Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verdwaald In De Liefde 2 - 4594 keer gelezen
Ik schrok wakker en keek om me heen. Even had ik moeite om alles te plaatsen. Een hemelbed, gordijnen die ik niet ken en ik lag met mijn spijkerbroek nog aan onder het laken. Toen zag ik haar, Jenna. Ik wist het weer en een angstig gevoel bekroop me even. Wat had ik gedaan, waar was ik aan begonnen. Ik was 17 en zij was 32 en ik had met haar gevreeën. Of, was dit geen vrijen geweest? Ik besloot op te staan en liep naar haar toe in de vensterbank. Het raam stond open en ze zat te roken. Haar witte blouse wapperde een beetje om haar heen vanwege de wind. Ze glimlachte naar me en zette de sigaret weer aan haar lippen om diep te inhaleren.Geraakt door haar sexy look en de manier waarop ze naar me lachte was ik gelijk weer in de sferen van een paar uur daarvoor. Ze zat met haar kont op de vensterbank, met één been op de grond en de ander buiten het raam. Langzaam schoof ik bij haar en leunde ik met mijn rug tegen haar. Haar arm sloeg ze om me heen en ze pakte mijn blote borst beet. Ik nam de sigaret uit haar hand en zette hem aan mijn lippen. Daar zat ik dan. Half naakt in de armen van een vrouw, rokend en genietend van de hand die mijn borst kneedt. De rook prikkelde in mijn logen, ik rookte toen nog bijna nooit. Jenna streelde me weer en nam de sigaret over. De rook blies ze niet uit maar gaf ze al zoenend aan me door. Ik liet me al weer helemaal door haar leiden. Nadat ze de sigaret op de vensterbank had uitgedrukt zei ze “kom we doen het raam dicht, je wordt koud”.

We liepen samen naar het hemelbed terwijl ik op de wekker zag dat het vijf uur in de ochtend was. Naast het bed ging ze voor me staan en liet ze haar blouse van haar schouders zakken. Ze stond nu naakt voor me zodat ik haar lichaam voor het eerst helemaal in me op kon nemen. Hij stevige borsten en mooie billen waren me al eerder opgevallen. Nu zag ik ook haar schaamstreek en de kleine tatoeage op haar linker borst. Het was een heel klein subtiel roosje. Ze fluisterde “toe, je broek uit, ik wil je hele lijf voelen”. Langzaam liet ik mijn jeans over mijn billen naar beneden schuiven. Mijn slip ging gelijk mee. Eenmaal naakt begon ze me weer te zoenen terwijl haar handen mijn rug en billen streelden. Haar lange vingers streelden mijn bilspleet terwijl ze met haar heup hard tegen mijn schaamstreek duwde. Ik vond het heerlijk en beantwoorde haar zoenen. Anders dan eerder die nacht hield ze me niet tegen, alleen toen mijn handen ook haar billen en heupen vast bpakten maakte ze zich behendig los en liet me langzaam op mijn rug op het bed glijden.

Ditmaal begon haar spelend tongetje bij mijn voeten. Ze likte en sabbelde aan mijn tenen om langzaam, centimeter voor centimeter naar boven te kruipen. Van mijn enkels tot aan mijn liezen zoende en likte ze me. Haar warme adem voelde ik op mijn kutje, ik brandde van verlangen maar durfde geen kik te geven. Mijn kutje sloeg ze over en langzaam geleed haar lichaam over de mijne. Haar tepels schuurden langs mijn schaamlippen terwijl ze mijn buik likte. Langzaam heel langzaam kwam ze op me liggen totdat onze borsten aan elkaar kleefden van de zweet. Ik kon alle opwinding niet aan en begon te hijgen van opwinding. Ze zoende mijn hals en wang, daarna mijn lippen. Toen opeens sprak ze heel zacht “lieffie, zal ik je kutje likken?”. Ik zuchtte diep en zei “ja, ja.. graag”. Haar spel met mijn schaamlippen duurde minuten lang. Haar tongetje likte ze van binnen naar buiten. Ze deed dingen met die ik niet kon beschrijven. Een heerlijk gevoel ging door mijn lichaam. Het voelde als een vulkaan die uitbarstte. Met haar tong diep ik mijn kutje kwam ik klaar. Mijn lichaam begon ongecontroleerd de schokken, ik moest huilen en het zweet gutste van mijn lijf. Het duurde een eeuwigheid voordat ik weer rustig werd. Voor het eerst in mijn jonge leven was ik klaargekomen door het likken van een vrouw.Ik moet wel een uur of wat in haar armen geslapen hebben. Toen ik wakker werd lag ik met mijn hoofd op haar borst. Ze lag te roken in bed en dronk uit de wijnfles die er nog van gisteren stond. Toen ze zag dat ik mijn ogen had geopend streelde ze mijn wang. Ik kreeg een zoen en ze hield me de sigaret voor. Ik tuitte mijn lippen en ze liet me roken. Ik sidderde toen haar uitgestrekte vingers met daartussen de sigaret mijn lippen raakten. Mijn verlangen naar haar innige aanraking kwam weer opzetten. Ik vond het heerlijk om bij haar te zijn, wat ze met me deed gaf me een fantastisch gevoel. Toen we de sigaret samen opgerookt hadden kroop ik in haar armen en streelde ik haar schouders en nek. Niet veel later stonden we op om samen te douchen. Ze zeepte mijn lijf helemaal in, de heerlijk geurende zeep prikkelde in mijn neus. De spons die ze gebruikte kriebelde en schuurde een beetje. IK raakte opnieuw opgewonden van haar aanrakingen. Mijn tepels werden weer hard en ik kon zien dat ze genoot van mijn geilheid.

Na het douche dronken we een kopje koffie in de keuken. In haar spijkerbroek en t-shirt zat ze op het aanrecht terwijl ik tegen de verwarming leunde. Ze keek me uitdagend aan. Haar pikante kop viel me nu nog veel meer op nu ze weer make-up op had. Langzaam schoof ik naar haar toe en ging ik tussen haar benen staan. We zoenden en streelden elkaar. Langzaam trok ik het initiatief naar me toe. Mijn handen voelden haar borsten en streelden haar tepels door de stof van haar shirt. Ze kreunde een beetje. Aan haar hand nam ik haar mee naar de slaapkamer. Even dacht ik aan de film van gisteren, hoe het ene meisje het andere op het bed werkte en brutaal op haar ging zitten. Alsof ik precies wist wat ik deed duwde ik haar in bed. Haar t-shirt trok ik ruw over haar hoofd. Ze glimlachte naar me en daagde me uit. Nog geen seconde later dook ik op haar tepels en nam ik ze wreed tussen mijn lippen. Ze kermde het uit, maar ik voelde dat ze het heerlijk vond. Ik heb haar wel een half uur liggen zoenen en likken alvorens ik haar broek uit trok en deze met een boog op de stoel gooide. Even later volgden ook mijn eigen kleren en lagen we naakt onder het laken.

Haar handen voerden me daar heen waar ze het fijn vond. Haar borsten, haar navel en haar kale kutje, ik likte alles en moest denken aan het gevoel wat Jenna vannacht en vanochtend in mij los gemaakt had. Haar handen woelden door mijn blonde haren, telkens voelde ik haar vingers verkrampen als ik mijn tong dieper en dieper in haar kutje stopte. Ze begon me toe te spreken en zei “toe, Miek, toe.. lik me daar, lik me en maak me klaar, ik wil bij je klaar komen”. Ik was meer met me zelf bezig dan met haar. Ik was zo trots dat ik haar bevredigd had, dat ik seks had gehad met een vrouw. We lagen nog uren te knuffelen en te zoenen alvorens ze me te kennen gaf dat het tijd was om naar huis te gaan. Met vlinders in mijn buik drentelde ik om haar heen voor een laatste zoen. Ze hield me op afstand en gooide mijn kleren op het bed. Ik kleedde me snel aan en fatsoeneerde mijn haar wat, zelf trok ze een badjas aan. Ik keek haar hoopvol aan maar ze ontweek oogcontact. Het maakte me onzeker, was ze nu klaar met me, had ik iets fout gedaan?

Ze liep mee naar de voordeur. Zoende me op mijn mond en gaf me een briefje met haar telefoonnummer en zei streng “je belt me morgenavond, oké?” Ik wilde nog wat zeggen, maar de deur sloot zich voor m’n neus zonder dat ik de kans kreeg.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners