spring onder de douche. Door het water word ik snel goed wakker. Ik pak nog mijn scheermesje en zorg ervoor dat mijn benen weer helemaal glad aanvoelen. Ook mijn kutje moet er aan geloven. Ik scheer mezelf altijd helemaal kaal daar, net als Tanja. Ik weet eigenlijk niet hoe het is bij Ilse en Michelle. Het is vandaag de eerste keer dat we naar de sauna gaan met zijn vieren. Vandaag gaan Tanja en ik ook vertellen van ons "geheimpje"

Na nog iets gegeten te hebben gaat de bel. Ze zijn er! Michelle heeft de rest al opgehaald, dus rijden we snel door naar de sauna. Het is er rustig vandaag, er staan maar een paar autos op de parkeerplaats. Snel lopen we naar binnen en door naar de kleedkamers. Ik ben met Tanja samen al vaak in de sauna geweest, dus we kennen de weg. We kleden ons uit en ik gluur even snel naar de andere meiden. Tanja heeft lang bruin haar, slank en ook een C cup. Michelle heeft lang blond haar, slank en iets kleinere borsten als ik. Ilse heeft blond haar tot net op haar schouders, is ook slank maar heeft wel mooie grote borsten, zeker wel D schat ik. Ik zie ook dat Michelle een klein streepje heeft geschoren van haar schaamhaar, en Ilse net als Tanja en ik helemaal kaal is vanonder.

We trekken onze badjassen aan en lopen de sauna binnen. Het is een heerlijke dag. Lekker relaxed en je voelt je weer als herboren erna. Op een gegeven moment zitten we met zijn vieren in het bubbelbad. Nu moet het dan maar gebeuren denk ik, nu moeten we het maar vertellen.Als het hoge woord eruit is reageren Ilse en Michelle niet eens erg verbaasd. Ze vinden het vooral leuk en wel spannend zeggen ze. Ze hebben zelf allebei geen ervaring met meisjes maar zijn wel nieuwsgierig merk ik. Hoe was de eerste keer voor jullie vraagt Michelle, en wat doen jullie dan allemaal vraagt Ilse. Tanja en ik vertellen ze alles wat ze maar willen weten.

Als we savonds naar huis rijden vraagt Tanja of we nog wat willen drinken bij haar thuis. Ze woont nog bij haar ouders, maar die zijn op vakantie. Haar ouders hebben echt een kast van een huis. Ik snap best dat ze nog daar woont.

Bij Tanja aangekomen ploffen we op de bank. Tanja schenkt ons een wijntje in en al snel zitten we gezellig te kletsen. Wat ik eigenlijk nog wilde weten, zegt Ilse, ik ben wel benieuwd hoe het eruit ziet, jullie 2 zoenend. Ze geeft Michelle een vette knipoog. Blijkbaar hebben ze het hier samen over gehad nog. Hmm zeg ik, dus jullie zijn nieuwsgierig. Ik buig naar Tanja toe en geef haar een snell kus op haar mond. Dat is niet helemaal wat ze bedoelde denk ik zegt Michelle. Tanja staat op en komt op mijn schoot zitten. Ze slaat haar armen om me heen en begint me heftig te zoenen. Haar tong glijd over mijn lippen en ik voel het kriebelen in mijn buik. Bedoelde je zoiets vraagt ze. Euh ja ehm eigenlijk wel stotteren ze. En? Vraag ik, hoe ziet het eruit? Eigenlijk wel geil zegt Ilse. Lekker bekent Michelle. Lekker is het zeker giechel ik, en ik word er ook geil van knipoogt Tanja dus als er nog meer is waar jullie nieuwsgierig naar zijn... Zonder antwoord af te wachten trekt Tanja haar truitje uit. Ze begint me weer te zoenen en als ik mijn ogen open doe zie ik dat ze haar bh heeft uitgedaan. Ik kijk naar Michelle en Ilse. Nou kun jij niet achter blijven Wen zegt Ilse. Wow, dit had ik niet verwacht denk ik. Snel trekt ik mijn truitje uit en Tanja heeft in no time mijn bh los. Ik kus haar borsten en merk dat haar tepels hard zijn geworden. Zachtjes neem ik er een tussen mijn lippen en zuig er zachtjes op. Aan Tanjas reactie merk ik dat ze het heerlijk vind. Ik voel haar handen over mijn rug glijden naar mijn borsten en zacht masseert ze ze. Met haar nagels gaat ze zachtjes over mijn tepels. Hmmm kreun ik. Ze weet natuurlijk wel wat ik lekker vind! Ik probeer ondertussen haar broek los te maken. Wacht, zegt Tanja, ik zal je helpen. Ze staat op en trekt haar broek uit. Ik volg haar voorbeeld en al snel hebben we ook onze strings uit. We zoenen elkaar nog meer en ik voel hoe Tanjas hand naar beneden glijd. Ik ben echt zo geil als boter ondertussen dus mijn kutje is al behoorlijk nat. Ook Tanja is al lekker nat voel ik.

Hoe ziet het er nou uit, vraag ik. Heel erg geil bekennen Ilse en Michelle. Eigenlijk word ik er zelf ook wel bloedje geil van zegt Ilse. Ik ook zegt Michelle, ga vooral door knipoogt ze naar ons. Hou je niet in. Jullie ook niet dan hoor zegt Tanja en begint me meteen weer te zoenen. Ik voel haar handen over mijn lichaam gaan, over mijn borsten naar beneden naar mijn kutje. Ik sluit mijn ogen en ga op mijn rig liggen. Tanja komt half naast me liggen en begint mijn clitje te masseren. Langzaam draait ze rondjes erover. Als ik na een tijdje mijn ogen open doe zie ik nog net hoe Ilse en Michelle hun strings uittrekken. Dit had ik niet durven dromen!

Ik zie hoe ze een beetje verlegen elkaar zoenen, en met elkaars borsten spelen. Jullie hadden gelijk zeg ik, ziet er inderdaad geil uit. Ilse staat op en loopt naar ons toe, knielt en begint me te zoenen. Ik zie dat Michelle hetzelfde doet met Tanja. Ik pak Ilses borsten vast en begin ermee te spelen. Hmmm heerlijke tieten heb je. Ilse doet hetzelfde bij mij en dan voel ik een tong over mijn clitje glijden. Tanja begint me te likken. Al snel kom ik heerlijk klaar. Nu is het mijn beurt. Tanja is op de bank gaan zitten en ik zit tussen haar benen. Hmmm heerlijk smaakt haar kutje. Ilse zit naast dr en Michelle likt Ilse. Haast tegelijk komen ze klaar. Nu jij nog zeg ik tegen Michelle. Ze gaat liggen op de bank en ik ga op mijn knieŽn tussen haar benen zitten zachtjes begin ik te likken. Oooh wat geil! Ik voel hoe tanja achter me komt zitten en mij weer likt. Haar vinger glijd bij me naar binnen. Ook ik ga met een vinger bij Michelle naar binnen. Ilse is ondertussen bezig om Michelles borsten te verwennen. Ooh ik ga komen kreunt Michelle. Ik ook kreun ik terwijl ik steeds zwaarder hijg.

Uitgeput zakken we met zijn vieren in de bank. Pfff dit was echt heerlijk zucht Michelle. Ja inderdaad, en zo geil zegt Ilse. Had dit maar eerder verteld knipoogt ze.

Dit beloofd wat voor de vakantie...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners