Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Voor het eerst 2 - 16426 keer gelezen
Ik werd wakker van de deur die openging. Ik keek naar het silhouet en zag dat mijn vader binnen kwam. Hij kwam naast me op het bed zitten en streelde mijn borsten.
'Pap, niet nu, Annelies is er,' fluisterde ik. Ik hoorde hem hijgen.
'Dat geeft niet,' antwoordde hij. Hij stond op en ik kreunde teleurgesteld, want ik vond het heerlijk om aangeraakt te worden, ook al was het door mijn eigen vader. Mijn vader tilde Annelies uit mijn bed en verplaatste haar naar het logeerbed. Ik zag dat zijn lul een fors formaat aannam. Niet zo gek als je een naakte zestienjarige in je handen hebt. Hij deed gelukkig niets bij haar en kwam meteen bij mij in bed liggen en streelde me verder. Ik begon te kreunen. Mijn vader ging boven op me zitten en begon aan mijn tepels te zuigen.
'Aargh,' kreunde ik.

'Ik ruik geil' zei hij. 'Heb je zomaar met je vriendin gesekst?' vroeg hij. Hij begon met zijn ene hand mijn klitje te strelen, maar doordat hij bovenop me zat, kon ik geen kant op. 'Beantwoord mijn vraag, Em. Heb je met je vriendin gesekst?'
'Ja,' bracht ik hijgend uit.
Mijn vader zoog zich los van mijn tepels en begon met lange halen mijn kutje te likken. 'Pap. Oh god, ga door, alsjeblieft,' kreunde ik. Mijn vader verhoogde het tempo en ik kronkelde van genot. Met twee handen had hij mijn benen vastgeklemd, zodat ik niet weg kon komen. Plotseling stopte hij. Teleurgesteld keek ik naar beneden, en zag dat mijn vader zijn lul had vastgepakt en even stevig stond te rukken. De aanblik van een lul, ook al was ik dan lesbisch, maakte me ontzettend geil. Ik wilde overeind komen om hem een handje te helpen, maar hij duwde me terug op het bed en begon met zijn eikel over mijn klitje te wrijven. Ik begon hard te kreunen, want het voorvocht dat uit zijn lul kwam was warm, en maakte dat zijn eikel nog sneller over mijn klitje bewoog. Mijn vader drukte zijn hand over mijn mond, zodat ik alleen nog via mijn neus kon ademhalen, en verhoogde het tempo. Dat was voor mij het toppunt en ik kwam met een gesmoorde kreet klaar. Hijgend bleef ik liggen, terwijl ik het zweet over mijn rug voelde lopen. Mijn vader vond het welletjes en duwde in één beweging zijn dik geworden lul in mijn kutje, dat er vloeiend inschoof door al het geil, en een geweldig gevoel kwam bij iedere stoot vrij. 'Dieper, pap, dieper!' riep ik. Mijn vader begon te kreunen, en ik voelde de grote lul in mijn kutje kloppen, en hij vulde me zo heerlijk, en het was zo'n fijn gevoel. 'Ik ga komen, Em,' gromde hij.
'Spuit me vol. Alsjeblieft, ik wil je geil in me hebben!' kreunde ik. Dat was voor mijn vader het teken, en hij spoot me vol met zijn witte sperma. Ik had mijn ogen dicht gedaan, en plotseling voelde ik twee zachte handen mijn borsten beroeren, en een zachte tong wrong zich in mijn mond. Ik keek op en zag Annelies boven mijn gezicht. De aanblik van haar, en mijn vader die me nog steeds aan het neuken was, deed me nog een keer klaarkomen. Trillend liet ik het orgasme uitrazen en ging met een hand naar het kutje van Annelies, dat droop van het zoete geil. Ik begon haar te vingeren en ze begon zacht te hijgen. Mijn vaders lul kwam al schokkend weer omhoog en hij begon weer te rukken, maar ik dacht er anders over. Ik stond op en Annelies, die de hint begreep, ging samen met me op de grond zitten. Mijn vader plaatste zich op het bed en deed zijn ogen dicht. Ik zag dat hij genoot van twee mooie jonge meiden die hem verwenden. Annelies keek een beetje onwennig naar de grote lul voor haar, en ik besloot haar een handje te helpen.
'Lik zijn ballen, dan doe ik zijn lul,' fluisterde ik. Opgelucht knikte ze en begon zacht zijn ballen te kneden, waarop mijn vader hard begon te hijgen. Ik nam de twintig centimeter lange lul in mijn mond en begon mijn eigen geil eraf te likken. Annelies volgde mijn voorbeeld en nam, toen ik op mijn vader was gaan zitten zodat zij er bij kon, zijn ballen in zijn mond en begon er hard aan te zuigen en te sabbelen.
Mijn vader kreunde en wreef met twee handen over mijn billen. 'Ik ga komen, oooh, ik kom,' kreunde hij. Meteen haalde ik zijn lul uit mijn mond en tikte Annelies op haar schouder die er ook meteen mee stopte. 'Hé' zei hij teleurgesteld. 'Wat is dit?' Ik besloot hem te gaan plagen en zei 'jij gaat op het logeerbed zitten en je mag niets met jezelf doen, alleen naar ons kijken oké?' Met een rood hoofd nam mijn vader plaats op het bed naast de mijne en ik trok Annelies op mijn bed. Uit mijn nachtkastje haalde ik een geribbelde paarse dildo en een kleine roze vibrator. Doordat Annelies haar ogen dicht had zag ze niet dat ik de spulletjes snel achter mijn rug verstopte. Ik begon haar te verwennen, net zoals we de paar uur daarvoor hadden gedaan, en ze begon na een kleine minuut al sneller te ademen. Terwijl ik haar tepels kneedde en eraan zoog, pakte ik met één hand de vibrator en zette hem tegen haar klitje aan. Zacht trillend bewoog ik hem over en weer. Annelies begon te schokken en kreunde luid. Ik begon haar met twee vingers te vingeren en zette de vibrator in de hoogste stand. Een blik opzij liet me zien dat mijn vaders lul stijf stond van de erectie en hij zich heel moeilijk in bedwang kon houden. Ik verhoogde het vingertempo en Annelies begon te schokken door het orgasme dat door haar heen trok. Ik vingerde rustig verder toen ze weer een beetje bekomen was. 'Liggen blijven' fluisterde ik. Annelies knikte en ik pakte de de paarse dildo. Ik wreef ermee over haar lipjes en drukte hem een klein beetje in haar kutje. Annelies zuchtte van verlangen. Ik duwde de dildo heel zachtjes voor de helft haar kutje in toen ik niet verder kon.
'Ben je er klaar voor?' vroeg ik. Annelies opende haar ogen en keek me aan.
'Waarvoor?' vroeg ze angstig.
'Om een echte vrouw te worden?' lachte ik. Ze knikte schuchter en ging weer liggen. Ik opende haar benen meer zodat het minder pijn zou doen en bewoog de dildo nog een stukje op en neer. Annelies kreunde van genot, en ik duwde de dildo in één keer door haar vliesje heen. 'Aauw!' huilde ze. 'Dat doet pijn!' Ik bewoog de dildo opnieuw haar kutje in en uit, en na een minuut of twee zag ik dat de pijn plaats maakte voor genot. Annelies begon opnieuw te kronkelen. Ik bleef haar met de dildo neuken en toen ik haar klitje begon te likken, bereikte Annelies opnieuw een orgasme. Met een luide schreeuw spanden haar spieren zich aan en raasde het fijne gevoel door haar lichaam. Ik liet Annelies even bekomen van haar orgasme en ging naar mijn vader toe, die op knappen stond. Hij bewoog zijn hele lichaam alsof hij aan het neuken was en zijn eikel was helemaal paars geworden, maar hij had zich aan zijn woord gehouden.
'Ben je er klaar voor, pap?' vroeg ik.
'Voor wat?' vroeg hij.
'Het lekkerste, strakste kutje ooit,' fluisterde ik in zijn oor. Mijn vader hijgde, 'jaaa' antwoordde hij. Annelies was van het bed afgekomen, en zag binnen twee tellen wat de bedoeling was. Ze keek op de manier alsof ze het helemaal niet erg vond, want zo te zien had ze genoten van de paarse dildo. Ik leidde Annelies naar mijn vader toe, en zette haar op zijn schoot. Ze kwam een stukje omhoog en ik pakte de lul van mijn vader vast en zette die tegen haar kutje aan. Annelies liet zich langzaam zakken en mijn vader en zij begon allebei nog harder te hijgen. Toen Annelies er helemaal op zat, begon mijn vader te kreunen. 'Laat me komen. Alsjeblieft. Ik smeek het je.' Annelies streelde haar klitje en begon snel op en neer te bewegen. Ze kronkelde als een slang en mijn vader, die het niet meer aankon, liep rood aan, kneep zijn ogen dicht en begon spastische bewegingen met zijn lichaam te maken. 'Ik kom, oh god, ik kom, aarghh' schreeuwde hij. Annelies begon nu ook te schokken en kwam voor de derde keer die nacht klaar. Mijn vader schokte nog steeds en bleef luid hijgend op het bed liggen. Waarbij zijn heupen nog steeds kleine neukbewegingen maakten. Annelies kroop wankel van hem af en liet zich op mijn bed vallen, waarna ze prompt in slaap viel. Ik schoof haar onder de dekens en beroerde nog even haar borsten, maar ze merkte het niet eens meer. Mijn vader lag nog steeds uit te hijgen terwijl zijn lul alweer slap tegen zijn lichaam aan lag. Ik kneedde zijn ballen even, waarna hij goedkeurend kreunde, en fluisterde in zijn oor 'Voor herhaling vatbaar, nietwaar?'


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners