Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Twee ondeugende vriendinnen van 18 - 14196 keer gelezen
Dit is het eerste verhaal dat ik heb geschreven, zeg maar wat je ervan vind.

Het was vrijdagmiddag toen Ilse aan Saskia vroeg of ze mee ging naar haar huis wat drinken om te vieren dat het weekend was, Saskia vond dit een goed plan aangezien ze een stressvolle dag school achter de rug hadden.
Ik heb wel zin in een wijntje en om even wat te kletsen zei Saskia.

Ilse en Saskia zijn twee mooie meisje, beide 18 jaar oud en allebei vrijgezel. Ilse is een slanke blondine met mooi golvend haar en lieve grote ogen. Haar lichaam heeft perfecte rondingen en haar borsten, cup C, sluiten perfect aan bij de rest van haar prachtige lichaam. Saskia is een mooie brunette en haar decolleté is net wat groter als die van Ilse, haar borsten staan prachtig mooi naar voren. Ze is iets kleiner als haar vriendin Ilse en samen zijn ze twee prachtige meiden om te zien. Op seks gebied hebben ze dan ook veel ervaring gehad met jongens, met meisjes hebben ze gek genoeg nog nooit geëxperimenteerd, behalve zoenen met elkaar op avonden als ze al een slok op hadden.

Aangezien Ilse alleen thuis was dit weekend had ze erg zin in het weekend dat voor de boeg stond. Ilse heeft nog één oudere broer Kevin van 21, maar die was met vrienden naar Amsterdam en zou pas laat thuiskomen die avond. Ze had het rijk dus voor haarzelf vanavond. Ilses huis lach aan de rand van de stad tussen een bosrijke omgeving, het was een vrijstaand huis inclusief zwembad in de tuin!

Toen de twee meisjes waren aangekomen bij Ilses huis gingen ze samen in de tuin zitten op het terras aangezien het zonnetje lekker scheen en het prachtig mooi weer was. Ilse pakte twee wijnglazen binnen en een fles witte wijn. Ze schonk de twee glazen goed vol en samen genoten ze drinkend van hun glazen wijn van het mooie weer en van het feit dat het weekend was aangebroken.
Op een gegeven moment praatte ze over het feit dat ze al lang geen vriendje meer hadden gehad.
Ik vind dat jongens nu alleen maar aan seks denken en niks geven om een goede relatie zei Ilse. Echt hé zei Saskia, al moet ik wel zeggen dat ik nu af en toe wel erg zin heb in een lekkere sexpartij met een mooie jongen!
Allebei proesten ze het uit van lachen en Ilse schonk de glazen weer vol.

Toen de wijnfles nog maar halfvol zat zei Saskia dat ze honger begon te krijgen. In de kast ligt nog wel een zak paprika chips ofzo zei Ilse. Saskia stond op en liep richting het het huis om binnen wat eten te pakken.
Ze liep vlak langs het zwembad die er niet zo fraai bij lag omdat het nog niet schoon was gemaakt voor de aankomende zomer. Wat Saskia niet zag was het hondje van Ilse die vlak achter haar aan was gelopen.
Sas! Kijk is achter je riep Ilse lachend. Wat is er en ze draaide zich om, opeens begon het hondje te blaffen en Saskia schrok zich rot en ze gaf een gil omdat ze het beestje niet had gezien, ze verloor haar evenwicht en plons! Daar lag ze in het vieze zwembad. Ilse kwam niet meer bij van het lachen en liep naar het zwembad toen om Saskia eruit te helpen. Eenmaal weer op de kant zei Saskia (vloeken niet toegestaan) kijk hoe ik eruit zie! Ik ben helemaal vies. Ilse nog half lachend zei dat zich maar even moest gaan douchen en wat van haar kleren aan moest trekken.Saskia ging naar de badkamer en kleedde zich uit voor een heerlijk warme douche. Toen ze helemaal naakt was ging opeens de deur open en daar stond Ilse die haar wat schone kleren aangaf. Verschrikt zei Saskia: leg die kleren maar op je kamer dan kleed ik me daar zo wel om. Ilse ging weer weg en Saskia sprong onder de douche.

Omdat ze al een paar wijntjes op had voelde Ilse zich licht aangeschoten en in haar hoofd zag ze het naakte lichaam van Saskia voor zich die ze zojuist had gezien. Deze gedachte had haar best geil gemaakt en het had haar opgevallen da Saskia prachtige borsten had! Ze ging naar haar kamer toe, gooide de schone kleren van Saskia in een hoekje en plofte op haar bed. Omdat ze al lange tijd geen seks had gehad werd ze steeds geiler als ze aan het naakte lichaam van haar vriendin Saskia dacht. Omdat ze een kort spijkerrokje aan had hoefde ze zich niet uit te kleden om bij de gevoeligste plek van haar lichaam te komen. Ze trok haar rokje wat op en zo kwam haar lichtblauwe stringetje tevoorschijn. Ze wreef er wat overheen en in een klap werd ze bloedgeil. Omdat ze de douche nog steeds hoorde stromen en Saskia dus nog aan het douchen was knoopte ze haar spijkerrokje los en schoof deze naar benenden tot over haat knieën. Nu had ze een goed zicht over haar kutje die nog verstopt zat onder haar lichtblauwe stringetje. Ilse streelde zichzelf eerst over haar buik en ze ging steeds verder naar beneden met haar hand. Langzaam schoof ze haar hand onder haar stringetje en haar vingertoppen raakte haar schaamlipjes.
Toen wreef ze met haar hele hand over haar kutje en deze werd lekker nat. Net op dat moment hoorde ze de douche uitgaan en trok ze snel haar rokje weer op en knoopte deze snel weer dicht en ging van haar bed af.
Een ding wist ze zeker, ze had zin in geile seks!

Ilse wilde net haar kamer verlaten toen de deur al openging en Saskia weer naakt voor haar stond en Ilse recht op het kale kutje van haar vriendin keek.
Sorry zei Ilse ik wilde net weggaan, en ze schoof haar lichaam langs die van Saskia om zo uit haar kamer te gaan. Toen ze dit deed raakte haar hand de billen van Saskia, die een beetje verbaasd in de kamer achterbleef.

Saskia kleede zichzelf rustig aan en dacht na over wat er net was gebeurd en ze vond het een beetje vreemd hoe Ilse zich gedroeg. Eerst komt ze zomaar de badkamer in en nu staat ze weer voor me terwijl ze weet dat ik er aan zou komen. Toch raakte ze er een beetje opgewonden van omdat Ilse haar nu tweemaal naakt had gezien, zou Ilse het express doen? Ze liep rustig naar beneden en deed zachtjes de deur open en ze zag Ilse in de woonkamer zitten, half naakt. Snel deed ze de deur weer op een kier.

Omdat Ilse nog bloedgeil was en zin had om klaar te komen was ze snel naar beneden gelopen naar de woonkamer en was verder gegaan waar ze mee bezig was. Het kon haar niet meer schelen of Saskia haar zou zien en had haar spijkerrokje nu helemaal uit gedaan en haar string lag op haar enkels. Ze had wel haar witte blousje aangehouden. Ze was lekker bezig met zichzelf en fantaseerde over hoe Saskia en zei lekker met elkaar bezig zouden zijn. Haar kutje was kletsnat en ze kreunde zachtjes. Ze was bijna op haar hoogtepuntSaskia stond versteld te kijken naar hoe Ilse daar met zichzelf bezig was en werd er bloedgeil van terwijl ze tog echt hetero was. Hoe dan ook knoopte ze haar broek los die ze net aan had getrokken en deed hem uit. Daar stond ze in haar zwarte string te kijken naar hoe Ilse bezig was. Voordat ze het wist zat ook Saskia met haar vingers in haar kutje en werd ze in een mum van tijd bloedgeil en kletsnat. Opeens zag ze Ilse opstaan en haar kant opkomen, ze had haar string weer aangedaan. Saskia kon geen kant meer op en ze stond daar ook in haar string. Ilse deed de deur open en Saskia en Ilse keken elkaar recht in de ogen aan.

Ze zeiden allebei niks en langzaam gingen elkaar hoofden naar elkaar toen en plots begonnen ze elkaar hevig te zoenen. Al zoenend liepen ze samen naar de bank in de woonkamer en plofte erop. Saskia lag onder en Ilse op haar. Langzaam ging Ilse met haar hand richting de string van Saskia. Ze begon Saskia heerlijk te vingeren en ze bleven elkaar vurig zoenen. Wat is dit lekker dacht Saskia. Plotseling stopte Saskia met zoenen en zei geil tegen Ilse, draai je om geile slet van me. Dit geveurde en Saskia begon gretig de knoopjes van Ilses bloesje los te maken en daar lag Ilse in haar blauwe bh. Deze maakte Saskia ook los en ze begon Ilse lekker over haar borsten te likken en ze zoog aan haar stijve tepels. Ilse kreunde het uit van geiligheid. Langzaam likte Saskie verder over Ilses buik, steeds verder naar onder toe. Toen ze bij het stringetje was beland schreeuwde Ilse: bef me! Bef me!
En dit deed Saskia, ze likte haar vriendins strakke kutje helemaal af. Toen Ilse over haar clitoris begon te wrijven kwam ze binnen een minuutje klaar. Schokkend kwam Ilse klaar, haar kutsap spoot in het gezicht van Saskia die het kutje verder schoonlikte.

Nu was de beurt aan Ilse om Saskia te verwennen. Ze trok het shirt van Saskia uit, die nu onderop lag, ze knoopte haar bh los en begon die heerlijke grote borsten te likken en te zuigen. Ze waren nu allebei helemaal naakt en Ilse ging op Saskia zitten zodat hun kutjes elkaar raakte en Ilse maakte neukbewegingen. Ze kreunde allebei. Toen begon Ilse Saskie te beffen en ondertussen vingerde ze zichzelf. Ze waren nu allebei bijna op hun hoogtepunt en ze gingen nu over op standje 69, en ze befte elkaar heerlijk klaar. Ze vielen elkaar in de armen en Ilse fluisterde Saskia: wat ben jij een geile donder, ik vond het heerlijk. Ik ook fluisterde Saskia terug. En ze vielen naast elkaar heerlijk in slaap.

Plots schrokken ze rond 11 uur wakker en zagen ze een auto de oprit opkomen, Dat is mijn broer schreeuwde Ilse! Ow die geile broer van je zei Saskia lachend, daar weet ik ook wel raad mee. Ze pakte snel hun kleren die nog in de woonkamer lagen en ze rende samen nog naakt, lachend naar boven!
‘’Ah lekker, een flesje bier, daar heb ik zin in’’, Kevin trok de koelkast open en pakte er een flesje Heineken uit.
Verschikt keek Kevin om, ‘’ow ben jij het’’ zei hij tegen zijn zusje. ‘’Hoi ‘Kev, was het leuk in Amsterdam?’’ zei Ilse tegen haar broer. Omdat Ilse net een paar uurtjes had geslapen voelde ze weinig meer van de witte wijn van die middag en ze voelde zich ook weer helemaal nuchter. ‘’Ja was leuk’’ antwoordde Kevin, tegelijkertijd dacht hij, het ziet er niet verkeerd uit mijn zusje zo in die lingerie. Snel verbande hij die gedachte weer uit zijn hoofd, het was tenslotte zijn zusje. ‘’Saskia slaapt hier ook, en we slapen op mama en pappa’s kamer’’ zei Ilse. ‘’Oke’’ antwoordde Kevin enigszins verrast en hij liep naar de woonkamer en ging op de bank zitten waar eerder die avond nog een geil seks-spektakeltje had plaatsgevonden. ‘’Ik ga nog even tv kijken en dan ga ik ook zo naar bed’’ zei Kevin.
‘’Oke slaap lekker dan broertje van me’’ zei Ilse en ze liep de trap op naar boven.

‘’Ik zag zijn blik wel, hij kijk naar mijn borsten, en toen ik jouw naam zei zag ik de tinteling in zijn ogen Sas’’
zei Ilse tegen haar vriendin. ‘’Hou op Ilse ik ben zo weer geil’’ antwoordde Saskia lachend. Ze lagen samen weer in het tweepersoonsbed en Ilse had de schaarse kleding die ze aanhad weer uit getrokken en de lamp uit gedaan. ‘’Ben jij zo weer geil ja stoeipoesje’’ en Ilse klom bovenop haar vriendin. Allebei waren ze nu stil en de ademhadeling van de vriendinnen werdt zwaarder, langzaam naderde Ilses lippen die van Saskia. Ze drukte haar lippen op die van Saskia en ze gaven elkaar een tedere, langdurige zoen. De tongen van beide meisje vonden elkaar zo nog 5 minuten lang. Het ging er heel liefdevol aan toen en de meisjes voelde warm aan en hun hart begon sneller te kloppen. Toen stopte Ilse met zoenen en ze kuste Saskia op haar voorhoofd, wang, neus, weer op haar mond, door naar haar nek en zo ging ze een tijdje door totdat ze de linkertepel van Sas had gevonden. Deze was keihard. Ze begon er aan te likken, gevold door een langdurige zuigzoen. Saskia kon een zachte kreun niet onderdrukken en ze voelde haar kutje vochtig worden. ‘’Dit vind jij lekker he?’’ fluisterde Ilse haar vriendin toe terwijl ze overging op de rechterborst van Saskia. Deze onderging het zelfde als de ander en met haar andere hand begon ze in de linkerborst te kneden. Weer ontsnapte er een kreun uit Saskia’s mondje. Ilse ging door met het kneden van de borsten van Saskia en zoende haar tegelijkertijd weer vol op haar mond. Toen begon Ilse Saskia weer te likken maar nu sloeg ze de borsten over en ging door naar de onderbuik van haar vriendin. Tergend langzaam naderde ze het kutje van Saskia die nu toch al behoorlijk nat was geworden. Nu gaf Ilse kusje op de schaamlippen van Saskia die het niet meer had. Ze vond het zalig hoe lekker ze verwend werd door haar vriendin, En ze trok haar benen wat wijder uit elkaar zodat Ilse er makkelijker bij kon. Hier maakte Ilse goed gebruik van en ze trok met haar handen de lipjes van Saskia wat uit elkaar en ze likte het zalige kutje. Ze likte en likte en Saskia kreunde zachtjes van genot. Nu stopte Ilse een vinger in het nu kletsnatte kutje en begon haar vriendin heerlijk rustig te vingeren, daar kwam een tweede vinger bij en al snel volgde de derde. Ilse voerde het tempo op en Saskia begon nu harder te kreunen en ze voelde dat ze schokkend klaar ging komen. Precies op dat moment haalde Ilse haar vingers eruit. Ilse bukte weer voorover en stopte haar tong weer tussen de schaamlipjes van Saskia die nu ook zichzelf verwende door snel met haar hand over haar clitje te wrijven. Ze kreunde het uit en ze kwam spuitend klaar, het geil droop over de lippen van Ilse die tevreden toekeek hoe haar vriendin was klaar gekomen. ‘’Zo iets heb ik nog nooit meegemaakt’’ zei Saskia die hijgend bijkwam van wat haar zojuist was overkomen. ‘’Maar nu ben jij aan de beurt Ilse’’, zei ze op een geilige toon. En trok Ilse onder haar en ze begon haar overal te likken. Ilse die natuurlijk ook bloedgeil was had een ander plan. ‘’Ik wil een pik in me’’, en ze zat ineenkeer rechtop, in haar hoofd dacht ze aan haar broer die net de trap opliep naar boven, om naar bed te gaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners