Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vriendinnen - 3934 keer gelezen
"Ga je Zaterdagavond met me uit?" vraagt ze "Dan kan je ook meteen blijven slapen, mijn ouders zijn toch uit. We hebben elkaar zo lang niet gezien" Goed idee.
En zo gingen we die Zaterdagavond naar de discotheek. Helemaal lollig van de drank en het gezellige avondje vol lol komen we terug.
"We gaan lekker gezellig in het bed van mijn ouders", stelt ze voor.
We kleden ons uit en stappen met alleen onze string nog aan in bed, ze wurmt een arm om mijn schouder heen en grapt over die macho met die foute kleren en dat foute gedrag, die hij die avond bij haar had gedaan.
"Hee Baby, zullen we vanavond eens lekker onder de wol kruipen?" Ik draai me op mijn zij, sla een arm om haar middel en zeg overdreven gemaakt erotisch: "Ja, dat lijkt me een heel goed plan lekker stuk."
We lachen zo nog na over het verbaasde hee-niemand-wijst-mij-af-gezicht van die macho toen ze had gezegd: Dat lijkt me niets en zeker niet met jou. Opeens zegt ze serieus: "Jij hebt zeker nooit last van je borsten. Je voelt ze zeker nooit zitten."
Ik lach een beetje door de spanning die ineens ontstaat en probeer die zonder succes weg te grappen: "Nee, dat kan ook niet als ze amper te zien zijn." "Nee, ik meen het. Ik voel de mijne soms echt. Ze zijn ook best zwaar, voel maar." Ze pakt mijn hand en legt daar haar linkerborst in. Ze voelen lekker zacht en inderdaad, ze zijn best zwaar. "Ik zou best jouw borsten willen hebben. Lekker klein en licht." En ik hoopte altijd op een cupje meer zei ik terwijl ik nog altijd haar borst vast hield. Er valt een stilte. We voelen ons allebei een klein beetje ongemakkelijk.
Er hangt een spanning en om iets te doen, wrijf ik met mijn duim over haar zachte tepel. Ik voel deze meteen hard worden onder mijn aanraking. Ik masseer haar borst. Ze zucht. Dan voel ik haar hand op mijn borst. Ze raakt 't een beetje onwennig aan en fluistert dan: "Ze zijn zo zacht, maar ook stevig, 't voelt lekker."
Ze laat haar hand rusten, niet wetend wat ze verder moet doen, vermoed ik. Ik draai haar op haar rug, masseer zacht haar borsten en knijp zachtjes in haar tepel. Ze begint te kreunen. Ik kruip dichter naar haar toe en mijn mond vindt haar borsten. Ze kreunt weer als ik met mijn tong rondjes over haar tepel draai en er zachtjes in bijt. Ze aait door mijn haar. Ik ga verder naar beneden met mijn mond. Zoen haar hele lijf. Ze rilt als ik de binnenkant van haar dijen kus. Dan leg ik mijn vingers aan de onderkant van haar dijen, streel heel zacht naar boven en laat mijn vingers samenkomen op haar knopje. Ze rilt en zucht. Heel zachtjes aai ik haar daar en doe haar lipjes iets opzij om er goed bij te kunnen. Ze is lekker zacht en mooi roze, haar knopje mooi opgezwollen. Ik glij iets lager met mijn vingers om te voelen hoe opgewonden ze is. Dat ze dit heel lekker vindt, wordt me meteen duidelijk. Ik glimlach. Ik streel weer voorzichtig haar knopje. Eerst heel zacht en teder, dan steeds iets harder. Ze kreunt op dat tempo mee tot ik niet harder ga. Even blijft het zo, dan kreunt ze harder en ze hijgt. Ik voel haar aanspannen, haar handen grijpen zich vast in het laken. Ineens voel ik haar ontspannen en ze slaakt een zucht.
Ik voel hoe haar vocht langs haar dijen loopt. Ik hou op met strelen en laat vervolgens mijn tong over haar knopje glijden. Dit komt denk ik als een verrassing voor haar. Ze stoot een korte heftige kreun uit en haar handen grijpen naar mijn hoofd.
Even pakt ze mijn haar stevig beet, laat dan meteen weer los en aait mijn hele gezicht. Ik ga verder en ze kreunt. Ik laat mijn tong steeds sneller gaan en merk aan haar hele lijf dat ze bijna klaarkomt. Dan stop ik even.
Ze zucht een h-moet-dat-nou zucht en duwt zachtjes mijn gezicht naar haar knopje. Ik glimlach. Dat ze dit zo lekker vindt...
Heel zacht neem ik haar knopje met mijn tong mee naar voren en laat mijn tong over haar knopje glijden zodat het terugspringt. Ze kreunt bij iedere keer heftiger. Haar handen grijpen naar mijn borsten, maar ze kan er niet bij. Ik laat mijn tong sneller over haar knopje heen glijden en ze komt.
Ik verken haar zachte roze plek verder met mijn tong en dring ermee naar binnen. Ze is lekker warm en vochtig. Als ik mijn tong op en neer beweeg in haar, zucht ze. Ik raak tegelijk haar knopje aan en merk aan alles dat ze geniet. Ik ga verder met mijn hand. Streel over haar heen en dring dan met mijn vingers in haar. Langzaam beweeg ik mijn vingers in haar. Ze beweegt met me mee. Steeds sneller. Zacht kreunen wordt hard kreunen en dat gaat op het laatst over in een schreeuw van genot. Haar handen grijpen om zich heen, ik voel haar spieren samenknijpen en haar vocht over mijn hand lopen. Als ze ontspannen terug zakt op bed, ga ik naast haar liggen en pak met mijn vochtige hand die van haar.
Ze schrikt : "Is dat van mij?" Ik lach. Ze had niet verwacht dat ze zo heftig klaar zou kunnen komen. Ze bloost een beetje. Het maakt haar lief. Ze zoent me op mijn mond. Heel teder. Dan steeds iets dwingender en al snel vinden onze tongen elkaar. Haar handen vinden mij borsten, verkennen mijn lichaam en laten mij ook genieten. Ze geniet zichtbaar van de reacties die ze teweeg brengt. Ook haar mond tast mijn hele lichaam af. Nadat ook ik verschillende malen ben klaar gekomen vallen we in elkaars armen in slaap.

De volgende ochtend, als ik wakker word van de vogels die in een boom dichtbij fluiten gaat er nog een laatste trilling door mijn lijf heen. Ik draai me om en zie hoe ze nog heerlijk ligt te slapen. Nadat ik door wat kastjes heb gesnuffeld vind ik een handdoek, werp nog een laatste blik op haar en stap dan onder de douche, even later komt ze de badkamer binnen en ineens hoor ik zachtjes dank je wel uit haar mond komen. Ik glimlach en zonder wat te zeggen denk ik bij mezelf hoe het de afgelopen nacht was. Als ik uit de douche kom en terug naar de slaapkamer loop hoor ik van beneden roepen "Koffie?" "Nee dank je wel" roep ik terug, geef mij maar glaasje Jus. Nadat ik mijn haren in orde heb gekregen pak ik een kamerjas en loop naar beneden. Als ik de deur van de woonkamer open doe kijkt ze me aan en begint te lachen "Die kamerjas is van mijn moeder" proest ze uit.
"Nou en." Ok hij is misschien een beetje lelijk, zacht roze met daarop bloemen in echt alle kleuren van de regenboog. Ze zet nog de laatste benodigheden op tafel neer en in de tussentijd geef ik mezelf een stoel. Tijdens het ontbijt hangt er weer die spanning en we kijken nauwelijks naar elkaar.
De stilte verbreekt als we beiden opschrikken van het geluid van de telefoon, ze staat op en loopt er naar toe. Even ben ik in een waas als ze zo behoedzaam naar de telefoon loopt niet wetende wat de zon doet, een prachtig figuur door de zonnestralen met haren die langzaam haar bewegingen volgen. "Hallo" hoor ik haar nog zacht zeggen, ik draai me terug naar mijn bord en smeer voor mezelf nog een warm broodje. Na een poosje voel ik haar handen op mijn schouders. Dat waren mijn ouders hoor ik haar blij zeggen, ze komen pas over een paar dagen thuis.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners