Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Twee vriendinnen op vakantie - 23689 keer gelezen
Samen met mijn goede vriendin Femke was ik aangekomen op Curacao en we waren doodmoe van de reis en gingen maar gelijk naar bed.Het strand zouden we maar voor morgen laten. Na een heerlijke nachtrust en ontbijt gingen we naar het strand toe.Femke trok haar jurkje uit waarbij ze per ongeluk een stukje van haat bikini bovenstukje meetrok en er even een schimp op te vangen was van een mooie ronde tepelhof met een harde tepel erop.
Gelijk rende ze naar het water en dook in de zee. Ik genoot van het zicht van mijn vriendin die in het water plonste.
Zelf had ik nog geen zin om in het water te gaan en wachtte op Femke die uit het water kwam en op de stretcher neerplofte.Gezellig namen we een sigaretje en kletsen aan een stuk door. Ondertussen bleef ik maar naar mijn vriendin kijken.Een verwarrend gevoel maakte zich meester van me. Ik keek steeds naar mijn vriendin terwijl ik in gedachte tegen mezelf zei dat ze wel een heel goddelijk lijf had. Nooit had ik zulke gevoelens gehad voor een andere vrouw, mijn gedachten en het gevoel in mijn kutje brachten me in verwarring.Mijn gedachten werden steeds heftiger en ik begon me zelfs af te vragen hoe zij zou smaken.Hoe kwam ik nou opeens op deze gedachten..en wat zou ik ermme doen. Ik besloot in het water af te gaan koelen en zwom naar het diepe toe maar afkoelen deed mijn brandend kutje niet.Terwijl ik in het diepe mijzelf drijvend hield gleed mijn vinger in mijn bikinibroekje en zocht een weg richting mijn stijf gezwollen clit.Mijn lichaam sidderde van verlangen. Opeens werd ik uit mijn roes wakker toen Femke me naar de kant riep.
"Vind je 2 uurtjes zon voor vandaag niet genoeg Yvon" zei ze."Laten we maar naar onze kamer gaan" Tewijl ik uit het water kwam zat ze met gespreide benen op haar strechter waarbij haar bikinibroekje net iets opgeschoven zat en iets van haar buitenste schaamlippen zichtbaar was. Mijn hart stond zowat in mijn keel, zou ze er iets van gemerkt hebben dat ik haar zo verlangend had zitten aankijken al die tijd.
Op de hotelkamer aangekomen spoedde ik mij onder de douche. Opeens kwam Femke de badkamer ik."Ik kom er ook bij, de douche is groot genoeg voor twee"zei ze. "Oke kom maar" zei ik "ik wilde met net gaan inzepen".
"Laat mij het maar doen" zei Femke. Ze begon eerst met mijn rug en daarna draaaide ik me om zodat ze bij de voorkant kon. Van boven naar beneden werd ik door Femke ingezeept.Ze maakte daarna de douchekop los een ging hiermee al het zeep van mijn lichaam halen. Ik werd helemaal botergeil toen ze langdurig de sproeiende douchekop in de buurt van mijn hongerige kutje hield."Vind je dit lekker".."Heerlijk" zei ik en op dat moment hield ik het niet meer en liet me helemaal gaan. Ik trok Femke naar mij toe en boorde mijn tong in haar mond. Zonder enig protest vonden onze tongen elkaar in een innige verstrengeling.Ik kneep als een bezetene in Femkes tieten en liet haar tong los en zoog haar grote tepel in mijn mond. Mijn vingers vonden een weg naar Femkes openstaande kutlippen maar ze duwde mijn hand weg.
Ze zakte door haar knien. "ik zal het nog lekkerder voor je maken" zei Femke en opeens voelde ik een tong tegen mijn clitje aan. Met lange halen vloog haar tong van mijn clit langs mijn schaamlippen. De rillingen gierden door mijn lijf.





"Ga met je benen wijd staan beval ze me"..Terwijl ze me heftig en o zo lekker likte voelde ik de douchekop tegen mijn openstaande kut drukken. De waterstralen maakten me helemaal gek. Opeens liet ze de douchekop vallen en boorde twee vingers in mijn soppende kut. Haar tong bleef mijn clit beroeren terwijl ik een derde vinger mijn liefdesgrot binnen voelde dringen al gauw gevolgd door een vierde. Wat ik toen nog niet wist was dat ik opgerekt werd voor iets wat een hemelse ervaring zou blijken te zijn. Op en neer bewogen de vingers in mijn grotje terwijl Femke mijn clit in haar mondje zoog. Ik moest moeite doen om niet klaar te komen. ik wilde dit heel lang laten duren. Opeens voelde ik de vingers uit mijn wijd openstaande kut glijden en daar was die waterstraal weer. "Ontspan je"zie Femke en opeens voelde ik de douche kop weer tegen mijn neukvlees aandrukken, het deed pijn maar langzaam zette Femke door en opeens zat die douchekop half in mijn kut. Femke zette de douche harder. De sensatie van de spuitende douche,Femkes tong tegen mijn clit en haar hand die aan n van mijn spenen trok deed mij uitbarsten in een orgasme zoals ik nog nooit gevoeld had.
"Ik kom..ohhhh wat is dit heet, ga door. duw die kop er verder in"gilde ik terijl mijn lichaam schokkende bewegingen maakte en ik het van genot zag duizelen.
Toen ik eenmaal bijgekomen was droogden we ons af."Kom het bed wacht voor nog meer geile spelletjes" zie mijn vriendin.
Femke ging op bed liggen en spreidde haar benen wijd.."kijk maar naar me Yvon" Twee vingers gleden in en uit haar kut.
Ik werd botergeil van het soppend geluid van haar liefdesgrot."Kom hier" zei ze en stopte de met kutsap doordrenkte vingers in mijn mond. Hoewel ik dit voor het eerst proefde vond ik haar liefdesnectar verukkelijk smaken. Terwijl Femke haar vingers afwisselend in haar kut en in mijn mond stopte tilde ze haar benen op en stopte twee vingers van haar andere hand in haar kontgaatje en spreidde deze. Ze lag zich in elk gaatje met twee vingers te vingeren. Geiler en geiler werd ik hiervan en stootte mijn vingers in mijn druipende kut. Ik haalde ze eruit en begroef mijn vingers in Femke haar mond terwijl zij zich steeds steviger in beide gaatjes vingerde."Weet je wat ik het lekkerst vind"zei ze opeens. "Als ik een tong langs en in beide neukgaten voel" "Ben je weleens in je kont gelikt of geneukt dan"vroeg ik naef.Ja was het antwoordt. Haar vorige vriend had haar vaak genoeg anaal genomen vertelde ze maar niet nadat hij eerst haar kont had moeten uitlikken. Oh wat was deze meid geil zeg, ik had dat nooit achter haar gezocht.
"Kom lik me" vroeg ze en dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Als een hongerig beest begroef ik mijn tong diep in haar gleuf. Ik zoog haar kutlippen in mijn mond, beroerde afwissellend het gezwollen clitje en begroef mijn tong in haar neuktunnel. Haar kutsappen stroomden rijkelijk en ik liet ze me heerlijk smaken. Al mijn remmingen waren in de douche al verdwenen maar nu liet ik me helemaal gaan en gaf Femke wat ze graag wilde. Mijn tong gleed als een bezeten langs en in haar kut en toen besloot ik haar benen op te tillen zodat haar billen vrij lagen en haar sterretje strak gespannen stond.Met de punt van mijn tong likte ik tegen het sterretje aan. Femke begon steeds heftiger te kreunen en toen ik mijn tong haar kontje in liet glijden gilde ze het zowat uit van genot. Afwisselend werd haar kut en kont door mijn tong verwend. "Kom alsjeblieft ik wil dit ook bij jou doen" gilde ze en ik draaide me om zodat we elkaar heerlijk konden likken. Een nieuwe sensatie ging door me heen toen ik voelde hoe Femke haar tong in mijn kontgat perste. Dit was zo lekker om te voelen. Als bezetenen lagen we elkaars kut en kont te likken. Ik voelde mijn orgasme opkomen. Ik trok Femke haar benen flink op en met beide handen trok ik haar billen dusdanig uit elkaar dat haar sterretje helemaal strak was. Ik was zo geil dat ik mijn tong diep in haar kontje ramde en toen ze hetzelfde bij mij deed hield ik het niet meer. "Neuk mijn reet met je tong"gilde ik uit terwijl ik mijn kut en kontje in een geweldig orgasme voelde samentrekken. "ik wil ook wat" smeekte Femke. Ik ramde twee vingers in haar kut en en vingerde haar diep. Mij vingers vlogen uit haar kut en toen mijn tong zich weer in haar reet boorde kwam ze gillend als een bezetene klaar terwijl ze nog nog steeds met mijn net klaargekomen gevoelige kut speelde.
Dit was het begin van een heel geile vakantie. Wat er voor mij nog volgden waren ervaringen als vuisttneuken en anaal ontmaagd te worden door Femke met iet groters als haar tong maar die verhalen volgen nog. Krijg alweer een natte kut bij de gedachte aan die ervaringen.



Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners