Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Twee vriendinnen op vakantie deel2 - 11698 keer gelezen
We waren weer terug van het strand en waren niks bijzonders van plan verder te doen behalve gezeliig wat te gaan eten.
Na het douchen kleden we ons aan en trokken beiden een jurk aan zonder slipje eronder. Het idee dat ons kutvlees zo vrij onder onze kleding zat wond me al op...bij de gedachte wat Femke en ik na het eten allemaal zouden doen druppelden de eerste druppels kutsap al langs mijn benen.
Na het verukkelijke eten en de goede fles wijn daarbij, besloten we eerst een strandwandeling te maken...op gegeven moment begon de wandeling mij te vervelen..het sterkste signaal hiervan waren alle kutsappen die langzaam uit mijn al bloedgeile kut drupten...op gegeven moment keek ik in de rondte om te zien of niemand ons kon zien in het donker en stak heel snel twee vingers in mijn kut en daarna in Femkes mond.."Oh wat smaak je heerlijk lieverd"zei Femke.."het liefst zou ik je zo hier op het strand likken schat"zei ze "maar laten we maar snel terug gaan naar onze kamer". Dat leek mee een zeer goed idee en ik antwoorde "ja goed schat , mijn kut is klaar voor je"..terwijl ik dit zei bedacht ik me hoe ik in amper 2 dagen zo'n geile lesbische slet had kunnen worden. Niet dat ik dat na de ervaring van de vorige dag erg vond.
Onderweg naar onze hotelkamer spraken we niks anders als over hoe nat onze kutten wel aan het worden waren. Eenmaal op de kamer gooide ik mijn jurk snel uit en duwde een tiet in Femkes mond. Stevig zoog ze mijn tepel in haar mond terwijl haar vinger zich een weg zocht tussen mijn openstaande kutlippen.Geil voelde ik haar vinger zich een weg boren in mijn soppende kut. Afwissellend duwde ze haar vinger in mijn kut en streelde mijn harde clit.Opeens duwde Femke me op bed en trok mijn benen ver uit elkaar.Flitsend ging haar tong van mijn clit langs mijn lipjes naar mijn sterretje.
Ik hield het bijna niet meer en wilde haar ook proeven maar kreeg de kans niet.Femke stond op, trok haar jurk uit.Oh wat wilde ik toch graag aan die heerlijk tepels zuigen maar nog kreeg ik de kans niet. Hongerig stortte Femke zich weer op mijn geile kut. Mijn clit werd zo flitsend door haar gelikt dat ik op het punt stond een daverend orgasme te beleven. Maar toen stopte ze. Ik voelde opeens wat kouds langs mijn hongerige kutlippen en mijn openstaande kut stromen. Ik had in mijn geilheid niet gemerkt dat zij een flesje olie had gepakt.Langzaam voelde ik weer een vinger naar binnen dringen die cirkelende bewegingen in mijn kut maakte.Haar tong streelde als een bezetene mijn hard geworden clitje. Snel werd die vinger gevolgd door nog meer vingers en nog meer kouds van de olie. Langzaam voelde ik een pijnlijke maar oh zo heerlijk gevoel in mijn kut."Ontspan maar"zei Femke.."straks zit mijn hand erin en ga ik je heerlijk vuistneuken"..Ik wist niet wat ik hiervan moest denken maar het geile gevoel in mijn soppende kut nam de overhand en het kon me niks meer schelen.Het enige waar ik aan dacht was het heerlijk gevoel wat mijn klaarkomende kut mij zo zou geven.De druk in mijn kut werd steeds heviger, ook wat pijnlijker maar o zo zalig.Opeens keek ik zo goed als het mogelijk was op en zag mijn wijd opengesperde kut waar Femkes hand helemaal inzat.Terwijl ze met haar andere hand mijn clit heftig streelde pompte ze langzaam haar hand iets in en uit mijn kut. Haar vingers begonnen mijn inwendige te strelen en het gevoel van de strelende hand in mijn kut en ander hand die die mijn clit flink streelde werd me teveel. Gillend en hevig schokkend kwam ik die avond voor het eerst klaar.Al mijn kutspieren trokken zich samen en een heerlijk gevoel maakte zich meester van me.Na mijn daverend orgasme trok Femke haar hand uit mijn klaargekomen kut en kwam ze met haar onderlichaam bovenop mijn mond zitten..."Steek je geile tong in mijn strakke reetje en lik daarna mijn hoerenkut"beval ze me. Maar al te graag gaf ik hier gehoor aan en boorde mijn tong in haar sterretje en liet die daar rondjes draaien. "Ja heerlijk en nu mijn kut" smeekte Femke.Met alle plezier verplaatste ik mijn tong naar haar geopende kut en likte al haar zalige kutsappen op terwijl ik met twee vingers haar kontgaatje oprekte.Met met twee vingers in haar kontgaatje en drie die in haar soppige kut pomten likte ik zo goed als ik erbij kon haar stijve clitje tot ze schokkend en luid kreunend haar kutsappen met een flinke straal over mijn gezicht spoot.Dit had ik uiteraard nog nooit meegemaakt en schrok hier in eerste instantie van maar toen ik merkte dat haar sappen zo heerlijk smaakten was mijn schrik al snel verdwenen en likte ik haar liefdesnectar zoveel mogelijk op.Uitgeput en met heerlijk verwende kutjes vielen we in elkaars armen om even bij te komen.Dit was maar het begin van een heerlijk sex avond waarin ik in de volgende sessie nog heftiger anaal "ontmaagd" zou worden.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners